دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۸ - ۲۲ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۵۱۹۴
جرم و جنایت

آخرین دست نوشته پدر جنایتکار تهرانپارس

قتل عام خانوادگی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

خشم و درماندگی حادثه تکان‌دهنده دیگری را رقم زد. یک قتل عام خانوادگی دیگر این‌بار در محله تهرانپارس پایتخت‌نشینان را شوکه کرد. دو جسد غرق در خون و پیکر بی‌جان قاتلی که گفته می‌شود بعد از ارتکاب به دو جنایت هولناک خودکشی کرده است؛ هر سه عضو یک خانواده بودند و چاقویی که قلب دو خواهر را نشانه گرفت. پدری جنایتکار در شامگاه دوشنبه دو دخترش را به قتل رساند و درنهایت با قرص سیانور به زندگی‌اش پایان داد تا تنها یک دست‌نوشته سرنخی از این جنایت هولناک باشد.

 

جنایت خانوادگی در فلکه سوم تهرانپارس

ساعت ٢٢ دوشنبه شب در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی وقوع یک درگیری خانوادگی در محدوده فلکه سوم تهرانپارس، بلافاصله مأموران کلانتری ١٢٦تهرانپارس برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند. با حضور مأموارن کلانتری در محل، زن جوانی مضطرب و نگران خودش را به مأموارن رساند و به آنها گفت: «برادرم دقایقی قبل با من تماس گرفت و گفت که هر دو دخترش را به قتل رسانده و با قرص خودکشی کرده است.

 

من هم بلافاصله با پلیس ١١٠ تماس گرفتم و موضوع را اطلا ع دادم.» به دنبال اظهارات این زن، مأموران وارد ساختمان شدند؛ اما درِ آپارتمان بسته بود و صدایی از داخل واحد مسکونی به گوش نمی‌رسید. درنهایت مأموران با شکستن در وارد منزل شدند و با جسد دو دختر جوان و پیکر بی‌جان پدر آنها مواجه شدند. جنازه خون‌آلود سوگند و سولماز در آشپزخانه رها شده بود و پیکر بی‌جان پدر هم در نشمین قرار داشت.

 

پیکر این پدر قاتل بلافاصله به بیمارستان منتقل شد؛ چرا که احتمال می‌رفت او هنوز زنده باشد. همزمان با قطعی‌شدن مرگ دو دختر در اثر ضربات متعدد چاقو موضوع به بازپرس ایلخانی اعلام شد. با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمـد و به دستور بازپرس شعبه هشتم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران، پرونده برای تحقیقات و رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

 

با حضور بازپرس ایلخانی در صحنه جرم، تحقیقات و بررسی‌های اولیه در خصوص این حادثه آغاز شد. بررسی صحنه جنایت حکایت از آن داشت که عامل جنایت به نام شهرام ٤٨ساله با ضربات متعدد چاقو دو دختر ١٩ و ٢٤ ساله‌اش به نام‌های «سوگند» و «سولماز» را از ناحیه گردن و سینه مورد ضرب‌وجرح قرار داده و آنها را به قتل رسانده و سپس با مصرف قرص اقدام به خودکشی کرده است؛ اما علت و انگیزه این قتل چیزی بود که از همان ابتدا برای تیم تحقیقات جنایی مطرح بود که در بررسی‌های بیشتر صحنه جنایت مأموران با دست‌نوشته‌ای از عامل این جنایت مواجه شدند که ظاهرا لحظاتی پس از قتل دختران جوان نوشته شده بود.

 

دست‌نوشته پدر جنایتکار

«با زنم اختلاف داشتم؛ البته برادرهایش مسبب این اختلاف بودند، کلی هم بدهکار شدم حدود ٢٠‌میلیون تومان، به‌ خاطر همین تصمیم گرفتم به زندگی خودم و دخترمان خاتمه دهم.» این بخشی از دست‌نوشته عامل این جنایت است که به گفته بازپرس این پرونده روی صفحه تلویزیون چسبانده شده بود. دست‌نوشته‌ای که به گفته ایلخانی می‌تواند بیان‌کننده انگیزه این جنایت باشد.

 

او در این‌باره به «شهروند» می‌گوید: «به احتمال زیاد دقایقی پس از جنایت و در حالی‌که قاتل با قرص اقدام به خودکشی کرده بود، نگارش شده است. البته خواهر قاتل دستخط برادرش را تأیید کرد، با وجود این، این دست‌نوشته برای بررسی بیشتر کارشناسی می‌شود؛ اما با توجه به شواهد موجود و اختلافي که قاتل با همسرش داشته، اختلاف خانوادگی باعث شده تا این پدر دو فرزندش را به قتل برساند.»

 

او همچنین درباره جزییات دیگر این پرونده هم توضیح داد: «قاتل دقایقی پس از انتقال به بیمارستان به علت مسمومیت ناشی از قرص سیانور فوت می‌کند. همسر او هم بر اساس اظهارات همسایگان و خواهر قاتل، بیش از ٤٠ روز به دلیل اختلافاتي که با قاتل داشته خانه را ترک می‌کند.

 

این زن از همسرش چندبار شکایت کرده است؛ اما علت این اختلاف هنوز برای ما روشن نشده است. قاتل همین دو فرزند را داشته که بررسی صحنه جرم نشان می‌دهد، هر دو آنها در آشپزخانه با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده‌اند. آلت قتاله در صحنه جرم وجود داشت، یک چاقوی بلند و دو لبه که بیشتر به قداره شبیه بود تا چاقو.»

 

اعتیاد و خشم شهرام به روایت همسایه‌ها

کوچه‌ای پهن در یکی از فرعی‌های خلوت محله تهرانپارس. اواسط این کوچه ساختمانی سه‌طبقه قدیمی با نمایی رنگ‌ و رو رفته جا خوش کرده است. ساختمانی که دوشنبه شب مملو از پلیس و کارآگاهان اداره دهم قتل پایتخت بود. حالا واحد یک این ساختمان جایی است که اهالی محل با انگشت به هم نشان می‌دهند و پس از چند دقیقه پچ‌پچ کردن، به‌سرعت از آن‌جا دور می‌شوند.

 

هنوز هم باورش سخت است، آدم عصبی بود و با همسرش اختلاف داشت؛ اما کشتن دو دختر بی‌گناه غیر قابل تصور است؛ اینها را یکی از همسایه‌های این خانواده به «شهروند» می‌گوید. او چند سالی است که در ساختمان صبا ساکن است و همه ساکنان را می‌شناسد: «ما وقتی پلیس‌ها رسیدند، متوجه حادثه شدیم؛ البته چند ساعت قبل از آن صدای داد و فریاد  دخترهایش را شنیدیم، با چند تا از همسایه‌ها تا پشت در خانه‌ رفتیم اما خیلی زود صدا‌ها قطع شد.

 

من هم به تصور این‌که همه چیز تمام شده به خانه بازگشتم تا این‌که ساعت حدود ١٠ شب آژیر پلیس را شنیدم. بیچاره همسرش همه دلخوشی او همین دوتا بچه بود. از شوهرش که خیری ندید، حالا بچه‌هایش را هم به خاطر این مرد از دست داد.» یکی دیگر از ساکنان این ساختمان هم درباره اختلافات قاتل با همسرش به «شهروند» می‌گوید: «اختلاف آنها قدیمی بود. شهرام خیلی تندخو و بداخلاق بود. پولی هم نداشت.

 

معتاد هم بود، خب یک زن دلش را به چی خوش کند. اگر ارث مادری شهرام نبود، آنها همین سرپناه را هم نداشتند.درواقع این‌جا خانه مادری شهرام بود که پس از مرگ او شهرام و خانواده‌اش همین‌جا ساکن شدند. او ابتدا تاسیساتی بود، کارش هم بد نبود، اما اعتیاد او را زمینگیر کرد، همسرش هم به خاطر همین موضوعات با او اختلاف داشت.

 

نزدیک دو ماه بود که به خانه پدرش رفته بود تا جایی هم كه من اطلاع دارم، آنها هم در تهرانپارس زندگی می‌کنند؛ چون شهرام بداخلاق بود و چندباری هم با همسایه‌ها درگیر شده بود، اهالی این ساختمان زیاد با آنها دمخور نبودند.چند ماه پیش که همسر شهرام را اتفاقی در راه‌پله‌ها دیدم، از سرکار برمی‌گشت، چون لباس فرم تنش بود، حسابی از شهرام ناراحت بود، کمی با من درد و دل کرد و رفت.»

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۸
جدیدترین
قدیمی ترین
تهران،تهرانپارس... جنایت ایران افسوس
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش