دو مرد شیاد که با شناسایی اجناس فروشی گرانقیمت در سایتهای مجازی پای معامله میرفتند و به جای پول، پیامک جعلی رسید بانک را به فروشنده میدادند، دستگیر شدند.
چندی پیش زن جوانی در تهران با مراجعه به پلیس از سرقت عجیب تابلو فرش نفیس خود خبر داد. او به مأموران گفت: مدتی قبل این تابلو فرش را با قیمت ۲۰ میلیون تومان در سایت دیوار برای فروش گذاشته بودم که مرد جوانی با من تماس گرفت و برای بازدید از آن و معامله قرار گذاشتیم. همه چیز به نظر عادی بود اما مرد جوان به بهانه اینکه عابربانکش را نیاورده و پول را با تلفن بانک پرداخت میکند، با نشان دادن پیامک واریز پول، تابلو فرش را تحویل گرفت و رفت. اما ساعتی بعد وقتی حسابم را چک کردم متوجه شدم پولی برایم واریز نشده و پیامک جعلی بوده است.
سرنخ طلایی
همزمان با آغاز تحقیقات در این پرونده، مأموران گشت پلیس در محدوده پونک به موتور پارک شدهای ظنین شده و با بررسی پلاک آن متوجه سرقتی بودن آن شدند. ساعاتی بعد سارق موتور که از حضور مأموران خبر نداشت، سراغ موتور آمد و سپس به پاتوق معتادان در مجتمعی مسکونی در همان خیابان وارد شد. مأموران همزمان با دستگیری او چندین کارت خودرو کشف کردند که صاحبخانه مدعی بود چند معتاد برای گرفتن مواد آنها را گرو گذاشتهاند. با بهدست آمدن این مدارک تحقیقات برای دستگیری سارقان معتاد به دستور میروکیلی دادیار شعبه چهارم دادسرای ویژه سرقت پایتخت، آغاز و با اطلاعاتی که مرد موادفروش در اختیار پلیس گذاشت سه سارق خودرو شناسایی و دستگیر شدند.
۱۵۷ سیمکارت برای یک نفر
همزمان با دستگیری سه سارق، راز پرونده کلاهبرداریهای خریداران سایتهای فروش مجازی نیز فاش شد. کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس پایتخت دریافتند در این پرونده یکی از سارقان به نام «مجتبی» با همدستی دوستش با هویت «محمد جواد» با بیش از ۱۵۰ سیمکارت فروشندگان کالاهای فروشی در سایتهای اینترنتی را پای معامله کشانده و با پیامک جعلی رسید بانک به جای پول، اجناس گرانقیمت را تحویل گرفته و متواری میشدند. با حل شدن معمای این پرونده کلاهبرداری، دادیار شعبه چهارم دادسرای ویژه سرقت خواستار چاپ عکسهای بدون پوشش متهمان شد. مالباختگان میتوانند برای طرح شکایت به اداره چهاردهم پلیس آگاهی پایتخت یا شعبه چهار دادسرای ویژه سرقت مراجعه کنند.
- 17
- 2