یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۰:۴۰ - ۱۶ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۴۱۹۱
جرم و جنایت

خانه اميرحسين، يك روز بعد از اعدامش

امیرحسین,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

پیکر بی‌جان امیرحسین را چند ساعت بعد از اعدام در زندان رجایی‌شهر به آرامگاه خیرآباد بردند و در سکوت و بی خبری اهالی شهر به خاک سپردند. چند ساعت قبل از اعدام، مادر و پدر و سه خواهرش، همراه با جمعی از خیریه‌ها پشت در زندان ایستادند و تلاش کردند تا جایی میان امید و ناامیدی خانواده ستایش را راضی کنند تا اعدام را به تعویق بیندازند که از پشت درهای زندان خبر آمد: «امیرحسین اعدام شد». امیرحسین، پسر ۱۸ ساله‌ای بود که یک‌سال و نیم پیش ستایش، دختر ۶ ساله افغان را بعد از تعرض به او به قتل رساند. خانواده ستایش یک ماه قبل از اعدام، خانه و زندگی شان را جمع کردند و از خیرآباد رفتند. این را دختر همسایه دیواربه دیوارشان می گوید. در تمام یک سال و نیم بعد از این اتفاق، اهالی خیرآباد خیلی کم اعضای این دو خانواده را در شهر دیدند و در این میان یک بار پدر امیرحسین، پدر ستایش را در خیابان دید و ازاو خواهش کرد که پسرش را ببخشد اما شیرآقا نتوانست چشم روی قتل دخترش ببندد و تنها راه انتقام را در قصاص امیرحسین می دید.

 

یک‌بار هم اتفاقی مادر امیرحسین، مادر ستایش را در امامزاده خیرآباد دیده بود و خواسته بود تا پسرش را ببخشد اما مادر ستایش هم نتوانست. دادگاه اجازه داد تا باقیمانده عمر امیرحسن بگذرد و به ۱۸ سالگی برسد و بعد او را قصاص کنند. حالا در قبرستان خیرآباد مزار ستایش و امیرحسین دو کودک قربانی ماجرا با چند ردیف فاصله از همدیگر قرار دارد. صبح روز پنج‌شنبه بعد از اعدام، تا آمبولانس بهشت زهرا از زندان رجایی شهر به خیرآباد رسید، ساعت يك بعدازظهر شد. در سکوت قبرستان، مادر و پدر و خواهران امیرحسین آرام اشک ریختند و وقتی خاکسپاری تمام شد، به خانه رفتند. حالا که چند ساعت از خاکسپاری می‌گذرد، صدایی از داخل خانه بیرون نمی آید و روی دیوارهای کوچه هم هیچ نشانه ای از عزاداری اهالی این خانه نیست. تنها در را نیمه باز گذاشته اند تا اگر فامیل یا همسایه ای خواست به دیدن‌شان بیاید، به در بسته نخورد. دور تا دور هال نسبتا بزرگ خانه را پشتی گذشته اند و زن ها یک طرف و مردها هم یک طرف نشسته‌اند. یا زیرلب قرآن می خوانند یا در سکوت سرشان را پایین انداخته اند.

 

مادر امیرحسین کنج خانه، کنار بخاری نشسته و با چشم های بسته، دستش روی قلبش است. پیراهن سورمه ای با گل های کوچک سفید به تن دارد و روی سر و بخشی از صورتش را با روسری سیاه پوشانده است. مهمان‌ها یکی‌یکی می آیند و می روند. تنها صدای بچه های کم‌سن و سال داخل حیاط که با هم بازی می کنند، شنیده می شود. مادر امیرحسین گاهی چشم هایش را باز می کند و با صدای آهسته و زبان محلی می گوید:«مادر! مادر». پدر نیز کنار آشپزخانه ایستاده و مهمان‌ها را خوش‌آمد مي‌گويد. گاهی می‌نشیند و به فکر فرو می‌رود و بعد ناگهان بلند می شود و می‌ایستد. دوباره می‌نشیند و می‌گوید:« من با کسی حرفی ندارم، ما نباید با کسی صحبت کنیم». خواهر امیرحسین خیره به چشم های پدر نگاه می کند. پدر را می بیند که دست‌هایش می لرزد و با تکانه‌های ضربان قلبش، تکان می خورد.

 

آرام و بی‌صدا روی زمین می‌نشیند. یکی از مهمان ها در حال بیرون از خانه بلند می‌گوید: «خدا صبر بده به همه».کوچه‌ای که حالا خانه امیرحسین در آن است و تا یک سال‌و‌نیم پیش خانه ستایش هم در آن بود، آن‌قدر تنگ و باریک است که چهار نفر در کنار هم نمی توانند از آن داخل رد شوند. یکی از مشتریان سوپری معروف سرکوچه‌اي که ستایش لحظات قبل از قتل از آنجا بستنی خریده بود، می‌گوید:« هر دو خانواده مظلوم و بی آزار بودند و قربانی شدند. آن روز امیرحسین مواد کشیده بود که این کار را کرد. موادهایی که معلوم نیست از کجا می آید و در خیرآباد فراوان است. از وقتی که اراده کنی تا وقتی که مواد را پیدا کنی، دو دقیقه هم بیشتر طول نمی‌کشد. هنوز هم باور نمی‌کنیم که امیرحسین قاتل باشد. بی آزار بود، کسی صدایش را هم نشنیده بود. این اتفاق به خاطر موادی بود که مصرف کرده بود. معلوم نبود داخل مواد چه داشت که او را به این حالت درآورد». او درباره اعدام امیرحسین می‌گوید:« ای کاش اعدام نمی شد و تا آخر عمر در زندان نگهش می داشتند. این طوری بیشتر متوجه کاری که کرده بود، می شد». یکی دیگر از جوان های خیرآباد می‌گوید:« ای کاش پدر ومادر ستایش و امیرحسین، بیشتر مراقب بچه های‌شان بودند تا این اتفاق نمی افتاد».

 

امیرحسین دچار بیماری روانی اختلال سلوک بود

دی سال ۹۵ وکیل امیرحسین از بستری شدن او در بیمارستان اعصاب و روان خبر داده و به مهر گفته بود:« امیرحسین به دلیل شرایط روحی و روانی و پرخاشگری‌هایی که داشت، به بیمارستان اعصاب و روان منتقل شده شد.عذاب وجدان و ندامتی که در این چند ماه امیرحسین داشت، به‌همراه زمینه‌های بیماری روانی، باعث شد که از خود رفتارهای غیرعادی نشان دهد و هم اکنون نیز در بیمارستان بستری است».

 

او درباره احتمال بیماری روانی امیرحسین گفته بود: « کارشناس کانون اصلاح و تربیت برای امیرحسین بیماری تشخیص داده که اختلال سلوک نام دارد. اختلال سلوک، تقریبا کودکان زیر سن بلوغ را در بر می‌گیرد و اگر این بیماری در طول زمان درمان نشود، اختلال شخصیت ضداجتماعی پیدا می‌کنند. سابقه امیرحسین و روان‌شناس کانون شهادت می‌دهد که مشکوک به بیماری اختلال سلوک است، نشانه‌های اختلال سلوک‌ نداشتن، حس همدلی با دیگران است. یعنی وقتی یک انسان معمولی از زجرکشیدن یک فرد ناراحت می‌شود، کسی که اختلال سلوک دارد، این اتفاق دگرگونش نمی‌کند». او با اشاره به اینکه امیرحسین دوبار در زندان اقدام به خودزنی کرده بود، گفت:« امیرحسین هنوز بچه است، حرف‌های عجیب‌وغریب زیاد می‌زند.

 

الان که به رجایی‌شهر منتقل شده، هیجان‌زده است، فکر می‌کند مرد شده، با هیجان به من زنگ می‌زند و می‌گوید آقای فرحبخش، من را به رجایی‌شهر بردند اما گاهی هم زنگ می‌زند و می‌گوید ستایش را پشت سرش دیده؛ این توهمات را هنوز هم دارد. محیطی که امیرحسین در آن رشد کرده، مشکلات فراوانی داشته؛ شما نمی‌دانید در این اتفاق مست‌بودن امیرحسین چقدر موثر بوده است».

 

مواردی که اعدام کودکان را نقض می‌کند

مساله اعدام کودکان در ایران از مدت ها پیش در ایران مطرح بوده است. بهمن کشاورز، وکیل و حقوقدان در گفت‌وگو با «قانون» با اشاره به اینکه مساله مجازات کودکان و نوجوانان بر مبنای معیار سنی در قانون حمایت از کودکان و نوجوانان در مورد آن بحثی نشده است، گفت:« این قانون که در ۱۳۸۴ تصویب شده به برخی مسائل دیگر مربوط به کودکان و نوجوان پرداخته و کل افرادی را که کمتر از ۱۸ سال تمام دارند، مشمول تعریف کودک و نوجوان تلقی کرده است. در مورد مجازات اطفال بزهکار قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ از ماده ۸۸ تا ۹۵ به این مساله پرداخته و برای کودکانی که مرتکب جرم می شوند، تدابیر خاصی را پیش بینی کرده است».

 

این حقوقدان با بیان اینکه ورود به تفضیل همه موارد در حوصله این بحث نیست، ادامه داد:« از دیرباز این مساله، بلکه این معضل مطرح بوده که ضوابط شرعی مربوط به مسئولیت کیفری را چه ناظر به دختران دارای ۹ سال تمام قمری و پسران دارای ۱۵ سال تمام قمری است، چگونه باید با روابط مربوط به حمایت از اطفال و نوجوانان در اسناد و مقررات بین المللی منطبق کرد. آنچه فعلا مطرح بوده، بحث اجرای قصاص نفس و اعدام مطرح است.

 

کشاورز درباره مورد ماده ۹۱ قانون مجازات اسلامی جدید نیز می گوید:« در جرایم موجب حد یا قصاص هر گاه افراد بالغ کمتر از ۱۸ سال ماهیت جرم انجام شده و یا حرمت آن را درک نکند و یا در رشد و کمال عقل آن‌ها شبه وجود داشته باشد، حسب مورد با توجه به سن آن‌ها به مجازات‌های پیش‌بینی‌شده محکوم می شوند، دادگاه برای تشخیص رشد و کمال عقل می تواند نظر پزشکی قانونی را استعلام یا از هر طریق دیگری که مقتضی بداند، استفاده کند».

 

او با اشاره به اینکه حکم قانونگذار در مورد افراد زیر ۱۸ سال مطلق نیست، افزود:« به عبارت دیگر در برخی نظام های حقوقی صرف اینکه متهم یا مرتکب کمتر از ۱۸ سال داشته باشد، باعث معافیت او از مجازات می شود. حد ۱۸ سال در برخی نظام‌های حقوقی دیگر متفاوت است. اما قانونگذار ما داشتن کمتر از ۱۸ سال را قرینه ای برای احتمال وجود اشکالی در شناخت و ادراک متهم قرار داده که وجود آن محتاج دلیل اثباتی است. در ماده ۹۱ چند مورد مطرح است؛ اولا عدم درک ماهیت جرم انجام شده، یعنی متهم نمی داند آنچه انجام داده، بر مبنای معیارهای متعارف اجتماع غیرقابل قبول و ناپسند است.

 

ثانیا عدم درک حرمت عمل انجام شده، یعنی متهم توجه به حرمت شرعی عمل انجام شده ندارد. ثالثا تردید در رشد و کمال عقلی متهم. یعنی متهم با توجه به آنچه در ماده ۱۴۹ قانون مذکور آمده، دچار اختلال روانی است؛ به نحوی که اراده یا قوه تمییز او در حد جنون مختل است. قانونگذار اجازه داده برای تشخیص رشد کمال عقل، نظر پرشکی قانونی را بخواهد یا از هر طریق دیگری نظیر مراجعه به مددکاران اجتماعی یا متخصصان بزهکاری اطفال استفاده کند اما احراز موضوع عدم درک حرمت یا ماهیت جرم بایدبه وسیله خود دادگاه احراز شود.

 

بنابراین وقتی متهمی كه به سن بلوغ شرعی رسیده مرتکب جرمی می شود که مجازات آن حد یا قصاص است، دادگاه باید با توجه به ماده ۹۱ اقدام کند و صرف اینکه متهم بالغ است، برای تعیین مجازات کفایت نمی‌کند. توجه شود كه اطلاق ماده ۹۱، تمامی مواردی را که متهم در مقطع ارتکاب جرم کمتر از ۱۸ سال دارد و در عین حال بالغ است، دربرمی‌گیردو این بحث که با رسیدن متهمی از این‌گونه به سن ۱۸ سالگی می‌توان او را همچون افراد بالای ۱۸ سال محاکمه و اعدام کرد، اصولا قابل طرح نیست و ماده ۹۱ چنین فرضی را دربرندارد. اگر چنین استدلالی شده باشد یا بشود، بهتر است استدلال کننده تفصیل و مبانی استدلال خود را بیان کند تا بحث در مورد آن میسر شود».

 

سرانجام امیرحسین در شهریور‌ سال ۹۵ در شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی خازنی محاکمه شد. پس از چندین‌بار محاکمه، سه اتهام عمل منافی عفت، قتل عمد و جنایت بر میت به امیرحسین تفهیم شد. براساس رای صادره، قاتل این پرونده درخصوص اتهام قتل عمد به قصاص نفس و درخصوص اتهام تجاوز به عنف به یک‌بار اعدام و درخصوص اتهام جنایت بر میت به ۷۴ضربه شلاق محکوم شد.

 

 

 

ghanoondaily.ir
  • 20
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۶۶
غیر قابل انتشار: ۷۲
جدیدترین
قدیمی ترین
به خاطر یک افغان
این حرفارو نزنید چه ربطی به نژاد و ملیت داره.انسان انسانه چه فرقی داره چه زبان یا چه نژادی داره
چندین سال گذشت اما چه شد قتل تمام شد امروز هم شاهد قتل خانوادگی هستیم روژینا اشرافی توسط پدرش ای کاش به جای اعدام امیرحسین اون رو اصلاح میکردیم یا مجازات حبس ابد می‌دادیم این پسر سنی نداشت در حین این اتفاق ۱۵ ساله بود هنوز میشد اصلاح شوند ما فقط با اعدام این مشکل را مقطعی حل میکنیم در حالی که باید علت این همه خشونت آشکار شود تا دیگر اتفاق نیفتد تا زمانی که قانون اعدام کودکان در ایران باز است این مشکل هست باید این قوانین تغییر کند من خودم از آهای خبر آباد ورامین هستیم و با امیرحسین دوست صمیمی بودم ولی دلم میسوزه که فرصت بخشش بهش ندادند چون باور دارم می‌تونست اون اشتباه رو جبران کنه حالا هم ستایش از بین ما رفته و هم امیرحسین بی آنکه تحولی در این کشور اتفاق افتاده باشه. در آخر هم روح هر دویشان شاد.
اعدام حقش بوداین افرادتوجامعه نباشن جامعه سالم میماند
اتفاقا خوب شد اعدام شد هربزرگوارکه میگه اعدام نباید میشد خانواده خودش را در اختیار همچین ادم مریضی قرار بده ثواب داره
کار امیر حسین بسیار بی رحمانه و غیرانسانی بوده،ولی به خاطر سن کم ونادانی بیش از حد ،و استفاده ناآگاهانه از موادمخدر یه دلیل اقتضای سنی،یاید حکم دیگه ای براش صادر میشد.مثلا بیست سال زندان
آره اما اعدام هم روش درستی نیست... مجازاتهای دیگه ای رو میشه جانشین کرد مانند حبس ابد ... کار در اردوگاههای کار اجباری . اما شلاق و اعدام وووو فقط به رواج خشونت و انتقام در جامعه دامن میزنه .
واقعا آدم نمیدونه چی باید بگه....ایران شده آفریقایِ مسائلِ جنسی و هیچکدام از مسئولین در صددِ درمانِ این مشکل نیستن...چندین دهه قبل تجاوز به کودکان یا وجود نداشت یا اگه م داشت انقدر کم بود که رسانه ای نمیشد...ولی متاسفانه در دهه هایِ اخیر به دلیلِ مشکلاتِ مالی که امکانِ ازدواج رو خیلی سخت کرده شاهد همچین مواردِ تلخ و ناگواری هستیم...
بهتره دولت این افغانها رو از مملکت اخراج کنه
بلهاعدام راه حل نیست ای بایامسئولین مافقط فکرجیب پرکردن خودشونند دم ازآدمیزادزدن میزنندیه مشته آدمهای آشهال تواین مملکت هستند
آگه ی ایرانیو تو افغانستان این بلا سرش میومد قاتلو تبریه میکردن
آگه ی ایرانیو تو افغ...
پس چرا نمیگی این همه افغانی تو ایران جنایت میکنن
آگه ی ایرانیو تو افغ...
چرت میگی چرا چ ربطی ب ایرانی افغانی بودنش داره.‌جنایت ب این بزرگی رو ول کردی چسبیدی ب نژاد پرستی
کاش اتفاق نمی افتاد اما پدر وقتی متوجه میشه که پسرش به حد بلوغ رسیده بهترکه با تحمل هزینه براش یک دختری رو میگرفت تا کار بر اثر شهوت به تجاوز و قتل کشیده نمیشد.
باکشته شدن ستایش قلبم به درد امد اما با اعدام امیرحسین که انهم قربانی بد جامعه شد تمام وجودم به دردامد حقش اعدام نبود چون کودک بود روحش شاد خدابه خانواده اش صبردهد
اعدامش خیلی منطقی و عادلانه بود
دانش اموز ۱۵/۱۶ساله ای که بجای درس ومشق دنبال مشوبات الکی بوده وان جنایت هول ناک را مر تکب بشود هرگز نمیتواند به یک ادم سالم ونرمال برگردد پس نبودش به نفع جامعه وحتی خانوادهداش میباشد
دانش اموز ۱۵/۱۶ساله ...
این هرگز که می گی یعنی چی؟ مگر پیشگویی شما آخه
در تمام نقاط دنیا وجود مکانهایی هست برای ارضا میل جنسی .باور کنید ابتدا ی شروع بسیاری از قتلها بدلیل طغیان میل سرکش جنسی هست .کاش در کشور ما بطور علمی برای مشکلات عدیده ی جامعه که روز به روز بیشتر میشه مسولین عالمی بودند که برای رفع معضل بجای موعظه کاری اساسی و علمی میکردند
به نظر من اکه اعدامم نمیشد زندگی خوبی نداشت با حرف ها و نگاه های مردم !!!!!!!!!!!!!
امیرحسین وستایش قربانی جامعه ی که توش زندگی میکنیم شدند خداحتی اونای که توبه کردند میبخشه حتی اینم گفته صدبارتوبه شکستی بازآشایدخداببخشیدفقط روح هردوتاشونم شادولی کاش فقط یه فرصت میدادن به نوجوان ۱۶ ساله کاش به کاری که میکنم بیشترفک کنیم تااینجوراتفاقانیفته بخداادم نمتونه تحمل کنه نه اعدام امیرحسین نه قتل یه بچه معصومه بی گناهووکاش بیشتریادخداباشیم
کاش به جای اعدام مسئولین ریشه مسئله را پیدا میکردند تا حالا اعدامهای زیادی با این موضوع بوده ولی متاسفانه باز هم تکرار میشه . اعدام چاره کار نیست فقط پاک کردن صورت مسئوله است
راستش من به خانواده ستايش حق ميدم كه نارحت باشن من خودم يه بچه دارم و هر روز ميگم خدايا عمر طولاني به بچم بده و هزار چيز ديگه ؛ داغ بچه خيلي سخته ؛ اما واقعيت اينه كه دلم براي امير حسين و مادر و پدر و خواهرهاش سوخت ؛ اي كاش خانواده ستايش مي تونستند گذشت كنند و با اين كار دل خانواده اي رو شاد كنند چون امير حسين مثل قاتل آتنا و اهورا نبود ؛ اما براي امير حسين از خدا طلب آرامش مي كنم ؛ روحت شاد
انگیزه و شرایط قاتل آتنا کجا امیرحسین کجا !!!!! امیرحسین بچه بود واز قبلش نقشه و انگیزه جنایت نداشت .بیمار روانی و جانی نبود که بخواد بازم جنایت کنه اتفاقا چقدر متحول شده بوده و شدیدا پشیمون بوده و توبه کرده بود و قسم خورده بوده دیگه هرگز تو زندگیش مشروب نخوره و مسیر زندگیشو عوض کنه .شما اگه خودتون برادر یا پسر نوجوانی داشتین که از روی عمد این کارو نکرده بود بازم میخواستین امیرحسین اعدام بشه ؟ چرا اعدام ؟؟؟!!!! خوب سالها زندانیش کنن .
بسباری ازین افراد جری تر میشن و قتلهای متعدد دبگه ای رو رقم میرنند چرا تاریخچه ی جنایی نمیخونید تا آگاه بشید ؟؟؟
فقط ساکت شو. مگه انسان نیستی ؟مگه از شعور تهی هستی؟ قاتل آتنا یک بار آزاد شد به اتهام قتل زنی دو تا دبگه مرتکب شد. یعنی فرصت اصلاح داشت اما جری تر و پخته تر شد.
خداوند میفرماید ولکم فی القصاص حیاة يا أولي الألباب لعلكم تتقون۱۷۹بقرة ای خردمندان،شمارادرقصاص كردن زندگى است.باشد كه پروا كنيد.سوره بقره(۱۷۹) سنگدل نیستم ولی اگر هرکس هر کاری کرد نباید توجیه کنیم وبا احساس خام ویکطرفه دلسوزی کنیم. لطفا یک لحظه خود را به جای خانواده مظلوم ستایش بگذارید وکودکی که در۶سالگی مورد تجاوزقرارگرفته وبه قتل رسیده... کسانی که دفاع میکنن دختر خود را یاخواهرشان را متصور بشن که کسی چنین فعل زشتی را با او انجام داده و بقتل رسانده وغیره تصورش هم غیر قابل گذشته مهاجرین افغانی برای ما محترم هستند ودر کل انسانها با هر رنگ ونژادی انسانند. وبرای خودوشما و خانواده‌های(قاتل ومقتول)ایمان وصبر وعاقبت بخیری را آرزومندم.ح غ
خداوند میفرماید ولکم...
لطفا شما هم خودت را جاى خانواده خاطى بگذار ببين تحمل اعدام عزيزت رو دارى؟
باید.اعدام.میشدوبه.سزای.اعمالش.رسید.بایداورادرمیدان.ازادی.اعدام.وتکه.تکه.می.کردند
نمیدونم چرا بعضی رسانه ها و بعضی مردم سعی دارن از اون جانی بیرحم یه قهرمان ملی بسازن!واقعا متاسفم.
حق بود اگه با خواهر امیر حسین این کا رو انجام میدادن این خانواده چه کار میکردن اعدام حق بود باید در میدان شهر این کا رو میکردن
رفت به جایی که باید می رفت. به درک واصل شد.
رفت به جایی که باید ...
واقعا برای شما با این طرز فکر متاسفم .
کسایی که بیماری روانی دارن گاهی اوقات کارایی میکنن که باورش برای خودشون هم خیلی سخته ، ینی وقتی به حال خودشون برمیگردن نمیتونن باور کنن که واقعا اون کارو کردن و خیییییییلی هم پشیمون میشن اما پشیمونی دیگه فایده ای نداره متاسفانه به نظرم زجری که یه بیمار روانی میکشه از بقیه بیماری ها بیشتر نباشه قطعا کمتر نیست نمی گم که نباید اعدام میشد کاری که کرده جرم بزرگی بوده اما میدونم که از رو عمد نبوده چون اصلا تو حال خودش نبوده راستش قضاوت در این مورد سخته ، اون نه مستحق بخششه و نه اعدام چون اگه بخشیده هم میشد با توجه به بیماریش معلوم نبود دوباره دست به چه کارایی بزنه. فقط میتونم بگم که امیدوارم نه تنها این جرم ها از جامعه ریشه کن شه بلکه دیگه هیچ کس به بیماری روانی دچار نشه.
ای کاش این لجن و زنده زنده توآتیش میسوزوندن خدالعننش کنه من که هرشب جمعه توف لعنت نثارروح کثیفش میکنم
ای کاش این لجن و زند...
با اعتماد ب نفس حرف نزن .فقط دعا کن خدا تو رو تو اون شرایط قرار نده اگر نه تو هم ممکنه همین مصیبت سرت بیاد و قاتل بشی و اعدامت کنن.همیشه از خدا عاقبت خیری بخواه و برای قاتل دعا کن خدا ببخشتش.نادونی کرده
ای کاش این لجن و زند...
واقعا جای تاسف داره. کسی که مشکل روانی داره باید درمان بشه نه اعدام حالا هک که اعدام شده شما دیگه چی میگی؟
اگه خانواده ستایش ایرانی بودن ممکن بود امیرحسین رو ببخشن ولی افغانیا در حالت عادی با ایرانیا خوب نیستن ...به هرحال بچه هاتونو جمع کنید انقدر آزاد نزاریدشون بعدم بگید وای چقدر باهوشه ..نه عزیز من این هوش نیست مواظب بچه هاتون در هر سنی باشید .. امیرحسین قربانی شد خودش هم بچه بود و جای گذشت داشت
اگه خانواده ستایش ای...
با سلام خدمت شما دوست عزیز ببخشید یعنی چون افغانین این اقا به بچه تجاوز کرده اشکالی نداره اخه مگه بچه هفت ساله چی میفهمه ما اینقدر نژاد پرست نباشیم افغانیه که افغانیه حق خانوادشه هرچیزی بخوان
دلم گرفت هم از قتل آن طفل معصوم هم از این بچه نادان وهم از اعدامش
البته مشکل جایی دیگر است زمانی احمدی نژاد مهاجر افعانی مجرم شناخته میشد!
نباید اعدامش میکردن اون بچه بود و در شرایط عادی اینکارو نکرده بود .خانواده ستایش رحم نکردن به بچگی امیر حسین .وکیلش میگفت خیلی هنوز روحیه بچگانه ای داشته .اسم باندهای ضبطش که میومده کلی ذوق زده می‌شده .ببینین چقدر بچه و کودکانه !! واقعا چطور دلشون اومد چی میشد واقعا اگه بزرگواری میکردن مادری میکرد براش مادر ستایش اگه میبخشیدنش.
نباید اعدامش میکردن ...
بله، اگه فقط قتل بودباز یه حرفی ولی اینکه به یه بچه ۶ ساله تجاوز بکنه ، اصلا جای بخشش نداره . اصلا
نباید اعدامش میکردن ...
اگر با خواهر یا دختر خودتون هم اینکارو میکردن بازم اینقد راحت از گذشت حرف میزدید؟....
اگر با خواهر یا دختر...
احسنت
نباید اعدامش میکردن ...
منم خیلی متاثر شدم ولی برای خیلی از جوان ها که در اطرافمون هستن درس عبرتی میشه و حداقل می فهمن که با قانون نمیشه بازی کرد .
اون خدابیامرز به اشد مجازات رسید اما ای کاش دیگه تکرار نشه درس عبرت باش برای همه
خدایا خودت بهتر میدانی......امیدوارم درس عبرتی باشد برای دیگران برای من شما خانوادهای مثل امیرحسین که بیخیال فرزندانشان هستند وخانواده های مثل ستایش که حواسشان به دختر بچه ها نیست خواهشا مواظب باشیم همه همه همه
اعدام دردش برا خودش یه لحظه هس برا خانوادش یه عمر بنظرم باید درد را خود قاتل بکشه اگه حبس ابد بود بهتر بود اون موقع لحظه به لحظه ارزوی مرگ میکنن و چاره ایی نیس
بار ها اعدام حق این نامرد است
نباید خدا رو شکر کنی بخاطر اعدام شدنش باید دعا کرد وضع جامه طوری شود دیگر همچین اتفاقی بیفثد
خداراشکرکه اعدام شد اینهابرای جامعه مضرند
همچین لجن هایی باید اعدام بشوند
خوب کاری کردند اعدامش کردند
متاسفانه عبرتهایی که عبرت گرفته نمیشود
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش