دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۲ - ۱۴ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۵۵۳
جرم و جنایت

ادعای مرد ثروتمند در دادسرا: همسرم مرا کتک می زند

مرد ثروتمند با مراجعه به دادسرای جنایی تهران در حالی که از رفتارهای عجیب همسرش شکایت می‌کرد گفت او مدام مرا کتک می‌زند و آزار می‌دهد، دو سال پیش هم روی من و دخترم اسید پاشید.

به‌گزارش ایران، این مرد به بازپرس گفت: همسرم بیماری روحی دارد و مدام مرا کتک می‌زند. به‌عنوان مثال ۲۰ تیر سال ۹۵ روی کاناپه خانه‌ام دراز کشیده بودم که همسرم روی من آب جوش ریخت و مرا سوزاند.

 

۱۶ بهمن سال ۹۵ هم ساعت دو نیمه شب بود که در خواب و بیداری همسرم را دیدم که با ظرف اسید بالای سرم ایستاده تا خواستم واکنش نشان دهم روی من اسید پاشید و دست چپم سوخت. در این بین دختر۲۰ ساله‌ام وارد اتاق شد و وقتی ظرف اسید را دردستان مادرش دید او با عجله اسید را رها کرد. این کار باعث شد تا مقداری اسید روی پای دخترم نیز بریزد. آن شب به کمک پسرم، به بیمارستان سوانح سوختگی رفتیم و درمان شدیم.

 

مرد میانسال گفت: من به خاطر اینکه همسرم عذر خواهی و ابراز پشیمانی کرد شکایت نکردم تا اینکه چند روز قبل زمانی که از سر کار به خانه آمدم و داشتم دست هایم را می‌شستم، همسرم آیینه را به سمت من پرتاب کرد و شروع به کتک زدن من کرد. بعد از آن هم پنهانی قفل در خانه را عوض کرد و طلاهایی که در مدت زندگی مشترکمان خریداری کرده بودم را با خود برد. از دست کارهای همسرم و فحاشی‌های او خسته شده ام. برای همین تصمیم گرفتم بعد از مدت‌ها از او شکایت کنم.

 

مرد ثروتمند در پاسخ به این سؤال که چرا بعد از دو سال از اسیدپاشی شکایت کرده، گفت: بعد از هر بار دعوا و آسیب رساندن همسرم- فتانه- به من او ابراز پشیمانی و ندامت می‌کرد. التماس می‌کرد که او را ببخشم و همین مسأله باعث می‌شد که از شکایتم صرف نظر کنم.

 

اظهارات فرزندان شاکی

با شکایت شهریار از همسرش، بازپرس جنایی دستور تحقیقات را صادر کرد. در نخستین گام تحقیقات از دختر و پسر شهریار که شاهدان ماجرا بودند؛ آغاز شد. دختر شهریار که در رشته داروسازی در آلمان تحصیل می‌کند به پدرش وکالت داد و اظهارات او را تأیید کرد.

 

پسر ۱۸ ساله شهریار اما در تحقیقات گفت: پدر و مادرم از ابتدای زندگی باهم مشکل داشتند اما این چند سال اخیر مشکلات آنها شدت گرفت. آن شب با سر و صدای خواهر و پدرم از خواب بیدار شدم و خودم را به پذیرایی رساندم. مادرم روی آنها اسید ریخته بود و ما خواهرم را به بیمارستان رساندیم. زمانی که علت این موضوع را از مادرم پرسیدم او گفت که پدرم به او خیانت کرده است و برای انتقام دست به اسیدپاشی زده است. مدتی قبل هم بعد از اینکه مادرم با پدرم دعوایش شد خانه را به حالت قهر ترک کرد. آن زمان مدرسه بودم و او برایم پیام فرستاد که قفل در را عوض کرده است. وقتی به خانه رفتم متوجه شدم که مادرم هر چه طلا داخل خانه بود را با خودش برده است.

همچنین بازپرس جنایی در تحقیق از بیمارستان دریافت که در تاریخ مورد نظر بیماری با مشخصات اعلام شده برای درمان به بیمارستان آمده و تحت درمان قرار گرفته است.

 

اما پزشکی قانونی اعلام کرد با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از ماجرا گذشته نمی‌توان اعلام کرد که سوختگی بر اثر اسید بوده است.

 

من اسید پاشی نکرده‌ام

با شکایت شهریار، زن میانسال برای تحقیقات به دادسرا احضار شد. فتانه در تحقیقات منکر اسیدپاشی شد و گفت: شوهرم چند روز قبل زمانی که از محل کارش به خانه آمد شروع به فحاشی و کتک زدن من کرد. طوری مرا کتک زد که صورتم خونی شد. اگر او راست می‌گفت و من او را کتک زده بودم چرا با پلیس تماس نگرفت و زمانی که من می‌خواستم به پلیس زنگ بزنم ممانعت کرد.

 

او ادامه داد: به خاطر کتک‌ها و آزار و اذیت‌های همسرم از خانه قهر کردم و شوهرم چنین ادعایی را مطرح کرد تا من به خانه برگردم. در رابطه با اسیدپاشی هم دروغ می‌گوید، حتی پزشکی قانونی هم اسیدپاشی را تأیید نکرده است. بچه هایم هم اگر اظهارات همسرم را تأیید می‌کنند شهادت شان دروغ است. همسرم مدام به آنها پول می‌دهد و هزینه تحصیل دخترم در آلمان و هزینه تفریحات پسرم را می‌دهد. او آنها را تهدید کرده و وعده پول داده است و بچه‌ها هم به همین دلیل علیه من شکایت کرده‌اند.

 

با اظهارات زن میانسال، بازپرس جنایی از کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی خواست در رابطه با بررسی اظهارات زوج میانسال تحقیق کنند.

 

 

  • 12
  • 8
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش