دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۴۳ - ۱۵ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۳۷۷۰
جرم و جنایت

محاکمه عامل قتل فجیع پسر ثروتمند

مادر و دختری که به قصد اخاذی پسر جوانی را گروگان گرفته بودند تا بتوانند از خانواده‌اش نیم میلیارد تومان پول بگیرند وقتی وی زیر شکنجه‌های آنها جان باخت جسد را تکه تکه کرده و در جاده هراز رها کردند.صبح دیروز این پرونده در شعبه دوم دادگاه کیفری در حالی تحت رسیدگی قرار گرفت که مادر متهم جان باخته بود و دختر جوان به تنهایی محاکمه شد.

رسیدگی به این پرونده از شهریور پارسال با کشف جسدی در جاده هراز کلید خورد. با توجه به اینکه مدت زیادی از مرگ گذشته و جسد متلاشی شده بود به دستور بازپرس کشیک قتل جسد برای تعیین علت اصلی فوت به پزشکی قانونی منتقل شد.نخستین بررسی‌ها نشان می‌داد وی بر اثر خفگی به قتل رسیده است. همزمان با بررسی پرونده افراد گمشده مشخص شد جسد متعلق به پسر یک خانواده ثروتمند است که به طرز مرموزی ناپدید شده بود.

 

در حالی که تحقیقات برای کشف راز این جنایت ادامه داشت پلیس رد یک مادر و دختر را در این قتل به دست آورد و آنها را در تهران دستگیر کرد.دختر جوان خیلی زود لب به اعتراف گشود ودر بازجویی‌ها گفت: در دوردورهای شبانه با مقتول آشنا شدم و بعد از آن باهم دوست شدیم.

 

از آنجا که وی پسر یکی از ثروتمندان شهر بود با مادرم نقشه کشیدیم تا او را گروگان گرفته و در مقابل آزادی‌اش از خانواده‌اش پول بگیریم. یک روز او را به خانه دعوت کردم و در قهوه‌اش قرص‌های دیازپام ریختیم. بعد با تلفن خودش به خانواده او زنگ زده و برای آزادی وی نیم میلیارد تومان پول خواستیم.مادر دختر جوان نیز در بازجویی به کارآگاهان گفت: قتل کار من بود و ایده و نقشه چنین کاری توسط من ریخته شد.

 

دخترم به من گفته بود با مردی دوست شده که یک ماشین شاسی بلند و گرانقیمت دارد. به دخترم گفتم او را به خانه بیاورد بعد مسمومش کردیم و کارت عابربانکش را گرفتیم اما او رمز را اشتباهی گفته بود و دلیل اصلی که باعث شد او را بکشیم همین رمز اشتباهی بود وگرنه هدف اصلی ما رسیدن به ۵۰۰ میلیون تومان پول بود که خانواده‌اش در ازای آزادی او باید پرداخت می‌کردند.

 

ما سه روز او را در خانه خود نگه داشتیم. دائم به او می‌گفتیم که رمز کارتت را بگو اما او نمی‌گفت. عصبانی شدیم و با اتوی داغ شکنجه‌اش کردیم می‌خواستیم وادارش کنیم رمز را بگوید اما نمی‌گفت.

 

ازطرف دیگر خانواده‌اش نیز در پرداخت نیم میلیارد تومان پول تعلل می‌کردند و قصد داشتند با اطلاع به پلیس ما را پیدا کنند تا اینکه بالاخره عصبانی شدیم و با کشیدن کیسه پلاستیکی روی سرش او را خفه کردیم. بعد از سه روز وقتی دیدم جسد در حال متعفن شدن است او را تکه تکه کردیم و در ادامه نیز تکه‌های جسد را بسته‌بندی کرده و داخل ساکی گذاشته و در جاده هراز رها کردیم و چاقو و ساتور را نیز در قلعه حسن خان انداختیم. پس از اعترافات متهمان درحالی که مادرو دختر جوان در انتظار محاکمه بودند زن جنایتکار جان باخت و فقط دختر جوان ماند. صبح دیروز این دختر جنایتکار نیز در شعبه دوم دادگاه کیفری به ریاست قاضی محسن زالی و دو مستشارش پای میز محاکمه ایستاد.

 

دردادگاه چه گذشت؟

پس از خواندن متن کیفرخواست توسط نماینده دادستان اولیای دم که بشدت ناراحت بودند از قضات دادگاه خواستار اشد مجازات برای متهم شدند. سپس متهم پشت میز محاکمه ایستاد ودر شرح ماجرا گفت: از وقتی مادرم درجریان دوستی من با مقتول قرار گرفت از من خواست که اورا به خانه ببرم. ما قبلاً نیز با همین شیوه از یک مرد دیگر ۶۰میلیون تومان اخاذی کرده بودیم. مادرم دائماً درگوشم زمزمه می کرد و مرا مجبور می کرد که باید خانه بخریم وبه پول نیاز داریم برای همین این نقشه را کشید.

 

من در این سه روز فقط دست وپای مقتول را بستم وحتی وقتی که کیسه پلاستیک را مادرم برسرش کشید تا خفه‌اش کند من آن را  پاره کردم تا نفس بکشد اما روز بعد دیدم مادرم نشسته برزمین گریه می‌کند از او پرسیدم چه شده گفت پسرجوان فوت شده آن لحظه بود که متوجه شدم مادرم با کیسه پلاستیکی او را کشته است. دختر جوان درآخرین دفاع خود به قضات گفت: من قصد کشتن او را نداشتم وتنها انگیزه‌ام اخاذی بوده است. پس از این اظهارات قضات با اعلام ختم جلسه برای صدور حکم وارد شور شدند.

 

معصومه مرادپور

 

iran-newspaper.com
  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش