دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۵۷ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۲۴۰۲
جرم و جنایت

محاکمه زن حسودی که به یک افغانی۵میلیون داد تا خواهرش را بکشد

پرونده زنی که متهم است به‌ خاطر حسادت به خواهر ثروتمندش، او را به قتل رسانده و جسدش را با همدستی مردی به چاه انداخته، در دادگاه کیفری استان تهران رسیدگی می‌شود.

به گزارش شرق، این قتل کینه‌توزانه سال ۸۹ اتفاق افتاد و موضوع از سوی خانواده زن میان‌سال به مأموران گزارش داده شد. آنها گفتند رعنا مادرشان از خانه خارج شده و دیگر بازنگشته است.

 

تحقیقات مأموران نشان داد ساعاتی بعد از اینکه رعنا از خانه بیرون آمده، تلفن همراهش هم از دسترس خارج شده‌ است و دیگر خبری از او نیست. این وضعیت برای پلیس مشخص کرد رعنا احتمالا با فردی که به او اعتماد داشت، قرار ملاقاتی داشته و قربانی یک نقشه شده است. کارآگاهان متوجه شدند به‌تازگی پسر رعنا با دخترخاله‌اش ازدواج کرده؛ اما به دلیل رابطه‌ بدی که با هم داشتند، مادر عروس و داماد با هم درگیر شدند.

 

به‌این‌ترتیب پلیس سراغ رزیتا خواهر رعنا رفت و از او بازجویی کرد. این زن ادعا کرد خبری از سرنوشت خواهرش ندارد و نمی‌داند برای او چه اتفاقی افتاده ‌است و من هم اصلا روز حادثه او را ندیدم؛ اما مأموران متوجه شدند این زن دروغ می‌گوید. به‌این‌ترتیب رزیتا بازداشت شد.

 

او سرانجام لب به اعتراف گشود و گفت: من و رعنا خواهر ناتنی بودیم. من آرایشگاه داشتم و درآمد خوبی داشتم و با دخترم کار می‌کردم. رعنا سال‌ها قبل به خارج از کشور رفت. او کار می‌کرد و شوهرش هم درآمد خوبی داشت. آنها وقتی به ایران برگشتند، مقدار زیادی پول داشتند و وضع مالی‌شان خیلی خوب شد. من از اینکه خواهرم این‌طور تغییر کرده‌ است، ناراحت بودم و به او حسادت می‌کردم؛ چون خواهرم فخر می‌فروخت. مدتی از آمدن‌شان گذشته ‌بود که خواهرم به خواستگاری دختر من آمد و دخترم و پسر خواهرم با هم ازدواج کردند؛ اما خواهرم دخترم را خیلی اذیت می‌کرد.

 

من گفتم این عذاب‌کشیدن برای چیست و پیشنهاد دادم که دخترم جدا شود. دخترم قبول کرد و خودش هم به این جدایی راضی بود؛ اما خواهرم مخالفت می‌کرد و چون نفوذ زیادی روی پسرش داشت، او هم می‌گفت که حاضر به گذشت نیست. خواهرم برای اینکه من را بیشتر اذیت کند، اجازه نمی‌داد دخترم طلاق بگیرد و زندگی را برای ما زهر کرده‌ بود. آنها هیچ پولی هم برای دخترم خرج نمی‌کردند.

 

متهم در ادامه گفت: وقتی تصمیم به قتل خواهرم گرفتم، نمی‌توانستم او را به‌تنهایی بکشم؛ به‌همین‌دلیل سراغ مردی رفتم که شوهر خواهر دیگرم او را به من معرفی کرده‌ بود. الیاس، مرد افغانستانی، حاضر شد به من کمک کند. روز حادثه به بهانه اینکه یک آپارتمان با شرایط ویژه در شهرری پیدا کرده‌ام که خیلی ارزان است، از خواهرم خواستم با من همراه شود تا به آنجا برویم. همه‌چیز از قبل آماده ‌و الیاس در آن خانه منتظر ما بود. به‌ محض اینکه به محل رسیدیم، خواهرم به موضوع شک کرد؛ چون من آنها را تنها گذاشتم. الیاس به سمت خواهرم رفت، او را هل داد و سرش به دیوار برخورد کرد و بیهوش شد. بعد الیاس جسم نیمه‌جان خواهرم را داخل گونی گذاشت و داخل چاهی انداخت و بعد هم فرار کردیم.

 

با توجه به گفته‌های این زن مأموران الیاس و شوهر خواهر رزیتا را که کاوه نام داشت، بازداشت کردند. کاوه هیچ اتهامی را قبول نکرد و گفت من فقط برای تعمیرات خانه رزیتا الیاس را به او معرفی کردم و از قتل خبری نداشتم.

 

الیاس نیز اتهام قتل را رد کرد و گفت: من تعداد زیادی بچه دارم. کاوه را از قبل می‌شناختم. او هر کاری داشت، به من می‌گفت و معمولا به دلیل اینکه من فقیر بودم، برایمان مواد غذایی می‌آورد. من و رزیتا از طریق کاوه با هم آشنا شدیم. روز حادثه هم فردی با رزیتا به دیدار من آمدند و آن فرد گفت که در راه با حیوانی تصادف کرده و او را کشته است و می‌خواهد لاشه حیوان را از بین ببرد و آن را در چاهی ۱۸‌متری انداختیم. من از اصل ماجرا خبر نداشتم.

 

بعد از پایان گفته‌های متهمان و صدور کیفرخواست، الیاس به اتهام قتل رعنا و کاوه به اتهام معاونت در قتل محاکمه شدند.

 

الیاس در جلسه رسیدگی به این پرونده هرچند با درخواست قصاص از سوی اولیای‌دم روبه‌رو شد؛ اما به قتل اعتراف کرد و گفت: من در قبال دریافت پنج میلیون تومان رعنا را به قتل رساندم. خواهرش او را به ساختمانی در شهرری آورد و من هم را به قتل رسانده و جسدش را از بین بردم. کاوه و رزیتا با هم از من خواستند این کار را بکنم و من هم قبول کردم. سپس نوبت به کاوه رسید. او اتهام را رد کرد و گفت: من در جریان این قتل نبودم. قبول دارم ارتباط را من برقرار کردم؛ اما فکر می‌کردم مسئله فقط کار ساختمانی است.

 

در ادامه رزیتا در جایگاه قرار گرفت. او نیز ابراز پشیمانی کرد و گفت من قصد داشتم خواهرم را گوشمالی بدهم تا دخترم را اذیت نکند و ناراحتی‌ام به خاطر حسادتم از بین برود.

 

قضات در پایان کاوه و رزیتا را به ترتیب به ۱۲ و ۱۵ سال حبس و الیاس را هم به قصاص محکوم کردند. در نهایت با توجه به گذشت اولیای‌دم رزیتا و کاوه درخواست آزادی مشروط کردند.

 

  • 10
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش