دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۶ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۳۶۷۹
جرم و جنایت

زن میانسال پس از ابتلا به سرطان اعضای خانواده‌اش را كشت

جنایت خانوادگی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
زنی كه به خاطر بیماری سرطانش، شوهر و دو فرزندش را كشته بود، در شعبه دوم دادگاه كیفری استان البرز محاكمه و به سه بار قصاص محكوم شد.

به گزارش جام‌جم، ماجرای این جنایت پیش از ظهر ۲۴ بهمن سال ۹۵ زمانی فاش شد كه مردی با پلیس كرج تماس گرفت و خبر داد زنی با خانه‌اش تماس گرفته و كمك خواسته و نشانی خانه‌ای دو كوچه پایین‌تر در محله ماهدشت را داده و تلفن را قطع كرده است. بعداز آن هر چه تماس گرفته تا از ماجرا سر در بیاورد، آن زن پاسخ نداده است. بنابراین به آن ساختمان رفته و توانسته آپارتمان مورد نظر را پیدا كند، اما با صحنه عجیبی روبه‌رو شده بود.سه نفردرآن خانه به قتل رسیده و زن میانسالی هم زخمی شده بود.

 

 با این تماس ماموران همراه قاضی ابراهیم مرادی، كشیك قتل دادسرای جنایی كرج برای بررسی ماجرا در آنجا حاضر شده و با اجساد قربانیان كه پدر ۶۰ساله خانواده و دختر۲۲ و پسر ۳۰ساله‌اش بودند رو به رو شدند. مادر زخمی خانواده هم به بیمارستان منتقل شد و با تلاش پزشكان از مرگ نجات یافت. بررسی‌های اولیه بازپرس جنایی و تیم تحقیق نشان ‌داد سه عضو خانواده ساعاتی از مرگشان می‌گذرد. هیچ وسیله‌ای از خانه سرقت نشده و احتمال این‌كه آنها قربانی سرقت شده باشند، رد شد. بنابراین ماموران به مادر خانواده مشكوك شدند. او در جریان تحقیقات سرانجام به قتل اعضای خانواده‌اش اعتراف كرد و گفت چون بیماری سرطان داشتم آنها را كشتم و می‌خواستم جان خود را هم بگیرم كه نشد و زنده ماندم.

 

متهم بعد از بازسازی صحنه قتل در حالی روانه زندان شد كه پزشكی قانونی سلامت روانی او را تایید كرده بود.

 

پرونده وی با صدور جلب به دادرسی به اتهام مباشرت در سه فقره قتل به شعبه دوم دادگاه كیفری یك استان البرز ارسال شد‌. با گذشت نزدیك به دو سال از این جنایت خانوادگی، زن میانسال از زندان به شعبه دوم كیفری استان البرز منتقل شد و از سوی قاضی محمد‌حسینی رازلیقی و مطهری قاضی مستشار شعبه مورد محاكمه قرار گرفت. در این جلسه، نماینده دادستان به تشریح كیفرخواست پرداخت و برای عامل این جنایت خانوادگی در خواست مجازات قانونی كرد‌. این در حالی بود كه خانواده شوهرش به عنوان اولیای دم برای او درخواست قصاص كردند.

 

سپس زن میانسال كه عامل این جنایت خانوادگی بود، در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از خود پرداخت و گفت: ما خانواده خوبی بودیم و مشكل زیادی نداشتیم. دو ماه قبل از جنایت متوجه شدم به سرطان مبتلا شده‌ام و این بیماری آن‌قدر در وجودم ریشه دوانده كه به‌زودی فوت می‌كنم. همین ماجرا شوك بزرگی برایم بود و نمی‌توانستم بیماری‌ام را به خانواده‌ام بگویم. می‌ترسیدم بعد از مرگ سرنوشت تلخ و سختی برای آنها رقم بخورد. راز بیماری را پنهان نگه داشتم و تصمیم گرفتم آنها را هم بكشم تا از مرگم دچار ناراحتی و مشكل نشوند.

 

 وی افزود: چند بار داروی بیهوشی خریدم تا با آن جان همگی‌مان را بگیرم كه نشد. سرانجام شب حادثه دارو‌ها را داخل آب ریختم و به سه عضو خانواده‌ام دادم كه نوشیدند. آن شب دختر و پسرم پس از خوردن آن بیهوش شدند. اما نیمه‌های شب متوجه شدم شوهرم هنوز بیهوش نشده است.

 

متهم به قتل ادامه داد: روز بعد با ضربه‌های چاقوی آشپزخانه، آنها را به قتل رساندم. وقتی به خود آمدم پشیمان شدم، همین‌طوری شماره‌ای را گرفتم و درخواست كمك كردم، بعد هم با چاقو ضربه‌هایی به خودم زدم تا بمیرم كه زخمی شدم ولی زنده ماندم. ای‌كاش من هم می‌مردم. زودتر اعدامم كنید تا بمیرم و نزد شوهر و دو فرزندم بروم. تحمل دوری از آنها برایم سخت است.

 

 عامل این جنایت خانوادگی بعد از آخرین دفاع با تجدید قرار قانونی روانه زندان شد‌. در ادامه قاضی محمد‌حسینی رازلیقی و محمد مطهری قاضی مستشار شعبه دوم كیفری استان البرز وارد شور شدند و این زن را به خاطر قتل سه عضو خانواده‌اش به سه بار قصاص محكوم كردند.

 

  • 16
  • 9
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
باید اون آشغالهایی که بهش گفتن تو سرطان داری و دو ماه دیگه میمیری رو هم باهاش اعدام کنن... لعنت به پول پرستهای بیسواد جامعه پزشکی فقط برای پر کردن جیبشون ملت رو تو تشخیصها و دوا درمونهای اشتباه میندازن
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش