شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۳۴ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۷۰۵۹
جرم و جنایت

دانشمند روس اجساد گورستان را تبدیل به عروسک می کرد/ تصاویر

تبدیل اجساد گورستان به عروسک,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
پرونده مرد روسی که اجساد گورستان را تبدیل به عروسک می کرد و در خانه از آنها کلکسیونی برای خود ساخته بود یکی از جنجالی ترین پرونده های جنایت روسیه به شمار می رود.

به گزارش ایران به نقل از کرایم، پدر و مادر « آناتولی مسکوین »همواره تصور می کردند پسرشان به عروسک علاقه خاصی داشته و به همین منظور کلکسیونی در اشکال و اندازه های متفاوت از عروسک برای خود جمع آوری کرده است.

 

به گفته مادر وی آنها هرگز تصور نمی کردند که هر یک از عروسک ها می توانند جسد افرادی باشند که پسرشان آنها را از قبرستان بیرون کشیده و با استفاده از نمک و دیگر مواد خشک کرده و در نهایت تبدیل به عروسک های مومیایی کرده است.

 

پرونده مرد روس

این متهم نابغه علاقه خاصی به دروس تاریخی داشته و به ۱۳ زبان دنیا صحبت می کرد .علاقه وی به سفر باورنکردنی بود و حتی با توجه به استعداد های خاصش در کالج روسیه نیز دروس تاریخی و زبان  را تدریس می کرد.

 

در پرونده این جنایتکار روس نام ۲۹ دختر بین سنین ۳ تا ۲۵ سال دیده می شد که همگی در آپارتمانش مومیایی و تبدیل به عروسک شده بودند.

 

گورستان

دانشمند و زبان شناس روس پس از دستگیری در باز جویی های انجام شده اعتراف کرد که منشا تمام جنایت هایش به دوران کودکی وی زمانی که تنها ۱۳ سال سن داشته بازمی گردد اما به گفته روان پزشکان او به شدت به بیماری اسکیزوفرنی پارانوئید مبتلا بوده است که پس از محاکمه در یک بیمارستان روانی نیز دوران محکومیت  خود را سپری می کند.

 

بنا بر گزارش های پلیس روسیه « آناتول » هنگامیکه ۱۳ سال داشت با دوستان خود همواره در گورستان بازی می کرد و مدام به گورستان « کراسنایا اتنا » می رفت به همین دلیل به مرده ها و عالم مردگان علاقه خاصی نشان میداد.او که شاهد مراسم تدفین یک دختر۱۱ ساله بوده ادعا می کند که شرکت کنندگان در مراسم وی را مجبور کردند تا صورت یک دختر کوچک مرده را قبل از دفن ببوسد و همین موضوع انگیزه رفتار غیر عادی اش در اینده شد.

 

محققان پلیس از کتابخانه شخصی این دانشمند قاتل بیش از ۶۰ هزار کتاب پیدا کرده بودند که در کنار عروسک های رنگارنگش دیده می شد.

 

تبدیل اجساد به عروسک

او همواره یک فرد منزوی بود که هرگز ازدواج نکرد و ترجیح می داد با والدین خود زندگی  کند.علاقه خاصی به نوشیدن الکل و کشیدن سیگار نداشت و می توان گفت فردی درون گرا به نظر می رسید که تنها علاقه اش مطالعه بی وقفه کتاب های گوناگون بود.

 

بنا بر گزارش های پلیس وی در اعترافات خود بیان کرده بود که شبها در میان قبرها قدم می زد و حتی یک بار نیز در یک گور خوابیده بود با این وجود هیچیک از همکاران و افرادی که وی را می شناختند او را فردی غیر عادی با رفتاری نابهنجار توصیف نکردند.

 

ماموران پلیس در ۲ نوامبر ۲۰۱۱ میلادی در پی نبش قبرهای مختلف گورستانی در نزدیکی منزل متهم به وی ظنین شده و خانه اش را مورد بازرسی قرار دادند. ماموران ابزار خشک کردن و تبدیل به عروسک کردن مردگان را در آپارتمان این دانشمند و کنار کتاب هایش پیدا کرده و او را بازداشت کردند.

 

به گفته این متهم روس وی می توانسته با استفاده از سحر و جادو مردگان را دوباره به عالم زندگان باز گرداند و با آنها ارتباط برقرار کند.«آناتولی » در واگویه های خود بیان کرد که می دانسته که با بیرون کشیدن اجساد مردگان از گورستان مرتکب جرم می شود اما اجساد او را فرا خوانده و درخواست کمک می کردند. او برایشان آهنگ می خواند و  با آنها حرف می زد و حتی گاهی اوقات برای این مردگان جشن تولد نیز می گرفت.

 

آناتولی  حتی با اجسادی که کم سن تر بودند نیز کارتون تماشا می کرد و به عبارتی با تک تک عروسک های مرده اش دوستی مسالمت آمیزی داشت.

 

بنا بر ادعای این متهم هر یک از اجساد خود از وی درخواست کمک می کردند و تا زمانی که از سوی فرد درخواستی دریافت نمی کرد وارد قبرش نمی شد.

 

این مرد روانی می گوید هرگونه میل جنسی به اجساد را در درون خود خفه کرده و تنها آنها را به عنوان فرزندان نداشته اش دوست داشت و برایشان زندگی خوبی فراهم کرده بود.

تبدیل اجساد گورستان به عروسک,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
تبدیل اجساد گورستان به عروسک,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
تبدیل اجساد گورستان به عروسک,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

 

 

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش