دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۳۷ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۵۰۴۱
جرم و جنایت

قتل اشتباهی پزشک سرشناس به جای همسرش

دکتر محمود باستانی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
زن جوان که خواهرشوهر و مادرشوهرش را عامل طلاق خود می‌دانست با اجیر کردن سه مرد نقشه قتل آنها را طراحی کرد. اما مردان اجاره‌ای به اشتباه داماد خانواده را به قتل رساندند.

به گزارش ایران، ساعت ۱۰:۳۰ جمعه ۲۳ فروردین مأموران کلانتری ۱۰۳ گاندی در جریان قتل پزشک ۶۳ ساله‌ای به نام محمود باستانی که مشاور رئیس بیمارستان فیروزگر بود در خانه‌اش قرار گرفتند. لحظاتی نگذشت که تیم جنایی راهی صحنه جنایت در خیابان ظفر، خیابان دلیری شدند. آنها در پاگرد طبقه اول به دوم با جسد مرد میانسال درحالی مواجه شدند که با شلیک گلوله به قتل رسیده بود.

 

همسرش در تحقیقات گفت: دو مرد مسلح وارد خانه شده و پس از سرقت طلاها در راه پله‌ها با همسرم درگیر شده و او را به قتل رساندند.بلافاصله کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شدند. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد زن میانسالی به نام فریبا که عروس خانواده همسر این پزشک بود با آنها اختلاف داشته است. همین سرنخ باعث شد که تحقیقات روی زن میانسال متمرکز شود و کارآگاهان خیلی زود دریافتند فریبا با همدستی سه مرد، عاملان این جنایت هستند.سردار عیرضا لطفی، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: بدین ترتیب تیم جنایی درچندین عملیات ویژه هر چهار متهم را بامداد دوشنبه ۲۶ فروردین در خانه‌هایشان بازداشت کردند. در نخستین بازجویی‌ها هر سه مرد اعتراف کردند که از سوی فریبا و در ازای دریافت ۳۰ میلیون تومان اجیر شده‌اند تا خواهر شوهر و مادر شوهر او را به قتل برسانند.

 

گفت‌و‌گو با عامل اصلی جنایت

مرد جوان در گفت‌و‌گو با «ایران» از جزئیات قتل می‌گوید:

 

چرا دکترباستانی را به قتل رساندی؟

قصدمان کشتن او نبود، ما قرار بود همسرش را به قتل برسانیم. (متهم جوان که چند متری با فریبا فاصله دارد با دست اشاره‌ای به او می‌کند و ادامه می‌دهد) فریبا دستور قتل همسر باستانی- خواهر شوهرش- را داده بود. تازه قرار بود بعد از قتل این زن ما به شهرک اکباتان محل زندگی مادرشوهر فریبا برویم و او را هم به قتل برسانیم.

 

دو قتل برای چه؟

به خاطر پول. اوایل من جوشکار بودم اما تعدیل نیرو باعث شد که اخراج شوم. بعد از روی ناچاری در مترو دستفروشی می‌کردم. یک سال قبل در مترو با فریبا آشنا شدم. برای هزینه عروسی و هزینه بیماری قلبی و کلیوی همسرم نیاز به پول داشتم. فریبا که از وضعیت زندگی‌ام با خبر شد به من گفت کار خوب سراغ داشته باشم انجام می‌دهی؟ گفتم بله. فریبا شماره‌ام را گرفت و حدود دو ماه بعد با من تماس گرفت.

 

و از تو خواست که آدم بکشی؟

بله، اول قرار شد که در ازای ۱۰ میلیون تومان خواهرشوهر و مادرشوهرش را به قتل برسانم. او از زندگی‌اش نمی‌گفت، فقط می‌گفت که خواهرشوهر و مادرشوهرش او را اذیت می‌کنند و باعث شده که زندگی‌اش از هم بپاشد. ۱۰ میلیون تومان در آن شرایط برای من خیلی پول بود و می‌توانستم بدهی هایم را بدهم.

 

پس چرا این همه وقت طول کشید؟

می ترسیدم برای همین مدام این کار به تأخیر می‌افتاد. البته سه ماه قبل یکبار فریبا مرا به مقابل خانه آنها برد و از من خواست به داخل خانه بروم و خواهرشوهرش را به قتل برسانم. اما وقتی همسرش در را باز کرد، ترسیدم و به دروغ گفتم که شنیده‌ام که شما نیکوکار هستید. من می‌خواهم ازدواج کنم و از شما کمک مالی می‌خواهم. او هم گفت که اشتباه گفتند و من سریع برگشتم. اما وسوسه پول و مشکلات مالی باعث شد که برای دومین بار یا بهتر بگویم آخرین بار راهی خانه باستانی شویم.

 

آن روز چه اتفاقی افتاد؟

ساعت یک ربع به ۱۰ بود که زنگ خانه را به صدا درآوردیم و خودم را مأمور آب معرفی کردم. همسرش در را باز کرد. من و سهراب وارد خانه شدیم و ایمان هم که راننده بود کمی جلوتر از خانه داخل ماشین به انتظارمان ماند. از همسرش خواستم به شوهرش بگوید مقابل در بیاید. لحظاتی بعد دکتر مقابل در آمد و من با شوکری که داشتم به او حمله کردم. اما شوکر به او اثر نکرد او یقه مرا گرفت و به داخل خانه هل داد و چند مشت به سر و صورتم زد و شروع به فریاد زدن کرد. در همین لحظه پایش به میز گیر کرد و تعادلش را از دست داد و روی مبل افتاد.

 

آن وقت من و سهراب اسلحه‌هایمان را بیرون آوردیم و آنها را تهدید کردیم. من با دکتر داخل پذیرایی ماندم و سهراب به همراه همسر وی داخل اتاق رفت و با جعبه جواهرات برگشت. در همین هنگام دکتر از خانه فرار کرد تا کمک بخواهد. ما هم او را دنبال کردیم. سهراب زودتر از من از خانه خارج شد و خود را به خیابان رساند. در پاگرد دوم به اول به او رسیدم و او با مشت ضربه‌ای به صورتم زد. باهم درگیر شدیم و من تیرها را شلیک کردم. خودم فکر می‌کنم دو تیر شلیک کردم اما پلیس می‌گوید سه تیر شلیک شده است.

 

مگر شما برای کشتن خواهر شوهر فریبا نرفته بودید پس چرا طلا سرقت کردید؟

فریبا به ما دستور قتل داده بود اما ما با خودمان گفتیم خواهرشوهر فریبا را با تهدید اسلحه می‌رباییم و دو روز در خانه یکی از دوستانم نگه می‌داریم. بعد از آن زن میانسال را به فریبا تحویل می‌دهیم و به او می‌گوییم که خودش هر کاری می‌خواهد انجام دهد.

 

بعد از جنایت چه کردی؟

سوار ماشین شده و راهی خانه‌مان شدیم. یکی از اسلحه‌ها را در اطراف میدان آزادی و دیگری را در مسیر تهران به کرج از ماشین به بیرون پرتاب کردم.

 

اسلحه را از کجا آورده بودی؟

فریبا به من شماره‌ای داد و گفت که با آن تماس بگیرم و اسلحه بخرم. ما دو اسلحه به قیمت ۵ میلیون و سیصد هزار تومان خریدیم.

 

پول اسلحه را از کجا آوردی؟

خودمان. البته قرار شد فریبا به خاطر قتل‌ها ۳۰ میلیون تومان به ما بدهد. از این سی میلیون تومان، حدود ۵ میلیون تومان بابت خرید اسلحه رفت، حدود ۵ میلیون تومان را هم قرار بود به راننده بدهیم و ۲۰ میلیون می‌ماند که بین من و سهراب تقسیم می‌شد.

 

خبر قتل دکتر را چه زمانی به فریبا گفتید؟

همان لحظه به او زنگ زدم و گفتم. او خندید و گفت باید هر دویشان را می‌کشتی و سفارش کرد که مادر شوهرش را هم بکشم. در این یک سال فقط دو بار فریبا را در ایستگاه مترو دیدم و مابقی در تلگرام یا تلفنی در تماس بودیم. فریبا حتی عکس خواهر شوهرش به همراه باستانی را برای ما فرستاد تا اشتباه نکنیم و شخص دیگری رابه قتل نرسانیم.

 

گفت‌و‌گو با طراح جنایت

فریبا، طراح این جنایت است. او که از خواهر شوهر و مادرشوهرش کینه به دل داشت دستور قتل را صادر کرد اما حالا منکر این ماجرا است.

 

چرا دستور قتل دادی؟

من چنین کاری نکردم. ۱۴ سال است که مادرشوهرم را ندیده‌ام و هیچ رابطه‌ای با آنها نداشتم چرا بخواهم آنها را بکشم.

 

چرا رابطه نداشتی؟ 

نیازی نبود که با آنها در تماس باشم.

 

با همسرت اختلاف داشتی؟

او با من اختلاف داشت. هر کسی من و همسرم را با می‌دید فکر می‌کرد پدر و دختر هستیم. همسرم بیماری‌ام اس داشت و یک سال جدا زندگی می‌کردیم اما اسفند پارسال طلاق گرفتم. دختر ۲۳ ساله‌ام هم با من زندگی می‌کند.

 

  • 20
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش