دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۲۸ - ۰۴ دي ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۰۰۰۹۱۵
جرم و جنایت

صبح دیروز در تهران رخ داد

قتل تلخ۲ دختر با دیازپام

پدر بازنشسته وقتی از نافرمانی های دو دخترش به تنگنا رسید در اقدامی عجیب دست به قتل خانوادگی زد.

عقربه ها ساعت ۷ صبح دوشنبه ۲ دی امسال را نشان می داد که پدری با صدای لرزان در تماس با ماموران کلانتری ۱۲۹ جامی از مرگ دو دختر جوانش خبر داد.

به این ترتیب گروهی از ماموران برای بررسی های ابتدایی در محل حاضر شدند و با حضور در خیابان آذربایجان هنگام ورود به ساختمان با جسد دو دختر ۱۹ و ۲۱ ساله در اتاق خواب روبه‌رو شدند که به گفته پدر خانواده دچار گازگرفتگی شده و به کام مرگ فرو رفته اند.در این مرحله ماموران مرگ مرموز دو دختر جوان را به بازپرس ویژه قتل گزارش کردند و خیلی زود گروهی از ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران همراه با تیم تشخیص هویت و پزشکی قانونی برای تحقیقات ویژه وارد عمل شدند.

مرگ مرموز

بررسی های ابتدایی حکایت از آن داشت که دختران جوان دچار گازگرفتگی نشده اند و گروهی از کارشناسان پزشکی قانونی که در صحنه جرم حضور داشتند در تحقیقات فنی و دقیق پی بردند که دو دختر جوان به خاطر خوردن تعداد زیادی قرص دیازپام به کام مرگ فرو رفته اند.

در ابتدا ماجرای خودکشی پیش روی کارآگاهان قرار گرفت اما تحقیق از اهالی محل و همسایه ها حکایت  از آن داشت که دو خواهر جوان هیچ مشکلی نداشتند و تنها اختلاف شان با پدر خانواده بوده است.

اعتراف به قتل

همین موضوع کافی بود تا کارآگاهان به سراغ پدر خانواده بروند و بازجویی های پلیسی را از او آغاز کنند. در پی این بازجویی ها این مرد خیلی زود در تناقض گویی هایش گرفتار شد و در نهایت تصمیم به اعتراف گرفت.

پدر خانواده در حالی که اشک می ریخت به ماموران گفت: کارمند بازنشسته هستم و زحمات زیادی برای بزرگ شدن فرزندانم کشیدم اما دخترانم همیشه بیرون از خانه با دوستانشان سرگرم بودند و به خانه و خانواده اهمیت نمی دادند.

وی افزود: دخترانم با هم رفیق بودند و همیشه بیرون از خانه سرگرم خوشگذرانی بودند و در این مدت هرچه با آن ها صحبت  می‌کردم که از مسیر خانواده شان خارج نشوند به نتیجه ای نرسیدم و رفتارهایشان دیگر مرا خسته کرده بود و هر شب با آن ها درگیری داشتم که دیگر طاقتم از سرکشی ها و نافرمانی های شان به سر رسید و تصمیم به انجام این کار گرفتم.

پدر دو قربانی جنایت خانوادگی گفت: خسته شده بودم و به علت این که دخترانم زیاد بیرون از خانه هستند با آن ها بحث کردم و در حالی که عصبانی بودم داخل نوشیدنی آن ها قرص دیازپام ریختم و فرزندانم پس از خوردن آن به کام مرگ فرو رفتند و صبح برای این که صحنه سازی کنم در تماس با پلیس ادعا کردم که آن ها دچار گازگرفتگی شدند.

بنا بر این گزارش، پدر این دو دختر برای تحقیقات بیشتر به دستور بازپرس پرونده در اختیار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی تهران قرار گرفته است.

تحلیل کارشناس

دختران نافرمان  در یک قدمی بزهکاری

دکتر مصطفی اقلیما- آسیب شناس اجتماعی و رئیس انجمن علمی مددکاران  اجتماعی

دخترانی که در محیط خانواده ناسازگار هستند و پرخاشگری می کنند از جهات مختلف مورد تحلیل قرار می گیرند. برخی از این دختران به دلیل تغییر محیط زندگی و حضور در کلان شهرها و تحت تاثیر زندگی شهری و تطبیق نیافتن با فرهنگ آن جامعه دچار تزلزل می شوند و با خانواده خود در تنش و چالش به سر می برند که ممکن است تصمیمات آنی مانند فرار از خانه، ترک تحصیل و پیوستن به گروه های بزهکارانه بگیرند.

البته گروه همسالان نیز در بروز این پدیده تاثیر بسیاری دارد چون کارکردهای خانواده ضعیف شده است و جامعه مانند گذشته برای خانواده ارزش قائل نیست فرزندان از یک سنی به بعد خود را مستقل از خانواده تصور می کنند و همین موضوع موجب می شود در نوجوانی و جوانی با خانواده درگیر چالش ها و تضادهایی شوند و تصمیم به نافرمانی و پرخاشگری بگیرند.

البته در این بین دختران تاثیرات منفی تری را به خانواده و جامعه تحمیل می کنند . کاهش ارتباط عاطفی دختران با والدین شان سبب می شود نظارت روی رفتار دختران کمتر شود و آن ها تحت تاثیر گروه دوستان مرتکب هر عمل غیراخلاقی شوند. با توجه به این که ارزش های خانواده کمرنگ تر شده و رنگ باخته است دختران نافرمان محصول جامعه ای هستند که برای خانواده هیچ ارزشی قائل نیستند و در اصل تربیت شان رها شده است. این دختران از نوع روابط درون خانوادگی بین پدر و مادر یاد می گیرند که نگاه شان به مسائل مثبت باشد یا منفی از این رو دختران نافرمان از نوع رابطه بین پدر و مادرشان نافرمانی و پرخاشگری را آموخته اند که از کانون خانواده فراری شده اند. از این رو رفتار و حرکات والدین، محیط و شرایط اجتماعی همگی در بروز این آسیب در بین دختران تاثیرگذار است.

khorasannews.com
  • 11
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش