شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۶:۱۵ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۵۰۰۴۲۱
جرم و جنایت

پسر جوان برای دومین بار متهم به قتل شد ولی دوباره انکار کرد

قتل,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

پسر جوان که متهم است در یک درگیری مرتکب قتل شده، یک بار دیگر پای میز محاکمه رفت و ادعا کرد قتل کار او نبوده و قصد میانجیگری داشته است. به گزارش خبرنگار ما، این مرد جوان، براساس مدارک موجود در پرونده، زمانی که نوجوان بوده، دوست خود را به قتل رسانده است، اما در آن پرونده با حکم دادگاه مبنی بر شبه عمد بودن قتل، از قصاص نجات پیدا کرد تا اینکه دوباره به قتلی دیگر متهم شد. این جوان درباره قتل دوم یک بار به قصاص محکوم شد اما دیوان عالی کشور حکم قصاص را نقض و ایراداتی به آن وارد کرد؛ به همین دلیل پرونده یک بار دیگر برای بررسی مجدد به شعبه ۱۰ ارسال شد.

براساس کیفرخواست صادر شده، عصر دهم مهر سال ۹۷ وقوع درگیری خونین در حوالی پاکدشت به پلیس اعلام شد. بررسی ها نشان می داد در درگیری دسته جمعی پسر ۲۴ساله ای به نام کیان زخمی و به بیمارستان منتقل شده است. مأموران به بیمارستان رفتند و پس از پرس و جو دریافتند پسری به نام سیروس، کیان را به بیمارستان رسانده و گریخته است. ساعتی از این ماجرا نگذشته بود که کیان به خاطر شدت خون ریزی جان سپرد و مأموران این بار تحقیقات خود را در پرونده قتل عمدی آغاز کردند. برادر کیان به نام حامد به مأموران گفت:درگیری دسته جمعی به خاطر فروش موتور بود؛ یکی از دوستان من به نام ناصر موتوری به جوانی به نام یاسر فروخته بود. یاسر به همراه برادرش و دوست صمیمی اش سیروس که به تازگی از زندان آزاد شده بود، مقابل خانه مان آمدند و درگیری میان ما شروع شد. در آن دعوا من و برادرم و دوستانم یک طرف و یاسر و برادرش و دوستش سیروس طرف دیگر قرار داشتند. درگیری ما چند ساعت طول کشید. من به سیروس و دوستانش گفتم بروند تا من دوستانم را آرام کنم. آنها رفتند اما چند ساعت بعد فهمیدم آنها مقابل یک گاوداری بار دیگر با برادرم درگیر شده و او را کشته اند.

با اطلاعاتی که برادر قربانی به پلیس داد، سیروس شناسایی و بازداشت شد. سیروس در بازجویی ها قتل را انکار کرد و گفت:من قتلی مرتکب نشدم، ضمن اینکه کسی که به ما حمله کرد، قربانی و دوستانش بودند و ما هیچ حمله ای به آنها نکردیم. بااین حال با توجه به اینکه چند شاهد گفته بودند درگیری شدیدی بین مقتول و متهم رخ داده است و با توجه به سایر مدارک موجود، پرونده با کیفرخواست قتل عمدی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد و متهم پای میز محاکمه رفت. سیروس و سایر شرکت کنندگان در دعوا در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند، بعد از اینکه کیفرخواست علیه متهم خوانده شد، اولیای دم خواستار صدور حکم قصاص شدند. وقتی نوبت به سیروس رسید، او اتهام قتل عمدی را رد کرد و گفت مرتکب جنایت نشده است. او درباره انگیزه درگیری گفت:مدتی قبل دوستم یاسر موتورش را به پسری فروخت و او هم چند روز بعد موتور را به دوست دیگرش به نام حامد داد؛ اما چند روز بعد موتور به دست مأموران افتاد و مأموران گفتند کسی که موتور به نامش است، باید بیاید.

وی ادامه داد :چند روز از این ماجرا گذشته بود و حامد مدارک دوست صمیمی ام یاسر را پس نمی داد. تا اینکه یاسر با من تماس گرفت و گفت سر همین موضوع آنها تلفنی با هم درگیر شده اند. این متهم گفت:یاسر و برادرش از من خواستند تا با هم به در خانه دوست حامد برویم و مدارک را پس بگیریم. وقتی به آنجا رسیدیم حامد و برادرش کیان و دوستان آنها ما را دوره کردند. آنها همگی قمه و شمشیر در دست داشتند. درگیری میان ما آغاز شد. اما من در آن دعوا چاقویی نداشتم. همان جا حامد از من خواست همراه دوستانم بروم. او قول داد تا مشکل را حل کند. من و دوستانم به سمت گاوداری رفتیم اما همان موقع برادر حامد به نام کیان و چند نفر از دوستانش با موتور به سمت ما آمدند. آنها همگی چاقو داشتند. سیروس گفت:وقتی دعوا بالا گرفت، عینک از روی صورتم به زمین افتاد و یک نفر با انتهای چاقو ضربه ای به سرم زد که خون جاری شد.

من دیگر جایی را ندیدم و نمی دانم چه کسی ضربه کاری را به کیان زد. وی درباره اتهام قتلی که چند سال پیش داشت و به خاطر آن هم محاکمه شده بود به قضات گفت:سال ها قبل وقتی ۱۶ساله بودم، در حال کشتی گرفتن با یکی از دوستانم بودم که گردن دوستم شکست و فوت شد. من آن زمان به اتهام قتل عمدی بازداشت شدم اما وقتی ثابت شد من و مقتول با هم دوست بوده ایم و مرگ او اتفاقی رخ داده، از اتهام قتل عمد تبرئه و به خاطر قتل شبه عمد به پرداخت دیه محکوم شدم. من به تازگی با قرار وثیقه آزاد شده بودم که بار دیگر به اتهام قتل بازداشت شدم. باور کنید من برادر حامد را نکشته ام. سپس سایر شرکت کنندگان در دعوا که همگی با قرار وثیقه آزاد بودند، به دفاع پرداختند. یاسر و برادرش گفتند:وقتی دعوا بالا گرفت، ما از ترسمان فرار کردیم و ندیدیم چه کسی کیان را با چاقو زد. چند شرکت کننده دیگر نیز گفتند نمی دانند چه کسی کیان را زده است، چون در آن دعوا همه چاقو داشتند. در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و سیروس را به قصاص محکوم کردند. این حکم با اعتراض سیروس به دیوان عالی کشور فرستاده شد و قضات دیوان عالی کشور رأی صادرشده را نقض کردند. آنها اعلام کردند با توجه به گفته شاهدان، هوا تاریک بوده و کسی واضح ندیده چه کسی کیان را کشته است.

از طرفی اگر سیروس ضربه کاری را به قربانی زده باشد، با توجه به گفته شاهدان، مقتول و دوستانش مهاجم بودند و آنها بعد از اتمام دعوا بار دیگر به متهم و دوستانش حمله کردند و همگی چاقو داشتند، ازاین رو ممکن است قتل از مصادیق دفاع مشروع باشد، به همین دلیل لازم است سیروس بار دیگر محاکمه شود. با اظهارنظر قضات دیوان عالی کشور، سیروس و سایر شرکت کنندگان در دعوا بار دیگر در شعبه دهم دادگاه محاکمه شدند. در این جلسه وقتی سیروس روبه روی قضات ایستاد، اظهارات قبلی اش را تکرار کرد. وی گفت:وقتی دعوا در مرحله اول پایان یافت، حامد با میانجیگری از من خواست دوستانم را از محل دور کنم تا دعوا تمام شود، به همین خاطر ما به سمت گاوداری رفتیم. آنجا بود که برادر حامد و دوستانش بار دیگر با موتور به ما حمله کردند. باور کنید من چاقو در دست نداشتم و هیچ ضربه ای به کیان نزدم. آنها بودند که با قمه و چاقو به ما حمله کردند. سایر شرکت کنندگان در دعوا نیز یک به یک در جایگاه ویژه ایستاند و همگی گفتند نمی دانند در تاریکی شب چه کسی کیان را کشته است. قضات در پایان جلسه وارد شور شدند تا رأی خود را صادر کنند.

sarpoosh.com
  • 13
  • 7
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش