دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۸۰۰۸۵۵
جرم و جنایت

قتل بعد از کُری‌خوانیِ اینستاگرامی

قتل بعد از کُری‌خوانیِ اینستاگرامی در تهران,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت
جوانی که به خاطر کُری‌خوانی در لایو اینستاگرام دوئل کرده و متهم به قتل یک مرد و کور‌کردن مردی دیگری شده است، در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

به گزارش شرق، این مرد جوان بعد از چند روز فرار به دست مأموران بازداشت شد. این در حالی بود که سه همدست دیگرش زودتر از او و زمان حادثه بازداشت شده بودند.

در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد، کیفرخواست علیه متهمان خوانده شد. مطابق کیفرخواست صادره مأموران در اولین گزارش باخبر شدند دو جوان به نام‌های مهرداد و سینا تیر خورده و علاوه بر آن با قمه نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شده‌اند. زمانی‌ که مأموران در بیمارستان حاضر شدند، هر دو مجروح در اتاق عمل بودند تا اینکه ساعاتی بعد خبر رسید مهرداد جانش را از دست داده است؛ اما سینا با اینکه یک چشمش را از دست داد، زنده ماند.

بررسی‌های مأموران از شاهدان عینی نشان داد درگیری بین مهرداد و چهار مرد دیگر به نام‌های حامد، کامبیز، سجاد و امیر رخ داده و در‌این‌میان امیر اسلحه وینچستر داشت. پلیس موفق شد حامد، کامبیز و سجاد را بازداشت کند، اما امیر فرار کرد. در بازجویی از این سه مرد مشخص شد مسئله بر سر مشاجره‌ای بوده که هنگام لایو اینستاگرام ایجاد شده و امیر با مهرداد قرار گذاشته بود تا رودر‌رو با هم دعوا کنند که نتیجه این درگیری مرگ مهرداد و زخمی‌شدن سینا بود.

با شناسایی امیر، او نیز بازداشت و پرونده بعد از تکمیل به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری استان تهران ارسال و براساس کیفرخواست برای هر چهار متهم درخواست مجازات شد. در ادامه جلسه دادگاه بعد از اینکه کیفرخواست خوانده شد، مادر و پدر مهرداد در جایگاه حاضر و خواستار صدور حکم قصاص شدند.

سپس دیگر شاکی پرونده، یعنی سینا، در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من هیچ‌کدام از طرفین دعوا را نمی‌شناسم. وقتی درگیری ایجاد شد، من برای میانجیگری وارد نزاع شدم تا آنها را از هم جدا کنم که تیر خوردم و بیهوش شدم. حالا هم درخواست دیه و مجازات متهم را دارم. سپس امیر در جایگاه قرار گرفت.

او اتهام قتل را قبول نکرد و گفت: من و مهرداد به‌خاطر مسائل مالی با هم اختلاف داشتیم. مهرداد به من مبلغی پول بدهکار بود و نمی‌داد تا اینکه یک روز قبل از حادثه در اینستاگرام لایو گذاشت و توهین‌های خیلی بدی به من کرد و من هم با او قرار یک دعوا را گذاشتم.

من به مهرداد گفتم اگر مرد است و می‌خواهد جواب حرف‌ها و کارهایش را بگیرد، سر قرار حاضر شود. سه دوست من در این درگیری بودند، البته آنها خودشان خواستند همراهم بیایند؛ چون فکر می‌کردند مهرداد با دوستانش بیاید و به دعوای دو‌نفره پایبند نباشد. دوستانم همراه خود قمه آورده بودند.

قتل بعد از کُری‌خوانیِ اینستاگرامی در تهران,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

من هم سلاحی از قبل داشتم، آن را برداشتم تا به مهرداد بفهمانم می‌توانم او را بزنم و بترسانمش. فکر می‌کردم مهرداد با دیدن اسلحه فرار کند. به قصد کشتن سلاح نبرده بودم. ضمن اینکه فکر می‌کردم او هم مسلح می‌آید. وقتی سر قرار رفتیم، مهرداد حمله را شروع کرد و من هم شلیک کردم.

دو تیر هوایی زدم، یکی از تیرها به پای مهرداد برخورد کرد و دیگری هم به چشم سینا اصابت کرد، اما من ضربه دیگری به مقتول نزدم و این دیگران بودند که قمه داشتند. سه متهم دیگر پرونده قمه داشتند و آنها به مهرداد حمله کردند و ممکن است ضرباتی که آنها زده‌اند، منجر به خون‌ریزی و مرگ مهرداد شده باشد و موضوع به من ربطی نداشته باشد.

اما من عامل جراحت‌های او نبودم. فقط تیر شلیک کردم. ضمن اینکه من اصلا نمی‌دانستم سلاحی که دارم، مسلح است و به محض اینکه دستم روی ماشه برود، شلیک می‌شود. من اشتباه کردم و باید از قبل همه‌چیز را بررسی می‌کردم. باز هم تأکید می‌کنم تیری که به سمت مهرداد شلیک شد، کشنده نبود و گلوله به پایش برخورد کرد.

من درخواست دارم بررسی شود چه ضربه‌ای باعث مرگ مهرداد شده است. در ادامه جلسه دادگاه متهم دیگر در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من قبول دارم که در درگیری حضور داشتم؛ اما ضربه‌ای که زدم، به دست مقتول بود و ضربات دیگر را که به قسمت‌های مختلف بدن او بود، من نزدم.

دو دوست دیگرمان هم در آن درگیری بودند که آنها هم قمه داشتند و ضربات کاری را به مهرداد زدند. من فکر می‌کنم امیر درست می‌گوید. ضربات کاری را کسی دیگر به او زد. البته برای حمایت از امیر به محل رفته بودیم و وقتی مهرداد و دوستانش حمله کردند، ما مجبور شدیم از خودمان دفاع کنیم؛ اما دعوا و درگیری را آنها شروع کردند. بعد از گفته‌های دو متهم با توجه به اینکه پرونده دو متهم دیگر هم داشت که در دادگاه حاضر نشده بودند، ادامه رسیدگی به بعد موکول شد.

  • 13
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش