دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۳۵ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۱۰۴۴۱
حوادث جاده ای، ریلی و هوایی

پلیس راهور: در تصادفات غالباً با یک آهن‌پاره مواجهیم / مرگ بیش از ۱۳ هزار نفر بر اثر تصادف در سال جاری

تصادفات جاده ای در ایران,میزان مرگ و میر در ایران
هادیانفر گفت: در تصادفات غالباً با یک آهن‌پاره مواجهیم و تأکید ما بر ایمنی خودرو است از خودروسازان می‌خواهیم که خودروی ایمن تولید کنند و دست مردم دهند، چرا در بهبهان باید سه پراید و یک سمند آتش بگیرد، این خودرو‌ها تی. ان. تی نداشتند که منفجر شوند.

رئیس پلیس راهور گفت: آقای سازمان استاندارد چند بار در خط رفتی و تست تصادف را شاهد بودی؟ چرا فرافکنی می‌کنید؟ اگر بخواهیم کروکی ۱۱ ساله را تحلیل کنیم و بگوییم چند کیسه هوا باز شده که خیلی به ضرر خودروساز‌ها خواهد شد.

به گزارش تسنیم، سردار سید کمال هادیانفر صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه واژگونی در ۲۷ درصد تصادفات روی می‌دهد، اظهار کرد: نزدیک ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهر‌ها به وقوع می‌پیوندد.

رئیس پلیس راهور با اشاره به ثبت بیشترین جان‌باختگان تصادفات امسال در شهریور ماه، افزود: در ۹ ماه سال جاری در مجموع ۱۵۰۲ نفر معادل ۱۷ درصد جان‌باختگان سوانح رانندگی در سه هزار و ۹۰۰ نقطه حادثه‌خیز جان خود را از دست دادند لذا در بحث رفع نقاط حادثه‌خیز، وزارت راه و شهرداری‌ها باید اقدام جدی انجام دهند.

وی بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد ناوگان عمومی در کشور فرسوده است همچنین بیش از ۸۰ درصد راه‌های اصلی، فرعی و روستایی ما دوطرفه است یعنی موانع جداشونده ندارند. در ۱۰ ماه سال جاری هشت درصد افزایش برخورد با تخلفات را داشتیم.

هادیانفر متذکر شد: در بحث دیون معوقه دولتی و وصول جرائم در ۱۰ ماه سال ۹۹، ۷۱ درصد جرائم و در ۱۰ ماه سال جاری، ۷۸ درصد وصول شد. تقریباً یک میلیون و ۳۷۰ هزار خودرو جرائم بالای یک میلیون تومان دارند که برای مالکان آن‌ها سه مرحله پیامک زده شده و برابر قانون باید این خودرو‌ها توقیف شوند، اما به همکاران توصیه کردیم که خودرو‌ها تا سقف سه میلیون جریمه اگر همراه با خانواده بودند، توقیف نشوند.

وی خاطرنشان کرد: ما برای دارندگان وسلیه‌نقلیه متخلف دو مرحله پیامک ارسال می‌کنیم، پیامک نخست مربوط به بررسی آن تخلف بوده و شناسه قبض و پرداخت ندارد، اما پیامک دوم حاوی شناسه قبض و پرداخت است یعنی پیامک دوم زمانی ارسال می‌شود که آن تخلف محرز شود.

این مقام انتظامی یادآور شد: ما توصیه می‌کنیم هموطنان برای پرداخت جرائم رانندگی از بانک‌ها، خودپردازها، راهور ۱۲۰ و دفاتر پلیس +۱۰ استفاده کرده و از اپلیکیشن‌هایی همچون قبضینو استفاده نکنند، زیرا اینگونه اپلیکیشن‌ها از رسوب پول استفاده می‌کنند و وقتی فرد به طور مثال برای نقل و انتقال اقدام می‌کند متوجه می‌شود که با وجود پرداخت جرائم رانندگی توسط این اپلیکیشن‌ها همچنان رقم جریمه باقیمانده است.

هادیانفر تصریح کرد: امسال نسبت به سال گذشته افزایش ۵.۳ درصد نوشماره داریم همچنین سه میلیون و ۱۸۴ هزار نقل و انتقال و فقط ۱۹ هزار اسقاط صورت گرفته است.

رئیس پلیس راهور عنوان کرد: در زمستان برخی از هموطنان با وجود انسداد راه سعی می‌کنند از مسیر فرعی به سفر بروند که خواهش می‌کنم رعایت کنند، اکنون شرایط جوی برای سفر پایدار نیست و مانند تابستان نیست.

وی گفت: کارت قبلی خودرو دارای یک چیپ بود که اطلاعات در آن نگهداری می‌شد و به نوعی دیگر به‌روز نیست لذا ان‌شاءالله بارکد سه‌بعدی را در کارت خودرو لحاظ خواهیم کرد.

این مقام انتظامی درباره آمار تصادفات ۹ ماه سال جاری، گفت: امسال ۲۰۵ هزار فقره تصادف داشتیم که ۱۰ هزار و ۹۱۲ فقره فوتی و ۱۹۴ هزار و ۹۶۵ فقره جرحی بود.

هادیانفر افزود: پلیس به ازای هر ۳۷ میلیون وسیله نقلیه نمی‌تواند یک مراقب بگذارد، در وهله نخست راننده، مسئول حفظ جان راننده و سرنشینان است، دوم بحث ایمنی وسلیه نقلیه مطرح می‌شود یعنی در صورت بی‌مبالاتی راننده پلیس در تمام دنیا ناظر قانون است، همه باید به تکالیف قانونی عمل کنند و اگر عمل نکردند پلیس باید با ابزار موجود اعمال قانون کنند. تعیین سهم دستگاه‌ها مربوط به کروکی است که توسط کارشناسان ما تعیین می‌شود.

وی با اشاره به حادثه تصادف زنجیره‌ای در بهبهان، گفت: در آن حادثه مِه به صورت ناگهانی حادث شد، ما تابع آنچه هستیم که سازمان هواشناسی به ما اعلام می‌کند، ما کارشناس هواشناسی نیستیم و متناسب با آنچه توسط هواشناسی اعلام می‌کند اقدام به انسداد جاده می‌کنیم.

این مقام انتظامی در پاسخ به این سؤال که آیا پلیس در تصادفات سهم قصوری برای خود متصور است، گفت: اگر زمانی حادثه‌ای روی دهد که پلیس قصور کرده باشد هم پلیس هم راهور و هم سازمان قضائی برخورد خواهد کرد، به طور مثال در تصادف بهبهان سه گروه اعزام شد، گروه نخست برای بررسی اقدامات پلیس راه استان به آنجا اعزام شدند و خداروشکر هیچ قصوری نداشتند و رئیس پلیس راه استان، از چهار صبح در آنجا مستقر بود.

وی با بیان اینکه پلیس مسئول تصادف نیست و مسئول رسیدگی به تصادفات را برعهده دارد، متذکر شد: اگر تصادف روی داد، پلیس فرمانده رسیدگی به آن تصادف است، قانون‌گذار نیز به منظور سهم تقصیر در تصادفات به پلیس اجازه داده که ما این کار را انجام می‌دهیم.

هادیانفر متذکر شد: در تصادفات غالباً با یک آهن‌پاره مواجهیم و تأکید ما بر ایمنی خودرو است از خودروسازان می‌خواهیم که خودروی ایمن تولید کنند و دست مردم دهند، چرا در بهبهان باید سه پراید و یک سمند آتش بگیرد، این خودرو‌ها تی. ان. تی نداشتند که منفجر شوند، گمان می‌کنم خودروساز‌ها مزاح کرده و می‌گویند مردم با زاویه مناسب تصادف کنند، خواهش می‌کنم خودروساز‌ها فرافکنی نکنند، باید اشتباه‌شان را قبول کرده و قول بدهند خودروی ایمن تولید کنند. آقای سازمان استاندارد چند بار در خط رفتی و تست تصادف را شاهد بودی؟ چرا فرافکنی می‌کنید؟ اگر بخواهیم کروکی ۱۱ ساله را تحلیل کنیم و بگوییم چند کیسه هوا باز شده که خیلی به ضرر خودروساز‌ها خواهد شد. اصلا کیسه هوا راننده تابع هوای سوئیچ نیست، چرا بیخود فرافکنی می‌کنید.

این مقام انتظامی گفت: ابلاغ کردم هر جا در تصادفات ایربگ باز نشد، خودروساز به مقام قضائی معرفی کنند تا مردم خسارت بگیرند.

مرگ بیش از ۱۳ هزار نفر بر اثر تصادف در سال جاری 

 در ۹ ماهه سال گذشته تعداد جانباختگان تصادفات رانندگی ۱۱۷۷۴ نفر بوده است. 

تصادفات جاده ای در ایران,میزان مرگ و میر در ایران

رئیس پلیس راهور ناجا از افزایش ۱۲ درصدی میزان تردد و جانباختن ۱۳۱۵۴ نفر در تصادفات رانندگی در نه ماهه سال جاری خبر داد.

سردار سیدکمال هادیان فر رئیس پلیس راهور انتظامی درباره وضعیت تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال گذشته تعداد جانباختگان تصادفات رانندگی ۱۱۷۷۴ نفر بوده که نسبت به سال جاری که آمار فوتی‌های حاصل از تصادفات ۱۳۱۵۴ نفر بوده است با افزایش ۱۱/۷ درصدی یعنی ۱۳۸۰ نفر مواجه بوده ایم.

وی با بیان اینکه میزان تردد در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش داشته است گفت: بیشترین تصادفات مربوط به خودرو‌های سواری و در وهله بعدی متعلق به موتور سیکلت است؛ همچنین ناوگان عمومی ۱ درصد و ناوگان عمومی بار ۶ درصد تصادفات را به خود اختصاص داده اند.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش