به گزارش ایلنا ، کوهنوردان و امدادگران از ساعت ۵ صبح به ارتفاعات کوه های دنا اعزام شدند.
بخشی از تیمهای کوهستان از راه زمینی به ارتفاعات اعزام شده و بخشی دیگر منتظر صدور مجوز پرواز بالگرد هستند تا جستجو را هوایی انجام دهند.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ایلنا گفت: موقعیت کلی سقوط هواپیما در ارتفاعات دنا مشخص شده است اما محل دقیق آن هنوز مشخص نیست.
عزیز فیلی گفت: ۵۰ اکیپ از چهار استان کشور هم اکنون در محل حادثه حضور دارند.
وی ادامه داد: با هدف تسریع در روند اجرایی عملیات جستوجوی لاشه هواپیمای سقوط کرده تهران ـ یاسوج مثلثی را مشخص کردهایم.
وی با بیان اینکه این مثلث با پیشبینی سقوط هوایپما در یکی از ضلعها برنامهریزی شد،گفت: هنوز محل دقیق سقوط هواپیمای تهران به یاسوج مشخص نیست.
فیلی گفت: امروز بیشترین تمرکز گروه های نجات بر روی منطقه ای بنام نغول پاندا (پادنا) است.آنجا دره های عمیقی دارد و ممکن است پس از برخورد هواپیما به کوه، به دره سقوط کرده باشد.
رئیس اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: نیروهای امدادی با بسیج تمام امکانات، با ۸۰ تکنسین جست و جو برای یافتن لاشه هوایپیمای سقوط کرده تهران -یاسوج را آغاز کرده اند.
عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی صبح امروز جهت بررسی آخرین وضعیت سانحه هواپیمای شرکت آسمان به یاسوج رفت.
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی به همراه مهرداد تقی زاده معاون حمل و نقل این وزارت و رحمت الله مه آبادی مدیرعامل شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی عازم فرودگاه یاسوج در استان کهگیلویه و بویراحمد شدند.
روابط عمومی اورژانس کشور گفت: پرواز بالگردهای این سازمان بر فراز رشته کوههای دنا با روشن شدن هوا آغاز شده، اما تودههای سنگین و پرفشار در ارتفاعات باعث کاهش دید عمودی و افقی شده است.
حضور خانواده جانباختگان حادثه هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج
رئیس پلیس آگاهی ناجا گفت: دو اکیپ تیم های دی وی آی برای شناسایی اجساد قربانیان به محل اعزام شدند.
وی ادامه داد: تیمهای کمکی تشخیص هویت پلیس آگاهی ناجا در آماده باش کامل به سر میبرند.
قرارگاه انتظامی و امدادی پلیس اصفهان نیز اعلام کرد: با توجه به وضع نامناسب هوا و آغاز عملیات امداد و نجات توسط بالگردها و پهپادها و تیم های عملیاتی همچنین حضور گسترده نیروهای امدادی و پلیس در منطقه محدودیت های ترافیکی اعمال شده است.
پرواز پهپادها بر فراز دنا
«شرفی» مقام مسئول سازمان هواپیمایی گفت: از ساعت ۶ امروز با حرکت پهپادها، پرواز هلیکوپترها و همچنین جستوجوی ۲۰۰ نفر از کوهنوردان در سه نقطه مشخص شده در منطقه، عملیات جستوجوی لاشه هواپیمای سانحه دیده آغاز شد.
قويترين فرضيه اين است که خلبان هواپيما، مسير دومي را انتخاب کرده است
رضايي رئيس کميسيون عمران مجلس گفت: قويترين فرضيه اين است که خلبان هواپيما، مسير دومي را انتخاب کرده است.
بررسی عکس های پهبادها در ستاد بحران هواپیمای سانحه دیده
تمام عکسهای هوایی دریافت شده توسط پهپادها که بالغ بر ۱۵۰۰ قطعه عکس است تبدیل به نقشه هوایی شده است تا در جلسه بعدی ستاد بحران مدیریت که با حضور سردار صدا از سرداران سپاه برگزار میشود، بررسی شود تا درباره چگونگی ادامه جستجوی هواپیمای سانحه دیده بر اساس نقشههای هوایی دریافت شده تصمیمگیری شود.
پایان عملیات جستجو از سوی بالگردها
نیروهای امدادی زمینی جستجو را تا پاسی از شب ادامه می دهند.
روایت اورژانس از جستجو در محل سقوط هواپیما
تا این لحظه به دلیل فشار باد و برودت مناطق احتمالی تنها بالگردهای سازمان اورژانس کشور در منطقه به تجسس پرداختند. تاکنون هیچ پهپادی در صحنه حضور نداشته است. تیم های امدادی در قالب تیم های هشت نفره به طور زمینی در رشته کوههای دنا در حال تجسس هستند. تا ساعت ۱۵:۳۰ هیچ رد و یا نشانی از لاشه هواپیما رویت نشده است.
هنوز نشانه ای از لاشه هواپیمای سانحه دیده یاسوج پیدا نشده است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: هنوز نشانه ای از لاشه هواپیمای سانحه دیده یاسوج پیدا نشده است. به گزارش مهر، علی محمد احمدی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: گروههای امدادی و بالگردها در منطقه در حال جستجو هستند. وی بیان داشت: شش بالگرد در منطقه حضور داشته و برای جستجوی هواپیما به محل مورد نظر اعزام شدهاند. احمدی اظهار داشت: وجود توده ابر متراکم جستجو در ارتفاعات را مشکل کرده با این حال جستجو ادامه دارد.
آخرین تلاشها برای یافتن لاشه هواپیمای تهران-یاسوج
در همین موضوع مدیرعامل هلالاحمر اصفهان گفت: اخبار منتشر شده درباره پیدا شدن لاشه هواپیما صرفا مشاهدات یک نفر بوده و قطعی نیست.
منابع میدانی میگویند شیء دیده شده در ارتفاعات نِوِل بوده که تیمهای امداد به آن منطقه اعزام شدند.
لاشه هواپیمای ATR پیدا شد
معاون استاندار كهگيلويه و بويراحمد از پيدا شدن لاشه هواپيما در منطقه دنگزلو در پادناي سميرم خبر داد.
فردا تنها فرصت جستجوی امدادگران برای پیدا کردن لاشه هواپیمای atr
فردا سه شنبه تنها فرصت جستجوی امدادگران برای پیدا کردن لاشه هواپیمای atr ساقط شده در روز های آتی خواهد بود و برف و کولاک دوباره در منطقه آغاز خواهد شد و بارش برف در ارتفاعات منطقه تا ۱۰ روز آینده بیش از ۱ متر خواهد شد و اگر امدادگران تا فردا موفق به پیدا کردن هواپیما نشوند ؛ با توجه به مدفون شدن هواپیما زیر برف بعید است زودتر از بهار سال آینده بتوان هواپیما را پیدا کرد.
بخشی از کوهستان در دنا دچار بهمن شد
ریزش بهمن در ارتفاعات و بارش دوباره برف باعث میشود، همچنان جستجو به كندی و دشواری پيش رود.
یک تیم کوهنوردی به نزدیکی محل مشخص شده رسیده است
یک تیم کوهنوردی به نزدیکی محل مشخص شده سقوط هواپیمای مسافربری ۳۷۰۴ یاسوج رسیده است. به گزارش مهر، در حال حاضر هشت پهپاد در منطقه هستند که از این تعداد سه پهباد به نقطه های مورد نظر اعزام شده اما هنوز اثری از هواپیما یافت نشده است. چهار بالگرد نیز در حال جستجو در منطقه هستند و تیمهای مختلف امدادی و کوهنوردی از سه جهت مختلف به محل مورد نظر نزدیک می شوند. تیم کوهنوردی که از سمت راست به قله وارد شده نزدیک محل نقطه یابی شده هستند.
نمونه گیری از خانواده مسافران سانحه هوایی پرواز تهران - یاسوج
مدیر بحران سازمان پزشکی قانونی کشور از آغاز نمونهگیری ژنتیکی از خانواده مسافران هواپیمای تهران ـ یاسوج خبر داد.
احتمال افتادن هواپیما در دل شکافهای قله دنا
یک کارشناس امدادو نجات در گفت و گو با میزان: ابر روی قله دنا را گرفته و باعث ایجاد تونل باد در ارتفاع شده است، به همین علت امکان تردد بالگرد در خط الراس قله نیست. اگر هواپیما در محدوده پازن پیر سقوط کرده باشد، احتمال افتادن در شکاف های قله وجود دارد. با توجه به خطر سقوط بالگردها در باد شدید، عملیات جستجو هوایی به زودی متوقف می شود.
خلبانان ترجیح میدهند از یک دره(uشکل) کنار فرودگاه یاسوج عبور کنند
محمدرضا رضاییکوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس در جمع خبرنگاران گفت: مهمترین و پر رنگترین فرضیه کنونی درباره این حادثه این است که به صورت معمول هواپیماها بر اساس طرح هواپیمایی کشوری باید از ارتفاع ۱۵ هزار پا به بالا از روی دنا رد شوند. وی ادامه داد: اما در شرایطی که هوا صاف بود و ابری در آسمان وجود نداشت و دید مستقیم قرار داشت، خلبانان ترجیح میدهند از یک دره(uشکل) کنار فرودگاه یاسوج عبور کنند. به نظر میرسد بر اساس این فرضیه با وجود ابرهای متراکم بر روی دنا و اطراف آن خلبان خواسته از این دره (uشکل) بگذرد، اما درگیر ابرها شده است.
هیچ ردی از هواپیما به دست نیامده است
یک منبع آگاه گفت: سه بار از صبح امروز بالگرد به ارتفاعات رفته است و هیچ ردی از هواپیما به دست نیامده است. در ارتفاعات میانی دنا هم کوهنوردان هنوز هیچ ردی به دست نیاورده اند. هنوز در منطقه پازن پیر پپادنا هم هیچ ردی وجود ندارد و شایعات در این مورد زیاد است.
محل سقوط هواپیما در ارتفاع بالای ۳۷۰۰متری است
جهانبین، مدیر عامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: محل مشخص شده سقوط #هواپیما در ارتفاع بالای ۳۷۰۰ متری است.
هواپیمای تهران - یاسوج در قله نغل سقوط نکرده است
مدیرعامل آتشنشانی یاسوج گفت: طبق بررسی و جستوجوی تیم کوهنوردی شهرداری یاسوج هواپیما در قله نغل سقوط نکرده است.
بالگرد اورژانس درچهارنقطه احتمالی سقوط چیزی نیافت
رئیس اورژانس کهگیلویه و بویراحمد گفت: بالگرد اورژانس استان چهار نقطه احتمالی را جستجو کرد که در این نقاط چیزی مشاهده نشد. جلال پورانفرد در محل احتمالی سقوط هواپیمای یاسوج، افزود: اولین پرواز بالگرد اورژانس ساعت هفت انجام شد و این بالگرد یکسال و نیم در منطقه به جستجو پرداخت که متاسفانه نشانی از هواپیمای یاسوج یافت نشد. وی بیان داشت: این پرواز در ارتفاع ۱۰ هزار پایی انجام شد و تا زمانیکه امکان پرواز وجود داشته باشد، بالگردها به جستجو ادامه می دهند. پورانفرد با بیان اینکه شرایط برای جستجو بسیار سخت است، گفت: در ارتفاعات ابرها قدرت دید را کاهش داده اند و امید که با بهتر شدن هوا جستجو ها نیز با سرعت بهتری انجام شود.
پرواز پهپادها برای یافتن لاشه هواپیمای سانحهدیده
شرفی مقام مسئول سازمان هواپیمایی گفت: از ساعت ۶ امروز با حرکت پهپادها، پرواز هلیکوپترها و همچنین جستوجوی ۲۰۰ نفر از کوهنوردان در سه نقطه مشخص شده در منطقه، عملیات جستوجوی لاشه هواپیمای سانحه دیده آغاز شد
معاون سازمان فضایی کشور: امکان یافتن محل دقیق سقوط هواپیما از طریق ماهواره وجود دارد
معاون سازمان فضایی کشور گفت: برای یافتن محل دقیق سقوط هواپیما از کشورهای اروپایی و چین درخواست کردهایم که اگر ماهوارههایشان تصویری را رصد کردند سریعاً به ما اطلاع دهند. مجتبی سرادقی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تصاویر و ساعت دقیق سقوط هواپیما را نداشتیم، اما به ماهوارههای برخی کشورها سفارش دادهایم که اگر از منطقه سقوط رد شدند به ما اطلاع دهند تا بتوانیم اطلاع رسانی صحیح را انجام دهیم. وی در پاسخ به این سؤال که پس این امکان وجود دارد که محل دقیق سقوط هواپیما از طریق تصاویر هوایی مشخص شود، گفت: این امکان وجود دارد به شرطی که ماهوارهای از آن منطقه عبور کند به همین دلیل از کشورهای اروپایی و چین درخواست کردیم که اگر ماهوارههایشان چنین تصویری را رصد کردند سریعاً به ما اطلاع دهند. معاون سازمان فضایی کشور گفت: این سازمان سامانهای دارد که با کشورها ارتباط برقرار میکند به این معنا که در مواقع بحران کشورها از تصاویر یکدیگر استفاده میکنند. سرادقی در پاسخ به این سؤال که آیا ستاد بحران استانهای کهکیلویه و بویر احمد و اصفهان با شما در ارتباط هستند یا خیر؟ گفت: این ستادها در جریان فعالیت ما هستند و میدانند که اگر تصویری دریافت کنیم در اختیار آنان قرار میدهیم.
استاندار اصفهان: نیازی به اعزام نیرو و امکانات از استانهای دیگر به محل سقوط هواپیما نیست
محسن مهرعلیزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در محل فرودگاه اصفهان افزود: استان کهگیلویه و بویر احمد در کنار اصفهان از روز گذشته هم به لحاظ مدیریت و هم اعزام نیروهای امدادی در منطقه پادنای سمیرم حضور دارد. وی با بیان اینکه جای هیچ گونه نگرانی بابت امکانات و تجهیزات در استان نیست اظهار کرد: در این راستا روز گذشته در تماسی با استاندار فارس درخواست کردم که آمادگی برای کمک احتمالی داشته باشند. استاندار اصفهان همچنین از مردم درخواست کرد که در این شرایط نامناسب جوی از حضور در منطقه خودداری کنند زیرا در کار امداد رسانی اختلال ایجاد می شود. وی همچنین از خانواده های چشم انتظار و بازمانده سرنشینان هواپیمای سقوط کرده درخواست کرد که صبوری کنند و مطمئن باشند که تمام نیروهای امدادی و تجهیزات استان برای یافتن ردی از مفقودان هواپیما بسیج شده اند. مهرعلیزاده همچنین با توجه به حضور وزیر راه و شهرسازی تا ساعتی دیگر در منطقه پادنای سمیرم گفت: با وجود حضور معاون سیاسی و مدیرکل بحران استانداری اصفهان از روز گذشته در منطقه، بنده نیز تا ساعتی دیگر به آن منطقه عازم خواهم شد. وی یادآوری کرد: تا ساعت ۶ بامداد امروز به لحاظ نامساعد بودن شرایط جوی هیچ اقدامی ممکن نبود و هم اکنون پیش بینی می شود از بعدازظهر بطور متناوب برف و بوران آغاز شود. استاندار اصفهان با اشاره به حضور حدود ۶۰۰ نفر از نیروهای امدادگر استان اصفهان در منطقه گفت: تمامی نیروها و امکانات استان با ظرفیت بالا از ساعات اولیه امروز تلاش خود را برای یافتن ردی از مفقودان هواپیمای سقوط کرده آغاز کرده اند.
شناسایی محل دقیق سقوط هواپیما تا ساعت ۱۴
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: به احتمال زیاد لاشه هواپیما در نزدیکی روستاهای نقل و دنگزلو منطقه پادنای اولیا و بالای کوه دنا بوده است. اصغر سلیمی امروز اظهار کرد: شانس پیدا شدن محل حادثه هواپیمای تهران-یاسوج با روشن شدن هوا و با استفاده از بالگرد بیشتر شد که تیمهای امداد و نجات استانهای اصفهان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال بختیاری و از ساعت ۵ صبح امروز وارد عملیات جستجو شدند تا بتوانند هرچه زودتر محل حادثه را مشخص کنند. وی افزود: محدوده سقوط هواپیما تا حدود زیادی براساس کارشناسیهای انجام شده تقریباً مشخص شده است، شب گذشته به دلیل شرایط نامساعد جوی، برف و سرما و همچنین صعبالعبور بودن منطقه، عملیات به کندی پیش میرفت. نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: گذر از کوه دنا و کوههای مجاور آن حتی در شرایط مساعد جوی و در فصل تابستان نیز به سختی صورت میگیرد؛ قطعاً با حضور بالگردهای امداد و نجات برای گشت هوایی، عملیات شناسایی سرعت خواهد گرفت. وی خاطرنشان کرد: امیدوارم محل دقیق حادثه سقوط هواپیما تا ساعت ۲ الی ۳ بعد از ظهر امروز توسط نیروهای متخصص به صورت کامل شناسایی شود؛ به احتمال زیاد لاشه هواپیما در نزدیکی روستاهای نقل و دنگزلو منطقه پادنای اولیا و بالای کوه دنا بوده است. سلیمی اذعان داشت: با توجه به برخورد هواپیما به کوه و سرمای شدید هوا در ارتفاع ۲ هزار متر، بعید است هیچ یک از سرنشینان هواپیما جان سالم به در برده باشند. روستای نُقُل در بخش دناکوه قرار داشته و بعد از آن هیچ روستای دیگری قرار ندارد و راههای روستایی به بنبست قله «پازن پیر» در رشته کوههای دنا میانجامد که ارتفاع آن از سطح دریا ۲ هزار و ۲۷۶ متر است
بسته شدن محور سی سخت به بیده در سمیرم
قرارگاه انتظامی و امدادی پلیس اصفهان اعلام کرد: با توجه به وضع نامناسب هوا و آغاز عملیات امداد و نجات توسط بالگردها و پهپادها و تیم های عملیاتی همچنین حضور گسترده نیروهای امدادی و پلیس در منطقه محدودیت های ترافیکی اعمال شده است.
- 13
- 5