چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۲۳:۰۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۷۸۷۱
حوادث جاده ای، ریلی و هوایی

اعزام تکاوران نوهد به ارتفاعات دنا برای تجسس هواپیما

آخوندی: تصاویر ماهواره هنوز نرسیده است

هواپیما,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث
به درخواست ستاد بحران و دستور فرمانده نزاجا قرارگاه جستجو و تفحص در گروه ۲۲ شهرضا با حضور امیر سرتیپ نعمتی جانشین نزاجا تشکیل شد.

به گزارش میزان، بنا به تصمیم این قرارگاه تفحص، تکاوران تیپ ۶۵ نوهد جهت صعود به ارتفاعات به منطقه سقوط هواپیما اعزام شدند.

 

فردا سه شنبه، تیم های تکاور تیپ ۶۵ نوهد به مناطق صعب العبور صعود و عملیات جستجو و تفحص را آغاز خواهند کرد.

 

جانشین نیروی زمینی ارتش و فرمانده هوانیروز نیز در این عملیات حضور خواهند داشت.

 

اعزام سه فروند پهپاد مهاجر ۲ نزاجابرای تفحص هواپیمای مفقود شده

سرهنگ شهرام حسن نژاد فرمانده گروه پهپاد نیروی زمینی ارتش به همراه ۱۸ نفر از نیروهای مجرب این گروه با سه فروند پهپاد مهاجر ۲ نوین برای شرکت در عملیات جستجوی هواپیمای مفقود شده عازم منطقه شدند.

 

آخوندی: تصاویر ماهواره‌ای هنوز دریافت نشده

به گزارش تسنیم،  وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سئوال که آیا تصاویر ماهواره‌ای منطقه دریافت شده یا خیر، گفت: تصاویر ماهواره‌ای هنوز دریافت نشده اما قرارداد آن امضا شده و قرار است که عکس‌ها را به ما تحویل دهند.

 

عباس آخوندی در تماس با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما اظهار داشت: جست‌وجوها درباره این هواپیما هنوز ادامه دارد اما هنوز قطعات هواپیما پیدا نشده است.

 

وی با اشاره مناطق احتمالی سقوط این هواپیما اظهار داشت: منطقه‌ای به طول ۱۵ کیلومتر و عرض ۶ کیلومتر در این بخش وجود داشت که مساحت آن ۹۰ کیلومتر مربع بوده و این منطقه در حال جست‌وجو است.

 

وزیر راه و شهرسازی با بیان دلایل جست‌وجوی صورت گرفته در این منطقه تصریح کرد: با توجه به اینکه مسیر هواپیما از تهران به سمت یاسوج بوده، در این منطقه مسیر و حاشیه اطرافش وجود داشته و احتمال سقوط در آن وجود دارد. همچنین سمت چپ این مسیر، منطقه‌ای بوده که موبایل در آنجا مشاهده شده و تا ساعت ۱۹ دیشب نیز سیگنال از آن شنیده شده است.

 

وی افزود: همچنین در سمت راست مسیر نیز نقطه‌ای بود که امکان دور زدن هواپیما و ورود به یاسوج در آن وجود داشته و در صورت دور زدن و سقوط هواپیما، در آن نقطه برخورد کرده است.

 

آخوندی با بیان اینکه این منطقه به ۳ قسمت تقسیم شد و هر قسمت سیستم جستجوی خاصی داشت، تصریح کرد: در حال حاضر جستجوی هوا و جستجوی زمین انجام می‌شود.

 

وی افزود: در جست‌وجوی هوایی، از طریق سازمان ماهواره‌ای ایران و ماهواره‌های بین‌المللی عکس‌هایی گرفته شده و در اختیار ما برای آنالیز قرار گرفته می‌گیرد. البته هنوز از ماهواره‌ها اطلاعاتی دریافت نشده اما قرار است که ماهواره‌ها عکس‌ها را در اختیار ما قرار دهند.

 

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین از طریق پهپادها نیز عکس‌هایی تهیه شده و منطقه را کاملاً تحت نظر قرار می‌گیرد و تمام شیارهای مختلف را کنترل می‌کنند تا احتمال پیدا شدن هواپیما ادامه پیدا کند.

 

وی خاطرنشان کرد: تیم تجسس تا امروز از سمت سمیرم به قله، تمام منطقه را کنترل کردند و فردا از پادنا به سمت یاسوج می‌روند که اگر سقوط کرده باشد، آن را بررسی کرده و اقدام کنند.

 

آخوندی افزود: همچنین از طریق زمین نیز ۴۰ تیپ از طرف هلال‌احمر بسته شده و کوهنوردان حرفه‌ای ایران و مردم محل کاملاً منطقه را می‌شناسند که در کنار سپاه و بسیج و نیروهای نظامی، به فعالیت‌هایی در این زمینه مشغول هستند.

 

وی در پاسخ به این سئوال که آیا تصاویر ماهواره‌ای منطقه دریافت شده یا خیر، گفت: تصاویر ماهواره‌ای هنوز دریافت نشده اما قرارداد آن امضا شده و قرار است که عکس‌ها را به ما تحویل دهند.

 

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به شایعه پیدا شدن قطعاتی از هواپیما گفت: تا این لحظه هیچ قطعه‌ای که قابل اطمینان باشد پیدا نشده است و این موضوع تأیید نشده است.

 

وی بیان کرد: گروه تجسس فردا از قله به سمت یاسوج می‌روند و اطلاعات بیشتری را در اختیار ما قرار می‌دهند.

 

آخوندی با اشاره به وضعیت آب و هوایی و تأثیر آن بر روند جست‌وجو گفت: امروز هوا بد نبود و می‌شد در این هوا جستجو کرد و خود بنده نیز با دقت کامل آنجا را رصد کردم. امروز هوا خوب بود و فکر می‌کنم فردا تا ظهر و بعدازظهر امکان ادامه کار وجود داشته باشد.

 

وی اضافه کرد: من با رئیس جمهور، فرمانده کل ارتش، وزیر کشور و وزیر دفاع در تماس بودم و امیدوارم فردا امکانات بیشتری در اختیار ستاد تجسس قرار دهند و بتوانیم با هلی‌کوپترهای بیشتر، قبل از ظهر با تعداد بیشتری پرواز داشته باشیم و امیدوار هستیم این اتفاق صورت گیرد.

 

تشکيل جلسه هماهنگي کميته قضايي بررسي سانحه در سازمان هواپيمايي کشوری

به گزارش میزان، همزمان با بررسي هاي فني و تخصصي و تشکيل کميته بررسي سانحه هواپيماي ATR شرکت هواپيمايي آسمان، به دستور دادستان کل کشور جلسه هماهنگي قضايي به رياست معاون قضايي دادستان کل کشور و رئيس کميته قضايي بررسي سانحه در محل سازمان هواپيمايي کشوري تشکيل شد.

 

رئيس سازمان هواپيمايي كشوري بيان كرد: در اين جلسه كه با حضور مقامات قضائي، مشاور و نماينده تام الاختيار وزير راه و شهرسازي در شوراي حفظ حقوق بيت المال، مديران عامل و مسئولان برخي شركت هاي هواپيمايي و مسئولان بررسي سانحه هوايي برگزار شد آخرين وضعيت اقدامات صورت گرفته براي تجسس و نجات و بررسي سانحه تشريح شد و موارد در دست كار در خصوص حفظ حقوق مردم در صنعت حمل و نقل هوايي و مشكلات اين صنعت كه در جلسات متعدد قبلي بين مديران صنعت هواپيمايي كشوري و معاون قضايي دادستان كل كشور مورد رسيدگي قرار گرفته بود طرح و بررسي و نتيجه آخرين اقدامات مرور شد.

 

به گفته رئيس سازمان هواپيمايي كشوري، حشمتي معاون قضائي دادستان كل كشور در ارتباط با سانحه اخير بر موراد زير تاكيد کرد:

 

- سازمان هواپيمايي كشوري مرجع ملي براي بررسي اين سانحه است و بررسي هاي تخصصي و فني توسط سازمان هواپيمايي كشوري انجام شود.

 

- اطلاع رساني لازم به صورت رسمي از سازمان و از طريق رسانه رسمي انجام خواهد شد. گمانه زني افراد غير مسئول در رسانه ها و به خصوص فضاي مجازي و ارائه تحليل هاي غير موثق و معتبر موجب تشويش اذهان عمومي است و از طرف دستگاه قضايي قابل پيگرد خواهد بود.

 

- سازمان هواپيمايي كشوري گزارشات و تحليل لازم در خصوص توسعه صنعت و تامين ناوگان مناسب براي كشور تهيه و به عنوان مرجع متولي صنعت حمل و نقل هوايي ارائه كند.

 

 

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش