چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۵۰۰۴۱

بیوگرافی و عکس های پارسا پیروزفر

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,عکس های پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر
پارسا پیروزفر یکی از بازیگران خوب ایرانی است که به عنوان کارگردان تئاتر و نمایش‌نامه‌نویس نیز شناخته می شود. این بازیگر با استعداد فعالیت هنری خود را با نقش آفرینی در فیلم مجسمه در سال ۱۳۷۰ آغاز کرد و توانست با بازی در مهمان مامان نامزد دریافت سیمرغ بلورین شود. در این مقاله سرپوش به صورت کامل بیوگرافی پارسا پیروزفر قرار داده شده است.

چکیده بیوگرافی پارسا پیروزفر:

نام کامل: پارسا پیروزفر

تاریخ تولد: ۲۲ شهریور ۱۳۵۱

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر ،کارگردان نمایش، نقاش، نمایشنامه نویس و مترجم

تحصیلات: کارشناسی در رشته نقاشی

وضعیت تاهل: مجرد

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,عکس از پارسا پیروزفربیوگرافی پارسا پیروزفر

بیوگرافی پارسا پیروزفر:

پارسا پیروزفر بازیگر خوب ایرانی در ۲۲ شهریور ۱۳۵۱ در تهران به دنیا آمد. این بازیگر دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و همچنین در آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان شرکت کرده است و دانش آموخته بازیگری است.

فعالیت هنری او با بازی در فیلم های مجسمه، شیدای و اعتراض بر می گردد. پارسا پیروزفر توانست نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر برای بازی در نقش یک سرباز در فیلم مهمان مامان شود.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,زندگینامه پارسا پیروزفرکودکی پارسا پیروزفر

گذراندن دوره تحصیلات:

در طی سال های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ علاقه زیاد این بازیگر به نقاشی سبب شد، هنگام ورود به دبیرستان و علارقم انتخاب رشته ریاضی فیزیک به خلق داستان های مصور بپردازد. در سال ۱۳۶۹ زمانی که مقطع دبیرستان را در رشته ریاضی فیزیک به اتمام رساند، تصمیم گرفت تحصیلات خود را در رشته نقاشی ادامه دهد به همین دلیل وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شد.

این دانشکده اولین نقطه شروع تجربه های بازیگری تئاتر پارسا پیرزوفر بود وی از همان سال در صحنه نمایش وارد شد. به دلیل صدای گرمی که این بازیگر دارد در سال های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ به صداپیشگی هم پرداخت.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,کودکی پارسا پیروزفرده سالگی پارسا پیروزفر

اولین حضور در سینما:

اولین تجربه بازیگری پارسا پیروزفر مربوط به تئاتر دانشکده او است تا زمانی که در سال ۱۳۷۱ زمانی که ۲۰ سال داشت، در فیلم مجسمه ساخته ابراهیم وحید زاده نقش کوتاهی را برعهده گرفت.

اگر بخواهیم به صورت حرفه ای بگوییم اولین تجربه جدی پارسا پیروز فر به فیلم پری ساخته داریوش مهرجویی برمی گردد. این فیلم در سال ۱۳۷۳ ساخته شد و پیروزفر نقش کوتاهی به عنوان شیخ سالک داشت.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,بازی پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر در نقش شیخ سالک

حضور در کلاس های بازیگری:

در سال ۱۳۷۴ همزمان به ادامه تحصیل خود در رشته نقاشی در کلاس های بازیگری مهین اسکویی؛ کارگردان و مدرس تئاتر و مترجم آثار، شرکت کرد و متد استانیسلاوسکی را نزد این هنرمند آموخت.

همچنین در همین سال در آکادمی هنرهای نمایشی سمندریان نزد حمید سمندریان دروه بازیگری را گذراند.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,تصاویر پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر در اجرای تئاتر

اولین حضور رسمی در تئاتر:

در سال ۱۳۷۴ اولین نقش آفرینی پارسا پیروزفر در تئاتر رقم خورد، او در نقش ماریوس در نمایش بینوایان اثر ویکتور هوگو به کارگردانی بهروز غریب پور ایفای نقش کرد.

با اتمام دوره تحصیلی او در رشته نقاشی در سال ۱۳۷۶ از دانشکده هنرهای زیبایی دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد و در همان سال توانست در نقش هیکارو در نمایش بانو آئویی اثر یوکیو میشیما به کارگردانی بهرام بیضایی شرکت کند، این تجربه دومین حضور رسمی او در تئاتر را رقم زد.

در سال ۱۳۸۰ اولین کارگردانی این بازیگر شکل گرفت، وی نمایشنامه هنر اثر یاسمینا را کارگردانی کرد و روی صحنه اجرا کرد.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر و تمرین تئاتر

تدریس بازیگری توسط پارسا پیروزفر:

از سال ۱۳۸۳ پارسا پیروز فر به عنوان مدرس در موسسه فرهنگی و هنری کارنامه فعالیت می کرد که این دوره یکسال طول کشید، علاوه بر این پیروز فر در کلاس‌های فوق‌العاده بازیگری در دانشگاه علامه طباطبایی تدریس می کرد.

او همچنین در مدرسه فیلمسازی و پژوهش‌های سینمایی هیلاج تدریس کرده که به سال های ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ برمی گردد.

سایر فعالیت های پارسا پیروزفر:

از دیگر فعالیت های هنری این بازیگر با استعداد که بعد از پایان دوره دبیرستان خود آنها را در مقاطع مختلف زمانی اجرا کرد می توان به طراحی گرافیک، ساختن تیزر و مجسمه‌سازی اشاره کرد.

این بازیگر در زمینه های مختلف فعالیت دارد و اکنون هم در کنار بازیگری سینما و کارگردانی تئاتر، به نقاشی ترجمه آثار نمایشی اش و طراحی صحنه و لباس بعضی از این آثار نمایشی می پردازد.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,عکس پارسا پیروزفرپارسا پیروزفر بازیگر خوب ایرانی

ازدواج پارسا پیروزفر:

از آنجا محل دائمی زندگی این بازیگر در کشور کانادا است و حتی اجراهای مختلفی در این کشور و همچنین لس آنجلس انجام داده است کمتر به ایرانی می آید. ایشان علاقه چندانی به مصاحبه ندارند و خبر ازدواجشان هنوز به طور رسمی تایید نشده است.

تجربه داوری پارسا پیروزفر:

در سال ۱۳۹۹ او داور نهمین جشنواره فیلم های ایرانیِ استرالیا بود، خانه تئاتر ایران ۱۳۹۰-۱۱۳۸۹ در نهمین ، دهمین و چهاردهمین جشن خانه سینما نیز به عنوان داور سابقه فعالیتی دارد.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,عکس های اینستاگرامی پارسا پیروزفرعکس های اینستاگرامی پارسا پیروزفر

نقش های پارسا پیروزفر:

سریال یاغی:

سریال یاغی یکی از سریال های نمایش خانگی و پرطرفدار است که در سال ۱۴۰۰ به کارگردانی محمد کارت و تهیه کنندگی سید مازیار هاشمی منتشر شد.

این سریال درباره زندگی پسری جوان به نام جاوید است که با بازیگری علی شادمان اجرا می شود. این پسر از مشکلات زیادی عبور می کند تا بتواند خود را از رطیق مسابقات کشتی به دختر مورد علاقه خود برساند، در این میان پارسا پیروزفر در نقش بهمن صاحب باشگاه کشتی است، علاوه بر این یک مرکز تفریحی و شهربازی را نیز اداره می کند. طناز طباطبایی در نقش طلا همسر بهمن ایفای نقش می کند.

از دیگران بازیگران این سریال می توان به امیر جعفری، مه لقا باقری، عباس جمشیدی فر، نیکی کریمی، فرهاد اصلانی، آبان عسگری، الیکا ناصری، مهدی حسینی نیا و جواد خواجوی اشاره کرد.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,پارسا پیروزفر در سریال یاغیپارسا پیروزفر در سریال یاغی

نمایش ماتریوشکا:

نمایش ۸ اپیزودی ماتریوشکا که در سال ۱۳۹۴ اجرا شد. این نمایش را پارسا پیروزفر بر اساس داستان های کوتاه آنتون چخوف ترجمه کرده و نوشته بود و اجرای آن را به صورت نمایش های کوتاه و مرتبط و تک نفره برعهده داشت.

این نمایش به عنوان پنجمین کار پارسا پیروزفر به عنوان یک کارگردان شناخته می شود که در مدت دو سال در شهرهایی نظیر لس آنجلس، سن دیگو، برکلی، مونترآل و ونکوور با استقبال زیادی به اجرا گذاشته شد. پیروزفر با نقش آفرینی در این نمایش توانست تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۵ را دریافت کند.

سریال در پناه تو:

در سال ۱۳۷۴ سریال در پناه تو به کارگدانی حمید لبخنده ساخته شد، این سریال به عنوان یک جهش بزرگ در فیلم سازی ایران بعد از انقلاب محسوب می شود. چهره های جوان و تازه کاری در این سریال معرفی شدند و لعیا زنگنه، حسن جوهرچی، رامین پرچمی و پارسا پیروزفر از جمله آنها بودند.

در پناه تو یکی از پر بیننده ترین سریال های دهه هفتاد محسوب می شود. البته این بازگران در سریال هایی قبل از این سریال خضور داشتند اما شهرت آنها بعد از در پناه تو بیشتر از قبل شد.

ممیزی های بسیاری به نقش پارسا پیروزفر وارد شد به همین دلیل نقش کمرنگی دارد و بخش زیادی از بازی او حذف شده است اما همین حضور اندک بسیار قابل توجه می باشد.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,عکس قدیمی پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر و سریال در پناه تو

سریال در چشم باد:

سریال در چشم باد که با کارگردانی مسعود جعفری جوزانی رد سال ۱۳۸۸ از شبکه یک پخش می شد یکی از اثرهای ماندگار پارسا پیروزفر محسوب می شود. در این سریال پارسا پیروزفر نقش خلبانی را بازی می کند که بعد از ترک کردن نامزش و جنگ با متفقین، اسیر می شود و سپس به خارج تبعید می شود. در همین زمان او می تواند عشق دوران کودکی خود لیلی را پیدا کند، او در ارتش شوروی است که به همراهش فرار می کند.

از بازیگران دیگر این سریال می توان به کامبیز دیرباز، ماه چهره خلیلی، اکبر عبدی، سعید نیکپور، سحر جعفری جوزانی و... اشاره کرد. این فیلم تواسنت پیروزفر را به عنوان یکی از کاندیدهای تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از دوازدهمین جشن دنیای تصویر معرفی کند.

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,پارسا پیروزفر در سریال در چشم بادپارسا پیروزفر در سریال در چشم باد

فیلم های سینمایی پارسا پیروزفر:

مجسمه۱۳۷۱
پری۱۳۷۳
ضیافت۱۳۷۴
مرسدس۱۳۷۶
شیدا۱۳۷۷
دختران انتظار۱۳۷۸
اعتراض۱۳۷۸
دختری بنام تندر۱۳۷۹
عروس خوشقدم۱۳۸۱
اشک سرما۱۳۸۲
وقت چیدن گردوها۱۳۸۲
مهمان مامان۱۳۸۲
دیروقت۱۳۸۳
زن زیادی۱۳۸۳
نقاب۱۳۸۳
شبانه روز۱۳۸۸
اسب حیوان نجیبی است۱۳۸۹
اینجا بدون من۱۳۸۹
زندگی جای دیگریست۱۳۹۲
نزدیکتر۱۳۹۳
شکاف۱۳۹۳
بی‌حسی موضعی۱۳۹۷
مجبوریم۱۳۹۸
مست عشق۱۳۹۸
تی تی۱۳۹۸

پارسا پیروزفر,بیوگرافی پارسا پیروزفر,پارسا پیروزفر در مست عشق پارسا پیروزفر در مست عشق

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش