چکیده ای از بیوگرافی حمیده عباسعلی
نام:حمیده عباسعلی
تاریخ تولد:۲۳ اسفند ۱۳۶۸
محل تولد:تهران
ملیت:ایرانی
مدرک تحصیلی:فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی
سمت:کاراته کار
بیوگرافی حمیده عباسعلی
حمیده عباسعلی در روز ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۸ در شهر ری واقع در تهران دیده به جهان گشود. او فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ارشد است، قد او ۱۸۰ سانتیمتر است. حمیده عباسعلی کاراته کار جوان و موفق ایرانی است که توانسته در این مسیر با پشتکار و انگیزه ای قوی گام بردارد، او نخستین زن کاراته کار ایرانی میباشد که در این زمینه به قهرمانی رسید.
نام حمیده عباسعلی با مدال مترادف است؛ ستاره ای که بر رشته ای چون کاراته انحصار مردان را شکست و با مدال های رنگارنگش نشان داد کاراته ایران در حوزه بانوان نیز ستاره دارد. در اینچئون برای نخستین بار بود فهمیدیم که ستاره ای تازه در کاراته ظهور کرده است. برای ورزش ایران که پیش از این نام های بزرگی مانند برادران روحانی و جاسم ویشگاهی را در کاراته شنیده بود، حمیده عباسعلی شخص معروفی نبود، ولی وی با خونسردی و صلابت مثال زدنی اش در بازی های آسیایی اینچئون روی تاتامی رفت و رقبای مدعی را کنار زد تا با اقتدار مدال طلا را به چنگ آورد.
فعالیت های حمیده عباسعلی
حمیده عباسعلی از سن ۸ سالگی با خواهرش کاراته را در یکی از باشگاههای شهر ری آغاز نمود، خواهر وی به اصرار مادرش کاراته را فقط تا کسب کمربند مشکی ادامه داد و بعد از آن کاراته را ترک کرد، ولی حمیده عباسعلی بخاطر علاقه ای که در خود به این ورزش احساس میکرد و با عزمی قوی و استوار آن را تا مراحل رسیدن به قهرمانی ادامه داد. در واقع نخستین زنی که ایران را موفق به کسب مدال جهانی کاراته کرد، حمیده عباسعلی بود.
حمیده عباسعلی در بازی های آسیایی سال ۲۰۱۱ در کمیته تیمی برای نخستین بار صاحب مدال نقره شد، اولین زن ایرانی که کشورش را به مدال جهانی کاراته رسانده است حمیده عباسعلی بود. او در کاراته بانوان به نوعی یک صف شکن بود و موفقیت وی سبب شد تا مسیر برای حضور دیگر بانوان در این رشته هموار شود. او حریفانی از لورا پرادلی از بلژیک( سه بر صفر)، پالاسیو گونزالز از اسپانیا( یک بر صفر)، تانیا نورتان از هلند( یک بر صفر) و بارتا نیکولا از مجارستان( یک بر صفر) را برای رسیدن به فینال شکست داده بود که موفق به کسب مدال نقره جهان در رقابت های جهانی آلمان در سال ۲۰۱۴ شد؛ مدالی که نخستین مدال تاریخ کاراته بانوان ایران محسوب می شد.
حمیده عباسعلی در سال ۲۰۱۶ باز هم روی سکو رفت و دو مداله شد اما آنطور که باید و شاید خوشحال شود از این موفقیت خوشحال نشد به دلیل اینکه میل به پیشرفت و خواهندگی در او خیلی زیاد است. او دوست داشت مدال نقره دو سال قبل خود را به طلا تبدیل کند ولی چنین اتفاقی نیفتاد و بر سکوی سومی دنیا قرار گرفت. حال از این که بی مدال از جهانی برنگشته خوشحال است ولی راضی نیست زیرا هیچ نقطه پایانی برای او وجود ندارد.
ورزش مورد علاقه حمیده عباسعلی
حمیده عباسعلی دربارهی ورزش مورد علاقه ی خود چنین گفت:من فوتبال و بسکتبال را در دوران راهنمایی انجام می دادم. حتی یکی از معلمان پیشنهاد داد تا به صورت حرفه ای بسکتبال را ادامه بدهم ولی باتوجه به اینکه پرداختن به دو رشته ورزشی بطور هم زمان برایم دشوار بود ترجیح دادم تا کاراته را به صورت حرفه ای ادامه بدهم.
رقابت المپیک حمیده عباسعلی
حمیده عباسعلی در مورد هدف های بلند مدت و آتی خود به المپیک می گوید:معمولاً تمامی آدم ها هدف بلند مدتی را برای خود در نظر می گیرند که هدف من هم المپیک است، یکی از آرزوهای من این بود که هنگامی که در کاراته حضور دارم، این رشته المپیکی شود و هر وقت در این رابطه حرفی به میان می آمد به همه می گفتم که مطمئنم تا زمانی که من در این رشته حضور دارم، کاراته به المپیک میرود ، وقتی این اتفاق افتاد خیلی خوشحال شدم، حالا اول باید بتوانم سهمیه بگیرم و بعد در این میدان حضور داشته باشم.»
حمیده عباسعلی مدت یکماه را برای استراحت پشت سر گذاشت تا در این مدت بتواند نیروی لازم را ذخیره و کمی از سختی های این یکسال پشت سر بگذارد و مجددا با انرژی بیشتری به تمرین مشغول شود، هدف گذاری های او کسب دوباره مدال طلای بازی های آسیایی ۲۰۱ اینچئون، دریافت مدال طلای جهانی ۲۰۱۸ و نیز حضور و موفقیت در المیپک ۲۰۲۰ توکیو می باشد.
الگوی ورزشی حمیده عباسعلی
حمیده عباسعلی در زمینه کاراته الگوی ورزشی خود را جاسم ویشگاهی معرفی می کند و نوع ضربه زدن وی را می پسندد. او دراین باره می گوید:من نحوه مبارزه جاسم ویشگاهی را می پسندم به دلیل اینکه ضربات زیبایی به حریف می زند. با این که او از دنیای قهرمانی خداحافظی کرده است ولی هنوزهم به خوبی تکنیک هایش را اجرا می کند.
علاقه حمیده عباسعلی به فوتبال و استقلال
حمیده عباسعلی درمورد علاقه اش به فوتبال و تیم استقلال می گوید:من بخاطر رشته تحصیلی ام اغلب رشته های ورزشی من جمله فوتبال را دنبال می کنم. من طرفدار تیم استقلال هستم و به رنگ آبی علاقه بسیاری دارم. مرحوم ناصر حجازی از بین مربیان و فوتبالیست ها برایم ارزشمند بود. هنگامی که آقای حجازی در تیم استقلال بودند عملکرد این تیم بهتر بود. خدا ایشان را رحمت کند، شاید بیشتر افردی که جذب استقلال شدند به خاطرشخصیت ایشان بود.
آسیب دیدگی حمیده عباسعلی
در جریان دیدار فینال وزن ۶۸+ کیلوگرم رقابت های لیگ جهانی کاراته وان در سالزبورگ اتریش، حمیده عباسعلی در ثانیه های پایانی مبارزه برابر سیلیکو فراکوتی از ایتالیا در زمان حمله حریف و در حالیکه قصد دفاع داشت، با مصدومیت شدید زانو مواجه شد. با این وجود او توانست مدال طلا را با برتری ۲ بر ۱ کسب کند و سهمیه المپیک ۲۰۲۰ را قطعی کند ولی به حدی شدت مصدومیت او زیاد بود که مجبور شد با کمک دیگران تاتامی را ترک کند و بلافاصله راهی بیمارستان شد. پزشکان اتریشی بعد از این که از او MRIگرفت، آسیب دیدگی وی را شدید تشخیص داد و اعلام کرد این بانوی کاراته کار که دچار پارگی« ACL» زانو شده، در صبح پنجشنبه در هانوفر آلمان مورد جراحی قرار گرفت، که تمامی مرحله های مداوایی او تا زمان بهبودی کامل ادامه یافت.
افتخارات ورزشی حمیده عباسعلی
- کسب مقام اول و دوم مسابقات جهانی سبک ایتو سکای در سالهای ۲۰۰۶ و ۲۰۰۵
- کسب مقام اول مسابقات سبک شیتو کای جهان در سال ۱۳۸۷ – چین
- کسب مقام سوم آسیایی جوانان و امید در سال ۱۳۸۹ – هنگ کنگ
- کسب مقام دوم جایزه یزرگ ترکیه در سال ۱۳۸۹
- کسب مقام دوم مسابقات آسیایی در سال ۱۳۹۰
- کسب مقام سوم مسابقات آسیایی در سال ۱۳۹۰
- کسب مقام اول مسابقات آسیا در سال ۱۳۹۴
- کسب مقام دوم در مسابقات جهانی در سال ۱۳۹۳
گرداوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 21
- 6