دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۴ - ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۶۷۸۴
اخبار خودرو

۱۱ خودروی چینی پرطرفدار در بازار ایران (+تصاویر)

بررسی آمار تولید خودروسازان خصوصی در سال ۹۶، خبر از مونتاژ حدود ۱۹۰ هزار دستگاه خودروی چینی و افزایش سهم این کشور می دهد. چری در حالی پرتیراژترین برند چینی حاضر در بازار ایران است که هم اینک حدود ۱۵ برند مختلف چینی در کشور به فعالیت مشغول بوده و ۱۲ گونه از آنها در سطح گسترده به تولید و فروش اتومبیل مشغول هستند.

 

بر این مبنا مجموع تولید این خودروسازان در سال ۹۶ تا پایان ماه یازدهم در حالی به بیش از ۱۹۰ هزار دستگاه رسیده است که مجموع تولید کشور هم اینکه در مرز ۱۰۵ هزار دستگاه قرار داشته و از رشد شدید اقبال خریداران ایرانی به برندهای چینی حکایت دارد. این یعنی از مجموع تولید یک میلیون و ۳۱۴ هزار دستگاه خودروسواری در شکور که تا پایان بهمن ماه رقم خورده، سهم محصولات بخش خصوصی در مقایسه با سال قبل با رشدی چشمگیر مواجه بوده و از ۷.۷ درصد به حدود ۹ درصد رسیده است.

 

جالب است که طبق آمار اعلامی وزارت صنعت، معدن و تجارت مجموع تولید شش خودروساز غیردولتی در این ۱۱ ماه به بیش از ۱۱۷ هزار دستگاه سر می زند. این موضوع در حالی رقم خورده که آمار تولید خصوصی ها حتی از سال ۹۴ هم با نرخ ۸.۴ درصد بالاتر رفته و در مرز یک دهم کل بازار ایران قرار دارد. رشد ۲۶ درصدی چینی ها البته مدیون برخی اتومبیل های خاص و پرفروش است. ببینیم بهترین خودروهای چینی بازار ایران به لحاظ حجم فروش کدام مدل ها هستند. این شما و این ۱۱ مدل برتر بازار ایران.

 

۱. دانگ فنگ اچ ۳۰ کراس

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک استیشن واگن آپشنال و نسبتا اسپورت با ظاهری خشن، گلگیرهای پف آلود و رنگ های جیغ. اچ ۳۰ کراس توانسته در ۱۱ ماهه نخست امسال بیش از ۲۷ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

 

۲. برلیانس اچ ۳۲۰

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک هاچ بک متوسط با قیمت ۵۰ میلیونی که رقیب رنو ساندرو است و با اتاقی که فرم آن از ب.ام.و به عاریت گرفته شده و به لطف تجهیزات مناسب توانسته بیش از ۲۲ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

 

۳. جک اس ۵

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک کراس اوور کوچک با فرمی تقلید شده از روی هیوندای توسان نسل قبل که بیش از ۲۰ هزار دستگاه فروش داشته و انتخاب عاشقان شاسی بلندهای توربو و تند و تیز است.

 

۴. چری ایکس ۲۲

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک هاچ بک کراس کوچک و مرتفع با ظاهری نزدیک به دو خودروی اروپایی فورد اکواسپورت و فولکس تی- راک که قیمتی ۶۰ میلیونی داشته و حدود ۱۹ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

 

۵. چری تیگو ۵

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

کراس اوور مدرن و کوچک چری که ۱۰۳ میلیون قیمت داشته و توسط استیو هوپ، طراح مشهور انگلیسی طراحی شده است. تیگو ۵ در این مدت بیش از ۱۵ هزار دستگاه فروش داشته است.

 

۶. چری ۳۱۵ اس

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

هاچ بک محبوب چینی که با لوگوی ام وی ام در ایران مونتاژ می شود و در محدوده ۵۰ میلیون تومان رقیب مستقیم پژو ۲۰۷ است. فروش ۱۱ ماهه این چینی زیبا حدود ۱۲ هزار دستگاه بوده است.

 

۷. هایما اس ۷

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک کراس اووربزرگ چینی که با موتور توربوی ۱۸۵ اسبی، ظاهر موقر و امکانات بالا توانسته در ۱۱ ماه بیش از ۱۱ هزار دستگاه فروش داشته باشد.

 

۸. چانگان سی اس ۳۵

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

کراس اوور کامپکت چینی در بین انبوهی از رقبای شرقی و غربی فروش بالای داشته که احتمالا این موضوع را مدیون کیفیت ساخت خوب و قیمت نسبتا ارزانش است. فروش چانگان در این ۱۱ ماه بیش از ۱۰ هزار دستگاه بوده است.

 

۹. آریو اس ۳۰۰

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

سدان ساخت زوتی که با فرمی نزدیک به تویوتا آوالون ۲۰۰۸ قیمتی مناسب داشته و حدود ۹ هزار دستگاه فروش داشته است.

 

۱۰. ام وی ام ایکس ۳۳ اس

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

توانسته به رغم ورود انبوهی از رقبا همچنان سطح مناسبی از فروش را با بیش از هشت هزار دستگاه برای خود حفظ کند ولی خب این کراس چینی روزهای آخر حیات خود را در ایران می گذراند.

 

۱۱. چری آریزو ۵

 

خودروی چینی,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

حدود هفت هزار دستگاه فروش داشته که کمتر از حد انتظار بوده است. سازنده چینی انتظار داشت ورود سدان مدرن آریزو ۵ بتواند موفقیت چشمگیری را عایدش کند ولی اینطور نشد. قیمت گران این خودرو مهم ترین دلیل برای شکستن بازار در ایران است.

 

نکات

* بررسی وضعیت تولید خودروهای چینی حاضر در بازار ایران اثبات می کند که چری همچنان محبوب ترین خودروی چینی موجود در ایران است. سهم ۵۰ درصدی چری از تولید شرکت های خصوصی در ایران و سهم ۳۳ درصدی این برند از کل بازار اتومبیل های چینی در داخل کشور دو نکته مهمی است که لازم است به آن اشاره شود.

 

* رشد شتابان و عظیم برندهای چینی در حالی در ایران رقم خورده که ۱۳ برند چری، جک، لیفان، دانگ فنگ، برلیانس، بی وای دی، زوتی، فاو، گریت وال، چانگان، هایما، ام جی و جیلی فعالیت زیادی در ایران داشته و خودروسازان دیگری از این خطه نظیر بایک، هافی، سایک و دامای هم درصدد ورود به بازار کشورمان هستند.

 

روزنامه هفت صبح

 

bartarinha.ir
  • 85
  • 43
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۲۰
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
من که هیچ ماشینی ندارم خوشا به حال شماها که وسیله ای برای زن بچه هاتون دارید خدا بیشتر بیشتر به هموطن های عزیزم خوشی بدهد ا راهتی
من که هیچ ماشینی ندا...
الهی که شما هم یه ماشین خیای خوب بخری و ازش به خوشی استفاده کنی
اچ سی کراس تولید ایران خودرواست من چهار سال است دارم وراضی هم هستم.
Mvm x33 ماشین خیلی خوبیه ما الان سه ساله که داریم وشغلمون طوریه که صندلیای پشتشو در آوردیم وبار وانتو بهش میزنیم وهمیشه هم تو جاده ایم و ازش خیلی راضییم
برلیانس عشقه
خودرو برلیانس ۳۲۰ واقعاماشین خوبیه فقط یک بار سوار بشین۱-فرمان برقی۲-قدرت موتور خوب ۱۶۵۰ ۳- کیفیت محصولات استفاده شده در داخل کابین ۴- صدای موتور در داخل خودرو شنیده نمیشه-۵ راحتی صندلی ها در داخل کابین برعکس دنا۶- رعایت استاندارها و ... خدایی خودتون قضاوت کنید کدوم اینهارو که میگم در تولیدات داخلی رعایت شده آیا به نظر شما تولیدات داخلی به نظر مصرف کننده اهمیت میدن چون رقابتی نیست و بازار انحصاری مال خودشون هست بیایم کمی عادلانه تر قضاوت کنیم.
هاوال H2 فراموش شده
ام وی ام ۵۳۰
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش