چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۱۹ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۲۳۲۳
سایر وسایل نقلیه

رندرهایی جذاب از موتورسیکلت‌های خودروسازان جهان

به‌ نظر شما اگر مک‌لارن، پورشه، رولزرویس، لندرور، رنو و فورد اقدام به ساخت موتورسیکلت کنند، طراحی آن‌ها چگونه خواهد بود؟

 

بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در کنار تولید خودرو، انواع موتورسیکلت‌ را هم در نظر می‌گیرند. به‌عنوان مثال، گروه خودروسازی فولکس واگن با مالکیت دوکاتی (Ducati)، در قالب یک برند کاملاً مستقل و مجزا در صنعت موتورسیکلت‌سازی حضور دارد. در مقابل هوندا و بی‌ام‌و مستقیماً با نام شرکت در این صنعت فعال هستند.

 

طراحان خوش‌ذوق وب‌سایت Jennings Harley-Davidson دست‌به‌کار شده‌اند و رندرهای جذابی از موتورسیکلت‌های برندهای شناخته‌‌شده‌ی خودروسازی جهان طراحی کرده‌اند.

 

پورشه (Cafe Racer)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

 

این برند آلمانی پیش از این کم‌وبیش در ساخت موتورسیکلت شرکت داشته است. در سال ۲۰۰۲، تیم مهندسی پورشه با همکاری هارلی-دیویدسون پیشرانه‌ی ۲ سیلندر V شکل به حجم ۱۱۳۱ سی‌سی را برای مدل V-Rod طراحی کرد.

 

این پیشرانه از طرح باکسر پورشه استفاده می‌کرد. اصلاً نمی‌توان تصور کرد که مقامات بی‌ام‌و از حضور یک شرکت آلمانی دیگر در صنعت موتورسیکلت‌سازی، آن هم با طرح پیشرانه‌ی سنتی ۲ سیلندر خطی خوشحال شوند. رندر طراحی‌شده از موتورسیکلت خیالی پورشه، با الهام از مدل‌های ۳۵۶ و ۹۱۱ (مدل‌ها قدیمی) نمای کلاسیک دارد. رینگ‌های برند Fuchsfelgen، کاملاً به وفادار بودن این طراحی به مدل‌های کلاسیک و قدیمی پورشه اشاره دارد.

 

لندرور دیفندر (Dirt Bike)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

 

لندرور دیفندر در کنار مدل‌هایی مانند جیپ رانگلر، تویوتا لندکروزر و مرسدس‌بنز G کلاس، یکی از بهترین و شناخته‌شده‌ترین خودروهای آف‌رود تاریخ است. شهرت توانایی‌های آف‌رود این شاسی‌بلند بریتانیایی، در رندر موتورسیکلت‌ خیالی این برند نیز به چشم می‌خورد.

 

با اولین نگاه به دو چراغ گرد جلو و بدنه‌ی مکعبی، می‌توان تمام المان‌های اصلی بدنه‌ی دیفندر را تجسم کرد. علاوه بر این، رنگ سبز تیره بر بریتانیایی و لندرور بودن این موتورسیکلت تأکید دارد. ارتفاع زیاد سیستم تعلیق و جایگاه بلند نشستن موتورسوار، نشان از توانایی‌های آف‌رود و سواری بهتر آن در خارج جاده است. خورجین چرمی پشت صندلی با طراحی‌های قدیمی و مدرن لندرور همخوانی دارد.

 

رولزرویس (Touring Bike)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

با توجه به لوکس بودن محصولات رولزرویس، ساخت موتورسیکلت بزرگ و راحت کلاس تورینگ با طراحی مدرن بسیار برازنده‌ی این برند بریتانیایی است. محصولات این برند، به‌خصوص مدل فانتوم که به نسل هشتم رسیده است، نهایت لوکس بودن را تعریف می‌کنند.

 

رندر تورینگ رولزرویس با داشتن چراغ‌های جلوی منحصربه‌فرد و جلوپنجره‌ی بزرگ و آشنا، کاملاً یادآور طراحی رولزرویس گوست است. شاید ظاهر این رندر تا حدودی به مدل K 1600 B بی‌ام‌و شباهت داشته باشد.

 

رنو (Scooter)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

شرکت خودروسازی فرانسوی رنو، با همکاری در عرضه‌ی چند مدل مختلف دوچرخه، اسکوتر و سه‌چرخه، تجربه‌ی حضور در صنعت موتورسیکلت‌سازی دارد. البته هیچکدام از مدل‌های قدیمی رنو، به این رندر شباهت ندارد.

 

اسکوتر رنو با الهام از طرحی جدیدترین و مدرن‌ترین محصولات رنو، اجزای بدنه‌ی زاویه‌دار و ملایم را با هم ترکیب کرده است. با توجه به ورود جدی این شرکت فرانسوی به بازار خودروهای برقی، ایده‌ی اسکوتر برقی هم چندان بی‌ربط نخواهد بود.

 

فورد موستانگ (Chopper)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

طرح موتورسیکلت‌ چاپر (Chopper) که در دهه‌ی ۱۹۵۰ میلادی در کالیفرنیا ظهور کرد، در ظاهر جذاب و سرعت زیاد در مسیر مستقیم خلاصه می‌شود. با اینکه برخی از نسخه‌های مدرن فورد موستانگ فرمان‌پذیری خوبی دارند؛ ولی این رندر با الهام از شهرت جهانی پونی‌کار آمریکایی در قدرت و سرعت طراحی شده است.

 

البته در این رندر فقط نمای جلوی با چراغ‌ها و جلوپنجره‌ی موستانگ فعلی همخوانی دارد و قسمت‌های دیگر آن همانند چاپرهای معمولی آمریکایی است.

 

مک‌لارن (Sport Bike)

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

شرکت بریتانیایی مک‌لارن با عرضه‌ی مدل‌های سوپراسپرت مزین به زبان طراحی جدید، یکی از شناخته‌شده‌ترین برندها در کلاس خودروهای سوپراسپرت است. رندر موتورسیکلت اسپرت مک‌لارن در قسمت‌ چراغ‌های جلو و دریچه‌های هوای بدنه از مدل پرقدرت ۷۲۰S الهام گرفته است. در کنار رنگ نارنجی مک‌لارن، موتورسیکلت این برند چندان دور از دسترس به‌ نظر نمی‌رسد.

 

موتورسیکلت‌,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,وسایل نقلیه

 

 میلاد زنگانه

 

 

 

 

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش