دکتر محمد حسن قوسیان مقدم در گفت و گو با ایسنا در باره آخرین وضعیت مناطق زلزله زده بندرگناوه و امدادرسانی در این منطقه، اظهار کرد: تاکنون تخریب و ترک خوردگی دیوارهای منازل گزارش شده است.
وی افزود: ۵۲۰۰ تخته چادر آماده است تا در صورت نیاز توزیع شود.
قوسیان با بیان اینکه ۲۱ روستا با ۴۵۵۳ نفر شامل ۱۱۷۹ خانوار تحت تاثیر هستند گفت: ۳۸۵ نیروی عملیاتی شامل ۷۷ تیم، ۱۵ پایگاه، ۱۰ شعبه و دفاتر نمایندگی در استان بوشهر، ۶۰۷ نیروی عملیاتی در قالب ۸۱ تیم در کهگیلویه و بویراحمد، ۱۶۶۳ نیروی عملیاتی در قالب ۱۶۵ تیم در خوزستان، ۶۱۲ نیروی عملیاتی شامل ۹۰ تیم در هرمزگان در آماده باش هستند.
سخنگوی جمعیت هلالاحمر افزود: ۱۰ روستا ارزیابی شده که طبق گزارش تیم های ارزیاب فعلا خسارتها مبنی بر تخریب و ترک خوردگی دیوارهای منازل بوده است. در گناوه دو نفر دچار جراحت سطحی شدند که توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی شمار مصدومان این زلزله را تا ساعت ۱۳ ، پنج نفر اعلام کرد که چهار نفر در گناوه و یک نفر هم در دیلم هستند.
ثبت ۱۰ پس لرزه
سازمان اورژانس کشور نیز در گزارش جدیدی از افزایش مصدومان این حادثه به چهار نفر در گناوه خبر داد و اعلام کرد: تا کنون بیش از ۱۰ پس لرزه در منطقه ثبت شده است. اورژانس هوایی، اتوبوس آمبولانس و تیم واکنش سریع سلامت در اولین دقایق به محل اعزام شده است.
به گزارش ایسنا، زلزلهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر حوالی ساعت ۱۱ امروز بندر گناوه در استان بوشهر را لرزاند.
آمادهباش تیمهای عملیاتی هلال احمر خوزستان در پی زلزله گناوه
دکتر علی خدادادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پی وقوع زمینلرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در بندر گناوه استان بوشهر و احساس شدن آن در برخی شهرستانهای استان خوزستان، تیمهای عملیاتی امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان در شهرستانهای هندیجان، بندرماهشهر، امیدیه، آغاجاری و بهبهان به حالت آماده باش در آمدهاند.
وی افزود: دو تیم واکنش سریع و آنست (سگهای زنده یاب)، پنج تیم اسکان و تغذیه اضطراری و پنج تیم آواربرداری جمعیت هلال احمر استان خوزستان در حالت آمادهباش کامل قرار گرفتهاند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: از دقایق اولیه وقوع این زلزله، نشست مدیریت عملیات امداد و نجات با حضور مدیرعامل و مدیران حوزه معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان در مرکز هماهنگی و کنترل عملیات امداد و نجات (EOC) تشکیل شد.
آخرین وضعیت آب و برق مناطق زلزله زده
میثم جعفرزاده در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه علت قطع برق در مناطق روستایی بیشتر تخریب های حاصل از زلزله بود اما با توجه به اینکه پس لرزه ها هنوز ادامه دارد ایمنی اجازه عملیات را نمی دهد، اظهار کرد: تیم های عملیاتی در منطقه حضور دارند و زمانی که شرایط نرمال شود عملیات انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه احتمالا تا پایان امروز مشکل به طور کامل برطرف می شود و تیم های عملیاتی به محض ایمن شدن شرایط شروع به کار خواهند کرد، گفت: خسارت جدی به شبکه برق وارد نشده و شرایط در حال حاضر مناسب است و مشکل خاصی شبکه برق را تهدید نمی کند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به وضعیت برق مناطق شهری زلزله زده نیز، اظهار کرد: هنگام وقوع زلزله به طور موقت خاموشی داریم و این مساله عادی است اما در سریع ترین زمان مجددا برق وصل می شود، هنگام وقوع این زلزله نیز حدود ۶ فیدر از مدار خارج و سریعا وارد مدار شد.
به گفته جعفرزاده اکنون تنها بحث برق روستاها مورد توجه است که با می بایست با حفظ مسائل ایمنی کار عملیاتی این بخش انجام شود تا مشکلی ایجاد نشود.
- 14
- 4