به گزارش ایرنا، سرهنگ یدالله جهانتاب با بیان این که ریزش سنگ از بامداد امروز جمعه شدت بیشتری یافته است، افزود: این حادثه به ۳۰ دستگاه خودرو خسارت مالی زده است.
وی اظهارداشت: با توجه به اعلام وضعیت هشدارهای هواشناسی از صبح امروز ریزش سنگ در محدوده سیاه بیشه و هریجان این محور شدت گرفته و به احتمال این روند تا عصر ادامه می یابد.
جهان تاب خاطرنشان کرد : در محدوده پایین دست محور کندوان طغیان رودخانه وازپول را داشتیم که به ۲ پل محور آسیب زده است و آب رودخانه بالا آمده است و آن بخشی از محور که رودخانه مشرف بر جاده هستند به طورکلی لبریز شده و صورت ادامه بارندگی وضعیت کندوان بحرانی تر خواهد شد.
رییس پلیس راه مازندران یادآور شد: با توجه به این که سطح آب رودخانه های حاشیه محور کندوان بالاآمده است، شرایط برای وقوع سیلاب محتمل است.
این رودخانه از منطقه دزدبن محور کندوان تا محدود طویر در نزدیکی مرزن آباد ادامه دارد و رودخانه با شدت یافتن بارندگی در حال طغیان کردن است.
رییس پلیس راه مازندران به کاربران جاده ای و مسافران توصیه کرد از سفرهای غیرضروری به ویژه عبور از این محور کوهستانی پرهیز شود تا شاهدحوادث ناگوار در محور نباشیم.
سرهنگ جهان تاب افزود: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راههای استان است.
مازندران ۱۰ هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که سه محور چالوس، هراز، سوادکوه را به پایتخت و جاده کیاسر مازندران را به سمنان متصل میکند.
ریزش سنگ در جاده کندوان یک کشته برجای گذاشت
مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران از برآورد خسارت های سیل در مناطق مرکزی مازندران خبر داد و اظهار داشت: به علت استقرار سامانه بارشی و ریزش سنگ یک نفر جان باخت.
حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران در گفت و گو با تسنیم در ساری از جان باختن یک سرنشین شب گذشته بر اثر ریزش سنگ در جاده کندوان خبر داد و اظهار داشت: در محور کندوان از محدوده جنوب و سمت استان البرز محدودیت جاده داریم.
وی درباره آخرین وضعیت محورهای و خسارت شب گذشته سیل در سوادکوه و آمل گفت: سامانه بارشی در حال عبور از مازندران به سمت شرق کشور است اما به علت حجم بارش ها در شب گذشته در محور سوادکوه ۲ دستگاه پل و ۳ واحد مسکونی نیز تخریب شد که در حال حاضر خسارت ها را برآورد میکنیم.
محمدی افزود: برخی آب رو ها در مسیرهای ریلی نیز آسیب دید که سبب شد مسیر دسترسی به ریل با اختلال روبرو شود و قطار در محور ساری به مشهد توقف موقت داشت.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران در ادامه افزود:همه محورهایی که به علت سامانه بارشی مسدود شده بود باز شده است. در محور سوادکوه نیز مسیرهای روستایی بازگشایی شد.
به گفته این مسئول محور هراز نیز که بر اثر وقوع سیل و سیلاب در برتی مناطق مسدود بود بازگشایی شده است. در نمارستاق آمل نیز بازگشایی محور صورت گرفت.
محمدی ادامه داد:تنها در محور نِشل حجم خسارت ها بالاست و آب محور راه را با خود بُرده است و به دلیل اینکه جاده در کنار رودخانه بود باید دیواره سازی انجام دهیم تا ارتباط برقرار شود.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران همچنین تصریح کرد: از طرف بایجان راه دسترسی موقت ایجاد کردیم تا در این مسیر محور راه لازگشایی شود.
وی اظهار کرد: در مسیر بلده نور هم با همت بخشداری محورهای فرعی باز شده و محور روستای ورزان هم باز شده است بازگشایی محور دوآب به بلده هم ونجوم شد که ماشین آلات راهداری نیز به منطقه اعزام شده است.
- 15
- 4