به گزارش ایرنا به نقل از رادیو و تلویزیون مرکزی چین، همچنین بر اثر ادامه توفان لکیما که از روز جمعه گذشته آغاز شده است یک میلیون و ۷۱۳ هزار نفر به طور اضطراری جابجا شده اند که تا کنون یک میلیون و ۳۸۸ هزار نفر آنان به خانه های خود بازگشته اند.
بنا به گزارش ها، طوفان لکیما تا کنون ۴۸ کشته و ۲۱ مفقود شامل ۳۹ کشته و ۹ مفقود در استان جه جیانگ، ۴ کشته و ۵ مفقود در استان «آن هویی» و ۵ کشته و ۷ مفقود در استان «شان دونگ» به جا گذاشته است.
همچنین بر اثر این طوفان، پنج هزار و ۳۰۰ خانه ویران شده و ۵۳۱ هزار هکتار مزرعه خسارت دیده است.
در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار مامور آتش نشانی به کار نجات و کمک رسانی به آسیب دیدگان مشغول هستند.
وزارت دارایی و بخش مدیریت وضعیت اضطراری چین ۳۰۰ میلیون یوان برای مقابله با توفان به سه استان جه جیانگ، جیانگ سو و شان دونگ اختصاص داده است.
مردم نواحی جنوب و جنوب شرق چین هرساله به دلیل نزدیکی به آبهای آزاد در ماه های مه، ژوئن و ژوئیه (اردیبهشت تا مرداد) تجربه باران های سیل آسا و سیلاب را همراه با خسارات جانی و مالی دارند.
شدیدترین بلایای طبیعی چند دهه گذشته، جاری شدن سیل در نواحی جنوبی چین در سال ۱۹۹۸ میلادی است که نزدیک به چهار هزار نفر کشته شدند.
سال گذشته نیز بر اثر جاری شدن سیل و رانش زمین در مناطق مختلف چین صدها نفر جان خود را از دست دادند.
در سال ۲۰۱۴ هم بر اثر بارش باران های شدید و وقوع توفان «سولیک» در استان «سیچوان» این کشور که منجر به رانش زمین نیز شد، حدود ۳۰۰ نفر کشته و مفقود شدند و ۵۲۰ هزار خانه تخریب شد.
- 9
- 4