مجتبی طحان در گفتگو با مهر، اظهار کرد: در مجموع حدود ۶ ساعت پرواز در قالب چهار سورت پرواز حد فاصل بین سد دز و سد تنظیمی دزفول داشتیم که هیچ کدام نتیجه ای مبنی بر پیدا شدن سرنخی از گردشگران مفقودی نداشت.
وی افزود: طی این پروازها چندین بار منطقه پایش و حتی سه بلد که بسیار به منطقه ۳۰ کیلومتری چال کندی مسلط بودند را در دو سورت پرواز همراه خود بردیم.
مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان تشریح کرد: در منطقه ای که احتمال می دادیم گردشگران آنجا باشند، بیشتر جستجو کردیم ولی تاکنون به نتیجه ای نرسیدیم. البته پرواز بالگرد به دلیل تاریکی هوا متوقف شده است.
طحان ادامه داد: امروز ساحل غربی رودخانه دز توسط نیروهای هلال احمر اندیمشک و ساحل شرقی نیز توسط نیروهای هلال احمر دزفول برای پیدا شدن گردشگران مفقودی چال کندی مورد جستجو قرار گرفت.
وی خبر داد: امکان پرواز برای بالگرد وجود نداشت ولی عملیات جستجو را متوقف نکردیم و هم اکنون گشت شبانه امدادگر امداد و نجات سیلاب را مشترک با آتش نشانی دزفول مشغول جستجو هستند.
مدیر روابط عمومی جمعیت هلال احمر خوزستان در پایان گفت: این گشت شبانه کار جستجوی خود را از پارک دولت دزفول شروع و سراغ سنگ اولی که گردشگران دچار غرق شدگی بودند رفته و کار را از آنجا آغاز و تا زمان حصول نتیجه ادامه می دهند.
- 17
- 3