شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۴۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۴۱۵۸
سایر اخبار حوادث

محکومیت سه پزشک در مرگ مادر جوان

مرگ مادرپس از زایمان,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث امروز
سه پزشک متخلف در پرونده مرگ یک زن پس از زایمان، به اتهام مشارکت در قتل غیرعمدی به حبس و پرداخت نصف دیه محکوم شدند.

به گزارش ایران، نخستین روز مرداد ۹۵، «خدیجه» برای زایمان فرزند اولش در سلامت کامل جسمانی به بیمارستانی در پایتخت رفت. همه شرایط عادی به نظر می‌رسید و زن باردار پس از انجام مراحل مقدماتی زایمان، وارد اتاق عمل شد. کمتر از نیم ساعت صدای گریه نوزاد در فضا پیچید و لحظاتی بعد پرستار اتاق عمل با پسر کوچولوی قنداق شده از در بیرون آمد. همه خوشحال بودند و شوهر خدیجه بیش از همه شاد بود... مدتی طول کشید تا مادر جوان را به بخش آوردند.

 

هنوز آثار بیهوشی کامل از بین نرفته بود اما «خدیجه» که مشتاق در آغوش کشیدن فرزندش بود، با همان درد عجیبی که در کمرش داشت پسرش را گرفت و به او شیر داد. درد کمر این زن هر لحظه شدیدتر می‌شد و «خدیجه» از ناراحتی آرام و قرار نداشت. پزشک معالج و بیهوشی که پس از پایان عمل بیمارستان را ترک کرده بودند با تماس پرستاران به بیمارستان برگشتند. بیمار با تپش قلب شدید به سی سی یو انتقال یافت. این زن که با وجود اقدامات درمانی دچار تشنج و مشکلات تنفسی شده بود ضریب هوشیاری‌اش به سه رسیده بود که مسئولان گفتند وی باید به بیمارستان دیگری منتقل شود. با وجود مخالفت خانواده‌اش وی به بیمارستان دیگری منتقل شد و از آنجا نیز او را به بیمارستان سوم منتقل کردند اما با وجود تلاش کادر درمانی وی جان باخت.

 

با توجه به اینکه آزمایش‌ها و مدارک پزشکی زن جوان نشان می‌داد که او در سلامت کامل جسمانی به اتاق عمل رفته است پرونده با شکایت همسر او در دادسرای نظام پزشکی مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام پس از بررسی‌های تیم ۵ نفره کمیسیون پزشکی، علت مرگ وی مشکل حاد قلبی پس از سزارین تشخیص داده شد و قصور خانم دکتر معالج به همراه پزشک قلب و بیهوشی در این جراحی به‌خاطر تشخیص ندادن بموقع و مدیریت درمانی ثابت شد و هر سه آنها در مجموع به پرداخت ۳۲ درصد دیه کامل زن مسلمان محکوم شدند.

 

رأی صادره با اعتراض شوهر «خدیجه» رو به رو شد و بار دیگر پرونده مورد بررسی قرار گرفت. این بار پرونده با صدور کیفرخواست مشارکت در قتل غیرعمدی ناشی از رعایت نشدن نظامات دولتی و قصور پزشکی برای رسیدگی به دادگاه کیفری ۲ تهران ارسال شد.

 

قضات پس از بررسی شواهد و مدارک پرونده با توجه به شکایت شاکی خصوصی، کیفرخواست دادسرا، نظریه کمیسیون تخصصی پزشکی قانونی و دفاعیات متهمان، سه پزشک خاطی را با سه درجه تخفیف از جنبه عمومی جرم به تحمل سه ماه حبس تعزیری و همچنین پزشک معالج(متهم ردیف اول) را به پرداخت ۲۰ درصد دیه کامل و پزشک قلب و بیهوشی را هر کدام به پرداخت ۱۵ درصد دیه کامل زن مسلمان محکوم کردند. مهلت پرداخت دیه تا دو سال بعد از وقوع جرم و به عبارت دیگر تا اول مرداد سال‌جاری تعیین شده و مجازات حبس نیز با توجه بموقعیت اجتماعی متهمان تا دو سال دیگر به حال تعلیق درآمده است.

 

«امیر»، همسر زن جوان که از دو سال قبل برای احقاق حقوق از دست رفته همسرش و بی‌مادر شدن پسرش لحظه‌ای آرام و قرار نداشته است، به خبرنگار«ایران» گفت: «در طول این دو سال هر بار پسرم را می‌بینم قلبم آتش می‌گیرد.

 

همسر من در سلامت کامل به اتاق عمل رفت اما به خاطر اشتباه چند پزشک، او را چند ساعت پس از تولد پسرم از دست دادیم. همه مدارک پزشکی «خدیجه» پیش از زایمانش در پرونده او وجود دارد و سلامت کامل او را ثابت می‌کند اما نمی‌دانم به چه دلیل دادگاه با وجود اتهامی که به سه پزشک وارد شده آنها را به حبس تعزیری محکوم کرده و ۵۰ درصد مقصر دانسته و به پرداخت نصف دیه محکوم کرده است. من به این رأی اعتراض دارم چون قاضی آن را بدون حضور من که تنها شاکی پرونده هستم صادر کرده و بدون شک اعتراضم را به این اقدام دادگاه به مراجع قضایی می‌رسانم و نمی‌گذارم حق همسر و پسر کوچکم پایمال شود.»

 

زهره صفاری

 

  • 106
  • 13
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
مشکل درد کمر! و تشخیص نهایی مشکل حاد قلبی بیچاره پزشکها در حال حاضر به هر علت بیمار فوت نماید جامعه و سیستم پزشک را مقصر می دانند طبابت در این مملکت از دید پزشکان احمقانه است
سلام.خدابه شما صبردهد حالا شما درصدی ناچیز از درد مولایمان وفرزندانشان رادرک می کنی
شما پزشک نیستی برا همینه راحت قضاوت میکنی؛وقتی درصد دیه انقدر پایین بوده یعنی قصور زیادی نداشتن؛من ازین پرونده ها زیاد دیدم
حتی اگه دیه کامل هم بدن به نطرم نمی تونن جبران کنن باید اون سه پزشک شغلشون رو از دست میدادن و اجازه کارهم در هیج جا ندن و درس عبرتی باشن برا یقیه
واقعا پزشکا فقط بلد پول زیر میزی بگیرند اکثرشون
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش