شنبه ۰۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۳:۳۶ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۱۴۳۱
جرم و جنایت

قتل شوهر توسط زن خیانتکار و عشق دوران نوجوانی‌اش

قتل شوهر,قتل شوهر توسط زن خیانتکار و عشق دوران نوجوانی‌اش

روزنامه ایران نوشت: زن خیانتکار و عشق دوران نوجوانی‌اش در بازگشت از سفر تفریحی، شوهرش را کشتند و شبانه جنازه وی را دفن کردند.

با شکسته شدن حکم اعدام و زندان این زن و مرد، قرار است کمیسیون پزشکی قانونی درباره وضعیت روانی قاتل و میزان دخالت زن خیانتکار در قتل شوهرش اظهارنظر کند.

راز ناپدید شدن مرد جوان

رسیدگی به این پرونده از سال ۹۸ به دنبال ناپدید شدن مرد ۴۲ ساله‌ای به نام احسان آغاز شد.همسر ۳۷ ساله وی به نام عاطفه که به پلیس آگاهی رفته بود، گفت:همسرم ۲ روز پیش از خانه بیرون رفته و دیگر بازنگشته است. من همه جا را به دنبال او گشتم اما خبری از او به دست نیاوردم. گوشی موبایل همسرم خاموش است و می‌ترسم بلایی سرش آمده باشد.

ردپای عشق قدیمی

 با شکایت این زن، تلاش مأموران پلیس برای افشای راز ناپدید شدن احسان آغاز شد تا اینکه مأموران پلیس با بررسی تماس‌های تلفنی عاطفه به رابطه او با یک مرد غریبه پی بردند. پیامک‌های رد و بدل شده بین عاطفه و مرد جوان به نام احمد نشان می‌داد آنها از مدت‌ها قبل با هم رابطه نامشروع دارند.

با افشای این ماجرا احمد که از بستگان دور عاطفه بود ردیابی و بازداشت شد و به قتل شوهر عاطفه اعتراف کرد.

احمد گفت:من و عاطفه نسبت فامیلی دور با هم داشتیم و یکدیگر را می‌شناختیم. ما در نوجوانی عاشق یکدیگر بودیم اما پس از چند سال، رابطه ما با هم کمتر شد و دیگر یکدیگر را ندیدیم. چند سال قبل عاطفه با احسان ازدواج کرد اما وقتی پس از سال‌ها او را دیدم، متوجه شدم از زندگی با شوهرش راضی نیست. ما دوباره ارتباط‌مان را پیامکی شروع کردیم. او همیشه از بدرفتاری‌های شوهرش گلایه داشت اما می‌گفت نمی‌خواهد از او جدا شود. آخرین‌بار در غیاب احسان، عاطفه همراه من و دو نفر از دوستانمان به نام‌های میثم و سارا برای تفریح به بیرون از شهر آمد.

ما آنجا با هم مشروب خوردیم و مواد مخدر مصرف کردیم.

وی ادامه داد: آخر شب بود و حال عاطفه خوب نبود و از من خواست او را به خانه‌اش برسانم. عاطفه حتی نمی‌توانست روی پاهایش بایستد، به همین خاطر او را به خانه‌اش در شهرری رساندم.

من خودم هم مشروب خورده و حال طبیعی نداشتم که یکباره شوهرعاطفه سر رسید و با دیدن من شوکه شد.

جنایت مستانه

وی در تشریح جزئیات جنایت گفت:من ترسیده بودم و می‌خواستم فرار کنم اما نشد. به همین خاطر در حال مستی، شوهر عاطفه را کشتم. سپس با دوست دیگرم میثم که با او به تفریح رفته بودیم تماس گرفتم. من به کمک او وعاطفه جسد را در ماشین گذاشتیم و به حاشیه تهران بردیم. ما جسد را نیمه شب دفن کردیم و به خانه برگشتیم. قرار شد برای گمراه کردن پلیس، عاطفه با پلیس تماس بگیرد و بگوید شوهرش گم شده است.

اعتراف به خیانت

با اطلاعاتی که پسر جوان به مأموران داده بود، بقایای جسد احسان کشف شد. عاطفه نیز به رابطه پنهانی با احمد اعتراف کرد. پرونده این جنایت با صدور کیفرخواست به شعبه هفتم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد تا احمد به اتهام قتل، اخفای جسد و دفن غیرقانونی جسد و عاطفه به اتهام معاونت در جنایت، اخفای جسد و معاونت در دفن غیرقانونی و میثم به اتهام مشارکت در دفن غیرقانونی محاکمه شوند.

در دادگاه

در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده اولیای‌دم درخواست قصاص را مطرح کردند.

پدر و مادر احسان گفتند: پسرمان به‌رغم مخالفت‌های ما با عاطفه  ازدواج کرده بود. آنها ۳ سال با هم زندگی کردند. پسرمان در نانوایی کار می‌کرد تا مخارج زندگی مشترکشان را تأمین کند اما عاطفه با خیانتش او را کشت. به همین خاطر ما حاضر به گذشت نیستیم و قصاص می‌خواهیم.

عشق نوجوانی

وقتی احمد در جایگاه متهم ایستاد به تشریح ماجرا پرداخت و گفت:من و عاطفه در نوجوانی عاشق یکدیگر بودیم، اما به دلیلی رابطه‌مان تمام شد و دیگر از هم خبری نداشتیم تا اینکه اتفاقی بار دیگر عاطفه را دیدم و رابطه ما با هم شروع شد. او می‌گفت از زندگی‌اش راضی نیست.

وی ادامه داد:ما آن شب ۴ نفری برای تفریح به بیرون از شهر رفته بودیم. آنجا با هم مشروب خوردیم و مواد مخدر مصرف کردیم.عاطفه به خاطر زیاده‌روی در مصرف مشروب حالش بد بود و نمی‌توانست روی پاهایش بایستد. او همراه خودش دوربین عکاسی هم آورده بود به همین خاطر به او کمک کردم تا او را به خانه‌اش برسانم.

من به خانه او رفته بودم تا دوربین عکاسی را در کمد بگذارم که شوهرش سررسید و به سمت من حمله‌ور شد. او می‌خواست مرا خفه کند که من برای دفاع از خودم ناچار او را کشتم و در حمل جسد از عاطفه و دوستم میثم  کمک گرفتم. باور کنید من خودم هم مست بودم و حال طبیعی نداشتم و چیز زیادی از ماجرا به خاطر ندارم. قاضی گفت:اگر مست بودی چطور توانستی رانندگی کنی و عاطفه را به خانه‌اش برسانی؟

 متهم پاسخ داد:من تا خانه عاطفه رانندگی کردم، اما وقتی با شوهر او روبه‌رو شدم حال خودم را نفهمیدم و برای دفاع از خودم با او درگیر شدم.

 سپس عاطفه در جایگاه متهم ایستاد، اما اتهاماتش را نپذیرفت.

زن جوان گفت:من و شوهرم از همان ابتدای زندگی با هم اختلاف داشتیم اما من هرگز راضی به مرگ او نبودم. آن شب مشروب خورده بودم و حال طبیعی نداشتم که احمد به من کمک کرد و مرا به خانه‌ام رساند. من اصلاً چیزی از درگیری احمد و شوهرم به خاطر ندارم و در آن درگیری هم دخالتی نداشتم.

قاضی گفت: در بررسی‌ها روشن شده وقتی شوهرت نیمه‌جان بوده میثم خواسته است او را به بیمارستان برساند ولی تو مانع شدی.علت این کار چه بود؟ که زن جوان سکوت کرد.

سپس میثم به دفاع ایستاد و گفت:آن شب من هم همراه احمد و عاطفه به تفریح رفته بودم. وقتی مقابل خانه عاطفه رسیدیم احمد از من خواست مقابل خانه در ماشین بمانم تا او عاطفه را به داخل خانه برساند، اما او چند دقیقه بعد هراسان تماس گرفت و از من خواست وارد آپارتمان شوم. وقتی به خانه عاطفه رفتم متوجه شدم احمد و شوهر عاطفه با هم درگیر شده‌اند. احسان نیمه‌جان روی زمین افتاده بود. خواستیم احسان را به بیمارستان برسانیم اما عاطفه مانع این کار شد. او می‌گفت بهتر است شوهرش بمیرد. من از ترسم در حمل جسد به آنها کمک کردم، اما اصلاً از ماجرای قتل اطلاعی نداشتم و بی‌گناه هستم.

سپس وکلای متهمان به دفاع پرداختند.

وکیل احمد گفت:موکلم به بیماری شیزوفرنی مبتلا است و در پی ابتلا به همین بیماری نیز دست به جنایت زده است. از این‌رو تقاضا دارم بار دیگر سلامت روان موکلم در کمیسیون پزشکی قانونی بررسی شود.

وکیل عاطفه نیز گفت:تقاضا دارم با اظهارنظر کارشناسان پزشکی قانونی مشخص شود ممانعت موکلم برای رساندن شوهرش به بیمارستان در قتل مؤثر بوده  است یا نه؟! من اتهام معاونت در قتل را قبول ندارم، چون احسان در درگیری با احمد کشته شده و عاطفه نیز در قتل دستی نداشته است.

 در پایان جلسه قضات وارد شور شدند و با توجه به مدارک‌ موجود در پرونده، احمد را به قصاص محکوم کردند. عاطفه و میثم نیز به زندان محکوم شدند.

شکسته شدن حکم در دیوان‌عالی کشور

با اعتراض متهمان به حکم صادره، پرونده در دیوان‌عالی کشور تحت رسیدگی قرار گرفت و حکم صادره تأیید نشد. قضات دیوان‌عالی کشور با شکستن حکم خواستند ابتلای متهم ردیف اول به بیماری شیزوفرنی در کمیسیون پزشکی قانونی بررسی شود. همچنین کارشناسان پزشکی قانونی درباره علت تامه مرگ و زمان وقوع آن بار دیگر اظهارنظر کنند.

با این اظهارنظر متهمان بار دیگر در دادگاه از خود دفاع می‌کنند.

  • 11
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش