یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۱۳ - ۰۴ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۱۵۶
جرم و جنایت

قتل سومین ایرانی در کانادا

قتل,قتل یک ایرانی در کانادا
کمتر از یک هفته بعد از قتل دو ایرانی در کانادا، حالا خبر آمده که یک ایرانی دیگر در ونکوور با ضربات متعدد چاقو به قتل رسیده است.

روزنامه هفت صبح در گزارشی نوشت: یک پناهجوی ایرانی جوان هم در استرالیا توانسته از یک برق‌کار ساده، مدیر کسب و کار خود شود تا به استخدام پناهجویان دیگر کمک کرده باشد. در ادامه ماجرای هر کدام را می‌خوانید.

یک: دوشنبه هفته گذشته ساعت شش و ۱۵ دقیقه عصر، در رابطه با یک حادثه در بِرنَبی بریتیش کلومبیا با پلیس تماس گرفته شد و ماموران ونکوور با صحنه‌ای خونین مواجه شدند. یک مرد ایرانی ۴۰ ساله روی زمین، بیهوش افتاده بود و جراحات مرگباری روی تنش که در اثر ضربات متعدد چاقو ایجاد شده بود دیده می‌شد. بلافاصله نیروهای امدادی در صحنه حضور پیدا کردند و برای نجات جان او دست به کار شدند اما تلاش‌ها نتیجه نداد و این مرد ایرانی در صحنه جرم جان خود را از دست داد.

دو نفر به نام‌های رضا جعفری ۳۲ ساله و حیدری (نام کوچک او نامشخص است) ۲۸ ساله به قتل درجه دو این شهروند ایرانی متهم شده‌اند. پلیس نام مقتول را منتشر نکرده اما برخی منابع می‌گویند نام او فایق عبداللهی سنگان است و ۴۲ سال دارد. به گفته این منابع فایق اهل اشنویه است و در کانادا پناهجو بوده. همچنین پلیس کانادا به ملیت دو متهم اشاره‌ای نکرده اما منابع غیر رسمی ادعا می‌کنند این دو اهل افغانستان بوده‌‍‌اند. این منابع همچنین به نقل از یکی از افراد نزدیک به خانواده مقتول ادعا می‌کنند، متهمین بعد از تماس تلفنی با فایق عبداللهی، او را به بیرون منزل کشانده و با سلاح سرد مورد حمله قرار داده‌اند.

پلیس ونکوور جزئیاتی درباره انگیزه قتل منتشر نکرده اما گفته است مظنونین و قربانی، از قبل یکدیگر را می‌شناختند و درگیری بین آن‌ها شخصی بوده است. کارآگاهان به دنبال شاهدین این ماجرا هستند و اطلاعات بیشتری از این حادثه منتشر نشده است.

* عصر دوشنبه هفته گذشته دو ایرانی دیگر هم به نام‌های آرش میثاقی و سمیرا یوسفی در جریان یک تیراندازی در تورنتو به قتل رسیدند و ضارب لحظاتی بعد با رسیدن پلیس کار خود را تمام کرد. بعد از رسانه‌ای شدن اسم دو مقتول، ماجرا ابعاد گسترده‌ای به خود گرفت و مشخص شد آرش میثاقی ۵۴ ساله در سال‌های گذشته متهم به چندین فقره کلاهبرداری میلیون دلاری بوده و هنوز برخی پرونده‌های او از جمله یک کلاهبرداری ۱۷ میلیون دلاری باز مانده است.

قاتل این دو ایرانی هم یکی از شاکیان میثاقی و سمیرا یوسفی بود و ادعا می‌کرد تمام سرمایه‌اش را به خاطر کلاهبرداری این دو از دست داده است. همسر این شهروند کانادا بعد از این حادثه نامه‌ای از طرف همسرش پیدا کرد که نوشته بود: «مرگ من تقصیر میثاقی و یوسفی است.»

دو: در سال ۲۰۱۳، امیر انصاری با یک قایق خودش را به استرالیا رساند تا زندگی جدیدی را شروع کند اما آنقدرها هم که فکرش را می‌کرد آسان نبود. این را وقتی متوجه شد که فهمید سر هر کاری که می‌رود از او به نوعی سوءاستفاده می‌شود. او در این باره به رسانه استرالیایی اس‌بی‌اس گفته است: «فکر می‌کردم اینجا همه چیز برایم راحت‌تر باشد، می‌آیم استرالیا و در کاری که در آن مهارت دارم مشغول می‌شوم اما اینطور نبود.»

انصاری وقتی ۱۳ ساله بود در ایران به عنوان یک برق‌کار مشغول به کار شد. با داشتن همین مهارت به استرالیا آمده بود اما پنج سال طول کشید تا بتواند کار پیدا کند. او وقتی ۲۶ ساله بود، بعد از گذراندن دو سال در کمپ پناهجویان به ملبورن رفت. یک سال بعد و در سال ۲۰۱۷ درخواست پناهندگی او تائید شد و به او ویزایی دادند تا بتواند در این کشور به کار و تحصیل مشغول شود. با اینکه از لحاظ قانونی اجازه کار داشت اما اگر کارفرما می‌فهمید که با یک قایق به این کشور آمده شرایط سخت‌تر می‌شد.

هم موانع زبانی سر راهش بود و هم تبعیض نژادی. بعد از پنج سال بیکاری، اولین کارفرمای انصاری ساعتی تنها ۱۵ دلار به او می‌داد که بسیار پایین‌تر از حداقل حقوق یک کارگر در استرالیاست. او در این باره به سی‌بی‌اس می‌گوید: «آن‌ها می‌دانستند من پناهجو هستم. برای کارآموزی به این کارها نیاز داشتم و آن‌ها سوءاستفاده می‌کردند. مثلا از من می‌خواستند کارهایی انجام دهم که وظیفه من نبود و برایش پولی هم نمی‌گرفتم.»

تمام این مسائل باعث شد تا انصاری سعی کند خودش گلیمش را از آب بیرون بکشد و مجبور نباشد با کارفرمایان مهاجرستیز سر و کله بزند. او به مدت چهار سال در استرالیا دوره کارآموزی در مهندسی برق را گذراند و حالا یک شرکت رسمی خدمات الکتریکی راه انداخته است. او در تلاش است تا مهاجران و پناهجویانی را که تجربه مشابهی به او دارند استخدام کند. او در آخر به اس‌بی‌اس می‌گوید: «می‌خواهم نشان بدهم که ما آدم‌های بدی نیستیم. من با یک قایق به اینجا آمدم و حالا به این جامعه خدمت می‌کنم.»

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
ویژه سرپوش