یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۳۹ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۴۱۷
جرم و جنایت

مرد پاکستانی طراح گروگانگیری سریالی اتباع افغانستانی بود

مرد پاکستانی در تهران,مرد پاکستانی طراح گروگانگیری سریالی اتباع افغانستانی
نگهبان پاکستانی یک کارگاه صنعتی در جنوب تهران به همراه سه همدستش، نقشه گروگانگیری‌های سریالی از اتباع افغانستانی برای اخاذی را طراحی و اجرا می‌کرد.

به گزارش ایران، چندی قبل مردی افغانستانی به پلیس مراجعه کرد و از گروگانگیری ۳ هزار دلاری خبر داد. وی در تحقیقات گفت: مدتی قبل با مردی پاکستانی در یکی از بوستان‌های تهران آشنا شدم. او زمانی که متوجه شد من بیکار هستم به من پیشنهاد کار داد و مدعی شد که در کارگاهی صنعتی در جنوب تهران کار می‌کند و به یک کارگر نیاز دارند. من هم که در جست و جوی کار بودم از پیشنهادش استقبال کردم و همراه مراد، مرد پاکستانی راهی کارگاه شدیم. اما به محض اینکه به کارگاه رسیدیم با کمک سه مرد دیگر که در آنجا منتظر ما بودند، مرا گروگان گرفتند. یک هفته در کارگاه مرا حبس کرده و مورد شکنجه قرار دادند. آنها حتی از من فیلم و عکس تهیه کرده و برای خانواده‌ام ارسال کردند. درنهایت با دریافت سه هزار دلار از خانواده‌ام، مرا آزاد کردند، اما هم ولایتی‌های دیگر من هم در اسارتگاه مرد پاکستانی بودند. از آنجایی که بخوبی با تهران آشنایی ندارم، نمی‌توانم آدرس اسارتگاه آنها را به شما بدهم.

با شکایت وی، تحقیقات به دستور بازپرس عظیم سهرابی آغاز شد. در ادامه تحقیقات کارآگاهان با شکایتی مشابه مواجه شدند که آدم ربایان در ازای ۲ هزار دلار گروگان را آزاد کرده بودند. تحقیقات در این رابطه ادامه داشت تا اینکه چند روز قبل، جوانی هراسان در یکی از خیابان‌های جنوب تهران، جلوی خودروی عبوری را گرفت و از راننده آن کمک خواست. مرد جوان هراسان بود و کفش به پا نداشت و صورت وبدنش زخمی بود. راننده که ابتدا برای کمک به مرد هراسان دچار تردید شده بود وقتی التماس‌های او را دید تصمیم گرفت وی را سوار خودرو کند و به کلانتری برساند.

مرد زخمی که از اتباع بیگانه بود زمانی که در مقابل افسر کلانتری قرار گرفت، گفت: مدتی قبل با مردی در پارک آشنا شدم و زمانی که او متوجه شد به‌دنبال کار هستم مدعی شد کارگاهی که کار می‌کند، نیاز به کارگر دارد. با این ترفند مرا به کارگاهشان کشاند و به کمک سه مرد مرا به اسارت گرفتند. آنها دو هفته مرا شکنجه داده و از صحنه شکنجه‌ها فیلم گرفتند. سه هزار دلار برای آزادی‌ام از خانواده‌ام خواستند اما خانواده‌ام توانایی پرداخت این مبلغ را نداشتند. در حالی که دیگر توان شکنجه دیدن نداشتم به دنبال راهی برای فرار بودم تا اینکه از یک لحظه غیبت نگهبان کارگاه استفاده کردم و با میله آهنی بسختی قفل در را شکستم و فرار کردم و با کمک راننده عبوری خودم را به اینجا رساندم.

بررسی‌ها نشان می‌داد مرد زخمی، یکی از قربانیان پرونده اخاذی از اتباع است و از آنجایی که او تنها کسی بود که می‌توانست محدوده اسارتگاهش را به پلیس نشان دهد، بلافاصله به همراه مأموران راهی محل شدند.

جست و جو در آن حوالی، مأموران را به اسارتگاه رساند و کارآگاهان موفق شدند دو مرد پاکستانی را در این رابطه بازداشت و یک گروگان دیگر را که در محل بود رها کنند؛ گروگانی که سرنوشتش مشابه سرنوشت شکات دیگر بود و برای آزادی او هزار و پانصد دلار می‌خواستند.

یکی از متهمان دستگیر شده در تحقیقات گفت: مغز متفکر و طراح این گروگانگیری‌ها مراد بود که فراری است. او به ما پیشنهاد داد که مراقب گروگان‌ها باشیم و در ازای آن درصدی از پول اخاذی را به ما می‌داد. سال گذشته دوست مراد که نگهبان کارگاه بود به کشورمان برگشت و مراد به جای او نگهبان شد. بعد از آن بود که مراد برای دستیابی به پول این نقشه را طرح کرد و ما هم با او همراه شدیم.

به دستور بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی پایتخت دو متهم در اختیار کارآگاهان اداره آگاهی قرار داده شده و تحقیقات در رابطه با دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
ویژه سرپوش