چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳
۱۴:۲۳ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۶۵۵
جرم و جنایت

واکنش‌ها به قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران

قتل دانشجوی دانشگاه تهران,واکنش‌ها به قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران
قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران باعث واکنش مجلس و برخی از مسئولان شد.

به گزارش ایلنا، نایب رییس کمیسیون آموزش مجلس از بررسی ابعاد مختلف قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران در کمیسیون آموزش مجلس خبر داد و گفت: سامانه هوشمند نظارتی در اطراف دانشگاه ها وخوابگاه ها ایجاد شود.

فرشاد ابراهیم‌پور نورآبادی از بررسی ابعاد مختلف قتل دانشجوی دانشگاه تهران توسط زورگیران در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس  خبر داد و گفت: ابتدا جا دارد به خانواده این دانشجوی عزیز تسلیت گفته و از نیروی انتظامی بابت پیگیری سریع این حادثه قدردانی کنم.

نایب رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی ادامه  داد: موضوع امنیت دانشجویان یکی از اولویت های بسیار مهمی است که باید ابعاد مختلف آن بررسی شود. در این خصوص باید پوشش دوربین های نظارتی و حضور نیروهای امنیتی در مناطق پر تردد در کنار روشنایی معابر و آموزش روش های پیشگیرانه از سرقت به شهروندان مخصوصا دانشجویان اجرا شود و فناوری های نوین مانند سامانه های هوشمند شناسایی مجرمان برای پلیس فعال شود.

وی افزود: ما در کشور برای سرقت های همراه با خشونت، احکام سختگیرانه ای داریم اما مسئله ای که وجود دارد، نحوه اجرای قانون و سرعت رسیدگی به جرائم این چنینی است. در بسیاری از کشورها برای مقابله با سرقت های همراه با خشونت، علاوه بر برخورد قانونی، مجرمان سابقه دار را تحت نظارت الکترونیکی قرار می دهند تا احتمال وقوع مجدد جرم را کاهش دهند.

این نماینده مجلس  در دوره دوازدهم اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین اقدامی که باید برای امنیت دانشجویان انجام شود، ایجاد سامانه هوشمند نظارتی در اطراف دانشگاه ها وخوابگاه ها است تا هرگونه تهدید امنیتی را سریعا شناسایی کند. انتظار داریم گشت های پلیس در ساعات حساس شبانه، بهبود روشنایی معابر، ایجاد مسیرهای امن برای تردد دانشجویان اجرا شود.

ابراهیم پور بیان کرد: لازم است وزارت علوم ضوابط ودستورالعمل ها را برای خوابگاه های دانشجویی مجددا مورد بازبینی قرار دهند تا آگاهی بخشی به دانشجویان برای مقابله با سرقت و خود مراقبتی در محیط های شهری ایجاد شود.

نایب رییس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس تصریح کرد: موضوع قتل بطور جد در کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس دنبال خواهد شد و از مسئولان نیروی انتظامی و وزارت علوم دعوت خواهد شد تا گزارشی از حادثه رخ داده برای دانشجوی عزیزمان و اقدامات پیشگیرانه ارائه دهند. اگر در جمع بندی به این نتیجه رسیدیم که باید اصلاحی در قوانین صورت بگیرد تا امنیت دانشجویان ارتقا پیدا کند، حتما انجام خواهیم داد.

واکنش معاون دانشجویی دانشگاه تهران به قتل یک دانشجو توسط سارقان زورگیر

علی حسین رضایان معاون دانشجویی دانشگاه تهران درباره حمله منجر به قتل سارقانِ زورگیر به دانشجویِ این دانشگاه گفت: واقعاً از این موضوع متاثر و متالم هستیم، این اتفاق دردناک دیشب رخ داد و پرسنل محترم کادر درمان هم تا صبح تلاش می‌کردند که دانشجو زنده بماند. همچنین از آنجا که دانشجوی ما اهل خراسان جنوبی بود، برای مراعات وضعیت روحی خانواده محترم ایشان سعی کردیم تا آخرین لحظه‌ای که امید هست، ماجرا تبدیل به خبر و بحث داغ خبرگزاری‌ها نشود. ولی واقعاً اتفاقی که افتاده، در درب پشتی کوی نبوده است.

حادثه در کنار خیابان و تقاطع کوچه جنت با آل احمد _روبروری دانشگاه تربیت مدرس_ در کنار ایستگاه اتوبوس اتفاق افتاده است. بلافاصله هم اورژانس خبر شده و البته این خبر را یکی از کارمندان داروخانه‌ای که در آن کوه بوده و موقع خروج متوجه می‌شود به اورژانس تهران می دهد و اورژانس هم رسیده و بلافاصله دانشجو را به بیمارستان شریعتی رسانده‌اند.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود قبلاً دانشجویان خواستار افزایش امنیت منطقه از مسئولان دانشگاه شده بودند.

ایا چنین درخواستی مطرح شده بود و اگر چنین بوده، دانشگاه چه اقدامی کرده است؟ گفت: بله، دانشجویان حداقل از زمانی که من آمدم که چهار ماه از این حضور گذشته، این موضوع را مطرح کردند که به خصوص در خیابان پشتی یا برخی از خیابان‌های اطراف هم برای خودشان و هم برای ماشین‌هایشان امنیت افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به نامه نگاری های انجام شده برای افزایش امنیت منطقه افزود: حداقل در این چهار ماه گذشته‌ای که من بودم، دوستان در امور خوابگاه‌ها، نامه‌نگاری‌هایی صورت داده‌اند و به هر حال این پیگیری رخ داده و ما هم بارها پیگیر این موضوع بودیم. از آن سمت هم دوستان نیروی انتظامی اخیراً تعداد گشت‌هایشان را زیاد کرده بودند، اما علی‌رغم این مکاتبات و افزایش گشت های پلیس، اتفاقی که نباید رخ می‌داد متأسفانه رخ داده‌است.

رضاییان با بیان اینکه عزیزان نیروی انتظامی در این مدت جلسه‌ای با حراست داشته و نگرانی‌های دانشگاه را شنیده‌اند، به مطالبه دانشجویان مبنی بر استقرار کیوسک نیروی انتظامی در این منظقه اشاره کرد و گفت: من نمی دانم دوستان نیروی انتظامی در این زمینه نظری دارند و چه کاری را راهگشا می‌دانند، اما بالاخره ما هم جزئی از شهر هستیم. امیرآباد. که منطقه‌ای در قلب تهران است و ادارات بسیاری دارد و همچنین تراکم خوابگاه‌ها زیاد است، چه خوابگاه‌های دانشگاه تربیت مدرس و چه دانشگاه تهران.

وی همچنین با بیان اینکه شب پنجشنبه ۲۵ بهمن در مجتمع خوابگاهی کوی دانشگاه تهران حضور یافته و با دانشجویان گفتگو کرده است، گفت: بچه‌ها انتظار و توقعی از دانشگاه دارند و همچنین از خوابگاهی که در آن اسکان پیدا کردند، اما بخشی از این توقعات، از حیطه اختیارات ما خارج است. حراست مأمور ایجاد امنیت در داخل خوابگاه‌های دانشگاه و دانشکده‌ها است. خارج از آن‌ها حراست ورود پیدا نمی‌کند.

وی با تاکید بر اینکه مطالبات دانشجویان مبنی بر افزایش امنیت درست است، گفت: من به عنوان یک مسئول این حق را به تک‌تک دانشجویان می دهم و به آنها گفتم که حق با شماست، بحث بچه‌ها این است، که چه تضمینی وجود دارد این حادثه فردا برای دانشجوی دیگری اتفاق نیفتد.

وی با اشاره به نصب دوربین در مسیرها برای افزایش امنیت گفت: از طرفی مسئله چراغ‌ها و تامین روشنایی‌های کوچه‌ها و برخی خیابان‌های منتهی به خوابگاه‌ها نیز از سوی دانشجویان مطرح شد و به انها گفتیم این‌ها را باید از شهرداری، اداره برق و…مطالبه کنیم و از آن طرف، یک بخشی‌ از کار هم خارج از اختیار دانشگاه است.

رضایان با تاکید بر اینکه مطالبه دانشجویان، مطالبه‌ای خارج از چارچوب نیست، گفت: اتفاقی که رخ داد، برای خانواده‌ی دانشجو و خانواده دانشگاه تهران بسیار سنگین بوده است و برای جامعه خسارت‌بار. امیدواریم که دیگر از این دست اتفاقات رخ ندهد و تکرار نشود و با همکاری و تلاش جلوی چنین اتفاقاتی را بگیریم.

واکنش دانشگاه تربیت مدرس

در پی کشته شدن یک دانشجو به دنبال زورگیری خشن از او در اطراف کوی دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس ضمن همدردی، خواستار پیگیری فوری و جدی این موضوع از سوی مسئولان انتظامی و قضایی و ارتقا‌ء امنیت در فضاهای اطراف دانشگاه شد.

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش