دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۲۲ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۰۷۲۵
جرم و جنایت

قتل داماد با آخرین گلوله پدرزن

اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت,قتل داماد
مردی که به‌دنبال دریافت پیامک تهدیدآمیز، خواهرزاده خود را با شلیک گلوله به قتل رسانده است، در جلسه دادگاه ضمن اظهار پشیمانی، گفت اگر دوباره به آن روز برگردد، هرگز دست به اسلحه نمی‌زند.

 به گزارش جام جم، متهم ۴۶ ساله از چهار سال پیش در زندان است و در این مدت به سرطان مبتلا شده به نحوی که در جلسه رسیدگی توان ایستادن نداشت. زمانی که او قصد داشت در جلسه دادگاه، لحظه وقوع قتل را شرح دهد، مادر مقتول ـ خواهر متهم ـ ناگهان از حال رفت و عروس سابقش با چشمانی گریان او را از جلسه بیرون برد.

 

شلیک گلوله به سوی داماد

رسیدگی به این پرونده از ۲۸ اسفند ۹۱ با اطلاع پلیس از وقوع یک فقره تیراندازی خانوادگی منجر به قتل در روستای اکبرآباد شهریار آغاز شد. در بررسی صحنه جرم مشخص شد مقتول، داماد ۲۰ ساله خانواده است که هنگام برگرداندن همسرش از خانه پدرزنش، با شلیک گلوله اسلحه کلت کشته شده و پدرزنش فرار کرده است.

 

یکی از شاهدان حادثه به کارآگاهان گفت: قاتل، دایی ‌یزدان (مقتول) است و هشت ماه پیش دخترش را به عقد او درآورده بود اما پس از مدتی، یزدان و همسرش با هم به اختلاف خوردند و همسرش قهر کرد و به خانه پدرش رفت . روز حادثه، یزدان به خانه من آمد و قرار شد همراه یکی دیگر از افراد فامیل به خانه پدرزنش برویم تا همسرش را برگردانیم. وقتی وارد آنجا شدیم، درگیری پیش آمد و متهم با شلیک چند گلوله از اسلحه کلت، یزدان را کشت و خودش فرار کرد.

 

سرانجام پس از یک سال جست و جو، متهم که به یکی از شهرهای کرمانشاه گریخته بود، دستگیر شد و در بازجویی به قتل اعتراف کرد و پرونده‌اش برای صدور حکم در اختیار شعبه ۱۱۳ سابق دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت.

 

نقص حکم قصاص

متهم در نخستین جلسه دادگاه با درخواست قصاص اولیای‌دم (خواهر و شوهرخواهرش) روبه‌رو شد و قضات نیز با توجه به مدارک موجود، حادثه را قتل عمد تشخیص داده و حکم قصاص را صادر کردند. قضات دیوان عالی کشور اما با نقص این حکم، خواستار بررسی بیشتر اظهارات شاهدان حادثه مبنی بر عمدی بودن تیراندازی شدند و پرونده را برای رسیدگی دوباره به شعبه دهم دادگاه کیفری استان تهران ارجاع دادند. صبح دیروز در ابتدای جلسه رسیدگی، مادر مقتول (خواهر متهم) بار دیگر خواستار قصاص شد و گفت: برادرم مدعی شده که یزدان در زمان حادثه مشروب خورده و با قمه به خانه او رفته است در حالی که این حرف دروغ است. پدر یزدان هم پیش از این درخواست قصاص کرده بود.

 

سپس متهم ۴۶ ساله که به دلیل ابتلا به سرطان فک، غده‌ای سمت چپ صورتش را پوشانده و توانایی ایستادن نداشت، وقوع قتل را ناخواسته اعلام کرد و گفت: «من هیچ مشکلی با یزدان نداشتم. او خواهرزاده ام بود و من خودم او را بزرگ کرده و دخترم را به عقدش درآورده بودم. اما چند هفته قبل از حادثه، دخترم را اذیت کرد و باعث قهر او شد. دخترم می‌گفت در هشت ماه زندگی با یزدان، فقط زجر کشیده و یزدان با ارسال پیامک‌هایی تهدیدش کرده که نمی‌گذارد آب خوش از گلویش پایین برود و عید را برای ما سیاه می‌کند. وقتی از ماجرا باخبر شدم، به پاسگاه رفتم و شکایت کردم اما آنها گفتند که هر وقت دامادت مزاحمت شد، ما را خبر کن.»

 

قصد کشتن نداشتم

متهم قصد داشت لحظه وقوع قتل را توضیح دهد که ناگهان خواهرش (مادر مقتول) از حال رفت و با کمک عروسش به بیرون منتقل شد. سپس متهم گفت: «حدود ساعت ۱۲و۳۰دقیقه شب بود که رحیم (یکی از طرفین درگیری) در خانه‌ام را زد. وقتی در را باز کردم، ناگهان یزدان و رحیم و یک نفر دیگر یک دفعه داخل حیاط ریختند. شیشه‌ها را شکستند و داد و فریاد کردند. هرچقدر گفتم شما بروید، من خودم یک ساعت دیگر دخترم را برمی‌گردانم، قبول نکردند. مجبور شدم برای ترساندنشان، دست به اسلحه ببرم و چند تیر شلیک کنم. کلت، شش گلوله داشت که آخرین آن به یزدان اصابت کرد و باعث فوتش شد در حالی که من متوجه حادثه نشدم و قصد کشتن نداشتم.» او در پاسخ به این سوال قاضی که چرا تیر هوایی شلیک نکردی نیز گفت: هنگام تیراندازی، آن‌قدر داد و فریاد بود که هل شدم و برای همین فقط شلیک کردم. نمی‌دانستم تیر به کجا اصابت می‌کند.

 

متهم در آخرین دفاع خود نیز اظهار پشیمانی کرد و گفت: کلت را از پدربزرگم به ارث برده بودم. اشتباه من این بود که از آن استفاده کردم. اگر دوباره به آن روز برگردم، هرگز دست به اسلحه نمی‌برم و به پلیس خبر می‌دهم.

 

در لحظات پایانی دادگاه نیز وکیل متهم خواستار بررسی پرینت تلفن همراه مقتول و همسرش برای روشن شدن موضوع پیامک‌های تهدیدآمیز شد.

 

قاضی دادگاه اما پس از قرائت پیامک‌های مربوط به روز حادثه، دستور داد تا منشی در صورتجلسه بنویسد: «از بررسی مکالمات، هیچ‌گونه تهدیدی استنباط نمی‌شود.» براساس محتویات پرونده، مقتول چند ساعت قبل از حادثه در پیامکی برای همسرش نوشته بود: «می‌خواهم بیایم آنجا ... شاید برگشتی...»

 

قضات برای صدور حکم وارد شور شدند.

 

  • 11
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش