دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۰۵ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۰۶۲۰
جرم و جنایت

ادعای جدید پزشک تبریزی و انکار تمام اعترافات در نخستین جلسه تحقیقات

پرونده پزشک تبریزی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

با گذشت نزدیک به یک‌ سال از ماجرای مرگ مشکوک اعضای خانواده پزشک تبریزی، دادستان مرکز استان آذربایجان‌شرقی از برگزاری جلسه مقدماتی این پرونده در تیرماه گذشته خبر داد. مطابق شنیده‌های خبرنگار «شهروند» پزشک تبریزی در این جلسه اعترافات سابق خود مبنی بر تهیه غذای مسموم از رستوران را تکذیب کرده و در عوض به گفته دادستان دکتر علیرضا صلحی ادعای جدیدی را مطرح کرده است.

 

دادستان تبریز به «شهروند» می‌گوید: «با توجه به محتویات پرونده بیان جزییات این جلسه و ادعای مطرح‌شده مقدور نیست.» با این حال او از آغاز تحقیقات در خصوص این ادعا و نیز برگزاری نخستین جلسه رسمی دادگاه این پرونده در مهر ماه خبر داد.

 

پرونده پزشک تبریزی یکی از پرحاشیه‌ترین پرونده‌های سال‌های اخیر است؛ با سوال‌های بی‌جواب، جزییاتی ناقص و سربسته. دو مرگ مشکوک و سه نفری که تا دم مرگ رفتند و برگشتند. همه عضو یک خانواده بودند؛ یک خانواده ٦نفره. خانواده‌ای سرشناس در تبریز.

 

چند غذای سمی جان ٥ نفر از اعضای این خانواده را نشانه گرفت و فیلمی که نشان می‌دهد این غذاها توسط نفر ششم این خانواده تهیه شده است. یک زن جوان و یک مادربزرگ پیر قربانیان این مسمومیت غذایی مشکوک شدند. پدر، مادر و پسر کوچک خانواده هم اگر اقدامات به موقع پزشکی نبود، الان آنها هم زنده نبودند تا سرنوشت این پرونده جنایی را با چشم خود ببینند؛ اما نفر ششم این خانواده، کسی که از همان اول همه نگاه‌ها به سوی او بود. این پرونده به دلیل حضور او خیلی سروصدا کرد. او نه تبهکار است، نه سارق و نه مجرمی سابقه‌دار. او علیرضا صلحی پزشک معروف تبریزی است.

 

همان پزشکی که از حدود دو‌سال پیش با نسخه‌های عجیبش حسابی در فضای مجازی معروف شد. پزشک خوش‌خطی که نسخه‌نویسی و تجویزهای او در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست می‌چرخید. تجویز صدای شجریان و شهرام ناظری برای چند بیمار، نسخه محرمانه به داروخانه برای کمک به بیماران نیازمند و فعالیت‌های سیاسی او؛ همه اینها به ظاهر برای مبری‌شدن از هر جرمی کافی است؛ چه برسد به قتل اعضای خانواده اما این پرونده مشکوک و مستندات آن آرام‌آرام نگاه‌ها را به سویی برد تا مهمترین و تنها متهم این پرونده پزشک معروف تبریزی باشد.

 

پزشکی که در ابتدا ادعا می‌کرد خانواده‌اش پس از خوردن غذای نذری مشکوک از سوی فردی نامعلوم مسموم شده‌اند.

 

سوء قصد یا تصفیه‌حساب خانوادگی یا دلایلی به غیر از اینها، اصلا معلوم نیست؛ اما هر چه هست پزشکی قانونی علت فوت دو نفر از اعضای خانواده این پزشک را مسمومیت با سم فسفین اعلام کرد و وجود این سم در غذاها هم تأیید شد. همچنین نذری‌نبودن این غذاها نیز تأیید شد تا دکتر علیرضا صلحی به اتهام قتل عمد خانواده‌اش بازداشت شود. بازجویی‌های پلیس برای روشن‌شدن این پرونده آغاز شد.

 

به گفته مسئولان قضائی پزشک تبریزی به نذری‌نبودن غذاها و تهیه آنها از یک غذاخوری اعتراف کرد. فیلم‌های دوربین غذاخوری نیز که نحوه خرید این غذاها را ثبت کرده است، این گفته‌ها را تأیید کرد؛ اما دکتر صلحی هیچ‌گاه به قتل اعضای خانواده‌اش اعتراف نکرد. یک پزشک عمومی که در سال‌های اخیر فارغ‌التحصیل شده است، عمده فعالیت او نیز در خانه سلامت یکی از محلات تبریز بوده که توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز به بخش خصوصی واگذار شده بود.

 

خیربودن این پزشک و آن نسخه معروفش که به داروخانه توصیه کرده بود از بیمار پولی دریافت نکند، در تحقیقات قضائی به اثبات نرسید. در تحقیقات قضائی مشخص شد که این نسخه که بازتاب گسترده‌ای هم در فضای مجازی داشت از سوی یکی از آشنایان این پزشک در فضای مجازی منتشر شده است. اینها به همرا صدور قرار مجرمیت برای پزشک تبریزی آخرین خبر رسمی بود که در آخرین روزهای نخستین‌ ماه‌ سال جاری از سوی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان‌شرقی اعلام شد.

 

برگزاری نخستین جلسه دادگاه پزشک تبریزی

حالا نزدیک به یک‌سال از به جریان‌افتادن این پرونده می‌گذرد، اما همچنان سکوت خبری بارز‌ترین مشخصه این پرونده مبهم است. با این وجود اما براساس برخی شنیده‌ها، جلسه مقدماتی دادگاه پزشک تبریزی برگزار شده و متهم این پرونده ادعای جدیدی را مطرح کرده است. به گفته یکی از دوستان نزدیک پزشک تبریزی در این جلسه متهم همه اعترافاتش درخصوص تهیه غذا از رستوران و نذری‌نبودن آنها را به کلی انکار کرده است.

 

این منبع مطلع که نخواست نامش فاش شود، درباره جزییات مطرح‌شده در جلسه دادگاه به «شهروند» می‌گوید: «قرار است نخستین جلسه دادگاه علیرضا ١٥مهرماه برگزار شود. البته چندی پیش یک جلسه مقدماتی برگزار شد که در آن جلسه هیچ‌یک از اعضای خانواده همسر این پزشک شرکت نکرده بودند، با این حال در همان جلسه علیرضا همه اعترافات قبلی‌اش را منکر شد.

 

البته این پرونده درحال‌ حاضر شکات بیشتری پیدا کرده است.» او ادامه می‌دهد: «مادربزرگ علیرضا هم به دلیل مسمومیت در این حادثه جانش را از دست داد. بنابراین، دایی علیرضا به‌عنوان ولی‌دم مادرش تقاضای قصاص کرده است.

 

با این حساب پرونده علیرضا دو شاکی دارد که هردو خواهان قصاص هستند.» دوست و همکار پزشک تبریزی در ادامه صحبت‌هایش درخصوص این پرونده می‌گوید: «با گذشت نزدیک به یک‌سال از این حادثه عجیب ما هنوز هم باورمان نمی‌شود که علیرضا در این حادثه نقشی داشته باشد، نه این‌که مستندات و صحبت‌های مطرح‌شده مقامات قضائی را مردود بدانیم، اما قبول این‌که علیرضا شخصا باعث مرگ اعضای خانواده‌اش شده باشد، باعث تعجب من شده است.

 

او پسر خیلی خوبی بود، در این مدتی که با او آشنا شده بودم، حتی یک‌بار هم رفتاری به جز ادب، احترام ندیدم. او با همه همکاران و دوستانش رابطه خوبی داشت و بسیار هم مهربان بود. شناختی که من و سایر دوستان و همکاران از علیرضا داشتیم، باعث شده که اتهام قتل علیرضا را باور نکنیم.»

 

ادعای جدید پزشک تبریزی

درهمین حال موسی خلیل‌اللهی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان آذربایجان‌شرقی هم با تأیید برگزاری جلسه مقدماتی رسیدگی به پرونده علیرضا صلحی از برپایی نخستین جلسه دادگاه او در مهرماه‌ سال‌جاری خبر داد. او که در آخرین روزهای نخستین‌ماه ‌سال‌‌‌جاری صدور قرار مجرمیت برای پزشک تبریزی را به رسانه‌ها اعلام کرده بود، در گفت‌وگویی کوتاه درباره آخرین جزییات این پرونده به «شهروند» می‌گوید: «اواسط تیرماه جلسه مقدماتی درخصوص این پرونده، در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان برگزار شد.

 

در این جلسه متهم ادعای جدیدی را مطرح کرد. البته این ادعا به دستور قاضی درحال بررسی است و تحقیقات در این رابطه آغاز شده است. با توجه به محتویات پرونده نمی‌توان جزییات بیشتری از جلسه مقدماتی را مطرح کرد. با این وجود نخستین جلسه رسمی دادگاه رسیدگی به این پرونده مهرماه برگزار می‌شود.»

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش