شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۰۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۰۴۱۵
جرم و جنایت

شلیک هولناک از پشت بام!

تیراندازی های هولناک در پلدختر,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

مرد سرشناسی در پلدختر همراه دو پسرش اقدام به تیراندازی های هولناکی کردند و پسر جوانی را به یک قدمی مرگ کشاندند.

این پسر اکنون به کما فرو رفته است و اگر مادرش اجازه بدهد دستگاه ها ی پزشکی را که به کمک آن ها زندگی اش ادامه دارد قطع خواهند کرد.

شلیک های خونین

شامگاه شنبه ۲۷ مهر امسال، چهار جوان سوار بر خودرو در خیابان  کوی بسیجیان شهرستان پلدختر بودند که ناگهان دو پسر جوان جلوی راه آن ها را بستند و با خودروی پراید مانع حرکت آن ها شدند. چهار پسر جوان از خودرو پیاده شدند و به این رفتار عجیب دو جوان اعتراض کردند و خواستند تا مسیر را برایشان باز کنند که یکی از دو جوان پراید سوار با کلت کمری به سمت آن ها رفت و پای یکی از آن ها را هدف دو گلوله قرار داد.

صحنه عجیب و هولناکی برای چهار جوان رقم خورده بود. یکی از آن ها که حسین ۳۰ ساله بود به سمت دو پسر جوان رفت تا علت این تیراندازی را بپرسد و در ادامه دوستش را به بیمارستان برساند که ناگهان مرد دیگری که در پشت بام ساختمان کناری محل تیراندازی بود حسین را هدف قرار داد و اقدام به تیراندازی با تفنگ شکاری کرد.

فرار مردان تیرانداز

حسین هدف گلوله های ساچمه ای قرار گرفت و روی زمین افتاد و همین کافی بود تا دوستانش در تماس با اورژانس برای نجات جان او و دیگر دوستشان که از ناحیه پا هدف گلوله قرار گرفته بود درخواست کمک کنند و مردان مسلح نیز در ادامه از محل دور شدند.

حسین شرایط سختی داشت. گلوله های ساچمه ای زیادی به بدنش شلیک شده بود و خانواده اش با تلاش بسیار توانستند او را به بیمارستان عشایر خرم آباد منتقل کنند اما وضعیت حسین بدتر از آن بود که خانواده اش فکر می کردند.

پسر بی گناه در کما

پسر جوان به بیمارستان منتقل شد، هفت گلوله ساچمه‌ای در قسمت نخاع بدنش شلیک شده بود که چهار گلوله  ساچمه ای  باعث قطع شدن چهار نقطه نخاع شد ، کلیه ها از کار افتادند و سطح هوشیاری از سوی پزشکان   اعلام شد که نشان می داد حسین ۳۰ ساله در وضعیت کمای مطلق است.

گفت وگو

برادر حسین که سجاد نام دارد درباره جزئیات این حادثه به خبرنگار ما گفت: برادرم مجرد است و شب اربعین همراه دوستانش در خیابان کوی بسیجیان پلدختر بود که از سوی دو نفر جلوی راهشان بسته می شود و بعد از این که یکی از دوستان برادرم از سوی دو جوان مسلح از ناحیه پا هدف گلوله قرار می گیرد مردی دیگر از پشت بام خانه با تفنگ ساچمه ای برادرم را هدف قرار می دهد. وی مدعی شد: مردی که از پشت بام خانه، برادرم را هدف قرار داده ، پسر عموی یکی از چهره های سیاسی پلدختر است که همراه دو فرزندش دست به این تیراندازی زده اند. سجاد ادامه داد: بعد از این که برادرم را به بیمارستان منتقل کردیم شنیدم که مردان مسلح با یک گروه دیگری اختلاف داشته اند و گویا با هم قرار دعوایی گذاشته بودند که برادرم و دوستانش بدون این که از این درگیری اطلاع داشته باشند وارد خیابان شدند و مردان مسلح فکر کردند حسین و دوستانش برای درگیری به آن جا رفته اند که اقدام به تیراندازی کرده اند.  وی گفت: ما از روزی که این اتفاق برای برادرم افتاد به خرم آباد آمدیم و تلاش پزشکان برای نجات جان برادرم نتیجه خوبی نداشته و او در وضعیت کمای مطلق است. حتی یک بار برادرم فوت کرد که پزشکان توانستند او را احیا کنند و به زندگی بازگردانند. مادرم وقتی شنید برادرم فوت کرده  است بیهوش شد و یک روز در بیمارستان بستری بود. برادر نگران ادامه داد: روز گذشته مادرم پس از ترخیص از بیمارستان به پلدختر آمد تا از عاملان این تیراندازی شکایت کند و جالب این که در این مدت پیگیری ها ضعیف بود و برادر بی گناهم با مرگ دست و پنجه نرم می کند. وی گفت: هیچ امیدی برای زنده ماندن برادرم نیست و زندگی ما به خاطر این اتفاق به هم ریخته است اما از طرف کسانی که به برادرم تیراندازی کردند تماسی گرفته نشده است و امیدوارم خون برادرم پایمال نشود. بنابر این گزارش، هنوز کسی در این پرونده بازداشت نشده است و از سوی دیگر همه منتظر هستند تا مادر خانواده درباره پسرش و این که دستگاه های پزشکی را قطع کنند تصمیم بگیرد.

تحلیل کارشناس ناظران: خشم در جامعه قربانی خشونت اند

خشم و عصبانیت حالتی از پرخاش در رفتار انسان ها به شمار می رود. وقتی صحبت از خشم به میان می آید ناخودآگاه به این فکر فرو می رویم که به طور طبیعی هر کدام از ما در طول روز خشمگین می شویم و حالت هایی از خشم را بروز می دهیم. غر زدن،  فریاد زدن ، با صدای بلند حرف زدن،  بد دهانی کردن و... همگی حالتی از خشم به شمار می رود . اما گاهی خشم تبدیل به پرخاشگری می شود که شامل برخورد فیزیکی، ضرب و شتم،  قهر و لجبازی و عصبانیت هایی است که ممکن است اتفاقات هولناکی را رقم بزند. در بحث مدیریت خشم می توان گفت قبل از این که یک فرد خشمگین شود مراحلی را طی می کند. ابتدا در این فرد اضطراب تشدید می شود زیرا اضطراب یکی از عوامل اصلی بروز خشم است. سپس به دلیل نبود احساس امنیت، ناکامی بر فرد مضطرب غلبه می کند و کنترل رفتار خود را از دست می دهد و خشمگین و عصبانی می شود. توانایی نداشتن در کنترل اضطراب گاهی اوقات خشم را در افراد طوری افزایش می دهد که واکنش های روانی و پرخاشگرانه از خود نشان می دهند که در نهایت به اتفاقات ناگوار اجتماعی و اخلاقی منجر می شود. برخی پرخاشگری ها جنبه عمومی و اجتماعی پیدا می کند از جنبه های اجتماعی می توان گفت این افراد در سطح جامعه در هر مکان عمومی خشم و عصبانیت خود را نشان می دهند و زمانی که به صورت زنجیره ای خشم و پرخاش افزایش یابد در سطح اجتماعی میزان خشونت ها بالاتر می رود و آن جامعه با آسیب‌های اجتماعی ناگواری روبه رو می شود . یکی از آسیب های خشم و عصبانیت و کنترل نکردن رفتار، تخریب روابط فردی در جامعه است. کنترل نکردن رفتار و عصبانیت روابط مناسب و مثبت با دیگران را تحت الشعاع قرار می دهد و به لحاظ روحی و روانی هم خود فردی که عصبانی است دچار مشکل می شود و هم کسانی که در جامعه ناظر خشم و پرخاش دیگران هستند. تکرار خشم در جامعه بعد از مدتی انسجام اجتماعی را کاهش می‌دهد و دلبستگی وابستگی اجتماعی در میان مردم از بین می‌رود و از این رو ادامه حیات جامعه با مشکل مواجه می شود. آسیب مهم دیگر، بازتولید خشم است. خشم و عصبانیت، رفتارهای غیر اخلاقی دیگری تولید می‌کند که این حالت فزاینده در جامعه سبب بروز اتفاقات و حوادث تلخ می شود. برخی افراد دچار خشم های جابه جا شده هستند و چون از موضوع دیگری عصبانی اند آن عصبانیت و خشم را به خانواده و سپس  جامعه منتقل می کنند زیرا این افراد برای کنترل رفتار خود آموزش ندیده‌اند.  یکی از بهترین راهکارها آموزش مدیریت کنترل خشم از کودکی، در خانواده و مدرسه است ولی متاسفانه گاهی اوقات دیده می شود که مدرسه و خانواده از منابع تولید خشم هستند. به لحاظ اجتماعی وقتی میزان آسیب های جامعه تشدید پیدا می‌کند یعنی مشکلات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی زیاد می‌شود و تاب آوری مردم از این مشکلات کاهش می یابد و میزان خشم در جامعه بالاتر می رود کنترل رفتارها در مواقع بحرانی سخت‌تر می‌شود.

khorasannews.com
  • 14
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش