چکیدهای از بیوگرافی الهه حصاری
نام کامل: الهه حصاری
تاریخ تولد: ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ در تهران
محل زندگی : تهران
پیشه: بازیگر سینما، تاتر و تلویزیون
سالهای فعالیت : ۱۳۸۶-اکنون
وضعیت تاهل: مجرد
الهه حصاری بازیگر جوان و پرکار ایرانی متولد ۱۸ مرداد ۱۳۶۹ در تهران است. او دو خواهر کوچکتر از خود به نام های المیرا و ملیکا دارد.
تحصیلات الهه حصاری
الهه حصاری فوق دیپلم تربیت بدنی و لیسانس زبان انگلیسی دارد.
ازدواج الهه حصاری
الهه حصاری تا کنون ازدواج نکرده است و مجرد می باشد.
الهه حصاری از اولین تجربه بازیگری تا شناخته شدن
در دوره دبیرستان در گروههای تئاتر دبیرستان شرکت داشته و دوره کلاسهای بازیگری مؤسسه فرهنگی هنری چهرههای ماندگار را با کسب رتبه ممتاز پشت سر گذاشته است. اولین حضور او در سینما در سال ۱۳۸۶ با بازی در فیلم «نطفه شوم» بود.
از فیلم های سینمایی معروف او می توان به "زن ها شگف انگیزند"، "زنان ونوسی، مردان مریخی"، "بی تابی بیتا" در کنار حامد بهداد، "قاعده تصادف" در کنار امیر جعفری، "نقش نگار" در کنار بهرام رادان، "سوفی و دیوانه" در کنار امیر جعفری و به آفرید غفاریان، "کروکودیل و ترانه" در کنار اندیشه فولادوند اشاره کرد.
اولین تجربه بازی در مجموعه تلویزیونی الهه حصاری سریال "هشت و نیم دقیقه" بود که پاییز ۹۵ از شبکه دو شد. وی در نقش یلدا، به عنوان یکی از کاراکترهای اصلی داستان در کنار بازیگران مطرحی چون سام درخشانی، شبنم قلی خانی، بهرنگ علوی و ... حضور داشت.
الهه حصاری تجربه بازی در مجموعههای نمایش خانگی پر مخاطبی چون "شوخی کردم" و "در حاشیه" مهران مدیری را در کارنامهی هنری خود داراست.
الهه حصاری بازیگر نقش برکه در "ممنوعه"
و همچنین بازی در مجموعهی پر ستاره "ممنوعه" در کنار بازیگرانی همچون میلاد کی مرام، آتیلا پسیانی، فاطمه گودرزی، بهاره افشاری و ... به ایفای نقش پرداخته است.
الهه حصاری، مربی باشگاه ورزشی
الهه حصاری سال هاست در کنار بازیگری ورزش می کند و حتی قبل از ورودش به سینما رشته های مختلف ورزشی را دنبال می کرده است.
این بازیگر جوان و پرانرژی، یوگا را به شکل تخصصی دنبال می کند و چند سال است که مدرک مربیگری این رشته را گرفته و یوگا آموزش می دهد. رشته ای که حصاری معتقد است در رسیدن به آرامش فکری و ذهنی و تمرکز بیشتر تاثیر زیادی دارد.
با یوگا صبورتر شدم
الهه حصاری: یوگا علاوه بر آمادگی بدنی که به فرد می دهد او را به لحاظ ذهنی و روحی هم آرام می کند. من قبل از اینکه یوگا را شروع کنم خیلی زودرنج بودم و در خانواده هم به قول معروف تا می گفتند بالای چشمت ابروست بهم بر می خورد و گریه می کردم. البته طبیعتا در بیرون و محیط های اجتماعی رفتار محکم تری از خودم نشان می دادم.
اما از وقتی یوگا کار کردم خودم در درون خودم این تغییر را حس کردم، این ورزش باعث شد من به لحاظ روحی قوی تر شوم و حالا دیگر چیزهایی که برخلاف میلم است مثل قبل اذیتم نمی کند و می توانم آنها را خیلی راحت تر بپذیرم. طبیعتا این موضوع می تواند آرامش بیشتری در من به وجود بیاورد. حتی این ویژگی سر کار هم به من کمک بیشتری می کند.
لطف هومن سیدی به من
الهه حصاری: من قبل از اینکه در آموزشگاه تدریس کنم، در باشگاه ورزشی یوگا را به علاقه مندان این رشته آموزش می دادم و البته الان هم مشغول اش هستم. اما ماجرای ورود من آموزشگاه آوا و تدریس در آنجا خیلی جالب است. در یکی از جشن های حافظ آقای هومن سیدی را دیدم، ایشان خودشان در این کارگاه بازیگری تدریس می کنند و متوجه شدند من یوگا آموزش می دهم.
به من پیشنهاد دادند تا در این آموزشگاه هم تدریس کنم و با کمال افتخار پذیرفتم. البته از آنجایی که یوگا شاخه های مختلفی دارد ایشان به من گفتند می توانم سراغ شاخه ای بروم که با آنچه در باشگاه آموزش می دهم متفاوت باشد.
توجه الهه حصاری به سلامت و تغذیه
الهه حصاری حدود هشت سال است نوشابه و نان سفید نخورده است. او همیشه از نان جو و نان های سبوس دار استفاده می کند. همچنین استفاده از میوه و سبزیجات زباد را در وعدههای غذایی اش جا میدهد و به جای استفاده از میان وعده هایی با خاصیت کم، از نوشیدنی ها و مواد طبیعی و پر خاصیت استفاده میکند.
علاقهی زیاد الهه حصاری عطر
الهه حصاری علاقهی زیادی به عطر دارد و دوست دارد از برندهای مختلف و هر عطر جدیدی که می آید را امتحان کند. برند مورد علاقهی او "لانکوم" و "جیوانچی" است.
افتخارات و جوایز الهه حصاری
الهه حصاری جایزه بهترین نقش اول زن از جشنواره اوراسیا قزاقستان برای فیلم «نگران نباش سارا» به کارگردانی علیرضا امینی دریافت کرد.
فیلم شناسی الهه حصاری
تجربههای سینمایی الهه حصاری
- ترانه (مهدی صاحبی، ۱۳۹۶)
- کروکودیل (مسعود تکاور، ۱۳۹۶)
- هایلایت (اصغر نعیمی، ۱۳۹۶)
- بازدم(فیلم) (آرش سنجابى، ١٣٩٥)
- سوفی و دیوانه (مهدی کرم پور، ۱۳۹۵)
- ماه گرفتگی (مسعود اطیابی، ۱۳۹۵)
- پی ۲۲ (حسین قاسمی جامی، ۱۳۹۳)
- داره صبح میشه (یلدا جبلی، ۱۳۹۳)
- نقش نگار (علی عطشانی، ۱۳۹۲)
- قاعده تصادف (بهنام بهزادی، ۱۳۹۱)
- انتهای خیابان هشتم (علیرضا امینی، ۱۳۹۰)
- بیتابی بیتا (مهرداد فرید، ۱۳۹۰)
- آزادراه (عباس رافعی، ۱۳۹۰)
- زنان ونوسی، مردان مریخی (کاظم راست گفتار، ۱۳۸۹)
- زنها شگفتانگیزند (مهرداد فرید، ۱۳۸۹)
- عروسک (ابراهیم وحیدزاده، ۱۳۸۸)
- تاکسی نارنجی (ابراهیم وحیدزاده، ۱۳۸۷)
- نطفه شوم (کریم آتشی، ۱۳۸۷)
الهه حصاری در مجمموعههای نمایش خانگی
- ممنوعه (امیر پورکیان، ۱۳۹۷)
- شوخی کردم (مهران مدیری، ۱۳۹۲)
- قلب یخی
- ممنوعه
مجموعه تلویزیونی
- هشت و نیم دقیقه (شهرام شاهحسینی، ۱۳۹۵)
- درحاشیه (مهران مدیری
عکسهای الهه حصاری
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 50
- 23
Kiyana
۱۳۹۹/۶/۲۵ - ۱۱:۱۹
Permalink