چیکده ای از بیوگرافی آتوسا حجازی:
نام کامل: آتوسا حجازی
تاریخ تولد: ۲۲ بهمن ۱۳۵۹
محل تولد: تهران
حرفه: بازیکن و مربی تیم فوتسال هنرمندان
پست: فوروارد
والدین: ناصر حجازی و بهناز شفیعی
همسر: سعید رمضانی
بیوگرافی آتوسا حجازی:
آتوسا حجازی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۹ در تهران به دنیا آمد. وی فرزند ناصر حجازی دروازه بان تیم استقلال (تاج) و بهناز شفیعی است که به عنوان مربی تیم فوتسال زنان شناخته شده بود. او به عنوان عضوی از اولین نسل بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان است که در سال ۱۳۷۵ تشکیل شد، می باشد و در خط حمله در پست فوروارد فعالیت داشت.
آتوسا حجازی تنها یک برادر به نام آتیلا دارد که بازیکن بازنشسته و مربی فوتبال است و فرزند اول ناصر حجازی می باشد.
خط خوردن آتوسا حجازی از تیم ملی:
زمانی که آتوسا حجازی در اوج موفقیت بود به شکل مبهمی از تیم خط خورد و امکان ادامه فعالیت به وی داده نشد، برخی اعتقاد دارند به دلیل اینکه آتوسا حجازی فرزند ناصر حجازی بود دلیل این برکناری توضیح داده نشد.
بازگشت آتوسا حجازی به عنوان مربی:
آتوسا حجازی بعد از ۴ سال دوری از تمام فعالیت های ورزشی اش در پاییز سال ۱۳۹۴ تصمیم گرفت به فوتسال برگردد. او در فروردین ۱۳۹۵ مربی تیم فوتسال هنرمندان که شامل؛ پرستو صالحی ، آزاده زارعی ، شراره رخام و مریم خدارحمی می شد را برعهده گرفت.
تیم یاران حجازی که به انگیزه زنده نگه داشتن یاد مرحوم ناصر حجازی و همچنین حضور و بیان قدرت فوتبال زنان ایرانی برپا شد؛ به کاپیتانی آتوسا حجازی کنترل می شد.
اظهارات آتوسا حجازی درباره فوت پدرش:
آتوسا حجازی عنوان می کند:
وقتی آن فرد به بیمارستان رفت نمی دانم چه کسی این ملاقات را هماهنگ کرده بود. بعد از رفتن او حال پدرم منقلب شد و حال پدرم صدبرابر بدتر شد وقتی این طور است دلیل نداشت به ملاقات پدرم برود. پدرم به او حرفی نزد اما هواداران واکنش تندی به آن نشان دادند و حتی پلیس هم پادرمیانی کرد.
دیدار آتوسا با صدراعظم آلمان:
در شهریور ۱۳۹۵ معادل تابستان ۲۰۱۶ آتوسا حجازی همراه با تیم خود در یک تورنومتر در آلمان شرکت کرد که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان نیز در این دیدار حضور داشت. در مورد این مسابقات آتوسا حجازی اعتقاد دارد که تیم او باید جدی تر وارد مسابقات رسمی فوتبال می شدند.
او اکنون مربی فوتسال زنان می باشد اما احتمال دارد که بعد از قهرمانی فوتسال زنان ایران در مسابقات آسیایی در سال ۲۰۱۵ نقش بیشتری درکمیته اجرایی فوتسال بانوان ایران ایفا کند.
وضعیت ازدواج و همسر آتوسا حجازی:
آتوسا حجازی متاهل است، وی با سعید رمضانی بازیکن سابق باشگاه فوتبال راه آهن ازدواج کرد و تنها فرزند آنها امیرارسلان است که در سال ۱۳۸۴ به دنیا آمد.
بیوگرافی سعید رمضانی همسر آتوسا حجازی:
سعید رمضانی در ۱۵ مرداد ۱۳۵۵ به دنیا آمد و یک بازیکن سابق فوتبال اهل شهرکرمانشاه ایران است. او در ابتدا به عنوان مدیر ورزشی تیم فوتبال سیاه جامگان برگزیده شد، اما بعد از استعفای رسول خطیبی در شهریور ۱۳۹۴ به عنوان سرمربی تیم انتخاب شد، البته در مهر ماه ۱۳۹۴ مجدد جای خود را به فرهاد کاظمی عطا کرد.
مصاحبه با آتوسا حجازی:
این مصاحبه با پشت سرگذاشتن دهمین سالگرد مرحوم ناصر حجازی از دخترش آتوسا گرفته شد. در این مصاحبه سوالات زیر عنوان شدند:
این ده سال را چگونه سپری کردید؟
انگارنهانگار که ده سال از آن روز کذایی گذشته است، من فکر میکنم دلیلش این باشد که هر چه زمان میگذرد بیشتر به دلایل حرفها و تصمیمات و کارهای پدر پی میبریم، تازه متوجه شدیم که او چقدر جلوتر از زمان خودش بوده است.
در طی این یک دهه اخیر آیا توانستید فقدان پدر را هضم کنید؟
باور کنید انگار ما هرروز حضور پدر را در کنارمان به بهانههای مختلف احساس میکنیم. یکی از خصلت های انسان فراموشی است وگرنه هیچ فردی نمی توانست پس از مرگ عزیزانش زندگی اش را ادامه دهد، اما من اگر حتی بخواهم به پدر فکر نکنم نمیتوانم، ازآنجایی که با ورود به فضای مجازی و دیدن عکسها و فیلمهای بازی او دوباره به یادش میافتم. من کمتر کسی را به یاد می آورم که تا این حد پس از فوتش به او پرداخته شود. حالا سالگرد تولد و فوت که جای خودش دارد. خوشا به حال بابا. ایکاش من فقط ده درصد شبیه به او باشم، همین برای من کفایت می کند.
فرزند حجازی بودن برای شما چه تبعات و چه مضراتی داشته است؟
این موضوع تا حدی دشوار است اما بدون شک خوبی هایی هم دارد. البته برای من در رشته ورزشیای که فعالیت میکردم سختیهای خاص خودش را داشت ولی امروز که فکرش را میکنم میبینم که آن مشکلات هیچ ارزشی نداشت و همینکه او بالای سر ما بود کافی بود.
بهعنوان فرزند حجازی که حتماً شناخت خوبی از او داشت، چه چیزی ناصر خان را بیش از هر چیزی اذیت میکرد؟
دروغ. بهشدت دروغ و دروغگویی و ریاکاری او را اذیت میکرد. امری که این روزها بیش از هرزمانی میبینیم. پدر به معنای واقعی کلمه هرگز منافع خودش را به هیچچیزی ترجیح نمیداد و زیر بار هیچ منت و زوری نمیرفت و این محبوبیتی که شما امروز پس از یک دهه میبینید به همین خاطر ایجاد شده است. هر چه زمان میگذرد ارزش وجودی پدر برای مردم بیشتر میشود.
فکر میکنید اگر ناصر خان امروز بودند چه احوالاتی را تجربه میکردند؟
گرچه من دوست داشتم او همیشه کنار ما بود، ولی تصور میکنم اکنون جای پدر راحتتر است. اگر امروز زنده بود از اینهمه نابسامانی در تمامی ارکان، از شدت غم و غصه، دق میکرد. درواقع آن زمان که پدر بود، اوضاع به این شدت وخیم نشده بود ولی من معتقدم، پدرم الان جایش از ما خیلی بهتر است و اگر بود ۱۰۰ برابر ما حرص میخورد.
آیا ناصر خان در دوران کودکی، شما و آتیلا را همراه خود به ورزشگاه میبرد؟
من خیلی کمتر به همراه پدر به ورزشگاهها میرفتم و اکثر عکسهایی که امروز هست بیشتر به مراسم و جشن و در کل مناسبتهای خاص برمیگردد، اما آتیلا اکثراً با پدر بود و در بسیار از بازیها همراه پدرم به استادیوم میرفت.
درجایی عنوان کردید که هنوز به شماره تلفن پدر پیغام میدهند و ابراز علاقه میکنند، آیا این روند هنوز ادامه دارد یا قطعشده است؟
نه بههیچوجه این پیامهای پرمهر و محبت قطع نشده است و جالب است بدانید که شماره بابا دست مادرم است و ایشان باحوصله حدوداً به ۹۰ درصد این پیامها جواب میدهد.
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 10
- 2