یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۳۰۲۰۰۰۸

بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

فرزان عاشورزادهفرزان عاشورزاده
فرزان عاشورزاده یکی از تکواندوکاران برتر ایرانی است که در سال ۲۰۱۴ توسط فدراسیون جهانی تکواندو به سونامی تکواندو جهان لقب گرفت. البته مدتی است برای ادامه مسیر ورزشی خود به آمریکا مهاجرت کرده. در ادامه این مقاله از سرپوش به بیوگرافی ایشان می پردازیم.

چکیده بیوگرافی فرزان عاشورزاده

نام کامل: فرزان عاشور زاده

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

عکس فرزان عاشورزادهبیوگرافی فرزان عاشورزاده

بیوگرافی فرزان عاشورزاده

فرزان عاشورزاده در ۵ آذر ۱۳۷۵ در تنکابن مازندران به دنیا آمد. وی از زمانی که ۶ ساله بود تکواندو را به صورت تفریحی آغاز کرد و توانست تا ۱۸ سالگی به عنوان سونامی تکواندو جهان لقب بگیرد. 

ایشان اذعان می کند که در دنیای حرفه ای تکواندو با فراز و نشیب های بسیاری روبرو شده و این موضوع در کشوری که همواره منتظر نتیجه هستند و دوست دارند یک ورزشکار تحت هر شرایطی مدال طلا بگیرد، اصلا قابل قبول نیست. ایشان در ادامه درباره الگوهای ورزشی خود در رشته های مختلف می گوید که تعداد زیادی را مدنظر دارد اما در رشته خودش سبک مبارزه مهدی بی باک را می پسندد و سبک خود را تاحد زیادی به ایشان نزدیک می داند. 

فرزان عاشورازاده پسردایی سهند علی بیگی است که یکی از والیبالیست های حرفه ای محسوب می شود و با او تمرین والیبال نیز انجام می دهد، البته او برعکس بقیه پسران هم سن خود علاقه ای به فوتبال ایران ندارد. 

فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانیدرباره فرزان عاشورزاده

آغاز ورزش فرزان عاشورزاده تا حضور در مسابقات جهانی

شروع یادگیری تکواندو فرزان عاشورزاده از ۶ سالگی و سلمانشهر مازندران بود. ایشان به پیشنهاد مادرش در باشگاهی که روبروی منزلشان قرار داشت ثبت نام کرد و این رشته را برای سرگرمی و تفریح ادامه داد. در چند سال ابتدایی فعالیتش در مسابقات استان و سپس مسابقات کشوری راه پیدا کرد، سپس برای حضور در تیم ملی نوجوانان تکواندو ایران از وی دعوت شد. 

ایشان در رده نوجوانان موفق به کسب مدال نشد و همین موضوع یکی از انگیزه های اصلی وی شد تا بتواند با حمایت والدین، خانواده و مربی های خود در رده بزرگسالان به خوبی تمرین کرده و به اهداف بزرگ خود برسد.

اولین مدال طلای عاشورزاده به بازی های آسیایی اینچئون سال ۲۰۱۴ برمی گردد، زمانی که وی ۱۸ ساله بود و بسیاری از مردم حساب ویژه ای روی او برای گرفتن مدال باز می کردند، در این زمان وی در مرکز توجه بود و درنهایت نیز در این مسابقات خوش درخشید.

تمرینات فرزان عاشورزادهعکس های فرزان عاشورزاده

فرزان عاشورزاده بعد از گذشت یکسال در مسابقات جهانی روسیه در سال ۲۰۱۵ شرکت کرد و مدال طلای مسابقات را کسب کرد. 

فرزان عاشورزاده در المپیک ریو ۲۰۱۶ حاضر بود که در وزن منفی ۵۸ کیلوگرم مردان رقابت کرد، اما در اولین دور مسابقات در مقابل نماینده مراکش با نتیجه ۳ بر ۴ شکست خورد و از دور رقابت ها حذف شد. شکست فرزان عاشورزاده در این مسابقه بسیاری از امیدهای ایران را برای کسب مدال طلای المپیک از بین برد و ضربه سنگینی به تکواندو ایران وارد کرد، همین موضوع سبب شد تا ایشان برای مدت چند ماه از تکواندو فاصله بگیرد. 

عکس های اینستاگرامی فرزان عاشورزادهعکس های اینستاگرامی فرزان عاشورزاده

حضور فرزان عاشورزاده در تیم ملی تکواندو ایران

فرزان عاشورا زاده در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ در ترکیب تیم ملی بود اما در مسابقاتی که در سال های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۲ برگزار می شد، در گروه نمایندگان قرار نداشت. البته از سال ۲۰۲۳ توانست مجددا در ترکیب تیم ملی قرار بگیرد. 

وی می گوید که تمام تلاش خود را به کار می گیرد تا به مدال های طلایی در مسابقات دست پیدا کند، البته قصد ندارد فشار روانی برای خود ایجاد کند چون هردو روی سکه قهرمانی را دیده است. 

جراحی فرزان عاشورزادهجراحی فرزان عاشورزاده

مهاجرت فرزان عاشورزاده به آمریکا

فرزان عاشورزاده در سال ۲۰۲۴ زمانی که ۲۷ ساله بود ایران به مقصد آمریکا ترک کرد. ایشان خبر مهاجرت خود را در پستی از اینستاگرام اعلام کرد. در این پست وی در کنار مهدی بی باک ملی پوش و مربی سابق تیم ملی ایران است و در لوکیشن پست خود آمریکا را قرار داده است تا اعلام کند که مقصد جدیدش در کجا قرار دارد. مهدی بی باک نیز ۵ سال پیش به ایالات متحده مهاجرت کرد. 

پست مهاجرت فرزان عاشورزادهمهاجرت فرزان عاشورزاده

فرزان عاشورزاده فرزان عاشورزاده در اینستاگرام نوشت:

«با تمامی وابستگی و دلبستگی‌هایم، تصمیم به مهاجرت گرفتم. تصمیمی مملو از چراها و برای‌های متفاوت که توضیح هرکدام‌شان بماند برای بعد. مهاجرت و سفری که از مدتها قبل در ذهنم نقش بسته بود. اقدامی که ادامه مسیر زندگی و ورزشی‌ام را به این جبر جغرافیایی سپرد. من با همه سختی‌های این تصمیم، مسیر جدید زندگی‌ام را انتخاب کردم. بسیار خوشحالم اینجا و در کنار استاد بی‌باک و در آکادمی ایشان حضور دارم و عضو جدیدی از این مجموعه هستم که یاد آور روزهای اوج گذشته‌ام در میدان‌های جهانی و تمامی رقابت‌ها در کنار ایشان بود. با امید به تکرار آن روزها به همراه استاد بی‌باک در این کشور.»

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش