چکیده ای از "بیوگرافی سید جلال حسینی"
نام کامل: سید جلال حسینی خشکبیجاری
تاریخ تولد: ۱۴ بهمن ۱۳۶۰
محل تولد: بندرانزلی
قد: ۱٫۸۲ متر
پست: مدافع
همسر: لیلا ریاحی (ازدواج ۱۳۸۸)
بیوگرافی سید جلال حسینی
سید جلال حسینی در سال ۱۳۶۰ در شهر ساحلی بندر انزلی دیده به جهان گشود. او در ۱۱۶ بازی برای تیم ملی فوتبال ایران به میدان رفت و سابقهٔ کاپیتانی این تیم را نیز دارد.
سید جلال حسینی در سال ۱۳۸۳ به تیم ملوان رفت و در یک سال حضور ۳۰ بازی انجام داد و ۵ گل به نتیجه رساند.
سپس سید جلال حسینی در سال ۱۳۸۴ به سایپا کرج پیوست و حدود ۴ سال پیراهن این تیم را پوشید و ۱۱۷ بازی انجام داد و ۸ گل زد.
سید جلال حسینی در سال ۱۳۸۶ از سایپا به تیم ملی دعوت شد. در آخر فصل ۸۷–۱۳۸۶، او باز هم عنوان دفاع سال فوتبال ایران را با همین تیم کسب کرد.
در تابستان سال ۱۳۸۸، سید جلال حسینی با سپاهان اصفهان قراردادی امضا کرد؛ او سه بار متوالی قهرمانی جام خلیج فارس را با این تیم به دست آورد.
سید جلال حسینی سال ۱۳۹۱ بـه باشگاه پرسپولیس رفت و در ۲۲ بازی یک گل بـه ثمر رساند. سید جلال حسینی در سال ۱۳۹۳ در پایان لیگ برتر سیزدهم از باشگاه پرسپولیس جدا شد.
پس از حضور مستمر در ترکیب پرسپولیس، سید جلال حسینی عنوان بهترین دفاع سال فوتبال ایران در فصل ۹۳–۱۳۹۲ را کسب کرد.
در تاریخ ۲۷ خرداد ۱۳۹۳، سید جلال حسینی با امضای قرارداد یک ساله به الاهلی قطر در لیگ ستارگان قطر پیوست. او در اردیبهشت ۱۳۹۴ این باشگاه را ترک کرد.
سید جلال حسینی در فصل تابستان سال ۱۳۹۴ به تیم نفت تهران در لیگ برتر خلیج فارس پیوست. این در حالی بود که بطور جدی از باشگاه استقلال پیشنهاد داشت. با سید جلال حسینی باشگاه نفت به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۵ رسید.
در فصل بهار سال ۱۳۹۵، بعد از چند روز مذاکره، سید جلال حسینی بیان کرد که با باشگاه سابقش پرسپولیس امضا کرده است؛ بنابراین در تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ سید جلال حسینی رسماً به تیم فوتبال پرسپولیس بازگشت.
نحوه راهیابی سید جلال حسینی به تیم ملی
سید جلال حسینی در سال ۱۳۸۳ به سایپا رفت. در آن جا درخشید و با علی دایی، در نخستین فصل سرمربیگری اش، قهرمان ایران شدند. سید جلال حسینی به عنوان مدافع، گل های حساسی را هم به نتیجه رساند و در روزهای پایانی چهره هایی مانند یحیی گل محمدی، سهراب بختیاری زاده و افت رحمان رضایی، نوید یک مدافع جدید و کامل برای فوتبال ایران را می داد.
سید جلال حسینی عضو تیم ملی فوتبال امید ایران بود و در بازی های آسیایی ۲۰۰۶ شرکت کرد. او نخستین بازی ملی خود را در بهمن ۱۳۸۵ برای تیم ملی در یک بازی دوستانه در برابر بلاروس انجام داد.
سید جلال حسینی باز هم برای مسابقه های مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۰ و مرحله مقدماتی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ فراخوانده شد. سید جلال حسینی نیز در سال ۱۳۸۹ در مسابقات مقدماتی جام ملت های آسیا ۲۰۱۱ و مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا ۲۰۱۵ برای تیم ملی بازی کرد.
سید جلال حسینی در ۱۰ آذر ۱۳۹۷ از بازیهای ملی خداحافظی کرد.
ازدواج سید جلال حسینی
سید جلال حسینی در دی ماه سال ۱۳۸۸ با یکی از اقوام خود به نام لیلا ریاحی ازدواج کرد، این زوج در ماه آذر سال ۱۳۹۳ صاحب دختری به نام نورا شدند. میلا دختر دومشان هم در بهمن ۱۳۹۴ بدنیا آمد.
سابقه باشگاهی سید جلال حسینی
>> افتخارات سید جلال حسینی در لیگ برتر
- قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۶- ۸۵ به همراه تیم سایپای البرز
- قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۸۹- ۸۸ به همراه تیم سپاهان اصفهان
- قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۰- ۸۹ به همراه باشگاه سپاهان اصفهان
- قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران ۹۱- ۹۰ به همراه تیم سپاهان اصفهان
>> افتخارات سید جلال حسینی در سوپر جام
- قهرمانی سوپر جام فوتبال ایران ۹۶- ۹۵ به همراه تیم پرسپولیس تهران
- قهرمانی سوپر جام فوتبال ایران ۹۷- ۹۶ به همراه تیم فوتبال پرسپولیس تهران
>> افتخارات سید جلال حسینی در جام حذفی
- نایب قهرمانی جام حذفی فوتبال ایران ۹۲- ۹۱ به همراه تیم پرسپولیس
>> افتخارات فردی سید جلال حسینی
- برترین های فوتبال ایران
- دفاع سال فوتبال ایران ۸۶–۱۳۸۵ در تیم سایپای البرز
- دفاع سال فوتبال ایران ۸۷–۱۳۸۶ در تیم سایپای البرز
- بهترین مدافع سال فوتبال ایران ۹۵–۱۳۹۴ ازنگاه سایت نود در تیم نفت تهران
- دفاع سال فوتبال ایران ۹۵–۱۳۹۴ در تیم نفت تهران
- دفاع سال فوتبال ایران ۹۶–۱۳۹۵ در تیم پرسپولیس تهران
- کاندیدای بهترین بازیکن لیگ برتر فوتبال ایران در سال ۹۶–۱۳۹۵ در تیم پرسپولیس تهران
>> برخی از رکوردهای سیدجلال حسینی
۲۳۷ برد؛ رکورددار بیشترین پیروزی در تاریخ لیگ برتر
۴۹۰ بازی؛ رکورددار بیشترین تعداد بازی در تاریخ لیگ برتر
۱۹ دوره؛ رکورددار بیشتری دوره حضور در تاریخ لیگ برتر
خداحافظی سید جلال حسینی از فوتبال
در ۴ تیر ۱۴۰۱ در سن ۴۰ سالگی و پس از ۲۰ سال فعالیت فوتبالی، سید جلال حسینی از فوتبال خداحافظی کرد.
بازگشت سید جلال حسینی به کادر فنی پرسپولیس
پس از جدایی یحیی گل محمدی از هدایت تیم فوتبال پرسپولیس در سال ۱۴۰۲، سیدجلال حسینی دستیار این مربی نیز در تمرینات پرسپولیس شرکت نکرد تا شائبههای جدایی او از این تیم بیش از پیش قوت بگیرد. با اینکه در دی ماه ۱۴۰۲ مدیران پرسپولیس هنوز سرمربی جدید خود را معرفی نکردهاند، مذاکراتی را با نماینده سید جلال حسینی در روزهای اخیر داشتهاند که روند مثبتی داشته و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد این مربی جوان، به زودی به تمرینات پرسپولیس باز خواهد گشت.
مصاحبه ای با سید جلال حسینی
۱. روند ازدواج شما چگونه بود؟
خوشبختانه من و همسرم با هم نسبت فامیلی داریم و از این رو یکدیگر را خوب می شناختیم و این موضوع، ازدواج مان را راحت تر کرد. خدا را شکر ایشان با فوتبال بازی کردن من مشکلی نداشتند و تا به امروز هم راضی هستند و هیچ مشکلی ندارند و همین مسئله هم به من کمک زیادی کرده است.
۲. رئیس خانه کیست؟
حرف اصلی را در منزل من می زنم و این یک حقیقت است. (باخنده) چیزی که مهم است این است که فکر می کنم در این چند سال، زندگی را خیلی برای همسرم سخت کرده ام ولی ایشان خیلی صبوری کرده اند. متاسفانه فاصله لباس ها و ساک ورزشی ام خیلی به من نزدیکتر از همسرم بوده و ایشان خیلی اذیت شده اند و امیدوارم که حلالم کنند. زندگی کردن با یک فوتبالیست بسیار سخت است.
۳. کار خانه هم انجام میدید؟
نه واقعا، همسرم نقش رفیق، دکتر تغذیه، مربیم و تمامی کارها را برام انجام میدهد تا من بتوانم صرفا به فوتبالم فکر کنم ومن به خاطر داشتن چنین همسری خدا را شاکرم و متأسفانه من نتوانستم آن کسی که همسرم میخواد در زندگی باشم.
۴. چه چیزی را با فوتبال جایگزین میکنید؟
هیچ چیز، من فکر نمیکنم چیزی را به جز فوتبال بتوانم انجام بدم زیرا فوتبال تمام زندگی من است و فوتبال نمیتواند جایگزین داشته باشد.
۵. فکر میکنید اگه در هر شغل یا رده ای دیگر بودید همینطور سختگیر و مستحکم و خشن برخورد میکردید؟
نه، وضعیت فوتبال شرایط خیلی سختی است، فشار بازی، فشار عصبی که در بازی هست و فشارهایی که روی بازیکنان هست چه از بیرون و چه از داخل زمین سبب میشود که بازیکن، اکثر وقت ها کنترلش را از دست بدهد و حقیقتا شرایط بیرون فرق میکند.البته من خودم یک مشکلی دارم که خیلی از زمان های بعد بازی باخت را با خودم به خانه میبرم و این یکی از اشتباهات من است.
۶. آیا فوتبال شغل دائمی شماست؟
همان طور که گفتم سختی های زیادی را در زندگی تحمل کردم ولی عشق دائمی من فوتبال بود و با فوتبال بزرگ شدم، با فوتبال عجین شده ام و در واقع فوتبال یک جورهایی همیشه با من است و با همین فوتبال پیر می شوم! فعلاً به دنبال این هستم که بتوانم در یک شرایط خوب بازی کنم و فکر کنم که تا ۴- ۵ سال دیگر بتوانم بازی کنم و احتمالا پس از آن بازنشسته شوم.
۷. نظرتان در مورد دخترتان چیست؟
زیاد به این مسئله فکر نمی کنم که چون فوتبالیست هستم، پس ای کاش یک پسر داشتم تا راه من را ادامه دهد. در عین حال در صورتیکه دخترم دوست داشته باشد، کمکش می کنم تا به صورت حرفه ای ورزش کند و در رشته ای که دوست دارد، فعالیت کند. البته زمان هایی که من تمرین بدنسازی دارم، نورا با من تمرین می کند و از حالا یک ورزشکار حرفه ای است. (باخنده)
۸. به دخترتان توصیه میکنید که به درسش ادامه بدهد و یک دندانپزشک ماهر شود؟
بله صد درد صد، نورا باید این کار را انجام بدهد، ولی مطمئنا در خصوص آینده اش فقط مادرش تصمیم میگیرد اما من به شخصه این توصیه رو به او میکنم.
گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش
- 18
- 3