پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۷۰۰۳۸

بیوگرافی سید مسعود میرکاظمی یکی از سیستمداران کشور (+ تصاویر)

سید مسعود میرکاظمی,بیوگرافی سید مسعود میرکاظمی,سید مسعود میرکاظمی کیستسید مسعود میرکاظمی در سال ۱۳۶۵ مدرک کارشناسی مهندسی صنایع خود را گرفت
مسعود میرکاظمی در دولت سیزدهم در سمتهایی نظیر سیاست مدار اصولگرا، رییس سازمان برنامه و بودجه و معاون رییس جمهور فعالیت دارد. وی در دوره نهم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده تهران کار میکرد. او به عنوان وزیر بازرگانی بمدت ۴ سال در دولت نهم و بمدت کم تر از ۲ سال، در ابتدای دولت دهم به عنوان وزیر نفت مشغول به فعالیت بود.

چکیده ای از بیوگرافی سید مسعود میرکاظمی

نام:مسعود میرکاظمی

زاده:۱۳۳۹

پیشه:سیاستمدار

ملیت:ایرانی

تحصیلات:دکترای مهندسی صنایع

دین:اسلام

وضعیت تأهل:متاهل

بیوگرافی سید مسعود میرکاظمی

سید مسعود میر کاظمی در شهر اردستان در سال ۱۳۳۹ دیده به جهان گشود.

تحصیلات مسعود میرکاظمی

سید مسعود میرکاظمی در سال ۱۳۶۵ بعد از انقلاب توانست مدرک کارشناسی مهندسی صنایع خود را از دانشگاه علم و صنعت ایران بگیرد و از همین دانشگاه در سال ۱۳۶۸ توانست مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع خود را دریافت کند. وی در دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۷۵ موفق به دریافت مدرک دکترای مهندسی صنایع شد. وی همچنین در دانشگاه هایی نظیر دانشگاه امام حسین، علم و صنعت ایران و امام صادق ، تدریس کرد و در دانشگاه شاهد از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۴ به عنوان رییس فعالیت میکرد.

عکس سید مسعود میرکاظمی,ماجرای استیضاح سید مسعود میرکاظمی,سوابق سید مسعود میرکاظمیتصفیه مدیران ارشد صنعت نفت در دوران فعالیت سید مسعود میرکاظمی به عنوان وزیر نفت انجام شد

سوابق مسعود میرکاظمی

>> پیش از دولت نهم:

مثل دیگر وزیران دولت نهم، مسعود میرکاظمی فقط مدیریت بخش های مختلف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را داشت که سرانجام محمود احمدی نژاد، او را به عنوان وزیر بازرگانی دولت نهم انتخاب کرد. همچنین در سال ۱۳۷۶ وی به عنوان مدیرعامل فروشگاه اتکا تا یک سال قبل از زمان پیوستن به دولت نهم، مشغول به فعالیت بود.

>> وزارت بازرگانی:

در تاریخ ۲۳ مرداد ماه ۱۳۸۴ سید مسعود میرکاظمی با انتخاب محمود احمدی نژاد برای تصدی وزارت بازرگانی به مجلس معرفی شد. او در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اعضای رسمی انتخاب شد. او که در سال ۱۳۸۴ وزیر بازرگانی بود، نسبت به صدور مجوز واردات شکر به خاطر افزایش بی رویه قیمت شکر، عدم وجود شکر در کارخانه ها و کمبودش در بازار و همچنين مصوبه شورای امنیت ملی کشور مبنی بر افزایش ذخیره استراتژیک شکر کشور به دو برابر، اقدام کرد.

>> طرح استیضاح سید مسعود میرکاظمی در مجلس هفتم :

طرح استیضاح سید مسعود میرکاظمی در اردیبهشت ماه ۱۳۸۷ به هیئت رئیسه مجلس به عنوان وزیر بازرگانی، ارسال شد. از دلایل امضاء کنندگان طرح استیضاح وزیر بازرگانی می توان به عدم اجرای قانون بودجه سال ۸۵ و ۸۶ برای تعرفه کالاهای وارداتی، عدم حمایت از واحدهای تولیدی با واردات بی رویه، بی ثباتی در نرخ تعرفه، به خصوص در کالاهای مصرفی کشاورزی اشاره کرد. هیئت رئیسه مجلس، این طرح استیضاح را به خاطر این که با روزهای آخر فعالیت مجلس هفتم مصادف شد، هیچگاه به اجرا گذاشته نشد و سید مسعود میرکاظمی از استیضاح در آخرین روزهای فعالیت مجلس هفتم در امان ماند.

>> وزارت نفت:

مسعود میرکاظمی از مجموع ۲۸۶ رای موجود در مجلس، ۱۴۷ رأی کسب کرد و به این ترتیب در میان سایر وزرای دولت دهم، کم ترین رأی اعتماد را به خود اختصاص داد. او در تهران با شعار« صنعت نفت، پیشران اقتصاد ایران » در مهم ترین ساختمان خیابان طالقانی مشغول به فعالیت شد.

سید مسعود میرکاظمی اهل کجاست,تحصیلات مسعود میر کاظمی,فعالیت های سید مسعود میرکاظمیاقدامات سید مسعود میرکاظمی تعبیر کننده ی سونامی تغییرات نفتی بود

تصفیه مدیران ارشد صنعت نفت در دوران فعالیت سید مسعود میرکاظمی به عنوان وزیر نفت انجام شد که بیش از ۲۵۰ مدیر ارشد طی مدت کم تر از یک سال، در وزارت نفت و شرکتهای تابعه آن نظیر شرکت ملی نفت ایران، شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، شرکت ملی گاز ایران، شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و سایر شرکتهای فرعی، تا سطح مدیران روابط عمومی، عزل شدند و اغلب افرادی که در صنعت نفت، تجربه کاری نداشتند و ناکارآمد بودند، از وزارت بازرگانی، شرکتهای خودروسازی و فروشگاه اتکا، یا گاهی از رتبه های بسیار پائین سازمانی صنعت نفت، به جای افراد عزل شده جایگزین شدند که نتیجه ی آن سبب شد تا تولید نفت و گاز به شدت کاهش پیدا کند. اقدامات سید مسعود میرکاظمی تعبیر کننده ی سونامی تغییرات نفتی بود.

سید مسعود میرکاظمی در راستای اجرای ماده ۵۳ قانون برنامه پنجم، مصوب مجلس شورای اسلامی و ادغام وزارت خانه های نفت و نیرو از وزارت نفت در اردیبهشت ۱۳۹۰ برکنار شد. پس از گذشت مدتی، وزارت نفت و نیرو با هم ادغام نشدند، از این رو تصمیم بر این شد تا سید مسعود میرکاظمی بار دیگر به وزارت نفت بازگردد ولی احمدی نژاد با چنین کاری مخالفت کرد. اندکی بعد، محمود احمدی نژاد، به عنوان وزیر نفت مشغول به فعالیت شد و با این کارش مسعود میرکاظمی را از وزارت نفت برکنار کرد. وقتی که مجلس با سرپرستی احمدی نژاد برای این وزارت خانه مهالفت کرد، شورای نگهبان در تاریخ ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۰ سرپرستی احمدی نژاد بر وزارت نفت را برخلاف اصل ۱۳۵ قانون اساسی تشخیص داد. در نهایت رستم قاسمی بجای محمود احمدی نژاد، بعنوان وزیر نفت به مجلس انتخاب شد. مجلس نیز تصدی وزارت نفت را با ۲۱۶ رأی موافق به قاسمی داد.

بیوگرافی سید مسعود میرکاظمی,سید مسعود میر کاظمی,سید مسعود میرکاظمی کیستصنعت نفت ایران در دوران مسئولیت سید مسعود میرکاظمی با تغییرات اساسی رو به رو شد

>> رئیس سازمان برنامه و بودجه:

در ۲۰ مرداد ماه ۱۴۰۰ سید مسعود میرکاظمی از سوی سید ابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم، به سمتهای جدیدی همچون معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه منصوب شد.

>> دوران سپاه پاسداران:

فعالیتهای سید مسعود میرکاظمی در دوران سپاه پاسداران عبارتند از:

- عضویت رسمی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از سال ۱۳۵۹

- مدیرعامل اتکا متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰

- مشاور وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴

تولید بنزین آلوده

در دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد در مجتمع های پتروشیمی ایران، بنزین آلوده ای تولید شد که در اثر آن در سال های اخیر هوای شهرهای بزرگ ایران با آلودگی شدیدی مواجه شد، به همین خاطر در خرداد ماه ۱۳۹۳ سه وکیل دادگستری به نام های پیمان حاج محمود عطار، علیرضا دقیقی و مصطفی ترک همدانی به خاطر دستور مستقیم سید مسعود میرکاظمی برای تولید این نوع بنزین سمی، از وی شکایت کردند.

عاقبت سید مسعود میرکاظمی در تاریخ ۹ شهریور ماه ۱۳۹۳ بعنوانِ وزیر نفت دولت محمود احمدی نژاد و نماینده فعلی مجلس ایران، به دادسرا احضار شد. براساس باور و عقیده ی منتقدان این طرح، گازهای خطرناک سرطان زا در اثر عوارض ناشی از مصرف این بنزین تولید شد و اسیب هایی به سلامت شهروندان وارد کرد. او طرح تولید بنزین را برای مقابله با تحریم احتمالی فروش بنزین به ایران، در مجمتع های پتروشیمی به اجرا گذاشته بود.

بازپرس شعبه ۱۵ دادسرای کارکنان دولت به رسیدگی از این شکایت پرداخت و این بازپرس در تاریخ ۲۱ خرداد ماه، کسانی چون نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی و سازمان محیط زیست را برای پاسخگویی و ارائه دلایلشان برای الوده بودن یا نبودن بنزین تولیدی پتروشیمی احضار کرد. اخیراً وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان محیط زیست درباره‌ی آلودگی بنزین تولیدی پتروشیمی، گزارش های خود را به دادسرا ارائه کرده اند.

برکناری مدیران صنعت نفت

صنعت نفت ایران در دوران مسئولیت مسعود میرکاظمی در وزارت نفت، از نظر مدیریتی با تغییرات اساسی رو به رو شد حتی استراتژیک ترین صنعت ایران در این دوران، شاهد این بود که مدیران غیرتخصصی وزارت بازرگانی، شرکتهای خودروسازی و فروشگاه اتکا در این بخش وارد شدند. سید مسعود میرکاظمی در وزارت نفت و شرکتهای ، اقدام به تشکیل هیئتی به نام کمیته انتصابات تابعه کرد که اعضای آن، مدیرانی بودند که در خارج از صنعت نفت بودند و چنین مدیرانی نسبت به استراتژیک ترین وزارت خانه کشور و مدیران فعال در آن هیچ اطلاعاتی نداشتند.

زندگینامه سید مسعود میرکاظمی,سمت های مسعود میرکاظمی,سید مسعود میرکاظمیسید مسعود میرکاظمی در وزارت نفت ، اقدام به تشکیل هیئتی به نام کمیته انتصابات تابعه کرد

میرکاظمی از سازمان برنامه و بودجه برکنار شد

علی بهادری جهرمی، روز سه شنبه - ۲۲ فروردین - در گفت و گوی تلویزیونی درباره جزییات تغییرات ایجاد شده در کابینه دولت سیزدهم عنوان کرد: مسعود میرکاظمی از ریاست سازمان برنامه‌ و بودجه برکنار و داوود منظور عهده‌دار سمت مذکور شد.

گردآوری: بخش بیوگرافی سرپوش

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
این آقا حتی نیاز نمیبینه به کسی بابت کارهای تخریبیش توضیح بده'آخرین دسته گلش هم مربوط به عدم واریز حقوق فرهنگیان قبل از عید بود که البته مقداری پول گدا شاد کن به حساب تین قشر زحمت کش و خویشتن دار واریز شد .واقعا دایما برای من سوال پیش میاد که چرا باید چند نفر دایما سمت عوض کنن با توجه به اینکه کارنامه قابل قبولی ندارند
اینکه در بیوگرافی امده علاوه بر بنزین سمی که تخصصی است به عنوان کسی که بیش از ۴۰ سال کارکرده بزرگترین اسیب به مملکت زمانی وارد می شود که افراد غیر متخصص و غیر مرتبط در حیطه شغلی که هیچ گونه تخصصی در ان ندارند حکم زده شود اگر اقای میر کاظمی در شرکت نفت این موارد را داشته باشد باید جوابگوی خداوند باشد ولی در خصوص افزایش حقوق کارکنان دولت اعلام کرد بیش از ۱۰ درصد باعث نقدینگی و نهایتا تورم است که کاملا درسته ولی یارانه ها جدید تولید نقدینگی در سطح ۷۲ میلیون نفر و در اخر باعث تورم نمی شود به نظر میاد یک بام دو هوا بهتره اقای دکتر کاظمی جهت تنویر افکار عمومی و شفاف سازی در یک برنامه زنده به کارکنان دولت توضیح بده ممنون
التماس دعا
از دیگر مباحث عدالتی در اردستان و زوارهآب شیرین داخل خانه است که احتمالا نیاز به باران دارد،پس تفکر و دعا کنید.مثلا در مهاباد اردستان با توجه به جمعیت و بروزرسانی در استخر سازس فکر می کنم نیاز به استخر و کلنگ زنی دارد،پس با توجه به این گفته ها و مسئله ی عدالت و جمعیت کل کشور را در نظر بگیرید.همچنین یکی از روستاهای زواره گاز ندارد......عدالت عدالت عدالت
مشاهده کامنت های بیشتر
ویژه سرپوش