پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۲۳۷۲
اخبار خودرو

تثبیت ستاره‌ها در خودروسازی ایران

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو,کیفیت خودرو داخلی

به گزارش دنیای اقتصاد، جدیدترین گزارش کیفی خودروهای داخلی در حالی اعلام شد که طبق آن، تنها یک تغییر در مقایسه با گزارش قبلی حاصل شده و روند کلی کیفیت خودروها (از جنبه کسب ستاره) تغییر خاصی را به خود نمی‌بیند.در این گزارش که از سوی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران منتشر شده و به خردادماه مربوط می‌شود، ۴۲ مدل خودرو سواری مورد ارزیابی کیفی قرار گرفته و با توجه به درجه کیفیت‌شان ستاره‌بندی شده‌اند.

 

حضور ۴۲ خودرو در ارزیابی کیفی خرداد ماه، یک رکورد در نوع خود به‌شمار می‌رود، چه آنکه تاکنون سابقه نداشته این تعداد خودرو داخلی در بوته نقد کیفی شرکت بازرسی قرار بگیرد. بر این اساس، گزارش کیفی خردادماه چند میهمان جدید را به خود می‌بیند که در این بین می‌توان به دانگ فنگ مونتاژی ایران‌خودرو، دناپلاس، ساینا و آریو در مدل اتوماتیک اشاره کرد.

 

در این گزارش نیز طبق روال ماه‌های گذشته، خودروهای تولید داخل در ۵ دسته «بالاتر از ۱۰۰ میلیون تومان»، «بین ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان»، «۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان»، «۲۵ تا ۵۰ میلیون تومان» و «زیر ۲۵ میلیون تومان» دسته‌بندی شده و بین یک تا چهار ستاره کیفی به‌دست آورده‌اند. شرکت بازرسی در گزارش جدید خود باز هم جزئیات مربوط به نمرات منفی خودروهای تولید داخل را اعلام نکرده تا دسترسی مشتریان به این اطلاعات جذاب همچنان قطع باشد.

 

هرچه هست، طبق اعلام شرکت بازرسی، تنها مدل J5 جک در مقایسه با گزارش قبلی با تغییر ستاره‌بندی مواجه شده و سایر محصولات از این جنبه ثبات داشته‌اند. در واقع با توجه به ملاک قرار دادن «ستاره‌بندی» می‌توان مدعی ثبات کیفیت خودروهای داخلی شد، حال آنکه این امکان وجود دارد که جزئیات کیفی خودروها با تغییراتی در مقایسه با گزارش قبلی مواجه شده باشد.

 

اما به سراغ آمار ارائه شده از سوی شرکت بازرسی برویم و ببینیم اوضاع ستاره‌بندی خودروهای داخلی در خردادماه به چه شکل بوده است. بر این اساس، در دسته خودروهای بالای ۱۰۰ میلیون تومان تنها با دو عضو یعنی مزدا۳ جدید و سوزوکی گرندویتارا روبه‌رو می‌شویم و هر دو آنها درست مانند گزارش قبلی دارای چهار ستاره کیفی هستند.

 

در گروه خودروهای ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون تومانی اما با چهار محصول مونتاژی مواجه می‌شویم و در این بین، سراتو به‌عنوان محصول شماره یک این گروه معرفی شده است. این خودرو که در سایپا مونتاژ می‌شود، دارای چهار ستاره کیفی است و در مقایسه با گزارش قبلی تغییری از جنبه ستاره‌بندی به خود نمی‌بیند.

 

همچنین هیوندایی i20 نیز که در بخش خصوصی به مونتاژ می‌رسد و دارای چهار ستاره کیفی است، در رده دوم نشسته و پشت‌سر آن نیز با یک محصول چینی به نام تیگو۵ مواجه می‌شویم. این خودرو مونتاژی سه ستاره کسب کرده و این در شرایطی است که هموطنش یعنی جک S5 دو ستاره را به خود می‌بیند. اما به گروه خودروهای ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومان برویم و ببینیم اوضاع ستاره‌ها در این گروه پر از محصولات چینی به چه شکل است. طبق گزارش اعلامی، صدرنشین این دسته هیوندایی i10 نام دارد که توانسته چهار ستاره کیفی کسب کند.

 

پس از این مونتاژی کره‌ای، با هفت محصول چینی مواجه می‌شویم که ظاهرا بهترین آنها آریزو۵ است. این خودرو دارای سه ستاره کیفی است، هرچند سه هموطن دیگرش در این گروه نیز همین تعداد ستاره را به‌دست آورده‌اند. چانگان CS35، برلیانس H330 و جک J5 سه خودرویی هستند که در گروه ۵۰ تا ۷۵ میلیون تومانی‌ها سه ستاره کیفی به‌دست آورده‌اند.

 

در این گروه اما یک خودرو دو ستاره و دو محصول تک‌ستاره نیز به چشم می‌آیند که اولی آریو اتومات نام دارد و تک‌ستاره‌ها را نیز لیفان X60 و ام‌وی‌ام ۵۵۰ شامل می‌شوند.اما نگاهی بیندازیم به دسته ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومانی‌ها که بیشترین خودروهای داخلی را در خود جای داده است. رده‌های اول تا ششم این گروه ۲۳ عضوی را در حالی اعضای خانواده تندر-۹۰ اشغال کرده‌اند که برخی از آنها چهار ستاره و برخی نیز سه ستاره‌اند.

 

شرکت بازرسی، ساندرو، تندر-۹۰ اتومات پلاس، تندر اتومات معمولی و پارس تندر با کسب چهار ستاره کیفی، رده‌های اول تا چهارم گروه ۲۵ تا ۵۰ میلیون تومانی را به‌دست آورده‌اند. این در حالی است که تندرهای معمولی پارس‌خودرو و ایران‌خودرو سه ستاره کیفی به‌دست آورده و در رده‌های پنجم و ششم جا خوش کرده‌اند. در گروه مورد بررسی اما چند خودرو سه ستاره دیگر نیز به چشم می‌آیند که در این بین، ظاهرا رانا اوضاع بهتری دارد. پس از رانا اما با آریو دنده معمولی روبه‌رو می‌شویم، خودرویی که همچنان در سایت بن رو مونتاژ می‌شود و باید دید پس از واگذاری این سایت به رنو، سرنوشت آنچه خواهد شد.

 

از آریو که بگذریم، پژو ۲۰۶ در هر دو مدل‌هاچ‌بک و صندوقدار خود نیز همچنان سه ستاره به‌شمار می‌روند، درست مانند دنا پلاس. این در حالی است که مدل معمولی دنا دو ستاره دارد و از این نظر با دیگر دو ستاره‌های گروه یعنی ام‌وی‌ام ۳۱۵ جدید و دانگ فنگ و سورن برابری می‌کند. در گروه تحت بررسی اما هشت خودرو تک‌ستاره نیز به چشم می‌آیند که به ترتیب عبارتند از پژو ۴۰۵ خراسان، پژو‌پارس، پارس تولید فارس، پارس تولیدی مازندران، سمند تبریز، ساینا، تیبا و ام‌وی‌ام مدل ۱۱۰.

 

کسب تنها یک ستاره توسط این خودروها در حالی است که در گروه زیر ۲۵ میلیون تومانی‌ها هم تمام اعضای آن تک‌ستاره به‌شمار می‌روند. در این گروه، تیبای معمولی صدرنشین است و پشت‌سر آن چهار مدل پراید به چشم می‌آید. طبق اعلام شرکت بازرسی، پراید ۱۱۱، پراید ۱۳۱ سایپا، پراید ۱۳۲ سایپا و پراید ۱۳۱ پارس‌خودرو دیگر اعضای تک‌ستاره گروه خودروهای زیر ۲۵ میلیون تومان هستند.

 

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش