MG cars-امجی کارز مخفف (موریس گاراژ) نام یک شرکت سازنده خودروهای اسپرت بریتانیایی است که در سال ۱۹۲۴ تأسیس شدهاست. در این مقاله اطلاعاتی دربارهی این شرکت خودرو سازی و معرفی برخی از ماشینهای آن را دنبال کنید.
MG cars-امجی کارز مخفف (موریس گاراژ) نام یک شرکت سازنده خودروهای اسپرت بریتانیایی است که در سال ۱۹۲۴ تأسیس شدهاست. پایه گذار این کمپانی Cecil Kimber از مهندسین و همچنین نماینده فروش محصولات Morris Motors در شهر آکسفورد، بود که بعدها سمتش به مدیر ارشد فروش موریس موتورز ارتقا یافت.
مدت زمان کوتاهی به طول انجامید تا MG از یک تولید کننده خودرو در مقیاس کوچک در اطراف آکسفورد انگلستان در دهه ۲۰ به یک تولید کننده پیشرو در زمینه تولید خودرو های اسپرت در سطح جهانی تبدیل شود. این شرکت بیشتر بخاطر شکل خودروهای روباز و دو سرنشینه اش مشهور است اما این شرکت علاوه بر آنها محصولاتی بی نظیر در قالب سدان و کوپه نیز تولید نموده است.
شرکت ام جی مالکان فراوانی داشته که آخرین آنها شرکت چینی Nanjing Automobile بود که سهام آنرا در سال ۲۰۰۵ خرید؛ البته خود این شرکت چینی هم سال ۲۰۰۷ توسط شرکت صنایع خودروسازی شانگهای یا اصطلاحا SAIC خریداری شد و تا به امروز نیز MG تحت مدیریت آن درحال فعالیت است.
مالکین ام جی
۱۹۳۵-۱۹۲۳ ام جی کارز
۱۹۵۲-۱۹۳۵ شرکت نافیلد
۱۹۶۷-۱۹۵۲ شرکت بریتیش موتور
۱۹۶۸-۱۹۶۷ هولدینگ بریتیش موتور
۱۹۷۵-۱۹۶۸ شرکت بریتیش لیلاند موتور
۱۹۷۵-۱۹۸۶ بریتیش لیلاند
۱۹۸۸-۱۹۸۶ گروه روور
۱۹۸۸-۱۹۹۴ بریتیش ایرواسپیس
۱۹۹۴-۲۰۰۰ ب ام و
۲۰۰۰-۲۰۰۶ گروهام جی روور
مالک فعلی گروه خودروسازی سیک
معرفی برخی از خودروهای MG
ام جی ۵۵۰
MG 550 در سال ۲۰۰۸ معرفی شد . از مشخصات فنی این خودرو میتوان به موتور آن که ۱۸۰۰ سی سی حجم دارد و ۱۶۰ اسب بخار قدرت نیز تولید میکند، اشاره کرد. پشت فرمان این خودروی چهار سیلندر میتوان سرعت ۲۰۵ کیلومتر بر ساعت را تجربه کرد و در عرض ۸/۱۰ ثانیه به شتاب ۱۰۰ کیلومتر رسید.
همچنین MG 550 دارای گیربکس پنج دنده به صورت اتوماتیک با قابلیت تعویض به صورت دستی است.این خودرو دارای باک بنزینی ۷۰ لیتری است که در هر ۱۰۰ کیلومتر سیکل ترکیبی ۱/۸ لیتر بنزین می سوزاند .
- خودرو ام جی GT
موتور امجی جی تی ۱۴۹۸ سیسی حجم دارد و از تکنولوژی توربوشارژ و تزریق مستقیم سوخت بهره میبرد. در نتیجه بیشینه توان این موتور به ۱۲۷ اسب بخار در دور موتور ۵۵۰۰ دور بر دقیقه میرسد. حداکثر گشتاور این خودرو به ۲۱۰ نیوتن متر میرسد و این بیشینه گشتاور در بازه دور موتور ۲۰۰۰ تا ۴۴۰۰ دور بر دقیقه به دست میآید.
طبق اعلام امجی، شتاب صفر تا صد این خودرو با این مشخصات، ۹.۸ ثانیه است و این شتاب را تا سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت ادامه میدهد.
گیربکس ۶ دنده اتوماتیک، GT با بهرهوری بالا و زمان تعویض دنده کمتر از ۰.۲ ثانیه قرار دارد که در کنار سیستم استارت/استاپ هوشمند، مصرف سوخت این کوپه را در سیکل ترکیبی به ۷.۵ لیتر در هر صد کیلومتر میرساند.
این خودرو از لحاظ ایمنی با دارا بودن آپشن های از جمله ۶ ایربگ، ABS, EBD, BA, CBC, VCS MSR, TCS, HAS و TPMS در رده خودروهای مطمئن قرار دارد.
امکانات رفاهی این خودرو شامل چراغهای جلو هالوژن، چراغهای LED روشنایی روز، نور دو رنگ پسزمینه داشبورد، پدالهای آلومینیومی، صندلیهای چرمی، سیستم بازیافت نیروی ترمز،تهویه مطبوع اتوماتیک، فیلتر گرده، خروجی تهویه عقب، تنظیم دستی صندلی راننده در ۶ جهت و تنظیم دستی صندلی کمکراننده در ۴ جهت، پرکننده گودی کمر راننده بهصورت دستی،
فرمان چرمی چندکاره، پدال شیفتر، کروز کنترل، چراغهای اتوماتیک، سیستم همراهی تا منزل، برف پاک کنهای AERO، گرمکننده آینههای جانبی، سانروف برقی، پنجرههای برقی عقب و جلو، صندلیهای عقب تاشو، چراغ مطالعه عقب، سنسورهای پارک عقب، دوربین پارک عقب به همراه راهنمای پویا، سیستم صوتی با نمایشگر ۷ اینچی لمسی، سیستم هندزفری بلوتوث، ورودی USB و AUXو ۶ بلندگو است.
- ام جی GS مدل سال ۲۰۱۷
خودروی شاسی بلند ام جی GS برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ و در نمایشگاه خودروی شانگهای چین به معرض نمایش عمومی درآمد. این خودرو طراحی مشترکی از دو بخش این کمپانی در دو کشور انگلستان و چین بوده که با نظارت مستقیم طراح مشهور این شرکت، آنتونی ویلیامز کنی (Anthony Williams Kenney) تولید شده است.
تیپ های مختلف ام جی GS
ام جی GS در بازارهای جهانی خودرو در سه تیپ مختلف و تجهیزات و امکانات متفاوت به مشتریان عرضه می گردد. این تیپ ها عبارتند از:
تیپ پایه Explorer
تیپ Excite
تیپ Exclusive
تیپ Exclusive با جعبه دنده DCT
موتور و پیشرانه ام جی GS
ام جی GS مدل سال ۲۰۱۷ میلادی مجهز به دو پیشرانه بنزینی ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری و ۴ سیلندر ۲.۰ لیتری بوده که با تجهیز به سیستم توربوشارژ توانایی های دینامیکی بالایی را از خود به نمایش می گذارند.
تجهیزات کمکی رانندگی ام جی GS
سیستم کنترل پایداری الکتریکی (ESP)
سیستم کنترل ترمز در هنگام عبور از پیچ ها (CBC)
سیستم کمکی ترمز الکتریکی (EBA)
ترمز دستی الکتریکی (EPB)
سیستم کنترل خودرو در سراشیبی (HDC)
سیستم تهویه مطبوع با دریچه های مجزا برای سرنشینان صندلی های ردیف دوم
سیستم ورود و استارت بدون نیاز به کلید (Keyless)
گردآوری: بخش خودروی سرپوش
- 17
- 4