به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از slashgear، غول خودروسازی ژاپنی سوزوکی با SkyDrive دست به دست هم داده تا خودرو های پرنده را به بازار عرضه کنند. مشارکت سوزوکی به آن اجازه می دهد تا در توسعه و تحقیق در مورد مکانیک خودرو های پرنده، ساخت و تجاری سازی وسایل نقلیه هوایی موسوم به هواپیما های برخاست و فرود عمودی الکتریکی (eVTOL) شرکت کند.
از سوی دیگر، SkyDrive قبلاً پرواز های آزمایشی سرنشین دار چنین وسایل نقلیه ای را انجام داده است و تصمیم دارد تا سال ۲۰۲۵ یک خودروی پرنده در منطقه خلیج اوزاکا راه اندازی کند. نکته کلیدی دیگر از این اعلامیه این است که سوزوکی هند را برای توسعه بازار هدف قرار داده است، کشوری که در آن خودرو های الکتریکی هنوز در مراحل اولیه پذیرش هستند.
در چند سال گذشته، سرمایه گذاری ها برای استارت آپ های تاکسی هوایی در سطح جهان انجام شده است، ولی ژاپن امکان دارد جلوتر از رقبا باشد و این بیشتر به حمایت مناسب دولت از چنین بلندپروازی هایی مربوط می شود. طبق نقشه راهی که توسط وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن (METI) و وزارت زمین، زیرساخت، حمل و نقل و گردشگری (MLIT) ترسیم شده است، تجارت تاکسی های پرنده در سال ۲۰۲۳ آغاز می شود. با این حال، نه سوزوکی و نه شریک آن جزئیات بیشتری در مورد این برنامه ها به اشتراک نگذاشته اند.
برنامه سایر شرکت ها برای تولید خودرو پرنده
اهداف سوزوکی در مقایسه با خودرو های پرنده قطعا نشانه مثبتی برای صنعت است، ولی در شرکت هاي دیگر نیز سرعت کار ها افزایش یافته است. در اوایل این ماه، شرکتی در اسلواکی AeroMobil AM NEXT را به بازار عرضه کرد که این شرکت ادعا می کند اولین تاکسی پرنده چهار نفره جهان است.
این وسیله نقلیه که شبیه ترکیبی از یک ابرخودرو و یک هواپیمای سبک بنظر میرسد، برای عرضه رسمی در سال ۲۰۲۷ برنامه ریزی شده است. شرکت تولید کننده این خودرو می گوید که سرویس تاکسی پرنده می تواند از حالت جاده به پیکربندی هوایی در تنها سه دقیقه تبدیل شود و بالعکس همچنین این وسیله مسافران را تا مسافت ۵۰۰ مایلی حمل می کند.
مقامات اسلواکی همچنین به خودروی پرنده ای به نام AirCar که توسط شرکتی به نام Klein Vision ساخته شده است، چراغ سبز نشان دادند. این وسیله که با موتور BMW کار می کند، میتواند در یک پنجره تنها دو دقیقه تغییر شکل دهد. استارت آپ سوئدی Jetson Aero نیز در اوایل این ماه جتسون وان را به نمایش گذاشت و وعده تحویل در اوایل سال آینده را داد. این مدل اخیر بیشتر شبیه یک پهپاد سرنشین دار با رویکرد طراحی بدون سرنشین است تا ماشین های پرنده شیک که توسط فیلم های علمی تخیلی وعده داده شده است.
رنو همچنین با استودیوی طراحی The Arsenale مستقر در میامی برای ایجاد یک ماشین پرنده واقعی به نام Air۴ همکاري کرد. در مورد بازار ها و تحولات مرتبط، نیکی آسیا گزارش می دهد که ایالات متحده و چین بزرگترین دارندگان پتنت در زمینه فناوری خودرو های پرنده هستند.
- 14
- 3