دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۵۰۷۰۰۰۵۲

گلکسی نوت ۷ در برابر گلکسی اس ۷ اج ؛ مقایسه‌ی پرچمداران خمیده‌ی سامسونگ

شاید هیچ‌کسی تصور نمی‌کرد گوشی‌های سری گلکسی نوت سامسونگ محبوبیتی تا این اندازه پیدا کنند. اما دیشب کره‌ای‌ها در مراسم Unpacked خود دست به معرفی ششمین عضو از خانواده نوت، یعنی گلکسی نوت ۷ (Galaxy Note 7) زدند و آن را به نمایشگری خمیده در دو طرف مجهز کردند. اینک قصد داریم با مقایسه گلکسی نوت ۷ با اس ۷ اج (Galaxy S7 Edge) به بررسی تفاوت‌ها و شباهت‌های این دو اسمارت‌فون بپردازیم.

برای اولین بار و در سپتامبر سال ۲۰۱۴، شاهد معرفی اسمارت‌فونی با نمایشگر خمیده در یک طرف موسوم به گلکسی نوت اج (Galaxy Note Edge) بودیم که همزمان با نسل چهارم سری گلکسی نوت رونمایی شد. سامسونگ سعی در کارآمد نشان دادن لبه خمیده نوت اج داشت و با درنظر گرفتن امکانات گوناگونی برای آن نظیر نمایش مخاطبین، نمایش برنامه‌های منتخب و انبوهی از موارد کم استفاده دیگر به ترغیب کاربران برای خرید نوت اج پرداخت.

 

سال گذشته نیز شاهد معرفی گلکسی اس ۶ اج پلاس (Galaxy S6 Edge plus) در کنار گلکسی نوت ۵ (Galaxy Note 5)، با نمایشگر ۵.۷ اینچی اما بدون قلم S Pen بودیم. بدین ترتیب سامسونگ برای نوت ۵ هیچ مدلی با نمایشگر خمیده در نظر نگرفت و اگر خواهان اسمارت‌فون قدرتمند سامسونگی بودید، راهی جز انتخاب گلکسی اس ۶ اج پلاس نداشتید. اما امسال برخلاف سال‌های پیشین، سامسونگ تنها نسخه خمیده گلکسی نوت ۷ را معرفی نمود و دیگر خبری از نسخه فلت این فبلت نیست. به نظر می‌رسد کره‌ای‌ها از همان ابتدا به عرضه تلفن‌های هوشمند با نمایشگر خمیده علاقه زیادی داشته‌اند و طی دو سال گذشته با معرفی دو نوع از پرچمداران خود (نسخه فلت و نسخه خمیده) سعی در راضی نگه داشتن تمامی کاربران و عادت دادن آن‌ها به نمایشگرهای خمیده در موبایل‌های پرچمدار خود داشته‌اند و امسال، تنها گزینه پیش رو برای کاربر، نسخه خمیده این اسمارت‌فون است.

 

 

در اولین نگاه، ظاهر هردو موبایل بسیار شبیه به یکدیگر جلوه می‌کند، به طرزی که تشخیص آن‌ها از جلو قدری دشوار است. گویی هردو از یک چشمه نشات می‌گیرند اما اختلاف اندازه، آن‌ها را از یکدیگر متمایز ساخته است. اگر کمی دقیق‌تر شویم، طراحی نوت ۷ را کمی مستطیلی‌تر و با گوشه‌های تیز تر نسبت به گلکسی اس ۷ اج خواهیم یافت.

 

هنگامی که دو دستگاه را به پشت برمی‌گردانیم، اختلاف میزان شیب لبه بدنه گلکسی نوت ۷ در برابر گلکسی اس ۷ کاملا مشهود است و این کاهش خمیدگی به ارگونومی و طراحی متقاون پرچمدار جدید سامسونگ کمک شایانی می‌کند.

 

بهتر است نگاهی به زیر دو دستگاه بیاندازیم. محل قرارگیری جگ ۳.۵ میلی‌متری هدفون، درگاه USB، میکروفن، بلندگو و حتی نوارهای پلاستیکی مربوط به آنتن‌دهی دقیقا در مکان‌های مشابهی قرار دارند. اما مهم‌ترین نقطه تفاوت آن‌ها استفاده از درگاه USB-C جدید در گلکسی نوت ۷ در مقابل پورت microUSB گلکسی اس ۷ اج محسوب می‌شود که تاکنون در هیچ‌یک از محصولات سامسونگ ندیده بودیم. واضح است که به دلیل امکان اتصال کابل از هر دو جهت و انتقال اطلاعات و انرژی بسیار سریع‌تر پورت USB-C در مقابل microUSB، برتری با نوت ۷ خواهد بود.

 

زیر نمایشگر هردو تلفن هوشمند از سخت افزار کاملا مشابهی استفاده شده است. پردازنده اگزینوس ۸۸۹۰ در کنار ۴ گیگابایت حافظه رم عملکرد پردازشی بی بدیلی برای هردو گوشی رقم می‌زند و حتی سنگین‌ترین اپلیکیشن‌های اندروید را به راحتی به اجرا در خواهد آورد. همچنین دوربین ۱۲ مگاپیکسلی هر دو نماینده چشم بادامی‌ها با استفاده از بهترین تکنولوژی‌ها به ثبت تصاویر با کیفیت و لحظات به یاد ماندنی می‌پردازند.

 

اگر بخواهیم واقع‌بین باشیم، اختلاف اندازه دو موبایل بسیار کم است. گلکسی نوت ۷ با صفحه نمایش ۵.۷ اینچی و گلکسی اس ۷ اج با صفحه نمایش ۵.۵ اینچی با پنل AMOLED روانه بازار می‌شوند و هردوی آن‌ها از رزولوشن ۱۴۴۰×۲۵۶۰ (کواد اچ دی) برخوردارند. در مقایسه گلکسی نوت ۷ با اس ۷ اج ، ابعاد نوت ۷ با تغییرات اندکی همراه شده است، نوت ۷ با ابعاد ۱۵۳.۵×۷۳.۹×۷.۹ mm و اس ۷ اج با ابعاد ۱۵۰.۹×۷۲.۶×۷.۷ mm توسط مهندسان سامسونگ طراحی و ساخته شده‌اند و جدیدترین پرچمدار سامسونگ ۰.۲ میلی‌متر ضخیم‌تر از اس ۷ اج است.

 

همچنین باتری گلکسی نوت ۷ در برابر گلکسی اس ۷ اج با پسرفت جزئی روبرو شده است. هم اکنون اس ۷ اج با باتری ۳۶۰۰ میلی آمپری به فروش می‌رسد اما نوت ۷ با ۱۰۰ میلی آمپر گنجایش باتری کمتر (۳۵۰۰ میلی آمپر) به فروش خواهد رسید. با توجه به ضخامت بیشتر در مقایسه گلکسی نوت ۷ با اس ۷ اج ، انتظار کمتر بودن ظرفیت باتری نوت ۷ را نداشتیم؛ اما نمی‌توان حضور قلم S Pen را نامربوط به کمتر بودن ظرفیت باتری نوت ۷ دانست. هر دو اسمارت‌ فون از فناوری شارژ سریع (Fast Charging) و شارژ بی‌سیم به خوبی پشتیبانی به عمل می‌آورند.

 

شاید بتوان ملموس‌ترین برتری فبلت جدید سامسونگ در مقایسه گلکسی نوت ۷ با اس ۷ اج را بدنه ضدآب آن توصیف کرد. سامسونگ موفق به دریافت گواهینامه IP68 برای نوت ۷ شده است که این خصوصیت در هیچ‌یک از برادران بزرگ‌تر نوت ۷ مشاهده نمی‌شود. همچنین استایلوس S Pen نیز با طراحی ضدآب همراه گشته و حالا کاربر قادر به استفاده از تلفن هوشمند خود حتی زیر آب و با در دست داشتن قلم گشته است. همانطور که می‌دانید، صفحات لمسی خازنی در مقابل آب از کار می‌افتند و عملکرد بسیار بدی را از خود به نمایش می‌گذارند اما مهندسان چشم بادامی سئول توانسته‌اند نه تنها صفحه نمایش، بلکه قلم آن را نیز در برابر نفوذ آب مقاوم سازند.

 

این خصوصیت برای نوت ۷ یک برگ برنده محسوب می‌شود، چرا که مهم‌ترین رقیب آن، آیفون ۶ اس پلاس (iPhone 6s Plus) در برابر آب آسیب پذیر است.

 

انتخاب گزینه برتر بین دو موبایل مطرح، کاری دشوار جلوه می‌کند. اما با در نظر گرفتن سنسور اسکنر عنبیه چشم نوت ۷، انتخاب کمی آسان‌تر می‌شود. این حسگر با انتشار اشعه اینفرارد به اسکن عنبیه چشم کاربر می‌پردازد و کاربر می‌تواند با استفاده از آن قفل دستگاه را باز کند. اختلاف ناچیز ظرفیت باتری در مقایسه گلکسی نوت ۷ با اس ۷ اج را نمی‌توان به عنوان نقطه ضعف این گوشی در برابر اس ۷ اج در نظر گرفت. اما بدنه ضدآب، نرم‌افزار به‌روز‌تر و سنسور اسکن عنبیه چشم ورق را به سمت نوت ۷ برمی‌گرداند.

 

با این وجود، انتخاب بین این دو اسمارت‌فون بیشتر به سلیقه افراد بازمی‌گردد و میزان استفاده از قلم S Pen و میزان هزینه‌ای که کاربران حاضر به پرداخت آن هستند، از جمله عواملی محسوب می‌شوند که در انتخاب یکی از این دو اسمارت‌فون‌ دخیل هستند.

 

آیا شما گلکسی نوت ۷ را به گلکسی اس ۷ اج ترجیح می‌دهید؟ نظر خود را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

 

 

 

  • 21
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش