چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۸۰۳۰۰۰۰۲

آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو در برابر رقبا

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر
جدیدترین گوشی‌های آنر یعنی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو چه تفاوت‌هایی با رقبایی نظیر وان‌پلاس ۷ پرو و گلکسی اس ۱۰ ای دارند؟ 

آنر همان‌طور که پیش‌تر وعده داده بود، نهایتا ساعاتی پیش با برگزاری مراسمی اختصاصی در شهر لندن، گوشی‌های جدیدش را رونمایی کرد. دو محصول جدید، آنر ۲۰ (Honor 20) و آنر ۲۰ پرو (Honor 20 Pro) نام دارند و ضمن بهره‌مندی از مشخصاتی در حد و اندازه‌ی پرچمداران سایر شرکت‌ها، دارای قیمتی بسیار رقابتی هستند.

 

مورد مهمی که در نگاه اول تاحد زیادی جلب‌توجه می‌کند، قیمت گوشی‌های جدید آنر است. درضمن محصولات جدید زیربرند شناخته‌شده‌ی هواوی، سخت‌افزار بسیار خوبی دارند و می‌توانند به‌راحتی از پس انجام هر کاری بر بیایند. آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو که شاید استفاده از لفظ پرچم‌دار برای هردوی آن‌ها کار درستی باشد، به نمایشگر ۶.۲۶ اینچ از نوع LCD با وضوح مشابه‌هم (۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) مجهز شده‌اند؛ این نمایشگرها نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ را ارائه می‌دهند.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

این درحالی است که وان‌پلاس ۷ پرو به‌عنوان یکی از جدی‌ترین رقبای این گوشی‌ها، به نمایشگر باکیفیتی از نوع Fluid AMOLED با اندازه‌ی ۶.۶۷ اینچ و وضوح بالا مجهز شده است و قطعا در بین تمامی گوشی‌های حاضر در این مقایسه، بهترین عملکرد را از این لحاظ از خود نشان می‌دهد. از طرفی رقبایی همچون گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰ و آیفون ۱۰ آر را داریم که هریک به‌نوبه‌ی خود از نمایشگری باکیفیت بهره می‌گیرند. جدای از آیفون ۱۰ آر، دیگر رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو به نمایشگرهایی با پنل OLED مجهز شده‌اند که توجه به این موضوع، اهمیت دارد.

 

بهره‌مندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از جدیدترین نسخه‌ی اندروید موسوم به اندروید ۹ پای، امری اجتناب‌ناپذیر به‌نظر می‌رسید. این دو گوشی همچون تمامی رقبای اندرویدی‌شان از آخرین نسخه‌ی اندروید استفاده می‌کنند. درضمن بهره‌مندی آن‌ها از تراشه‌ی قدرتمند کرین ۹۸۰ های‌سیلیکون، این نوید را می‌دهد که آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از پس پردازش هر آنچه که فکرش را بکنید بر می‌آیند. تمامی گوشی‌های حاضر در این مقایسه، تراشه‌های قدرتمندی دارند و تنها ایراد را می‌توان به پیکسل ۳ به‌دلیل داشتن اسنپدراگون ۸۴۵ گرفت. گرچه این تراشه، همچنان تراشه‌ی قدرتمندی است؛ اما فراموش نکنیم که رقبای اندرویدی آن به جدیدترین مدل اسنپدراگون و البته کرین مجهز شده‌اند. 

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو در حالت پیش‌فرض به‌ترتیب ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه‌ی داخلی دارند که در نگاه اول برای بسیاری از کاربران، کاملا کافی به‌نظر می‌رسد. اما شاید برای برخی افراد، نبود اسلات کارت حافظه، نکته‌ای منفی باشد. از بین رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو، تنها گلکسی اس ۱۰ ای و هواوی پی ۳۰ هستند که امکان ارتقای حافظه‌ی داخلی آن‌ها ازطریق کارت حافظه وجود دارد؛ سایر مدل‌ها، از این امکان برخوردار نیستند.

 

اما به یکی از مهم‌ترین بخش‌های مقایسه می‌رسیم. آنر ۲۰ پرو پرچمداری است که با تمرکز ویژه بر دوربین معرفی شده و در نگاه اول حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. گرچه برای اظهارنظر دقیق در این زمینه باید منتظر ورود این گوشی به ایران و بررسی عمیق آن توسط کارشناسان‌مان بمانیم، اما این را باید گفت که دوربین آنر ۲۰ و به‌خصوص ۲۰ پرو حداقل روی کاغذ، بسیار توانمند هستند. 

 

آنر ۲۰ همچون برادر بزرگ‌ترش دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی دارد و این دو گوشی درکنار هواوی پی ۳۰ از این حیث، برترین‌های این مقایسه محسوب می‌شوند. اما ماجرا به‌هنگام دانستن مشخصات دوربین اصلی جالب‌تر می‌شود. آنر ۲۰ دوربین اصلی سه‌گانه با حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی دارد. دوربین ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به لنز فوق‌عریض و دوربین ۲ مگاپیکسلی مجهز به لنز ماکرو است. فایده‌ی لنز ماکرو این است که با دوربین آنر ۲۰ می‌توان از فاصله‌ی بسیار نزدیکی به تصویربرداری از سوژه‌ها پرداخت. از طرفی مدل ۲۰ پرو، به چهار دوربین ۴۸، ۱۶، ۸ و ۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. مشخصات حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی تقریبا همانند آنر ۲۰ است؛ از طرفی دوربین ۸ مگاپیکسلی این گوشی لنز تله‌فوتو دارد.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

اکثر رقبای این دو گوشی نیز دوربین‌های توانمندی دارند. مثلا دوربین سه‌گانه‌ی وان‌پلاس ۷ پرو، دست‌کمی از دوربین آنر ۲۰ ندارد؛ یا اینکه پیکسل ۳ با وجود بهره‌مندی از تنها یک دوربین اصلی، در عمل به‌هنگام ثبت تصاویر، به‌شدت عملکرد خوبی نشان می‌دهد.

 

آنر ۲۰ و ۲۰ پرو هردو جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون دارند و از این حیث بهتر از گوشی‌هایی نظیر وان‌پلاس ۷ پرو به‌نظر می‌رسند؛ البته با درنظرگرفتن همه‌گیر شدن هدفون‌های بی‌سیم و البته وجود انواع کابل‌های مبدل، نمی‌توان نبود جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون در گوشی‌های هوشمند را نقطه‌ضعف بزرگی به‌شمار بیاوریم. دیگر اینکه آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو به‌ترتیب باتری‌هایی با ظرفیت ۳٬۷۵۰ و ۴٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعت دارند؛ نکته‌ی مهم، پشتیبانی این باتری‌ها از فناوری شارژ سریع است.

 

آنر20,آنر20پرو,گوشی آنر

باوجود بهره‌مندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از سخت‌افزار قدرتمند، نباید از خاطر ببریم که این گوشی‌ها همچنان از جوانبی نظیر نمایشگر با پرچمداران تازه‌نفس بازار تفاوت دارند. با درنظرگرفتن این موضوع و البته قیمت ۵۰۰ و ۶۰۰ یورویی این دو گوشی (به‌ترتیب) تصمیم گرفتیم این دستگاه‌ها را با قوی‌ترین مدل پرچمداران دیگر شرکت‌ها مقایسه نکنیم، البته دراین‌میان از وان‌پلاس ۷ پرو فاکتور بگیرید. پس این شما و این مقایسه‌ی عمیق آنر ۲۰ و ۲۰ پرو با وان‌پلاس ۷ پرو، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰، شیائومی می ۹، آیفون ۱۰ آر و گوگل پیکسل ۳.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش