آنر همانطور که پیشتر وعده داده بود، نهایتا ساعاتی پیش با برگزاری مراسمی اختصاصی در شهر لندن، گوشیهای جدیدش را رونمایی کرد. دو محصول جدید، آنر ۲۰ (Honor 20) و آنر ۲۰ پرو (Honor 20 Pro) نام دارند و ضمن بهرهمندی از مشخصاتی در حد و اندازهی پرچمداران سایر شرکتها، دارای قیمتی بسیار رقابتی هستند.
مورد مهمی که در نگاه اول تاحد زیادی جلبتوجه میکند، قیمت گوشیهای جدید آنر است. درضمن محصولات جدید زیربرند شناختهشدهی هواوی، سختافزار بسیار خوبی دارند و میتوانند بهراحتی از پس انجام هر کاری بر بیایند. آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو که شاید استفاده از لفظ پرچمدار برای هردوی آنها کار درستی باشد، به نمایشگر ۶.۲۶ اینچ از نوع LCD با وضوح مشابههم (۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل) مجهز شدهاند؛ این نمایشگرها نسبت تصویر ۱۹.۵:۹ را ارائه میدهند.
این درحالی است که وانپلاس ۷ پرو بهعنوان یکی از جدیترین رقبای این گوشیها، به نمایشگر باکیفیتی از نوع Fluid AMOLED با اندازهی ۶.۶۷ اینچ و وضوح بالا مجهز شده است و قطعا در بین تمامی گوشیهای حاضر در این مقایسه، بهترین عملکرد را از این لحاظ از خود نشان میدهد. از طرفی رقبایی همچون گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰ و آیفون ۱۰ آر را داریم که هریک بهنوبهی خود از نمایشگری باکیفیت بهره میگیرند. جدای از آیفون ۱۰ آر، دیگر رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو به نمایشگرهایی با پنل OLED مجهز شدهاند که توجه به این موضوع، اهمیت دارد.
بهرهمندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از جدیدترین نسخهی اندروید موسوم به اندروید ۹ پای، امری اجتنابناپذیر بهنظر میرسید. این دو گوشی همچون تمامی رقبای اندرویدیشان از آخرین نسخهی اندروید استفاده میکنند. درضمن بهرهمندی آنها از تراشهی قدرتمند کرین ۹۸۰ هایسیلیکون، این نوید را میدهد که آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از پس پردازش هر آنچه که فکرش را بکنید بر میآیند. تمامی گوشیهای حاضر در این مقایسه، تراشههای قدرتمندی دارند و تنها ایراد را میتوان به پیکسل ۳ بهدلیل داشتن اسنپدراگون ۸۴۵ گرفت. گرچه این تراشه، همچنان تراشهی قدرتمندی است؛ اما فراموش نکنیم که رقبای اندرویدی آن به جدیدترین مدل اسنپدراگون و البته کرین مجهز شدهاند.
آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو در حالت پیشفرض بهترتیب ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی داخلی دارند که در نگاه اول برای بسیاری از کاربران، کاملا کافی بهنظر میرسد. اما شاید برای برخی افراد، نبود اسلات کارت حافظه، نکتهای منفی باشد. از بین رقبای آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو، تنها گلکسی اس ۱۰ ای و هواوی پی ۳۰ هستند که امکان ارتقای حافظهی داخلی آنها ازطریق کارت حافظه وجود دارد؛ سایر مدلها، از این امکان برخوردار نیستند.
اما به یکی از مهمترین بخشهای مقایسه میرسیم. آنر ۲۰ پرو پرچمداری است که با تمرکز ویژه بر دوربین معرفی شده و در نگاه اول حرفهای زیادی برای گفتن دارد. گرچه برای اظهارنظر دقیق در این زمینه باید منتظر ورود این گوشی به ایران و بررسی عمیق آن توسط کارشناسانمان بمانیم، اما این را باید گفت که دوربین آنر ۲۰ و بهخصوص ۲۰ پرو حداقل روی کاغذ، بسیار توانمند هستند.
آنر ۲۰ همچون برادر بزرگترش دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی دارد و این دو گوشی درکنار هواوی پی ۳۰ از این حیث، برترینهای این مقایسه محسوب میشوند. اما ماجرا بههنگام دانستن مشخصات دوربین اصلی جالبتر میشود. آنر ۲۰ دوربین اصلی سهگانه با حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی دارد. دوربین ۱۶ مگاپیکسلی مجهز به لنز فوقعریض و دوربین ۲ مگاپیکسلی مجهز به لنز ماکرو است. فایدهی لنز ماکرو این است که با دوربین آنر ۲۰ میتوان از فاصلهی بسیار نزدیکی به تصویربرداری از سوژهها پرداخت. از طرفی مدل ۲۰ پرو، به چهار دوربین ۴۸، ۱۶، ۸ و ۲ مگاپیکسلی مجهز شده است. مشخصات حسگرهای ۴۸، ۱۶ و ۲ مگاپیکسلی تقریبا همانند آنر ۲۰ است؛ از طرفی دوربین ۸ مگاپیکسلی این گوشی لنز تلهفوتو دارد.
اکثر رقبای این دو گوشی نیز دوربینهای توانمندی دارند. مثلا دوربین سهگانهی وانپلاس ۷ پرو، دستکمی از دوربین آنر ۲۰ ندارد؛ یا اینکه پیکسل ۳ با وجود بهرهمندی از تنها یک دوربین اصلی، در عمل بههنگام ثبت تصاویر، بهشدت عملکرد خوبی نشان میدهد.
آنر ۲۰ و ۲۰ پرو هردو جک ۳.۵ میلیمتری هدفون دارند و از این حیث بهتر از گوشیهایی نظیر وانپلاس ۷ پرو بهنظر میرسند؛ البته با درنظرگرفتن همهگیر شدن هدفونهای بیسیم و البته وجود انواع کابلهای مبدل، نمیتوان نبود جک ۳.۵ میلیمتری هدفون در گوشیهای هوشمند را نقطهضعف بزرگی بهشمار بیاوریم. دیگر اینکه آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو بهترتیب باتریهایی با ظرفیت ۳٬۷۵۰ و ۴٬۰۰۰ میلیآمپرساعت دارند؛ نکتهی مهم، پشتیبانی این باتریها از فناوری شارژ سریع است.
باوجود بهرهمندی آنر ۲۰ و آنر ۲۰ پرو از سختافزار قدرتمند، نباید از خاطر ببریم که این گوشیها همچنان از جوانبی نظیر نمایشگر با پرچمداران تازهنفس بازار تفاوت دارند. با درنظرگرفتن این موضوع و البته قیمت ۵۰۰ و ۶۰۰ یورویی این دو گوشی (بهترتیب) تصمیم گرفتیم این دستگاهها را با قویترین مدل پرچمداران دیگر شرکتها مقایسه نکنیم، البته دراینمیان از وانپلاس ۷ پرو فاکتور بگیرید. پس این شما و این مقایسهی عمیق آنر ۲۰ و ۲۰ پرو با وانپلاس ۷ پرو، سامسونگ گلکسی اس ۱۰ ای، هواوی پی ۳۰، شیائومی می ۹، آیفون ۱۰ آر و گوگل پیکسل ۳.
- 12
- 4