چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۲۰ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۱۱۳۱۶
موبایل و تبلت

گوشی‌های سری گلکسی S23 سامسونگ معرفی شدند

گلکسی اس 23,گوشی‌های سری گلکسی S23 سامسونگ
سامسونگ از گوشی های سری گلکسی S23 رونمایی کرد.

بعد از یک سال انتظار، درست در زمانی که مدتها قبل تعیین شده بود، سامسونگ از گوشی های سری گلکسی S23 رونمایی کرده است. محصولاتی که در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا قرار است به مدت یک سال بعنوان پرچم داران این شرکت کره ای در بازار با سایر گوشی ها رقابت کنند.

گوشی های سری گلکسی S23 با بهره مندی از یک سری قابلیت جذاب در مقایسه با نسل گذشته، از بهترین پرچم دارانی محسوب میشوند که سامسونگ تا به حال رونمایی و راهی بازار کرده است. روی کاغذ، مشخصات فنی این گوشی ها استثنائی است و به احتمال زیاد در عمل هم باید انتظار کیفیت بالایی را داشته باشیم. این گوشی ها درست مثل سال گذشته در سه مدل استاندارد، پلاس و اولترا رونمایی شده اند که در ادامه به بررسی جزیی آنها خواهیم پرداخت.

سامسونگ گلکسی S23 و S23 پلاس

مثل دفعات قبل، فرق بین مدل استاندارد و پلاس به اندازه ی نمایشگر و در نتیجه ظرفیت باتری محدود می شود. به جز این دو مورد تفاوت خاصی را بین دو محصول شاهد نیستیم. سامسونگ برای مدل استاندارد از این سری از نمایشگری ۶٫۱ اینچی استفاده کرده که وضوح آن به+ FHD و رفرش ریت هم به ۱۲۰ هرتز می رسد. این رفرش ریت تطبیق پذیر است و از ۴۸ تا ۱۲۰ هرتز بسته به نوع محتوا جابه جا می شود. بعنوان محافظ صفحه هم برچسب گوریلا گلس ویکتوس ۲ را شاهد هستیم که جدیدترین برچسب محافظ ساخت شرکت کورنینگ است.

سامسونگ (Samsung) بار دیگر تصمیم گرفته کیفیت ساخت مدل استاندارد را افزایش دهد، بدین ترتیب در ساخت آن از ترکیب شیشه (پنل پشتی) و آلومینیوم (فریم ها) استفاده کرده است. آلومینیوم به کار رفته در ساخت این گوشی هم بسیار با کیفیت بوده و در برابر ضربه و خط و خش عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش می گذارد. وزن گلکسی S23 هم به ۱۶۷ گرم می رسد.

به عنوان سیستم عامل و رابط کاربری پیش فرض، One UI 5.1 را سوار بر اندروید ۱۳ شاهد هستیم که طبق سیاست نرم افزاری جدید سامسونگ تا ۴ سال از آن به صورت نرم افزاری پشتیبانی می شود. به عنوان قلب تپنده، پردازنده ی فوق العاده قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در این گوشی ایفای نقش می کند که از یک هسته ی Cortex- X3 با فرکانس ارتقا یافته از ۳٫۲ به ۳٫۳۶، دو هسته ی Cortex- A715 با فرکانس ۲٫۸، دو هسته از نوع Cortex- A710 با فرکانس ۲٫۸ و سه هسته از نوع Cortex- A510 با فرکانس ۲ گیگاهرتز تشکیل شده و از پردازنده ی گرافیکی آدرنو ۷۴۰ هم برای انجام وظایف گرافیکی بهره می برد که فرکانس آن از ۶۸۰ در نسخه ی معمولی به ۷۱۹ مگاهرتز افزایش پیدا کرده است. این پردازنده به طور اختصاصی برای گوشی های سامسونگ طراحی شده و حتی نام Snapdragon for Galaxy برای آن انتخاب شده است. از اصلی ترین تفاوت آن با مدل معمولی که در گوشی های سایر برندها استفاده می شود می توان به پردازشگر هوش مصنوعی ۶ هسته ای آن اشاره کرد که در انجام وظایف مربوط به این حیطه عملکرد حیرت انگیزی از خود به نمایش می گذارد. تأثیر این ارتقاء را به احتمال زیاد باید در پردازش تصاویر به وضوح شاهد باشیم.

گلکسی اس 23,گوشی‌های سری گلکسی S23 سامسونگ

این گوشی قرار است در سه مدل با ترکیب حافظه ی رم و حافظه ی داخلی ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ و ۵۱۲/۸ گیگابایت راهی بازار شود که در این بین فقط مدل ۱۲۸/۸ آن از حافظه ی داخلی با فناوری UFS 3.1 بهره می برد. دو مدل دیگر به حافظه ی داخلی پرسرعت UFS 4.0 مجهز شده اند که سرعت به مراتب بالاتری دارد. پشتیبانی از کارت حافظه ی جانبی هم در این گوشی دیده نمی شود.

در بخش دوربین مشخصات نسبتا مشابهی را در مقایسه با قبل شاهد هستیم. یعنی همان دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 و اندازه ی سنسور ۱/۱٫۵۶ اینچ با پشتیبانی از لرزشگیر اپتیکال که یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تله فوتو با امکان زوم ۳ برابری اپتیکال و ۱۲ مگاپیکسلی فوق عریض با لرزشگیر Super Steady در حالت ویدیو و زاویه ی دید ۱۲۰ درجه ای آن را همراهی می کنند. این دوربین امکان ضبط ویدیو با کیفیت ۸K@ 24/30 را به کاربران می دهد. دوربین سلفی هم ۱۲ مگاپیکسلی است و در وضوح ۴K@ 30/60 قادر به فیلم برداری است. این دوربین همچنین از فوکوس خودکار هم بهره می برد.

به عنوان منبع تغذیه شاهد یک باتری ۳۹۰۰ میلی آمپر ساعتی در این گوشی هستیم که از شارژر ۲۵ واتی هم پشتیبانی می کند ولی این شارژر درون جعبه در دسترس قرار ندارد و برای خرید آن باید سوا از پول خود گوشی، مبلغ دیگری را هزینه کنید. از جمله سایر امکانات گلکسی S23 می توان به پشتیبانی از شارژر بی سیم با سرعت ۱۰ وات، شارژر معکوس با سرعت ۴٫۵ وات، حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اولتراسونیک، بلندگوهای استریو تنظیم شده توسط شرکت AKG، حواشی بسیار کم اطراف بدنه، استاندارد ضد آب و گرد و غبار IP68 و پشتیبانی از دو سیم کارت اشاره کرد.

گلکسی S23 پلاس دقیقا از همین مشخصات بهره می برد با این تفاوت که نمایشگر آن ۶٫۶ اینچی است، وزن آن به ۱۹۵ گرم می رسد ، در دو مدل با ترکیب حافظه ی رم و حافظه ی داخلی ۲۵۶/۸ و ۵۱۲/۸ گیگابایت به فروش می رسد که در هر دو مدل فناوری حافظه ی داخلی UFS 4.0 است، ظرفیت باتری آن به ۴۷۰۰ میلی آمپر ساعت می رسد و از شارژر ۴۵ واتی پشتیبانی می کند. در غیر این صورت از پردازنده گرفته تا دوربین، استاندارد مقاومتی، کیفیت نمایشگر، امکانات نرم افزاری و… تفاوتی بین این مدل و مدل استاندارد وجود ندارد.

این دو گوشی در رنگ های سبز، مشکی، لاوندر و کرم و با قیمت پایه ی ۸۰۰ دلار و ۱۰۰۰ دلار در آمریکا و ۹۵۰ یورو و ۱۲۰۰ یورو در بازار اروپا به فروش خواهند رسید.

S23 اولترا

ولی می رسیم به گل سر سبد این مجموعه یعنی گلکسی S23 اولترا. محصولی که قرار است پرچمدار اصلی سامسونگ در سال ۲۰۲۳ باشد و در نتیجه انتظار میرود امکانات و قابلیت های آن به مراتب از دو گوشی دیگر و همچنین در مقایسه با نسل قبل بیشتر باشد. این گوشی از لحاظ کیفیت ساخت تفاوتی با دو مدل دیگر ندارد و در ساخت آن از آلومینیوم برای فریم های کناری و شیشه برای پنل پشتی استفاده شده است اما به واسطه ی اندازه ی بزرگی که دارد، وزن آن به ۲۳۳ گرم می رسد.

کیفیت پنل نمایشگر این گوشی+ QHD یا همان ۱۴۴۰ × ۳۰۸۸ پیکسل است که حداکثر میزان روشنایی در آن به ۱۷۵۰ نیت می رسد. این نمایشگر ۶٫۸ اینچی از رفرش ریت تطبیق پذیر ۱۲۰ هرتزی هم بهره می برد که در مواقع غیر ضروری تا ۱ هرتز هم کاهش پیدا می کند. سیستم عامل و سخت افزار هم مثل کیفیت ساخت، از جمله مواردی است که گلکسی S23 در آن با دو مدل دیگر تفاوتی ندارد. یعنی اندروید ۱۳، رابط کاربری One UI 5.1 و پردازنده ی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ را در اینجا هم شاهد هستیم اما به لطف اندازه ی بزرگ این گوشی، این فرصت فراهم شده تا سامسونگ خنک کننده ی به مراتب پیشرفته تری را در این گوشی تعبیه کند تا به راحتی بتواند از پس پردازنده ی قدری چون اسنپدراگون ۸ نسل ۲ برآید. این گوشی در چهار مدل با ترکیب حافظه ی رم و حافظه ی داخلی ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲، ۵۱۲، ۱۲ گیگابایت و ۱T/12 گیگابایت در دسترس قرار خواهد گرفت که در تمامی مدل های آن نوع حافظه ی داخلی UFS 4.0 خواهد بود.

گلکسی اس 23,گوشی‌های سری گلکسی S23 سامسونگ

البته یک تفاوت جزئی در پنل جلویی این گوشی با دو مدل دیگر وجود دارد که آن، نسبت نمایشگر به بدنه است. در دو مدل استاندارد و پلاس میزان حواشی اندکی بیشتر است و باعث شده نسبت نمایشگر به بدنه به ۸۸٫۹٪ برسد. این در حالی است که در گلکسی S23 اولترا سامسونگ تلاش کرده تا میزان حواشی را به حداقل برساند. در نتیجه نسبت نمایشگر به بدنه در این گوشی به ۸۹٫۵٪ رسیده که در مقایسه با دو مدل دیگر خیلی محسوس نیست. همچنین از لحاظ ظاهر کلی، گلکسی S23 اولترا به شکل تخت طراحی شده ولی دو گوشی دیگر زوایای منحنی شکل دارند.

ولی در بخش دوربین، به خصوص دوربین اصلی، تفاوت به اوج می رسد. در این جا به جای سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی که چندین نسل با پرچم داران سامسونگ همراه شد، شاهد یک سنسور ۱/۱٫۳ اینچی هستیم که وضوح آن به ۲۰۰ مگاپیکسل می رسد. این سنسور قدرتمند از لرزشگیر اپتیکال هم بهره می برد و و یک سنسور لیزری فوکوس خودکار هم به آن در فوکوس کردن روی سوژه ها کمک می کند. این دوربین در نور شب عملکرد حیرت انگیزی دارد و می تواند در سخت ترین شرایط نوری هم تصاویر واضح و روشنی ثبت کند.

در کنار این دوربین از دو دوربین ۱۰ مگاپیکسلی تله فوتو استفاده شده که قادر به زوم اپتیکال ۳ و ۱۰ برابری هستند. همچنین دوربین فوق عریض هم ۱۲ مگاپیکسلی با قابلیت پیکسل دوتایی فوکوس خودکار است و ۱۲۰ درجه را هم تحت پوشش خود می گیرد. دوربین سلفی این گوشی اما برخلاف نسل قبل ۱۲ مگاپیکسلی و مشابه دوربین سلفی دو مدل استاندارد و پلاس است و از قابلیت هایی نظیر+ HDR10 و تماس ویدیویی دوگانه پشتیبانی می کند.

سامسونگ برای گلکسی S23 اولترا مثل سه نسل قبل از باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که از شارژر سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می کند. گفته می شود این شارژر می تواند گلکسی S23 اولترا را در مدت ۳۰ دقیقه تا ۶۵٪ شارژ کند. اما این شارژر درون جعبه در دسترس قرار ندارد. از جمله سایر مشخصات این محصول میتوان به پشتیبانی از قلم S- Pen با زمان تأخیر ۲٫۸ میلی ثانیه، بلندگوهای استریو، شارژ بی سیم با سرعت ۱۰ وات، شارژ معکوس با سرعت ۴٫۵ وات و حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر از نوع اولتراسونیک اشاره کرد.

گلکسی S23 اولترا در سه رنگ سبز، لاوندر، کرم و مشکی و با قیمت ۱۴۰۰ یورو در اروپا و ۱۲۰۰ دلار در تاریخ ۱۷ فوریه (۱۶ روز دیگر) در آمریکا به فروش خواهد رسید.

  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش