یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۷ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۵۰۰
جام ملت های اروپا

انتقادهای تند از اسپالتی؛ نمایش ایتالیا توهین آمیز بود

اسپالتی,سرمربی تیم ملی ایتالیا
سوزی کامپاناله، گزارشگر ایتالیایی، در مقاله‌ای به شدت از عملکرد لوچانو اسپالتی، سرمربی ایتالیا، در یورو ۲۰۲۴ انتقاد کرده است.

به گزارش ورزش سه، لوچانو اسپالتی کمی قبلتر از یورو ۲۰۲۴، هدایت تیم ملی ایتالیا را به عهده گرفت و جایگزین روبرتو مانچینی شد، اما در دوران کوتاه حضور خود، موفق نشد تیم ملی کشورش را آماده کند و در نهایت در مرحله یک هشتم نهایی توسط سوئیس حذف شد.

به گفته کامپاناله، جستجوی آشفته اسپالتی برای هویت تاکتیکی ایتالیا، موجب شد تا این تیم به ناامیدکننده‌ترین تیم یورو ۲۰۲۴ تبدیل شود.

عملکرد ضعیف ایتالیا در آلمان، با وجود درخشش جانلوئیجی دوناروما، بیشتر شبیه به یک فاجعه بود. بازیکنان در زمین سردرگم به نظر می‌رسیدند و هیچ درکی از برنامه‌های بازی نداشتند.

اسپالتی بارها بر لزوم تسلط بر بازی، ابتکار عمل و کنترل توپ تاکید کرد، اما در زمین شاهد عکس کامل این صحبت‌ها بودیم. بازیکنان به محض رسیدن توپ، با وحشت آن را به بیرون یا به حریف پاس می‌دادند.

اسپالتی به جای پذیرش اشتباهات تاکتیکی خود، با انتقاد از آمادگی و "هوشیار بودن" بازیکنان سعی در توجیه عملکرد ضعیف تیم داشت. این در حالی است که سردرگمی بازیکنان در زمین، ناشی از عدم آگاهی از وظایف و زمان‌های مناسب برای نفوذ به خطوط حریف بود.

اسپالتی در طول مسابقات بارها با لحنی پیچیده، از بازیکنان می‌خواست تا به قهرمانانی تبدیل شوند که هواداران را سربلند کنند و نماینده کل ملت باشند. این همان صحبت‌هایی بود که او در زمان حضور در ناپولی به کار می‌برد، باشگاهی که بیش از ۳۰ سال قهرمان سری آ نشده بود. آن‌ها نیز در اواخر آن فصل درخشش خود را از دست دادند، اما به دلیل اختلاف امتیاز زیاد با تیم‌های تعقیب کننده، توانستند به راحتی قهرمان شوند. مرز باریکی بین ایجاد انگیزه و فشار مضحک وجود دارد.

این اولین حضور اسپالتی به عنوان سرمربی در یک تورنمنت ملی بود، بنابراین می‌توان تا حدودی او را برای افتادن به همان تله‌ای که سرمربیان باتجربه‌تری مانند گرت ساوتگیت و دیدیه دشان نیز در آن گرفتار شدند، بخشید. او در نشست خبری خود از کمبود زمان برای آماده سازی بازیکنان گلایه کرد. این موضوع با توجه به فشردگی بیش از حد مسابقات به دلیل منافع مالی و گسترش تورنمنت‌ها، اجتناب ناپذیر است.

بنابراین راه‌حل، پیروی از نشانه‌هایی است که فوتبال باشگاهی ارائه می‌دهد. قرار بر این بود که اسپالتی هسته اصلی تیم را حول گروهی از بازیکنان اینتر که در سیستم ۲-۵-۳ عملکرد خوبی داشتند، بسازد. بازیکنانی مانند الساندرو باستونی، فدریکو دی‌مارکو و نیکولو بارلا. حتی با از دست دادن فرانچسکو آچربی، بازیکنانی برای تکرار رویکرد سیمونه اینزاگی در اختیار داشتند. همان دفاع سه نفره با پرس از جلو که باعث شد آتالانتا با درخشش جانلوکا اسکاماکا در مسیر قهرمانی لیگ اروپا، لیورپول و بایر لورکوزن را شکست دهد. حتی یوونتوس با وجود تمام نقاط ضعف خود، تمایل به بازی با سه نفر در خط دفاع داشت، بنابراین آندرا کامبیاسو، نیکولو فاجیولی و فدریکو کیه‌زا باید به این حرکات عادت داشته باشند.

اگر به تیم‌هایی نگاه کنیم که در این فصل بهترین فوتبال را در ایتالیا ارائه کردند، اینتر، آتالانتا و بولونیا بودند که همگی بر پرس از جلو، گردش توپ سریع و حمله از جناحین تمرکز داشتند. چرا اسپالتی سعی نکرد آنچه بااستعدادترین بازیکنانش در سطح باشگاهی انجام می‌دهند را تکرار کند؟

در حالی که شاید گرت ساوتگیت به خاطر بازی دادن بازیکنانی مثل فیل فودن و جود بلینگام به طور کامل خارج از پستشان مورد تمسخر قرار می‌گیرد، اسپالتی (سرمربی ایتالیا) هم عملکرد بهتری نداشته است. دشان (سرمربی فرانسه) نیز به نحوی موفق شده است تا عملکرد بهترین بازیکنان فرانسه در سطح باشگاهی را خنثی کند. این به یک موضوع تکراری در این دوره از رقابت‌های یورو تبدیل شده است.

آنچه شاهد آن هستیم، مجموعه‌ای از بازیکنان فوق العاده به صورت انفرادی است که در زمین رها شده‌اند تا به تنهایی بجنگند، یا بدتر از آن، کاملاً برعکس کاری که آنها را در باشگاه‌هایشان به ستاره تبدیل کرده است، انجام دهند.

اینکه بگوییم این تیم ایتالیا فاقد کیفیت است، خیلی آسان و صراحتا ناعادلانه است. ما این بازیکنان را در زمین دیده‌ایم، ما می‌دانیم که آنها چه کاری می‌توانند انجام دهند. اگر آنها در موقعیتی قرار نگیرند که بهترین عملکرد خود را ارائه دهند، حتی بااستعدادترین بازیکنان تاریخ آتزوری هم نمی‌توانند تفاوت زیادی ایجاد کنند.

بنابراین، بیایید هنوز زنگ مرگ را برای کالچو (فوتبال ایتالیا) به صدا در نیاوریم، به خصوص بعد از اینکه آتالانتا قهرمان لیگ اروپا شد و اینتر سال گذشته به فینال لیگ قهرمانان رسید. ما به ایتالیایی نیاز داریم که با باشگاه‌ها کار کند، نه علیه آنها.

انتقاد استراماچونی: اسپالتی نباید این کار را می‌کرد

آندره آ استراماچونی، سرمربی سابق اینتر، در استودیو رای اسپورت باخت ایتالیا مقابل سوئیس را که به معنای حذف از یورو ۲۰۲۴ بود، تحلیل کرد.

استراماچونی درباره ترکیب ایتالیا گفت: "اسپالتی نتوانست انتخاب مناسبی برای ویژگی‌های بازیکنان پیدا کند، تغییرات زیادی در ترکیب ایجاد شد و هویت مناسب ایتالیا پیدا نشد. به نظر می‌رسید مربی دنبال ویژگی‌های بازیکنان دویده و تلاش زیادی داشته اما باید تفکر ثابتی داشته باشد و آن را دنبال کند.

آیا به زمان بیشتری نیاز داشتیم؟ به نظر من بله. او ایده‌ای که دوست دارد و همینطور یک موضوع مشترک پیدا نکرده است. در ناپولی تغییراتی در ترکیب ایجاد نکرد، اینجا چیزی که دوست داشته باشد را پیدا نکرده است. او ساختار خط میانی را تغییر داد. او پست بارلا را تغییر داد اما او هرگز هافبک تهاجمی اینتر نبود و این پست برای او آشنا نبود."

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
    ویژه سرپوش