چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۱۶ - ۰۴ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۰۳۲۹
سرپوش فوتبالی

فدراسیون مستقل و غیردولتی است

کفاشیان : تا زور بالای سرمان نباشد اصلاح نمی‌کنیم

علی کفاشیان,واکنش علی کفاشیان به حواشی اخیر فوتبال ایران
رییس سابق فدراسیون فوتبال می‌گوید که کلید حل مشکل پرسپولیس و استقلال در دست دولت و مجلس است.

به گزارش ورزش سه، فوتبال ایران ۴۸ ساعت تا حذف دو نماینده خود از لیگ قهرمانان آسیا فاصله دارد و این در حالی است که بسیاری از اهالی فوتبال هنوز این خبر را باور ندارند و منتظر یک معجزه برای تغییر تصمیم ای اف سی هستند.

در چنین شرایطی، علی کفاشیان رییس سابق فدراسیون فوتبال که سالهای سال بر مسند مدیریت فوتبال قرار داشت، در گفتگویی رادیویی به این مسئله پرداخته و راه حل را در دست دولت و مجلس دیده و آن را خارج از اختیار مدیران عامل دو باشگاه قلمداد کرده است.

* باشگاه حرفه‌ای یعنی بدون کمک از دولت

او در ابتدای صحبت هایش گفت: بحث دروغ گفتن نیست. بحث این است AFC یک شرایطی را تدوین و تصویب می‌کند برای اینکه باشگاه ها حرفه ای شوند. اصول هم همین است که باشگاه ها حرفه ای شوند و برای حرفه ای شدن باشگاه ها موارد زیادی لازم است که توسط مدیریت باشگاه ها و توسط فدراسیون انجام شود. وقتی ما به این سمت جلو می‌رویم، اگر ما هر دفعه به نحوی از سر خودمان باز کنیم و عقب بیندازیم، آنهایی که طرف ما هستند هم متوجه می‌شوند.

وی در مورد علت ماجرا توضیح داد: برخوردی انجام نشده است و همه چیز همانطور باقی مانده است. یکی از دلایل هم تغییر مدیریت های مختلفی که صورت گرفته است. هر مدیری در ابتدا باشد بدهی ها و گرفتاری ها را حل کند و به مسائل مسلط نیست و بعد از آن هم دوباره مدیر عوض می‌شود و مدیر دیگری می‌آید. مدیران به برنامه ریزی بلند مدت فکر نمی‌کنند. یک سازمان یا دستگاهی باید مسائل را پیگیری کند و محکم بایستد. اخیرا سازمان لیگ که می‌خواهد متولی کار برای تبلیغات شود، دو تا مدیر می‌گویند باید طور دیگری باشد و این نظم را به هم می‌زند و همه اینها باعث می‌شود باشگاه نتواند از نظر مدیریتی شکل بگیرد.

کفاشیان درباره چگونگی تغییر عنوان کرد: در مواردی باید قوانین اصلاح شود و تغییرات پیدا کند و بحث هایی است که باید در نظر گرفته شود. وقتی می‌گویند حرفه ای یعنی چی؟ یعنی باشگاه خودش درآمدزایی کند و از دولت پول نگیرد. وقتی حق پخش درست نیست و خیلی مسائل قانونی آن حل نمی‌شود، اینها همه ایرادهایی است که مدیر باشگاه نمی‌تواند حل کند.

* طبیعی است؛ باید لابی کنند

وی درباره تلاش های گذشته برای حل مشکل اظهار داشت: ما تلاش های زیادی کردیم و به مدیران گفتیم و جلسه گذاشتیم. مدیر تا می‌خواست شرایط را درست کند عوض می‌شد و دوباره یک مدیر دیگر می‌آمد. وظیفه این کار با پیگیری و جدیت سازمان لیگ و فدراسیون هم هست که فشار بگذارد ولی وقتی باشگاه ها مسائل حاشیه ای دارند و از طرف بالا از آنها حمایت می‌شود زور آنها هم کمتر می‌شود.

علی کفاشیان راجع به نگرانی حذف پرسپولیس و استقلال توضیح داد: ما الان نباید نگران باشیم که فشاری به باشگاه می‌آید. ما هیچوقت دنبال مسائلی نمی‌رویم مگر اینکه زور بالای سرمان باشد. زور که آمد ناچار می‌شویم که قوانینی درست کنیم و با مسائلی که آنها می‌خواهند خودمان را تطبیق بدهیم. اگر قوانین ما مغایر است قوانین را اصلاح کنیم یا با آنها بحث کنیم و بگوییم به این شکل است. این مسائل فقط برای ایران نیست و کشورهای دیگری هم هستند. باید لابی های مختلف کنند. اینطور نیست که بگوییم باشگاه های عربی کامل هستند.

علی کفاشیان,واکنش علی کفاشیان به حواشی اخیر فوتبال ایران

او در مورد وضعیت فدراسیون گفت: ما در فدراسیون بودیم مشکلاتی داشتیم که قوانین به ما اجازه نمی‌داد و مجبور بودیم طور دیگری انجام بدهیم و کار را پیش ببریم. کار فدراسیون فوتبال است و باید جلو برود. ۱۴ سال پیش که من به فدراسیون فوتبال آمدم گفتم فدراسیون یک نهاد مستقل غیردولتی است. هنوز ما داریم دعوا می‌کنیم. یک جا می‌گویند دولتی است و یک جا می‌گویند مستقل است و وقتی می‌خواهیم قوانین را اصلاح کنیم اصلاح نمی‌کنند. من باید به آنها بگویم ما مستقل غیر دولتی هستیم و اینجا بگوییم دولتی هستیم. این یک نمونه است. باشگاه ها هم درگیر همین مسائل هستند.

* شش ماه هم مهلت باشد، حل نمی‌شود

کفاشیان توضیح داد: ما که نمی‌توانیم فوتبال را متوقف کنیم. اگر زمان یکساله که تمام شود فدراسیون فوتبال را تعلیق کنند و ما نتوانیم به جام جهانی برویم می‌آیند و هوار می‌کشند. بعد قانون را اصلاح می‌کنند؟ چرا به آن مساله برسد؟ به حرف هایمان احترام بگذاریم.

وی درباره مشکل فدراسیون گفت: ما خیلی تلاش می‌کردیم که فدراسیون را مستقل غیردولتی کنیم. یک مانع خود وزارت ورزش در آن زمان بود و موانعی هم جا های دیگر بود و نمی‌گذاشتد. الان اگر بخواهند تعلیق کنند می‌گویند مستقل. این را از اول انجام بدهید. برای باشگاه ها هم همین مسائل هست. بحث حق پخش و بقیه موارد باید درست شود.

او در  پایان راجع به چشم اندازش از این ماجرا اظهار داشت: باید درست شوند. من مطمئنم که اگر به این قضیه یک نگاه جدی شود و حتی یک سال حذف شوند و دور بعد وارد سیستم شوند. این دو باشگاه، باشگاه هایی هستند که آسیا به آنها نظر دارد و فاکتورهای باشگاه های ما در آسیا اول است و AFC هم دوست ندارد بچه های خوب و ممتازش از صحنه حذف شوند ولی فشارهایی است که از مدیریت باشگاه ها خارج است. هرچقدر هم جلسه بگذارند خارج است. مسئولان باید این قضیه را حل کنند‌. دقیقا مثل استقلال فدراسیون، استقلال و پرسپولیس نیاز به مصوبه مجلس و دولت و حمایت همه جانبه دارند. این قضیه را سرسری نگیرند که به دست و پا بیفتند. مسئولین باید جدی بگیرند. اگر الان هم این مساله حل شود و شش ماه دیگر مهلت بدهند باز هیچ کاری نمی‌کنند.

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۲۱ خرداد
    دوستانه
    جمهوری چک - مقدونیه
    ۱۹:۳۰
  • لیگ آزادگان
    مس سونگون - مس کرمان
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    آریو اسلامشهر - استقلال آبی پوش ملاثانی
    ۱۹:۴۵
  • لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - دریا بابل
    ۲۰:۰۰
  • لیگ آزادگان
    داماش گیلان - سایپا
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    هلند - ایسلند
    ۲۲:۱۵
  • دوستانه
    لهستان - ترکیه
    ۲۲:۱۵
  • سه شنبه ۲۲ خرداد
    مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ژاپن - سوریه
    ۱۳:۴۴
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کره جنوبی - چین
    ۱۴:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    استرالیا - فلسطین
    ۱۵:۴۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    قطر - هند
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    کویت - افغانستان
    ۱۹:۱۵
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    ایران - ازبکستان
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    امارات - بحرین
    ۲۰:۳۰
  • مقدماتی جام جهانی (آسیا)
    عربستان - اردن
    ۲۱:۳۰
  • دوستانه
    پرتغال - جمهوری ایرلند
    ۲۲:۱۵
ویژه سرپوش