سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۷:۵۴ - ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۱۰۳۲۶
سرپوش فوتبالی

مایلی‌کهن: پیشرفت اقتصادی؟ چرا ما نمی‌بینیم

مایلی‌کهن,انتقاد مایلی‌کهن از مسئولان
مایلی‌کهن درباره این موضوع که برخی دولتمردان معتقدند پیشرفت اقتصادی وجود داشته است گفت: طبعا باید پیشرفت در سفره مردم خودش را نشان دهد. شاید این افراد اطراف خودشان را می‌بینند. طیف گسترده‌ای از مردم وضع اقتصادی خوبی ندارند. اگر آینده نگری نکنیم وضع بدتر خواهد بود. تا امروز آینده نگری نداشته ایم.

به گزارش اطلاعات آنلاین، محمد مایلی‌کهن سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران درباره سالی که پشت سر گذاشت گفت: در هر سالی هم اتفاقات خوب داریم و هم بد و نمی‌شود گفت سالی کاملا خوب و یا بد را داشتیم. در سال ۱۴۰۲ حوادثی را دیدیم که دل هر انسانی را به در می‌آورد. ما در سال ۱۴۰۲ شاهد سیل سیستان و بلوچستان بودیم که حتی ورزش را تحت تاثیر خود قرار داد. بدتر از همه اینکه ما می‌شنیدیم که می‌گفتند خانه و زندگی این مردم را آب برده است، اما وقتی اتفاقات را دقیق‌تر مرور می‌کردیم می‌دیدیم که این بندگان خدا چیزی نداشتند که آب ببرد. آن‌ها خانه‌های آنچنانی نداشتند. وقتی در این کشور ما این همه ثروت و منابع داریم چرا نباید این بندگان خدا بهره‌مند شوند؟

وی در ادامه درباره حال ورزش ایران در سال گذشته گفت: حال ورزش شبیه همه سال‌های قبل بود. نه خیلی خوب و نه خیلی بد. ما در کشتی و بخصوص فرنگی وضعیت مان خوب بود. یا مثلا درخشش آقای هادی چوپان اتفاق بزرگی بود. کاری که او کرد راحت نبود. شاید عده‌ای بگویند این اصلا ورزش نیست، ولی کار سختی بود. یا برد جوانان ما برابر برزیل در جام جهانی اتفاق بزرگی بود. همین بردمان در جام ملت‌ها مقابل ژاپن خیلی خوب بود. درست است که در مجموع به نتیجه نرسیدیم.

وی درباره این موضوع که برخی دولتمردان معتقدند پیشرفت اقتصادی وجود داشته است گفت: طبعا باید پیشرفت در سفره مردم خودش را نشان دهد. شاید این افراد اطراف خودشان را می‌بینند. طیف گسترده‌ای از مردم وضع اقتصادی خوبی ندارند. اگر آینده نگری نکنیم وضع بدتر خواهد بود. تا امروز آینده نگری نداشته ایم.

مایلی کهن درباره وضعیت فوتبال ایران گفت: ما از نظر استعداد بی نظیر هستیم، اما از نظر ساخت و ساز خیلی عقبیم. ما برای تجهیز یک ورزشگاه آزادی چقدر مشکل داریم. مدتهاست که می‌گویند مشغول تعمیر این ورزشگاه هستیم، اما هنوز اتفاق خاصی رخ نداده است. تازه این ورزشگاه در ویترین قرار دارد و همه آن را تماشا می‌کنند، خیلی از ورزشگاه‌ها هستند که مردم از وضعیت آن‌ها خبری ندارند؛ مخصوصا در شهرستان ها. من یک نمونه را در همین بندرانزلی فیلم گرفتم و برای آقایان فرستادم. سالن زنده یاد ربیعی که چندین سال است در‌های آن بسته شده است و خطرناک هم است. من به مدیرکل قبلی و وزیر ورزش هم گفتم، اما اتفاقی نیفتاد. زمان آقای سجادی برای ایشان فیلم آن را فرستادم.

وی درباره وضعیت دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و بحث واگذاری آن‌ها گفت: اصلا این‌ها واگذار شوند چه می‌شود؟ الان می‌بینید وضعیت قرارداد‌ها بد نیست که خیلی هم خوب است، اما اغلب دوستان می‌نالند. وای به حال اینکه دست بخش خصوصی باشد. خواهید دید چه اتفاقاتی خواهد افتاد. الان که خصوصی نیستند آقایان می‌گویند پول نداریم، وای به روزی که واگذار شوند. حداقل الان راحت‌تر به این‌ها پول تزریق می‌شود.

«مدیران دو باشگاه بخصوص درویش مدیرعامل پرسپولیس بار‌ها مدعی شده اند که دولت یک ریال هم به استقلال و پرسپولیس نمی‌دهد» وی در پاسخ به این موضوع به «اطلاعات آنلاین» گفت: از این صحبت‌ها زیاد می‌شود. یعنی آقای درویش از اعتبارات خودش هزینه پرسپولیس را می‌دهد؟ پس ماشاالله وضع مالی خوبی دارد! اگر چاه نفت هم داشته باشند خشک می‌شود. یکسری مربیان و بازیکنان را می‌آوردند که چندش آور است. یک ماه هستند و قهر می‌کنند و با گردن کلفتی پول شان را می‌گیرند. اینجا معلوم نیست که چه کسی باید پاسخگو باشد. تا حالا ندیدیم یک نفر از مدیران این باشگاه‌ها را مواخذه کنند.

پیشکسوت فوتبال درباره عملکرد فنی سرمربیان دو تیم استقلال و پرسپولیس در سالی که گذشت اظهار داشت: عملکرد آن‌ها هم مثل سال‌های قبل بوده است. یحیی که دوران خیلی خوبی داشت. به قول معروف دوران طلایی داشت. نکونام هم که هنوز کارش تمام نشده است. از طرفی من دیده ام درباره آقای مورایس سرمربی سپاهان هم زیاد صحبت می‌شود. به نظرم از نظر شخصیتی به دل می‌نشیند، اما چند بازی پشت سر هم باخت؛ آنهم با آنهمه خرید و ستاره. تا امروز کسی به ایشان گفته بالای چشمت ابروست؟ تازه در رسانه‌ها به عنوان یکی از ۴ مربی برتر سال معرفی اش می‌کنند! ببخشید، آقای محرم نویدکیا گناهش چه بود؟ چون ایرانی بود روی او مانور نشد؟ مگر در همین سپاهان و با کمترین امکانات بد نتیجه گرفت؟

وی درباره موضوع پر دامنه اختلافاتش با امیر قلعه نویی و این سوال که چه زمانی این جدال به پایان می‌رسد گفت: از چه نظری تمام شود؟ بنده حرف‌هایی که زده ام را کتمان نمی‌کنم و روی آن‌ها ایستاده ام.

مایلی کهن با اشاره به اینکه در دادگاه پیش رو شرکت می‌کند یا خیر گفت: حتما شرکت می‌کنم. در دادگاه قبلی هم حاضر شدم، اما، چون از شمال می‌آمدم در ترافیک گیر کردم و دیرتر در دادگاه حاضر شدم و تاریخ دادگاه را تغییر دادند.

سرمربی اسبق تیم ملی درباره این ادعای وکیل قلعه نویی که گفته از مایلی کهن آدرس مشخصی وجود نداشته است گفت: این هم از همان حرف‌ها است. همه می‌دانند که خانه من در تهران کجاست. از خیلی‌ها بپرسید سریع آدرس من را می‌گویند. در شمال هم که مشخص است کجا زندگی می‌کنم. شاید من فراری بودم و خودم خبر ندارم.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که فکر می‌کند سرانجام این پرونده چه شود، گفت: نهایتا بنده می‌روم زندان. مثل دفعه قبل. شما یک جایی باید پای اصول خود بایستی. شما دیدید که در طول جام ملت‌ها حرفی بزنم؟ اما آیا تیم ما در این دوره عملکرد خوبی داشت؟ ما از یکسری بازیکنان استفاده کردیم که بعد از جام فوتبال ملی را کنار گذاشتند. ما فوتبالیست نداشتیم؟ ما دنیایی از استعداد داریم. میانگین سنی تیم ما را دیدید. من نباید حرف بزنم؟ تا دل تان بخواهد در این دوره پول بود. بیشتر از بازیکنان همراه می‌دیدید. همراهانی که عکس شان است. حتی با لباس فرم عکس گرفته بودند. ضمنا چند تا دستیار و همکار باید کنار ایشان باشند؟ این‌ها را می‌گویم. بعضی‌ها شاید طی چند وقت اخیر که سکوت مرا دیده اند اینگونه برداشت کرده اند که ترسیده ام. نه بابا، من روی همان اصول خودم ایستاده ام و از چیزی هم نمی‌ترسم.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش