پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۲۹ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۱۰۲۰۶۷
سرپوش فوتبالی

فوتبالیست هایی که با هم نساختند

ستارگان فوتبال همیشه همان هایی نیستند که در تصاویر تلویزیونی می درخشند و پس از گل همدیگر را در آغوش می گیرند و با هم شادی گل می کنند. بسیاری از بازیکنان تاپ فوتبال جهان با هم مشکلات جدی داشته اند که در این مطلب چند مورد از این مثال ها را با هم مرور می کنیم.

 

زلاتان ابراهیموویچ و رافائل فن در فارت

(آژاکس)

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

 

در سال ۲۰۰۴ و در دیداری دوستانه بین تیم های ملی هلند و سوئد، زلاتان ابراهیموویچ و رافائل فن در فارت دو ملی پوش سوئدی و هلندی که هر دو در تیم آژاکس هم بازی کرده بودند، در جریان بازی با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند. فن در فارت هلندی از ناحیه قوزک پا مصدوم شد و زلاتان سوئدی را مقصر مصدومیت خودش می دانست. ابراهیموویچ هم با حالتی تند پاسخ رافائل را داد و گفت خودت می دانی که به عمد تو را نزدم. اما اگر یک بار دیگر به من تهمت بزنی، هر دو تا پایت را می شکنم و داغانت می کنم؛ البته این بار دیگر عمدا این کار را خواهم کرد.

 

تدی شرینگهام و اندی کول

(منچستر یونایتد و تیم ملی انگلیس)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

ماجرای اختلاف این دو بازیکن را از زبان اندی کول بشنویم؛ در بازی انگلیس برابر تیم ملی اروگوئه در سال ۱۹۹۵ می خواستم اولین بازی را برای تیم ملی انگلیس انجام دهم. در حضور حدود ۶۰ هزار تماشاگری که در ورزشگاه حضور داشتند، آماده بودم تا به جای شرینگهام به زمین بروم. انتظار داشتم شرینگهام هنگام خروج از بازی، با من دست بدهد یا مثلا بگوید موفق باشی اندی یا... من می خواستم با او دست بدهم، اما او از دست دادن خودداری کرد. او عمدا و بدون هیچ دلیلی که من از آن آگاه باشم یا بعدا متوجه آن شوم، چنین رفتاری با من کرد.

 

از آن زمان به بعد، این دو بازیکن که هم در تیم ملی انگلیسی و هم در منچستر یونایتد هم بازی بودند، دیگر نه درون زمین و نه بیرون از آن، حتی یک کلمه هم با هم صحبت نکردند. یک بار گری پالیستر به اندی کول گفته بود: می دانم که نه تو با تدی حرف می زنی و نه او با تو صحبت می کند، اما واقعا در کنار هم خیلی خوب بازی می کنید.

 

لوتار ماتیوس و اشتفان افنبرگ

(تیم ملی آلمان)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

دو هافبک جنگنده تیم ملی آلمان بیشتر سال های دهه ۱۹۹۰ با یکدیگر مشکل داشتند. آن ها مدتی در بایرن مونیخ در کنار هم بازی می کردند، اما بیشتر در تیم ملی آلمان باهم هم بازی بودند. افنبرگ جام جهانی ۱۹۹۰ جرئت زدن پنالتی برابر آرژانتین را نداشت و به همین خاطر حتی به سمت توپ هم نرفت. حضور این دو هافبک ملی پوش در بایرن مونیخ خیلی دوام نداشت، چرا که در سال ۲۰۰۱ پس از شکست باواریایی ها در مقابل هانزاروشتوک، لوتار ماتیوس بایرن مونیخ را ترک کرد و به تعبیری از شر دشمن قدیمی خود خلاص شد.

 

افنبرگ سال ها بعد تصمیم گرفت خاطرات دوران بازی خود را بنویسد و آن را به صورت کتاب چاپ کند؛ حتی یک فصل از کتاب خود را به دشمن شماره یک و قدیمی خود یعنی لوتار ماتیوس اختصاص داد. عنوان فصل این بود: آن چه لوتار ماتیوس از فوتبال می داند و جالب این که در زیر عنوان فصل، یک صفحه خالی بود. یعنی ماتیوس از فوتبال هیچی نمی داند. انصافا حرکت جالبی بود.

 

مائورو ایکاردی و ماکسی لوپز

(سمپدوریا)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

ایکاردی و لوپز در سمپدوریا دوستان بسیاری خوبی برای هم بودند، اما رابطه آن ها زمانی شکرآب شد که ایکاردی تصمیم گرفت با نامزد ماکسی لوپز ازدواج کند. دیری نگذشت که ایکاردی به اینتر رفت و ماکسی لوپز هم به تورینو پیوست. اما در مصاف این دو تیم، ماکس لوپز از دست دادن با ایکاردی خودداری کرد.

 

پس از بازی ایکاردی گفته بود: متاسفانه این اتفاق ها رخ می دهد و به فهم و شعور برخی افراد بستگی دارد. من ادب را رعایت کردم و با او دست دادم. اما ایکاردی که به قول خودش بسیار مودبانه رفتار کرده بود، طولی نکشید که این رفتار مثبت خود را با یک حرکت زشت خراب کرد. ایکاردی تصویر بچه های لوپز را روی بازویش تاتو کرد. واقعا کار زشتی بود آقای ایکاردی.

 

جان فاشانو و لوری سانچز

(ویمبلدون)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

در فینال رقابت های جام حذفی انگلیس در سال ۱۹۸۸، یکی از عجیب ترین نتایج تاریخ این بازی ها رقم خورد و ویمبلدون با روحیه تیمی جنگنده و خشن توانست لیورپل را با یک گل شکست دهد. و به عنوان قهرمانی دست یابد، اما دور از چشم بینندگان و هواداران فاشانو و زننده تک گل قهرمانی و ویمبلدون یعنی لوری سانچز با یکدیگر درگیر شدند.

 

این دو حتی در جریان یکی از تمرینات هم بار دیگر به جان هم افتادند. علت درگیری دوباره آن ها ضربه محکمی بود که فاشانو به سانچز زد؛ ضربه ای که همه می گفتند آنقدر محکم بود که اسب را هم به زمین می زد. بعد از این اتفاق سانچز در حالی که از درد ناله می کرد، گفت: از همان لحظه اول که همدیگر را دیدیم، هر دو همدیگر را خوب می شناختیم. اما پاسخ فاشانو جالب بود. وقتی از او سوال شد که آیا از کار خود پشیمان نیست، کمی فکر کرد و گفت: چرا، پشیمانم که چرا او را زودتر نزدم. فاشانو واقعا باید نمادی جوانمردانه می شد. 

 

ینس لمان و الیور کان

(تیم ملی آلمان)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

یک ضرب المثل قدیمی می گوید دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند. حکایت دو دروازه بان نام دار تیم ملی آلمان یعنی اولیور کان و ینس لمان هم همین بود. دو دروازه بانی که مدام درباره همدیگر اظهارنظر می کردند و هر یک دیگری را لایق پوشیدن پیراهن شماره یک توپچی های لندن شد، اولیور کان جدی ترین رقیب خود در تیم  ملی را مورد تمسخر قرار داده و با کنایه گفته بود: ینس لمان بیچاره!

 

ینس لمان هم در پاسخ دروازه بان بایرن مونیخ گفته بود مثل این که اولیور کان خیلی خودش را جدی گرفته است. ینس لمان که می خواست به هر نحوی از خجالت کان دربیاید، با حرف هایی طعنه آمیز به رابطه اولیور کان با یک خانم گارسون جوان اشاره کرد و گفته بود: من کسی نیستم که با یک دختر ۲۴ ساله رابطه داشته باشم. من زندگی کاملا متفاوتی دارم. و این حرف های لمان که رابطه پنهانی دروازه بان بایرن مونیخ را افشا کرد، برای اولی کان بسیار گران تمام شد.

 

آرین روبن و روبرت لواندوفسکی

(بایرن مونیخ)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

آرین روبن هلندی فصل گذشته در مورد رابطه اش با مهاجم لهستانی بایرن مونیخ گفته بود: من و لواندوفسکی حتما باید از هم ایراد بگیریم و از یکدیگر انتقاد کنیم و رابطه دوستانه ای با هم نداشته باشیم؛ این مسئله هم به نفع تیم خواهدبود و هم به سودما دو نفر. ریشه اختلاف این دو بازیکن برجسته به دیدار بایرن مونیخ برابر اشتوتگارت در فصل گذشته بر می گردد که بایرن در آن دیدار با چهار گل به برتری رسید.

 

در طول بازی روبن مثل همیشه تک روی می کرد و در چندین صحنه که می توانست به لواندوفسکی پاس بدهد، از این کار خودداری کرد و به تک روی هایش ادامه داد. پس از این بازی مهاجم لهستانی به خبرنگار هفته نامه بیلد گفت: هیچ نظری ندارم. شما خودتان همه چیز را مشاهده کردید. این صحبت لواندوفسکی از سوی روبن بدون پاسخ نماند، و مهاجم هلندی هم در جواب هم تیمی خود اظهار داشت: در نیمه اول بازی هم خود لواندوفسکی در چند صحنه می توانست به من پاس بدهد که این کار را نکرد. پس حساب بی حساب.

لواندوفسکی واقعا از منطق روبن کیف کرده بود!

 

روماریو و ادموندو

(باشگاه واسکودو گاما و تیم ملی برزیل)

 

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,حواشی فوتبال

زمانی که بازیکن پرحاشیه برزیلی در سال ۱۹۹۹ هم زمان به واسکودوگاما پیوستند، هواداران تیم لقب خط حمله رویایی را برای تیمشان انتخاب کردند. اما همه چیز عکس انتظارات پیش رفت و حضور لقب خط حمله رویایی را برای تیمشان انتخاب کردند. اما همه چیز عکس انتظارات پیش رفت و حضور این دو بازیکن بیشتر به بحرانی تر شدن این تیم کمک کرد. بدبین ترین هوادار واسکودوگاما هم چنین شرایطی را برای این تیم پیش بینی نمی کرد.

 

روماریو اصلا نشانی از بازیکن گل زن و موفق بارسلونا را نداشت؛ بازیکنی که درباره خودش این گونه اظهارنظر کرده بود: وقتی به دنیا آمدم، مردی از آسمان به من اشاره کرد و گفت این نوزاد اماستاره درخشان سال های آینده خواهدبود.

 

هیچ چیز برای این دو بازیکن سخت تر از حضور در تمرینات تیم نبود، و بیشتر ترجیح می دادند تا در سواحل ریودوژانیرو والیبال ساحلی بازی کنند. اما سرانجام رابطه این دو مهاجم رویایی هم تیره تار شد. منشا اختلاف بسیار شدید دو بازیکن این بود که روماریو کاریکاتوری از ادموندو با چهره ای غمگین را روی در ورودی توالت زده بود و تصویر دیگری هم از نامزد او را رو به روی آن نصب کرد. و ادموندو از این شیرین کاری روماریو خونش به جوش آمد.

نمونه کامل یک شوخی برزیلی!

احمد تقی زاده

 

 

 

۴۰cheragh.org
  • 22
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱ آذر
    جام حذفی ایران
    پرسپولیس - مس سونگون
    ۱۶:۱۵
  • لیگ برتر امارات
    العروبه امارات - العین امارات
    ۱۹:۰۰
  • جمعه ۲ آذر
    جام حذفی ایران
    تراکتور - گل گهرسیرجان
    ۱۵:۰۰
  • جام حذفی ایران
    فرد البرز - خیبر خرم آباد
    ۱۶:۱۵
  • جام حذفی ایران
    شناورسازی قشم - مس رفسنجان
    ۱۷:۳۰
  • جام حذفی ایران
    پارس جنوبی جم - سپاهان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الفیحا - الاهلی عربستان
    ۱۸:۲۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    النصر - القادسیه
    ۲۰:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرن مونیخ - آگزبورگ
    ۲۳:۰۰
  • لیگ یک فرانسه
    پاری سن ژرمن - تولوز
    ۲۳:۳۰
  • شنبه ۳ آذر
    لیگ برتر انگلیس
    لسترسیتی - چلسی
    ۱۶:۰۰
  • جام حذفی ایران
    استقلال خوزستان - پیکان
    ۱۶:۴۵
  • سری آ ایتالیا
    هلاس ورونا - اینتر
    ۱۷:۳۰
  • بوندسلیگا آلمان
    بایرلورکوزن - هایدنهایم
    ۱۸:۰۰
  • بوندسلیگا آلمان
    دورتموند - فرایبورگ
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر انگلیس
    آرسنال - ناتینگهام فارست
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    استون ویلا - کریستال پالاس
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    فولام - ولورهمپتون
    ۱۸:۳۰
  • سری آ ایتالیا
    آث میلان - یوونتوس
    ۲۰:۳۰
  • لیگ برتر انگلیس
    منچسترسیتی - تاتنهام
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    سلتاویگو - بارسلونا
    ۲۳:۳۰
ویژه سرپوش