دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۲۷ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۲۹۳
سرپوش فوتبالی

همه لقب‌های عجیبی که محمد مایلی‌کهن به اهالی فوتبال داده است

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال,محمد مایلی‌کهن

محمد مایلی‌کهن همیشه در مصاحبه‌ها و بیانیه‌هایی که می‌نویسد، حرف‌هایی تازه و جنجالی در چنته دارد. حرف‌های او معمولا هم جریان‌ساز می‌شوند. در تمام سال‌های گذشته خیلی‌ها او را به خاطر انتقادهای بی‌پروا و تندی که می‌کند، دوست دارند.

 

بعضی‌ها (به ویژه طرفداران کی‌روش) هم البته به شکلی عجیب او را دوست ندارند. محمد مایلی‌کهن اما یک نکته بسیار مهم دارد؛ او همیشه همین مردی است که می‌بینیم.

 

مردی با زبان سرخ که در این گزارش به بهانه حملات باورنکردنی روزهای اخیرش به مهدی تاج و کارلوس کی‌روش و خطاب‌کردن رئیس فدراسیون با لفظ «آقای استقلال»،‌ می‌خواهیم تاریخی‌ترین القابی را که برای چهره‌های شناخته‌شده فوتبال به کار برده است با هم مرور کنیم.

 

تعداد این القاب و جنجال‌های مایلی‌کهن بدون تردید می‌تواند بیشتر از این مثال‌هایی باشد که به آن اشاره می‌کنیم؛ فقط کافی است همیشه حرف‌های او را دقیق دنبال کنید.

 

    دلقک

محمد مایلی‌کهن یک درگیری پرسروصدا با فیروز کریمی را تجربه کرده است. آنهایی که اتفاقات ‌سال ١٣٨٨ فوتبال ایران در زمانی که مایلی‌کهن سرمربی ساپیا بود و فیروز کریمی سرمربی صبای قم را بیاد بیاورند،‌ قطعا می‌دانند درگیری این دو مربی در کنار زمین به اخراج هر دو نفر منجر شد.

 

مایلی‌کهن و کریمی که بشدت از عملکرد داور بازی ناراضی بودند، هر کدام به رفتار دیگری در کنار زمین هم اعتراض می‌کردند؛ به‌ طور مثال مایلی‌‌کهن خطاب به داور درباره کریمی گفته بود که زمین فوتبال را با باغ‌وحش اشتباه گرفته است.

 

او حتی به یکی از بازیکنان صبا هم با فریاد اعلام کرده بود كه لیاقتش همان کارکردن با فیروز کریمی است. اوج درگیری لفظی هم در کنفرانس خبری اتفاق افتاد که به کریمی لقب «دلقک» داد.

 

    گروهبان قندلی

یکی از تاریخی‌ترین درگیری‌های محمد مایلی‌کهن مربوط به زمانی است که سرمربیگری تیم‌ملی را برای چند روز در اختیار داشت. علی دایی به خاطر کسب نتایج ضعیف از تیم‌ملی اخراج شد و فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت هدایت تیم را به مایلی‌کهن بدهد که در آن مقطع سرمربی سایپا هم بود.

 

در جریان بازی سایپا مقابل استقلال که هدایت‌اش را امیر قلعه‌نوعی در اختیار داشت،‌ این دو مربی بشدت با هم وارد جدال لفظی شدند و مایلی‌کهن چند بیانیه بسیار تند علیه قلعه‌نوعی منتشر کرد و همین اتفاقات باعث کنار گذاشته‌شدن او از سرمربیگری تیم‌ملی بدون برگزاری حتی یک بازی رسمی شد. مایلی‌کهن در آن مقطع به قلعه‌نوعی القابی چون کوتوله، عوام‌فریب،‌ گروهبان قندلی، آقای کل یوم و سلجوقه داد.

 

    مرد ‌هزار چهره و آقای دوربینی

مایلی‌کهن در چندین دوره سابقه درگیرشدن با مدیران باشگاه پرسپولیس را هم در کارنامه خود ثبت کرده است. او در دی ماه ‌سال نود با محمد رویانیان سرشاخ شد و به او لقب «مرد ‌هزار چهره» داد.

 

مشاور رویانیان هم از کنایه‌های این چهره شناخته‌شده فوتبال ایران در امان نماند و به خاطر حضور‌داشتن در تمامی عکس‌های زمان ثبت قرارداد بازیکنان پرسپولیس از طرف محمد مایلی‌کهن عنوان «آقای دوربینی» را دریافت کرد! مایلی‌کهن حتی در بیانیه تند خود علیه رویانیان هم یک جمله تاریخی نوشت: «متاسفانه انسان‌بودن آرمان عده‌ای معدود در دنیاست.»

 

    بی‌مقدار

مایلی‌کهن در ‌سال ٨٨ یک‌بار با مقداد نجف‌نژاد، نماینده سابق مجلس که سال‌ها عضو هیأت‌مدیره استقلال هم بود، درگیر شد.

 

او درباره مقداد نجف‌نژاد که درباره امور سرمربیگری‌اش در تیم‌ملی دخالت‌هایی داشت، در مصاحبه‌ای گفت: «من نمی‌دانم چطور آنها نام خود را نماینده مجلس این مملکت می‌گذارند. من به مقدار نجف‌نژاد می‌گویم بی‌مقدار نجف‌نژاد! او حرفش را ١٨٠درجه تغییر داد، با استقلال همان کاری را کرد که همه ما می‌دانیم.»

 

    آقای خاله یا آقا قلدره؟

درباره مصاحبه‌های مایلی‌کهن علیه علی دایی می‌توان یک کتاب نوشت. او انواع و اقسام مصاحبه‌های سریالی تند را در طول سالیان مختلف علیه شاگرد سابق خود انجام داد و درنهایت هم با شکایت دایی راهی زندان شد.

 

هر چند این روزها رابطه این دو نفر بهتر شده و وقتی مایلی‌کهن در بیمارستان بستری شد، دایی به ملاقات او رفت و آشتی کردند، اما هنوز کسی فراموش نکرده که مایلی‌کهن زمانی نه چندان دور علی دایی را با الفاظی چون آقا قلدره،‌ آقای خاله، آقای‌ پول‌پرست و... خطاب می‌کرد!

 

    کی‌روشی‌پور

مصاحبه‌های جنجالی محمد مایلی‌کهن در برنامه نود و صحبت‌هایش درباره علاقه‌اش به خواننده لس‌آنجلسی به کنار. حتی آن جمله معروف به تهیه‌کننده و مجری برنامه نود که  با گریه و فریاد خطاب به او گفت: «آقای فردوسی‌پور شما فوتبال این مملکت رو به لجن کشیدید» را هم اگر فاکتور بگیریم، مایلی‌کهن یک لقب تاریخی به عادل که طرفدار سرسخت سرمربی تیم‌ملی است، داده.

 

او بارها و بارها عادل فردوسی‌پور را با لفظ «کی‌روشی‌پور» خطاب کرده و این لقب را کل ایران حالا بلد هستند. بعد از این گفت‌وگو دیگر مایلی‌کهن هیچ وقت روی خط برنامه نود نیامد؛ اما صحبت‌کردن درباره کی‌روشی‌پور بخشی از تمام مصاحبه‌های او است.

 

    کی‌روشی‌ها

بعد از حذف تیم امید در جام ملت‌های آسیا و ناکامی در صعود به المپیک هجمه سنگینی در رسانه‌ها علیه منتقد شماره یک کی‌روش ایجاد شد؛ اما واکنش مایلی‌کهن به این هجمه‌ها چند لقب بود که به حامیان رسانه‌ای کی‌روش داد و گفت: «‌آقایان کی‌روشی‌پور، کی‌روش آنلاین، خبر کی‌روش، کی‌روش‌ ورزشی و در کل کی‌روشی‌ها باید همچنین هجمه‌هایی را علیه ما به وجود می‌آوردند. من خدا را شکر می‌کنم که آنها امروز با حذف تیم امید خوشحال هستند.»

 

    آقای استقلال

آقای استقلال جدیدترین لقبی است که محمد مایلی‌کهن به رئیس فدراسیون فوتبال با اشاره به اسم مهدی تاج داده است. سرمربی سابق تیم‌ملی که با کنایه به تغییر اسم باشگاه آبی پایتخت در بعد از انقلاب از تاج به استقلال عنوان کرده اسم مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال هم باید تغییر كند و به همین ترتیب در مصاحبه‌های آتشین خود مدام تاج را با لفظ «آقای استقلال» خطاب می‌کند.

 

حتی با الهام‌گرفتن از انتقاد کی‌روش از برنامه‌ریزی سازمان لیگ در زمان ریاست تاج که گفته بود این برنامه توسط راننده تاکسی تهیه شده،‌ از رئیس کنونی فوتبال ایران انتقاد می‌کند. او حتی تلویحا از مدرک به نداشتن سواد فوتبال و مدرک تحصیلی محمدرضا ساکت، سرپرست دبیرکلی فدراسیون هم انتقاد می‌کند و آقای همه‌کاره و چندپسته او را خطاب می‌کند.

 

در تازه‌ترین مصاحبه هم که مایلی‌کهن افشا کرد ساکت قبلا راننده رئیس هیأت فوتبال اصفهان بوده است و با ارتباطات خودش را به این پست رسانده نه شایستگی!

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش