دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۰۰ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۱۰۱۱۸۶
سرپوش فوتبالی

گزارشی از شبهات پزشکی در مرگ علی انصاریان؛ اختلاف نظر پزشکان یا مرگ بر اثر کرونا؟

دکترهاشمی,مهردادمیناوندوعلی انصاریان

مرگ علی انصاریان بعد از مهرداد میناوند در حالیکه در زمان درمان آن ها هم انتقادهای زیادی به رفتار پزشکان معالج آن ها وارد می شد، با شبهات پزشکی همراه بوده است.

شبهاتی که در همان لحظه مرگ علی انصاریان باعث درگیری هایی در بیمارستان شد و این سؤال بزرگ را مطرح کرد که آیا خانواده انصاریان نسبت به این شبهات واکنشی نشان خواهند داد یا نه؟

درباره آنچه در بیمارستان گذشته و ابهاماتی که درباره خطای پزشکی در روند درمان انصاریان و میناوند مطرح است، مسائل مختلفی در فضای مجازی مطرح شده است که هیچ کدام از آنها البته نقل قول مستند و مدرکی برای اثبات این موضوع ندارند.

تنها نقل قول های جسته گریخته ای در این زمینه دیده می شود که نمی توان به سادگی از کنارشان رد شد. مهدی امیرآبادی، همبازی سابق علی انصاریان در مصاحبه ای گفته:« سه شنبه ۱۴ بهمن بود که برای دیدنش به بیمارستان رفتم و حالش خوب بود. مرا هم از پشت شیشه دید و برایم دست تکان داد( بغض گلوی مهدی امیرآبادی را در این لحظه از صحبت هایش می فشرد). با او بای بای کردم و با دست به خدا اشاره کرد و سقف را نشان داد که یعنی خدا را شکر خوبم و برمی گردم! ولی فردای همان روز بود که وقتی خبر فوتش را شنیدم همه خاطراتش یکجا بر سرم آوار شد.»

خيلي از افردی که روز فوت علی انصاریان در بیمارستان فرهیختگان حضور داشته اند می گویند که پس از فوت او، خانواده انصاریان گفته بودند بدون اجازه آنها دستگاه تنفسی از بدن علی خارج شده است که البته این موضوع شاید یک تشخیص پزشکی باشد و برای انجام آن نیازی به کسب اجازه از خانواده بیمار نباشد ولی ابهامات ماجرا تنها به این موارد خلاصه نمی شود.

دفاعیات دکتر هاشمیان، پزشک معالج علی انصاریان و مهرداد میناوند در لایو اینستاگرامی اش ولی بیش از پیش از وجود اختلاف نظرهایی بین او و دیگر پزشکان یا حتی وزارت بهداشت خبر می دهد. جست وجویی بیشتر در صفحه اینستاگرام او نشان می دهد که از چند وقتی پیش برای استفاده از دارویی در جریان درمان بیماران کرونایی با دیگر پزشکان و حتی وزارت بهداشت اختلاف نظرهایی داشته است. او از مدت ها پیش مدعی بود که روش درمانی تازه ای برای بیماران کرونایی دارد و آنچه بیش از هر مورد دیگری قابل بحث است اینکه آیا او روش درمانی تازه خود را روی مهرداد میناوند و علی انصاریان امتحان کرده است؟ آیا این دو نفر به نوعی مورد آزمایش روش درمانی این پزشک قرار گرفته بودند؟

اعتماد نداشتن به دکتر هاشمیان ولی از مدتی پیش از مرگ مهرداد میناوند شروع شد. هنگامی که او و دستیارش در اتاق بیمار مقابل دوربین ها ایستادند و شرح حال دادند.

یا هنگامی که او همزمان با وخامت حال میناوند، در صفحه اینستاگرامش از رقیب پرسپولیس می خواست که به خاطر بیمار بدحال پرسپولیسی اش به پرسپولیس گل نزند! مصاحبه های مکرر او با مطبوعات و صدا و سیما، هیچ زمانی برای پیگیری روند درمان باقی نگذاشته بود و گذشته از این رفتار او در بازگو کردن اطلاعات شخصی بیمارانش، متناقض با شئونات پزشکی بود.

وی هم چنان دست از نمایش جلب توجهی که به راه انداخته برنمی دارد و معتقد است هجمه علیه او و بی تفاوتی وزارت بهداشت نسبت به این هجمه خود گویای این است که دست های پشت پرده می خواهند او را مقصر جلوه دهند!

این در حالیست که ادعای روش های درمانی متفاوتی که سه تن از پزشکان بیمارستان مسیح دانشوری برای درمان بیماران کرونایی در پیش گرفته اند، بارها از سوی بیمارانی که به این بیمارستان مراجعه می کنند، تائید شده است. دکتر هاشمیان هم همیشه برای روش درمانی ویژه خود و دارویی که در صفحه اینستاگرامش هم معرفی کرده، با دیگر پزشکان دچار اختلاف نظر بوده است و آنچه باید مشخص شود این است که آیا برای میناوند و انصاریان، او از همین روش درمانی ویژه و تأیید نشده استفاده کرده است؟ آیا خانواده انصاریان این موضوع را پیگیری می کنند؟

newspaper.inn.ir
  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش