سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۵۲ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۲۲۳۷
نوستالژی

ستاره های فوتبال دنیا که به ایران آمدند و...

چند وقتی بیشتر نیست که سلفی بازها دنیا را به جایی ترسناک برای سلبریتی ها تبدل کرده اند اما حداقل در ایران چهره ها و نام های بزرگ دنیا فوتبال هیچ وقت روی آرامش ندیده اند و قربانی رفتارها وب رخوردهای متوقعانه و به دور از اصول حرفه ای شده اند

اگر فکر می کنید که فوتبالیست ها به خاطر همین معروف می شوند، حرفتان درست است اما در ایران حاشیه های این معروفیت همیشه دردسر ساز بوده است؛ جایی که هیجان تماشای یک ستاره همیشه بی نظمی به بار می آورد و معمولا ستاره ها را به مرز انفجار می رساند. 

پله

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

اردیبهشت ۱۳۵۰ بهترین ستاره فوتبال دنیا به ایران آمد و رو به روی تیم منتخب تهران قرار گرفت. می گویند قبل از بازی آنقدر هواداران و حتی مسوولان برگزارکننده بازی پیراهن پله را کشیده بودند که عصبی شده بود. این عصبانیت وقتی با قضاوت افتضاح رضا موزون، دارو مسابقه رو به رو شد که تفهیم شده بود ساتوز نباید گل های بیشتری بزند و سه گل برزیلی ها در نیمه دوم را خطا و آفساید اعلام کرد. صدای پله دیگر درآمد و بعد از پایان مسابقه حاضر نشد پیراهنش را به بازیکنان ایرانی بدهد. 

 

روبرتو کارلوس

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

عصبانیت روبرتو کارلوس از دست خبرنگارهایی که در فرودگاه امام دور و برش ریخته بودند و آرامش ستاره فوتبال برزیل را در ساعت ۴ صبح بهم ریخته بودند، یکی دیگر از خاطرات تلخی است که در ذهن ستاره های فوتبال ثبت کرده ایم. با این که ما ایرانی ها به خوش استقبالی و بدبدرقگی معروف ایم، اما در مورد روبرتو کارلوس در هر دو مورد قافیه را باختیم؛ در بازگشت روبرتو کارلوس از ایران، یکی از هواداران ایرانی فوتبال برزیل در فرودگاه امام، به کارلوس نزدیک شد و به او پس گردنی زد تا ستاره چپ پای سال های دور رئال مادرید با خشم ایران را ترک کند. 

 

لوتار ماتئوس

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

داستان حضور لوتار ماتئوس در برنامه ورزش از نگاه دو حاشیه های زیادی داشت. مدیر برنامه های او «س.س» که دختر یک پروفسور ایرانی است و رابطه اش با یکی از لژیونرهای ایران پیش از جام جهانی ۲۰۰۶ حاشیه های زیادی در رسانه ها درست کرده بود، لوتار ماتئوس بعد از گرفتن حدود ۱۰۰ هزار یورو، از سوالاتی که درباره زندگی شخصی اش در برنامه تلویزیونی پرسیده شد، شکایت داشت. ضبط صحنه های شام خوردن ماتئوس هم باعث دلخوری ماتئوس شد که البته واکنش علی دایی را هم برانگیخت. در هر صورت لوتار هم به خاطر رفتارهای غیرحرفه ای با عصبانیت از ایران رفت.

 

مالدینی

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

وقتی پیشکسوتان باشگاه آث میلان برای یک بازی دوستانه با پیشکسوتان پرسپولیس به ایران آمد، جمعیتی چندهزار نفری از عاشقان فوتبال ایتالیا خودشان را به فرودگاه رسانده بودند تا پائولو مالدینی بزرگ را از نزدیک ببینند. هواداران پائولو مالدینی از سر و کلوش بالا رفتند و او را کلافه کردند. اما ماجرایی که باعث شد این ستاره قید حضور در برنامه های عمومی را بزند، رفتار زشتی بود که در فرودگاه  با او شد.

 

رائول

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

در شرایطی که رائول در لحظه ورود به اهواز با خوشحالی در حال فیلمبرداری از هواداران ایرانی اش بود و به همراهانش می گفت باور نمی کرده در ایران این قدر هوادار داشته باشد، اما برخلاف لحظات اولیه، در ادامه سفر به هیچ وجه به دوستدارانش و پرچم ها و پیراهن هایی که نام رائول رویش نوشته شده بود، واکنش نشان نداد.

 

چند روز بعد، مدیر رسانه ای باشگاه قطری در مصاحبه ای گفت: «وقتی در اهواز داشتیم از اتوبوس پیاده می شدیم، اتفاقاتی افتاد که موجب دلخوری این بازیکن شد. فکر می کنم برای همین او ترجیح داد به هیچ درخواستی برای گرفتن عکس و دادن امضا جواب مثبت ندهد.»

 

 

فیگو

 

اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,نوستالژی,ستاره های فوتبال دنیا

حضور ستارگان منتخب جهان در ایران فرصتی بود تا بزرگ ترین ستاره های دنیا فوتبال را از نزدیک ببینیم؛ از کارلوس و فابیو کاناوارو تا ادگار داویدز. اما قطعا بزرگ ترین ستاره آن تیم، لوییز فیگوی پرتغالی بود.

 

شلوغی وحشتناک فرودگاه با عصبانیت کاناوارو و فرناندو هیرو همراه شد. از سمت دیگر شیفتگان لوییز فیگو به قدری برای عکس و سلفی روی سر فیگو ریختند و لباس های او را کشیدند که فوق ستاره سابق بارسلونا و رئال مادرید شروع به فریاد کشیدن کرد و اصرار داشت پاسپورتش را پس بدهند تا از همان جا سریع به پرتغال بازگردد! جمله اعتراضی فیگو عمق حادثه را نشان می دهد: «این چه وضعی است... الان ساعت خواب ماست و نباید این قدر معطل شویم.»

 

هفته نامه همشهری جوان

 

 

bartarinha.ir
  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
واقعا فرهنگ ایرانی ما کجارفته؟خسته نمیشن خیلیا از این همه؟بسه دیگه،چه خبره؟به مسی فحش میدین ،به رونالدو فحش میدین،چه خبره؟نگی؟از این کثافت کاریا خسته نمیشن؟اونوقت ادعای بافرهنگ بودن و داشتن شخصی مثل کوروش بزرگ رو دارن؟کوروش به قبر باباش میخندید که اینهمه بی فرهنگ بازی دربیاره
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش