جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۳۰ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۳۰۹۲۵
ایران

قرارداد مهرداد محمدی با استقلال تمام شد/ افشاگری جدید درباره قرارداد سعید مهری

مهرداد محمدی,اتمام قرارداد مهرداد محمدی با استقلال
قرارداد یکی از ستاره‌های استقلال به پایان رسیده است.

به گزارش خبرآنلاین؛ صبح امروز خبری مبنی بر اتمام قرارداد مهرداد محمدی با استقلال منتشر شد که عجیب به نظر می‌رسید اما در کمال تعجب این خبر صحت دارد و حالا دغدغه جدید جواد نکونام حفظ ستاره تیم خود است.

مهرداد محمدی ابتدای فصل گذشته با قراردادی ۲ ساله به استقلال پیوست ولی پس از تغییرات مدیریتی و بحث سقف بودجه، قرارداد او یک ساله شد و مبلغ آن هم کاهش یافت. البته قرارداد محمدی با استقلال بند تمدید داشته و این باشگاه یک روز فرصت دارد تا آن را برای فصل بعد تمدید کند.

افشاگری درباره قرارداد سعید مهری

عضو پیشین هیئت مدیره استقلال تأکید کرد که سرپرست فعلی این باشگاه امتحانش را پس داده و حضور او در این پست اشتباه بوده است.

علیرضا خانی در گفت‌وگو با تسنیم با اشاره به شرایط باشگاه استقلال در زمان سرپرستی فرشید سمیعی اظهار داشت: اتفاقات چند روز اخیر نشان داد که چه کسی در حال حاضر متولی باشگاه استقلال است و چه اتفاقاتی در این باشگاه افتاده است. سابقه سمیعی مشخص است؛ او ۳ سال است که در باشگاه استقلال حضور دارد و بیشترین مشکلات حقوقی استقلال از زمانی که او در این باشگاه حضور داشته به وجود آمده است، مانند قرارداد و آپشن بازیکنانی که او ادعا کرد که خبر نداشته است.

وی ادامه داد: مگر می‌شود شما را به عنوان معاون حقوقی باشگاه در این مسائل بازی ندهند؟ قراردادهای نجومی که مبلغش در زمان احمد مددی ۱۹۰ میلیارد بود و به یکباره ۴۸۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند، جای ابهام دارد. همان زمان که در باشگاه استقلال بودیم از ایشان سؤال می‌کردیم که چطور اجازه دادید این اتفاقات بیفتد و چرا استعفا نکردند؟ این مسائل بار حقوقی دارد؛ چرا گزارش نکردید؟

خانی عنوان کرد: بعد از آن در زمان مدیریت فتح‌الله‌زاده مجموعه مرغوبکار را با یک قرارداد ۱۰ ساله به یک شخصی می‌دهند که هزینه کند. ما گفتیم قراردادی منعقد کردید که در ۱۰ سال ۱۷ میلیارد هزینه کند، چرا از ایشان گزارش صورت وضعیت نخواستید؟ وقتی از مرغوبکار بازدید می‌کنیم فقط ظاهرسازی است و چیزی به عنوان زیرساختی کار نشده و بیشتر رنگ و لعاب زده شده است. در این پروژه چقدر هزینه شده که ۱۰ ساله اجاره دادید؟ همان موقع سر این موضوعات و قرارداد مرغوبکار درگیر شدیم و گفتیم این فاجعه است و اموال باشگاه را به تاراج دادیم. گزارش‌مان را به سازمان بازرسی ارائه دادیم و گفتیم که پیگیر باشید چون این قرارداد اشکال دارد. سمیعی در آن زمان هم می‌گفت که من این قرارداد را ندیدم و خبر نداشتم، در صورتی که این اتفاقات در زمانی انجام شد که او معاون حقوقی باشگاه بود. محال است چنین قراردادی بسته شود و او به عنوان معاون حقوقی اطلاعی نداشته باشد.

عضو پیشین هیئت مدیره استقلال با انتقاد از دریافت خودرو توسط سمیعی از یکی از شرکت‌های خودروسازی با استفاده از منابع مالی باشگاه عنوان کرد: گفتند ما خبر نداشتیم و مدیر مالی باشگاه این کار را کرده و ما هم با آنها برخورد کردیم. چطور مظلومی، فتاحی و مومنی این کار را نکردند و از خودشان پول دادند ولی شما و مدیرمالی باشگاه ۸۰۰ میلیون را از حساب باشگاه دادید و ماشین گرفتید و بعد از ۲ ماه پول را به حساب باشگاه برگرداندید؟

خانی گفت: قرارداد کاسکو (اسپانسر وقت استقلال) را نگاه کنید که خود سمیعی هم امضا کرده است. مصوبه داشتیم که تمام قراردادها توسط بنده و علی خطیر (مدیرعامل وقت) امضا شود، اما بعد از آن صورتجلسه سوری به تاریخ قبل از این مصوبه درست و من را غایب اعلام کردند. شما قرارداد کاسکو را ببینید که یک طرفه به نفع شهرام قویدل است. مفاد این قرارداد به این شکل بود که ۵۰ درصد مبلغ ابتدا به صورت نقد بود و ۵۰ درصد بعد هم از بازی چهارم باید پرداخت می‌شد. ۵۰ درصد نقد اولیه را ندادند و دو فقره چک دادند که یکی از آنها به نام شخص مدیرعامل و یک چک هم به نام شرکت تازه‌تاسیس‌شان بود. سمیعی به عنوان یک حقوقدان چطور قبول کرده که چک شخص را بگیرد که خلاف قوانین است؟ شما ببینید بعد از اینکه چک‌ها وصول نشد چه زمانی اقدام حقوقی نکردند و چرا تا الان این مبلغ وصول نشده است؛ چون قویدل را سمیعی به باشگاه آورده بود و همدیگر را شهرام‌جان و فرشیدجان صدا می‌کردند.

«چنین فردی الان سنگ باشگاه استقلال و جواد نکونام را به سینه می‌زند.» خانی با بیان این جمله تصریح کرد: سمیعی همان فردی بود که ما را ساعت ۹ شب به باشگاه کشاند تا صورتجلسه اخراج جواد نکونام را که آماده کرده بود، امضا کنیم. خدا شاهد است که خود او تنظیم کرده بود و اولین کسی هم که امضا کرد خودش بود که نکونام را اخراج کنیم. می‌گفتند نکونام را شبانه برمی‌داریم و یک مربی خارجی را هم تا ترکیه آورده بودند، یعنی تا این حد پیش رفته بودند. کسی که تا دیروز دنبال زدن نکونام بود الان می‌گوید صورتجلسه‌ای نبود و من امضا نکردم.

وی در ادامه انتقادهایش از شرایط مدیریتی باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: مهدی افضلی رئیس هیئت مدیره باشگاه بود و تا زمانی که ما آنجا بودیم، به ایشان نامه زدیم و تذکر دادیم که شما رئیس هیئت مدیره هستید و باید ما را به هیئت مدیره دعوت کنید. گفتیم شما اصلاً نیستید و زنگ هم که می‌زنیم می‌گویید مسافرت هستید. تا زمانی که ما در باشگاه بودیم یک بار نگفت که آقای نکونام مشکلت چیست؟ بیایید بنشینیم با اعضای هیئت مدیره اختلاف را حل کنیم. آقای افضلی در ۸ ماهی که عضو هیئت مدیره استقلال بودم، حتی یک بار هم در جلسات شرکت نکرد. همیشه می‌گفتند که جلسه را تشکیل دهید و بعد از آن من امضا خواهم کرد. اگر یک رئیس هیئت مدیره خوب داشتیم کار باشگاه استقلال به این جاها نمی‌رسید و در همان ابتدا جلسه‌ای با حضور خطیر و نکونام تشکیل می‌دادند و به هر دو آنها می‌گفتند می‌توانید کار کنید؛ بسم‌الله، در غیر این صورت خداحافظ. مشکل استقلال این بود که در در این باشگاه بزرگتر نبود.

عضو هیئت مدیره پیشین استقلال با انتقاد از برکناری علی خطیر تصریح کرد: باید باز هم بگویم که سمیعی مخالف صددرصد نکونام بود. اگر خطیر می‌ماند شاید این اتفاقات نمی‌افتاد و استقلال قهرمانی را از دست نمی‌داد. نهایتاً ۴ بازی باقی مانده بود و برگزار می‌شد بعد از آن مدیریت باشگاه تعیین تکلیف می‌شد. مشکل اصلی استقلال هیئت مدیره و رئیس آن بود.

خانی در واکنش به اختلافی که بین خطیر و نکونام در خصوص تقویت تیم و جذب بازیکن جدید پیش آمده بود، گفت: یک بازیکن هلندی و منتظر محمد را به تیم آوردیم و چقدر هزینه اقامت آنها را دادیم اما دیدیم که می‌گویند جواد نکونام آنها را نمی‌خواهد. کلی هزینه برعهده باشگاه باقی ماند و پس از آن دیدیم که بازیکن عراقی به مس رفسنجان رفت. مشکل اصلی این بود که خطیر می‌خواست خودش بازیکن بیاورد و نکونام هم خودش می‌خواست بازیکن بگیرد. در واقع به نوعی لج و لجبازی شده بود. ما بازیکن می‌آوردیم، پول اقامت و ناهار و شام‌ او را می‌دادیم اما سر از یک تیم دیگر درمی‌آورد. خطیر می‌گفت که ارونوف را نکونام نخواست. چون جلسه‌ای نگذاشته بودیم نمی‌دانستیم که واقعیت دارد یا نه. آقای افضلی هم که فقط اسمش بود و حضور نداشت.

وی در پاسخ به این پرسش که استقلال چه آینده‌ای با مدیریت سمیعی خواهد داشت؟ یادآور شد: بودن سمیعی به عنوان سرپرست یا مدیرعامل استقلال اشتباه است. او امتحانش را پس داده و آزموده را آزمودن خطاست. سمیعی اگر خوب بود کریمی او را اخراج نمی‌کرد. اتفاقات و مسائل حقوقی در زمان آجورلو تا به امروز را ببینید، سمیعی حتی یک گزارش مبسوط در خصوص مدتی که در باشگاه استقلال بوده است، ندارد. با حرف نمی‌توان چیزی را اثبات کرد. شما اگر به عنوان سرپرست باشگاه استقلال در رسانه ملی می‌خواهید صحبت کنید، با سند و مدرک حرف بزنید و می‌گفتید که تمام مستندات حرف‌های من وجود دارد. من به عنوان عضو پیشین هیئت مدیره باشگاه استقلال برای تمام صحبت‌هایم مستندات دارم.

خانی در خصوص قرارداد باشگاه استقلال با یک فروشگاه موبایل عنوان کرد: این قرارداد را ببینید، در قرارداد صحبت از ۷۰ میلیارد بود، در صورتی که گفتند ۴۰ میلیارد است. ۳۰ میلیارد را در این بین به سعید مهری و ... دادند و در باشگاه مبلغ قرارداد ۴۰ میلیارد ثبت شد. رقمی که صاحب این فروشگاه به تعزیرات اعلام کرده، صحیح است. ما گفتیم که شما با مهدی هاشمی‌نسب قرارداد ۵۰ میلیونی بستید، اما یک فقره پرداختی ۱۰ درصدی به او مبلغ ۷۵۰ میلیون تومان شده است، این نشان می‌دهد که قرارداد هاشمی‌نسب ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است. بعد از آن گفتند که ما قانون و سقف را رعایت کردیم.

وی یادآور شد: قرارداد خالدآبادی ایراد داشت. ما به باشگاه هوادار ۹ میلیارد و ۶ میلیارد هم به خودش دادیم اما قرارداد او ۴ میلیارد ثبت شد. شما ببینید چند ماه طول کشید که به پرونده استقلال رسیدگی کنند. اگر استقلال خلاف نکرده بود چرا امتیازات پرسپولیس و سپاهان را برگرداندند؟ امتیازات پرسپولیس و سپاهان را برگرداندند تا به پرونده استقلال رسیدگی نشود. سؤال من این است که من خلاف نکردم اما چرا امتیازات آنها را برگرداندند. چرا پرونده باشگاه استقلال نزدیک به ۴ ماه زمان برد تا رسیدگی کنند ولی برای پرسپولیس و سپاهان ظرف ۷۲ ساعت رسیدگی کردند و امتیاز هم کم کردند.

خانی افزود: آیا قرارداد سعید مهری ۱۶۰ میلیون بود؟ قرارداد هاشمی‌نسب و خالدآبادی همان چیزی بود که اعلام کرده بودند؟ قرارداد مهری ۱۵ میلیارد بود. این مشکلاتی بود که در باشگاه استقلال وجود داشت که نگذاشت تیم قهرمان شود. اگر سنگ بنا را از روز اول درست می‌گذاشتیم، این اتفاقات نمی‌افتاد. آن شبی که من با خطیر دعوا می‌کردم اینها ایستاده بودند و هیچ چیزی نمی‌گفتند. من هم می‌توانستم احترام را داشته باشم و دعوا نکنم، اما متأسفانه آقا الان می‌آید می‌نشیند و در چشم ملت نگاه می‌کند و واقعیت را نمی‌گوید. اگر شما حقوقدان بودید قطعاً اختلاف خطیر و نکونام را حل و صلح ایجاد می‌کرد. چرا تا زمانی که خطیر رفت از موقعیت استفاده کرد، چون هدفمند کار می‌کرد.

  • 12
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش